Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 860 000,- for kr 4 860 000,-

Utsikt fra balkong

Balkong

Balkong

Stue med utgang balkong og åpen kjøkkenløsning

Stue med utgang balkong og åpen kjøkkenløsning

Kjøkken

Soverom

Bad/WC

Utsikt fra felles takterrasse

Utsikt fra felles takterrasse

Felles takterrasse

Felles takterrasse

Fasade

Fasade

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Plantegning-2d

Plantegning-3d

Tjuvholmen - Smart 2-roms selveier med balkong. Felles takterrasse.

Sjøgangen 4 (16-3-4)

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 125 000,-

Tjuvholmen - Smart 2-roms selveier med balkong. Felles takterrasse.: Tjuvholmen - Smart 2-roms selveier med balkong. Felles takterrasse.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 125 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 829,-
Fellesgjeld:
Kr 7 903,-
AREAL (P-ROM / BRA)
47 / 47 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Øyriket Tjuvholmen består av tre holmer og ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset. Sjøgangen ligger på vestsiden av Odden, mot vest/Filipstad.

Området: Tjuvholmen ligger vest i Oslo sentrum, i forlengelsen av Aker brygge og er en del av Bydel Frogner. Oslos nye bydel Tjuvholmen har vokst frem som en spennende, rolig oase ved sjøen. Unik arkitektur, flotte uteområder og et stort utvalg av serveringssteder kjennetegner området. Med umiddelbar nærhet til natur- og kulturtilbud, handel, administrative sentra og kommunikasjonsmidler like ved, er Tjuvholmen det ideelle stedet for deg som vil bo ved sjøen - midt i byen. På en egen øy på Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. En utendørs skulptursamling og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene her. Det er også anlagt flotte strandpromenader rundt hele Tjuvholmen.

Veletablerte Aker Brygge, landets mest besøkte destinasjon, har de siste 25 årene vært et ledende senter for næringsliv, handel og hygge i Oslo. Her tilbys et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser. Norwegian Property (NPRO) er i ferd med å gjøre Aker Brygge enda mer hyggelig, spennende og attraktivt for næringslivet, beboerne, Oslos øvrige innbyggere og alle tilreisende fra inn- og utland.

Offentlig kommunikasjon: Kort vei til all offentlig kommunikasjon med buss og taxi fra bryggetorget, trikk fra Aker Brygge og T-bane, tog og flytog fra Nationaltheatret.

Barnehager og skoler

Oslo Private Gymnasium 0.4 km*

Ullern videregående skole 0.6 km*

Tjuvholmen bhg. (0-6 år) 0.1 km*

Aker brygge bhg. (1-6 år) 0.2 km*

*Avstander målt i luftlinje*

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Sjøgangen ligger inn fra Tjuvholmen Alle og Olav Selvaagsplass. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 125 000,-

Fellesgjeld

Kr 7 903,-

Totalpris

Kr 5 132 903,-

Felleskostnader

Kr 2 829,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2010

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

47m2

Bruksareal

47m2

Tomt

1643m2

KR-kode

55183

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sjøgangen 4, 0252 Oslo. Gnr. 210, bnr. 41, snr. 14 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.644 kvm som tilhører sameiet. Parkmessig opparbeidede fellesarealer.

Parkering

Gode muligheter for leie av garasjeplass. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 53 kvm

Totalt bruksareal: 47 kvm

Totalt primærrom: 47 kvm

I tillegg disponerer boligen bod i kjeller.

P-rom: Entré, bad/wc, stue/kjøkken, soverom.

Nyere, attraktiv leilighet med god standard og vestvendt balkong. Flott utsikt mot sjø og Filipstad. Heis. Felles takterrasse (14. etg) med sol hele dagen og fantastisk utsikt.

3. etg.: Romslig entre med adgang bad/WC. Stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til balkong. Soverom med garderobe.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra takst 05.01.2018 utført av Hans Petter Biørnstad.

Bebyggelse

Bygget er konstruert med en søyle/drager konstruksjon med selvbærende hulldekkeelementer. Yttervegger i utfyllende bindingsverk som er belagt med plater samt partier med panel. Flatt betongdekke med innvendig sluk. Ant. banetekking. Deler av taket er terrasse.

Standard

Romslig 2-roms leilighet i 3. etasje med syd-vestvendt balkong. Leiligheten har høy standard med blant annet eikeparkett på gulv, malte lyse flater på vegg og himling, delikat flislagt våtrom og stilren kjøkken- og garderobeinnredning.

Entré: Romslig entré med adgang bad/WC.

Stue/kjøkken: Stue med åpen kjøkkenløsning og store vindusflater, samt utgang til balkong. Balkong: balkong med flott utsikt mot sjøen og Filipstad.

Soverom: Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng.

Baderom: Keramiske fliser på vegger og gulv. Dusj på gulv med glassvegger, servant og wc. Opplegg for vaskesøyle. Bad er utstyrt med vaskemaskin og tørketrommel.

Kjøkkeninnredning: Moderne innredning med hvite flate malte fronter. Folierte skapstammer. Keramiske fliser over benk. Integrerte hvitevarer. Godt med skapplass. Avtrekksvifte.

Oppvarming

Det er sentralfyr med radiatorer samt fjernvarme. Varmekabler på baderom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 08.03.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på sameiets eiendommen som omhandler bla. adkomstrett, kameraovervåkning og rømningsveier, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Utleie må meldes til sameiets styre og forretningsfører for registrering.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet består av til sammen 83 seksjoner, hvorav 78 boligseksjoner og 5 næringsseksjoner. Sameiets eiendom har gårdsnr. 210 og bruksnr. 41 og ligger i Oslo kommune. Sameiet er registrert i enhetsregisteret og foretaksregisteret med organisasjonsnummer 996 087 573.

Forretningsfører er Sebra, tlf. 23891020.

Dyrehold: kontakt styret.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til forretning, kontor, bolig og bevertning i henhold til reguleringsplan datert 22.06.2004 med tilhørende reguleringsbestemmelser, S-4097. Området omfattes av Fjordbyen og det er planlagt stor utbygging på Filipstad - se mer hos Oslo kommune: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/prosjekter/fjordbyen/filipstad/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Snarlig overtakelse er mulig.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.829,- pr. mnd. og inkluderer: Drift og vedlikehold, forsikring, kommunale avgifter, kabel-tv og bredbånd, vaktmester, sikkerhet og vakthold, drift og vedlikehold av felles infrastruktur på Tjuvholmen gjennom Tjuvholmen Infrastruktur AS, fjernvarme, m.m. Felleskostnadene faktureres hver tredje måned med kr 8.488,- (kr 2.829,- x 3). Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,00.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.259.374,00.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,00.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.267.277,-. Av dette beløpet utgjør kr 7.903,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler to virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-.

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-.

Smart annonsepakke: kr 12.500,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Peder Selmer
Megler
Les mer om megler

Lurer du på noe?