Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 400 000,- for kr 2 400 000,-

Velkommen til Skåreråsen 16- En praktisk innredet 3-roms leilighet beliggende i 8. etasje med heis til svalgang på etasjeplan.

Utsikt fra balkongen.

Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys.

Stuen har god plass til sofa med tilhørende møblement og er enkel å innrede.

Leiligheten har en koselig stue, holdt i behagelige og tidsriktige farger.

Vegg mellom stue og kjøkken er fjernet for å få en fin åpen løsning mot stue.

Glatt kjøkkeninnredning med takhøye overskap, enkelte glassdører i overskap og mosaikk over benker.

Videre er det godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede.

På kjøkkenet er det plass til et spisebord hvor hyggelige frokoster kan nytes.

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen med halvøy og barløsning.

Videre er det gode vindusflater i rommet, som gir godt med naturlig arbeidslys for kokken.

Bad med flislagte gulv, vegger og malt himling med spotter. Badet innehar dusjnisje med skille av glassbyggestein og forheng til dusjdel, servant, veggmontert toalett, opplegg oppvaskmaskin.

Det er vedtatt rør/baderomsrehabilitering i regi av borettslaget.

Leiligheten har to soverom, hvor hoved soverommet har god plass til en dobbeltseng og garderobeskap.

Hovedsoverom.

Hovedsoverom.

Det andre soverommet passer perfekt som barnerom eller gjesterom/kontor.

Innbydende entré med god plass til ytterbekledningen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

På balkongen er gode solforhold på ettermiddag- og kveldstid.

Leiligheten har en fantastisk utsikt fra balkongen.

Leiligheten disponerer en garasjeplass, og varmtvann/fyring er inkludert i husleien.

Nærområdet.

Leiligheten har en vestvendt balkong med kveldssol og fantastisk utsikt, og består av entré, stue/kjøkken med åpen løsning og utgang til balkong, to soverom og et bad.

Velkommen inn!

Plantegning

Plantegning 3D

Lørenskog / Skåreråsen

Skåreråsen 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 400 000,-

Lørenskog / Skåreråsen: Pen leilighet med flott utsikt i 8. etasje. Åpen løsning mellom stue/ kjøkken og utvidet bad. Garasje!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 839,-
Fellesgjeld:
Kr 211 217,-
AREAL (P-ROM / BRA)
73 / 73 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger på Skåreråsen i et barnevennlig boligområde og med nærhet til skoler, barnehager og kollektivtransport. Nærhet til et rikt utvalg av servicetilbud ved både Lørenskog Storsenter Triaden og Metro. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Det er et godt utbygd nett av gang- og sykkelveier i Lørenskog og omegn, samt et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn.

Fra Lørenskog kan du komme deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade- og fiskevann og flott turterreng. Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde og ligger kun en kort kjøretur unna. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

I Lørenskog er det gode bussforbindelser til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen samt lokaltog som går fra Lørenskog stasjon og Hanaborg stasjon. For mer info om kollektivtilbud og rutetider se ruter.no. Hvis du kjører bil tar det ca. 14 min til Oslo, ca. 6 min til Lillestrøm og ca. 25 min til Gardemoen lufthavn.

Barnehager og skoler

Skårungen barnehage (2-5 år) 0.7 km

Skårersletta barnehage 9 min

Løkenåsen barnehage (1-6 år) 0.8 km

Åsen skole (1-7 kl.) 1.1 km

Benterud skole (1-7 kl.) 1.3 km

Solheim skole (1-7 kl.) 1.4 km

Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km

Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km

Mailand videregående skole 1.7 km

Lørenskog videregående skole 3.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 211 217,-

Totalpris

Kr 2 611 217,-

Felleskostnader

Kr 5 839,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

8

Byggeår

1971

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

73m2

Bruksareal

73m2

Tomt

25474m2

KR-kode

61.1876

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skåreråsen 16, 1473 Lørenskog

Gnr. 101, bnr. 42 i Lørenskog kommune.

Andelsnr. 158, borettslaget Skårertoppen II, org.nr. 950 581 239

Tomten

Eiet tomt på 25.474 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med plen, busker og trær.

Parkering

Borettslaget eier ett parkeringshus hvor hver borettshaver blir anvist en nummerert plass. Det er mulighet for motorvarmer i garasjeanlegget. Videre har borettslaget en gjesteparkering bak parkeringshuset.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 73 kvm

Totalt primærrom: 73 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

8. etasje: Vindfang, gang, kjøkken/stue med utgang til balkong, 2 soverom og 1 bad: 73 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder. En bod er på 2,8 kvm og ligger på samme plan, den andre ligger i kjeller og er på ca. 1,7 kvm. Boden i kjeller er ikke befart, ref. takstrapport s. 5.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.01.2019 utført av Asgeir Halvorsen v/Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport antatt fundamentert til fast grunn. Blokken er oppført med mur/betong, treverk og plater. Flatt tak antatt tekket med papp/folie. Trevinduer med isolerglass.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Det er registrert avflassing på gulv på balkong, tg 2.

- Det er eldre røropplegg, ikke nærmere kontrollert tg vurdert til 2 grunnet alder. For nærmere kontroll anbefales dette utført av rørlegger.

- Bad har fått tg 2-3. Det er hjelpesluk, og ukjent hvor av løp er ført. Hovedsluk er ikke registrert, det er kun registrert et hjelpesluk uten vannlås, det er derfor behov for en kontroll.

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Velkommen til Skåreråsen 16- En praktisk innredet 3-roms leilighet beliggende i 8. etasje med heis til svalgang på etasjeplan. Leiligheten har en vestvendt balkong med kveldssol og fantastisk utsikt, og består av entré, stue/kjøkken med åpen løsning og utgang til balkong, to soverom og et bad. Det er for øvrig god plass for oppbevaring med en kjellerbod og en bod i oppgang. Leiligheten disponerer en garasjeplass, og varmtvann/fyring er inkludert i husleien.

Entrè:

Innbydende entré med god plass til ytterbekledningen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Leiligheten har inngang via svalgang og har en praktisk og effektiv planløsning med store, luftige rom.

Kjøkken:

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen med halvøy og barløsning. Videre er det godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede. Glatt kjøkkeninnredning med takhøye overskap, enkelte glassdører i overskap og mosaikk over benker. På kjøkkenet er det plass til et spisebord hvor hyggelige frokoster kan nytes. Videre er det gode vindusflater i rommet, som gir godt med naturlig arbeidslys for kokken. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue:

Leiligheten har en koselig stue, holdt i behagelige og tidsriktige farger. Stuen har god plass til sofa med tilhørende møblement og er enkel å innrede. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til vestvendt, overbygget balkong med fantastisk utsikt. Videre er det gode solforhold på ettermiddag- og kveldstid.

Bad:

Bad med flislagte gulv, vegger og malt himling med spotter. Badet innehar dusjnisje med skille av glassbyggestein og forheng til dusjdel, servant, veggmontert toalett, opplegg oppvaskmaskin. Det er vedtatt rør/baderomsrehabilitering i regi av borettslaget med oppstart 2018. Det vil bli rehabilitering av samtlige bad gjennom borettslaget, og det vil være tilvalg på innredning ect.

Soverom:

Leiligheten har to soverom, hvor hoved soverommet har god plass til en dobbeltseng og garderobeskap. Det andre soverommet passer perfekt som barnerom eller gjesterom/kontor.

Oppvarming

Sentralfyr. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 20.12.1972.

Følgende endringer er gjort i boligens opprinnelige planløsning:

Badet er utvidet, og vegg mellom kjøkken/stue er fjernet av tidligere eier.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom, men ingen av disse antas å ha betydning for bruk av den aktuelle leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Skårertoppen II.

Borettslaget består av 208 andelsboliger, fordelt på 2 høyblokker med adressene Skåreråsen 12 og 16.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30

Dugnad samt vask av trapper, heisrom, heisdører ut- og innvendi, og svalgang mellom heisgang og trapp må påregnes. Vask foregår etter oppsatte vaskelister.

Selv om det er vedtatt forbud mot dyrehold, kan styret samtykke i at brukeren av boligen holder dyr dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til ulempe for de andre brukerne av eiendommen.

Foretatt påkostninger de senere år:

2009: Rehabilitering av 4stk heiser samt elektrisk anlegg

2012: Nytt tak utvendig foaajeer og søppelrom i blokk 16

2012: Skiftet bærewire i 4 heiser

2013/2014: Ferdigstilt boder til utleie i blokk 16

2013: Satt opp IP basert nettverk mellom blokkene for bla kamera

2013: Ny takpapp på deler av blokk 16 etter lekkasje

2015: Byttet 2 pumper for sentralfyr i nr. 16

2016: Byttet gjerde på kontainer gården og hundegården

2016: Byttet stikkontakter i øvre plan i garasjehuset

2016: Trimrom oppgraderet og nytt adgangssystem innstallert

2016: Drenering av parkeringsplass

2016: Nye lekeapperater

2017: Nye gjerder montert

2017: Bytte av bannslukkingsapperater

2017: Nye nødlys i trappeløp

Borettslaget har følgende planer for vedlikehold:

Styret har, bortsett fra rørfornying, ingen ekstraordinære vedlikeholdsplaner utover normalt vedlikehold for 2018, med unntak av drenering på gjesteparkering/utleieplasser. Det er ikke avsatt penger i budsjettet for prosjektet med rørfornying i 2018.

På generalforsamling 25. april 2017 ble det vedtatt utskiftning av vann- og avløpsrør og rehabilitering av samtlige bad. Kostnadene er estimert til 57 millioner.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 33-4-06 datert 14.07.1967 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.07.1967.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.839,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, byggningsforsikring, kommunale avg., fyring, varmtvann, betjening av fellesgjeld, søppelcontainer, og garasje og vedlikehold

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.08.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 4.998,-

Stipulerte kapitalkostnader 441,-

Søppelcontainer 100,-

Garasje og vedlikehold 300,-

Borettslagets lån er avdragsfritt frem til 30.03.2019. Frem til det betales det dermed kun renter. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke med 470,- per mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Etter samtale med styreleder har vi fått opplyst at fellesgjelden vil øke med ca 250.000,- per leilighet i forbindelse med rørfornying og rehabilitering av bad. Felleskostnadene per mnd. vil ikke øke mer da det allerede er tatt høyde for en økning i fellesgjelden.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 1.342 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.188,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.620.087,-. Av dette beløpet utgjør kr 211.217,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,- Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 7.187,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Skåreråsen
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Skårerkrysset 0.9 km
Solheimkrysset 1.2 km
Løkenhagen 1.4 km
Benterud 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.5 km
Sentralstasjon Oslo S 15.9 km
Jernbanestasjon Lørenskog 4 km
Buss Skåreråsen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skårerhallen 1 km
Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Skårer 0.6 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Åsen skole (1-7 kl.) 1.1 km
Benterud skole (1-7 kl.) 1.3 km
Solheim skole (1-7 kl.) 1.4 km
Finstad skole (1-7 kl.) 1.7 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Mailand videregående skole 1.7 km
Lørenskog videregående skole 3.5 km

Barnehager

Skårungen barnehage (2-5 år) 0.7 km
Skårersletta barnehage 0.8 km
Løkenåsen barnehage (1-6 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 1 km
Kjøpesenter Metro Senter 1.4 km
Postkontor / post i butikk Bunnpris Skårer 0.7 km
Postkontor / post i butikk Coop Mega Metro 1.4 km
Apotek Apotek 1 Triaden 0.8 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 1 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 1 km
Dagligvare Bunnpris Skårer 0.7 km
Dagligvare Meny Lørenskog 1 km
Kiosk Triaden Kiosk 1 km
Kiosk Sydhagen 1.1 km
Bensinstasjon Esso Tiger Skårer 1.2 km
Bensinstasjon Esso Stasjon Metro Senter 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 35,2 år
Gj.snittalder kvinner 38,6 år
Husholdninger med barn 36,3 %
Husholdninger uten barn 63,7 %
Gj.snitt byggeår 1978
Gj.snitt tomtestørrelse 7235
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Skåreråsen 730 322

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,88% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Øystein Sundby
Daglig Leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?