Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 575 000,- for kr 4 575 000,-

Velkommen til Sinsenveien 37. En Lys og romslig 3-roms selveier med solrik balkong. Heis, garasjeplass og kort vei til Løren t-bane.

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken og spisebord

Spisebord

Kjøkken og spisestue

Badeværesle

Badeværelse

Badeværelse

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom II

Soverom II

Entré

0025

Entré

Entré

Hyggelig balkong

Hyggelig solrik sydvestvendt balkong

Balkong

Målsatt planskisse

Felles gårdsrom i sameiet

Felles gårdsrom i sameiet

Felles gårdsrom i sameiet

Lørenparken

Lørenparken

Lørenparken

Nord bakeri på Løren Torg

Løren Torg

Løren Torg

Løren T-banestasjon

Lørenparken

Meny på Løren Torg med post i butikk

Rema 1000

Umai sushi

Kaffebrenneriet

Kaffebrenneriet

Lørenparken

Løren kiosk og grill

Sterk treningssenter

Kart over området

Løren

Sinsenveien 37

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 550 000,-

Løren: Lys og romslig 3-roms selveier med solrik balkong. Heis, garasjeplass og kort vei til Løren t-bane.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 200,-
Fellesgjeld:
Kr 3 667,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay, nyåpnede Norð Bakeri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder, og til høsten kan du også besøke Løren Spiseri. Grønnsaks-butikken Bazaar, Domino Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme.

I tillegg finnes kjøreskolen Learn, frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Blomsterpikene, renseri, apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Løren har også sin egen minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området, samt at Sinsen tennisklubb med fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: Lørenløpet om våren, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.okernsenteret.no/Projects/OkernSentrum/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Sinsenparken Bhg. ( 0.2 km)

Barnas barnehage (0-6 år) (0.2 km)

Sinsen menigh.bhg. (1,5-6 år)( 0.1 km)

Skoler:

1-7 kl. Sinsen skole (0.5 km)

8-10 kl. Frydenberg skole (0.7 km)

Kuben vgs. (2.2 km)

Nydalen vgs. (3.9 km)

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Adkomst fra Sinsenveien og via felles gårdsrom fra Lørenveien og Rema 1000 og bygget med adresse Sinsenveien 37. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 550 000,-

Fellesgjeld

Kr 3 667,-

Totalpris

Kr 4 553 667,-

Felleskostnader

Kr 3 200,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2004

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

12640m2

KR-kode

5417291

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sinsenveien 37, 0585 Oslo

Gnr. 83, bnr. 19, snr. 36 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 12.640 m² som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Fast garasjeplass (nr. 36) i felles oppvarmet og videoovervåket garasjeanlegg. Garasjeplassen er av normal størrelse og befinner seg i andre underetasje. Garasjeplassen medfølger seksjonen og har samme nummer som seksjonen. Leien er inkludert i fellesutgiftene. Enkel adkomst med heis.

Sameiet har også 2 gjesteparkeringsplasser som befinner seg i første underetasje i garasjeanlegget. Maks parkeringstid for disse er et døgn.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 m²

Totalt bruksareal: 67 m²

Totalt primærrom: 67 m²

Primærrom:

3. etasje inneholder: Bad, gang, kjøkken, stue, omkledningsrom og 2 soverom.

I tillegg disponerer boligen en bod i garasjekjeller på ca. 5,4 m² med gitter.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.08.2017 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. vedlagte tilstandsrapport fundamentert med støpt såle på antatt fast grunn. Grunnmur og bærende konstruksjoner i støpt betong. Pusset og malt fasade. Sist malt i 2015. Antatt utført som bindingsverk konstruksjon mellom etasjeskillere i betong. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekningen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkemateriealet er enten asfalt eller plast/gummisbasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Taket er ikke inspisert.

Balkongdør med 2 lags isolerglass i treramme fra 2004. Med plastterskel. Entredør i fabrikkmalt glatt utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om

brannforebygging". Formpressede innerdører med bikubekjerne av papp. Vinduer med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu. Fra 2004.

Det er personheis i bygget. Leiligheten har inngang fra bakkenivå og direkte fra utside bygg. Markterrasse med betongheller på ca 20 kvm. Levegg i treverk mot fellesareal og nabo. Prydbusker og drensrenne forkant.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder et forhold som er merket TG2.

Tilstandsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Romslig entré med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i flere garderobeskap. Eikeparkett på gulv. Lysmalte vegg- og takflater. Fra gangen er det adkomst til leilighetens øvrige rom.

Stue:

Åpen kjøkkenløsning mot stue. Lyst og romslig med god plass til sofagruppe, tv-benk, spisebord, m.m. Store vindusflater som gir mye lys og skaper en god romfølelse. Eikeparkett på gulv. Lysmalte vegg- og takflater. Fra stuen er det utgang til en stor sydvendt balkong på ca. 9 m² med gode solforhold. Her er det god plass til utemøbler, grill, m.m.

Kjøkken:

Kjøkken med lyse skap og laminat benkeplate. Rikelig med skap- og benkeplass. Det er også god plass til spisebord mellom kjøkken og stue. Kjøkkenet er innredet med oppvaskkum, husbrannslange, Flexit ventilator, oppvaskmaskin, komfyr med keramisk topp, samt kjøl- og fryseskap. Belysning under overskap. Alle hvitevarer medfølger i handelen. Lysmalte vegg- og takflater. Eikeparkett på gulv.

Bad:

Flott bad med fliser og varmekabler på gulv, samt fliser på vegger. Badekar, wc, heldekkende servant med underskap, overskap med speil og lys. God plass til flere skap om en måtte trenge det. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hovedsoverom:

Stort soverom med malte vegg- og takflater, eikeparkett på gulv, plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord. Fra soverommet har man adgang til praktisk innredet garderobe/walk-in closet/bod.

Soverom/gjesterom/kontor:

Flott soverom mot svalgang med plass til seng, garderobeskap samt arbeidsbord. Lysmalte vegg - og takflater. Eikeparkett på gulv. Perfekt barnerom!

Utstyr/fasiliteter:

- Garasjeplass nr. 36 i felles lukket og videoovervåket anlegg.

- Solrik sydvendt balkong på ca. 9 m².

- Barnevennlig område og bakgårdsrom.

- Praktisk innvendig bod med adkomst fra hovedsoverom.

- Kabel-TV fra Get.

- Romslig netting kjellerbod på ca. 5 m².

- Felles sykkelbod i lukket bodrom i kjeller.

- Dørcalling.

- Automatsikringer.

- Heis til alle plan.

- Vannbåren varme med radiatorer.

- Felles brannvarslingsanlegg i bygget.

- Mulighet til innglassing av balkongen

Oppvarming

Vannbåren fjernvarme til radiatorer og elektriske varmekabler i gulv på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 21.02.2006. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 11 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vei, adkomstrett, garasje/parkering, søppelrom og sykkelbod.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Sinsentoppen II, med sameierbrøk 66/4202.

Sameiet har felles gårdshage som er pent opparbeidet med plen, prydbusker og sittegrupper.

Sameiet består av 52 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner med 37 garasjeplasser.

Forretningsfører er Enqvist Eiendomsdrift AS, tlf. 22 80 95 97

Dugnad må påregnes.

Husdyrhold er tillatt så lenge dette ikke er til sjenanse for andre beboere. Det er båndtvang på sameiets område hele året. Det er ikke lov til å bruke fellesområdet som luftegård for sameiernes husdyr. Husdyreiere plikter omgående å fjerne etterlatenskaper fra sine husdyr.

Sameiets eiendommer er fullverdiforsikret i Gjensidige med polisenummer 77143812.

Sameiet har vaktmesteravtale.

GET er leverandør av tv og bredbånd, den enkelte sameier må hente boks hos Get.

Sameiet har egen hjemmeside: http://www.sinsentoppen.no.

Bygningskontrollen har gitt tillatelse til innglassing av balkongene gjennom firma Lumon. Godkjenningen gjelder innglassing av balkongen, det er ikke godkjent å bruke/innrede balkongen som ekstra oppholdsrom da dette vil gå ut over den maksimale utnyttelsesgraden. Kjøper må selv undersøke om det er mulig å få innglasset markterrassen. Hver sameier må selv ta kontakt med leverandøren for avtale om montering og betaling.

Utførte påkostninger:

Det er gjennomført utvendig maling av fasadene samt lagt blikk på utsatte deler. Innvendige malingsarbeider ble utført i trappeganger samt lagt nye fliser i inngangspartiet i nr 35.

Inngangspartiet i nr 37 ble bygget inn av Svendsen Glass-service AS og calling anlegget ble flyttet ut. Avrenning fra balkonger er utført av Fasadeeksperten, disse arbeidene er enda ikke avsluttet og styret jobber med leverandøren for ferdigstillelse så snart som mulig.

Rensing av avløpsrør og ventilasjon fra hver leilighet.

- Styret har reklamert til JM bygg vedrørende vannansamling ved østsiden i garasjeplan -1 ved sykkelstallen. Skaden har vært utbedret noe, men kortvarig vannansamling fortsetter. Det er ikke konstatert noe skade pga. dette. JM bygg har drenert vanninntrengingen.

Planlagte påkostninger:

I henhold til siste generalforsamling ble det ikke planlagt noen påkostninger i sameiet. Ifølge styreleder er det bare planlagt normal vedlikeholdsdrift, noe som ikke kommer til å påvirke husleien.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-3946 datert 18.12.2002 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 18.12.2002.

Nord for eiendommen (Sinsenveien 45-49) foreligger det planforslag for oppføring av bolig, barnehage og næring/service. Se saksnummer: 201307159 hos Plan- og bygningsetaten for ytterligere info. Konferer evt. megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.200,- pr. mnd. og inkluderer kabel-TV kr 256,- bredbånd kr 228,- og felleskostnader kr 2.716,- med blant annet kommunale avgifter, garasje, felles bygningsforsikring, trappevask, varmtvann, vannbåren varme til radiatorer, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, forretningsførsel, m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1.850,- kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Avgiften er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.200,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.673.866,-

Av dette beløpet utgjør kr 3.667,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Løren Vest
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Sinsen kirke 0.1 km
Sinsenkrysset 0.7 km
Aker sykehus 1 km
Økern torg 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.8 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.3 km
T-bane stasjon Løren T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 0.8 km
Bussholdeplass Sinsen kirke 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 1.2 km
Idrettsanlegg Muselunden balløkke 1.2 km
Treningssenter STERK 0.4 km
Treningssenter Bare Trening Sinsen 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Sinsen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.7 km
Kuben videregående skole 2.2 km
Nydalen videregående skole 3.9 km

Barnehager

Sinsen menighetsbarnehage (1,5-6 år) 0.1 km
Sinsenparken barnehage 0.2 km
Barnas barnehage Løren (0-6 år) 0.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.5 km
Kjøpesenter Økernsenteret 1.3 km
Postkontor Meny Løren 0.4 km
Postkontor Rodeløkka Postkontor 1.4 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.4 km
Apotek Boots apotek Carl Berner 1.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.3 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenveien 0.1 km*
Dagligvare Coop Prix Sinsen 0.3 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.3 km
Kiosk/video Bazaar Løren 0.4 km
Bensin 1-2-3 Trondheimsveien 1 km
Bensin Shell Sinsen Dag og Natt 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,3 %
Andel kvinner 49,7 %
Gj.snittalder menn 33,3 år
Gj.snittalder kvinner 33,3 år
Husholdninger med barn 29,4 %
Husholdninger uten barn 70,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Løren Vest 2088 897

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?