Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 150 000,- for kr 3 150 000,-

Velkommen til Skjelderups gate 12 - Ta gjerne kontakt med megler om det er ønskelig med privatvisning - Presentert av Dan-Christian Jensen, Krogsveen

Store vindusflater gir godt med naturlig lysinnslipp. Leiligheten er gjennomgående

 

Stuen har god takhøyde samt rosett og stukkatur

Åpen og sosial stue-/kjøkkenløsning

Nyere kjøkkeninnredning med hvite fronter

Benkeplate i laminat og oppvaskkum med to-greps blandebatteri. Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn. Integrert kjøleskap.

Delikat og moderne bad pusset opp i 2016 av Bademiljø

Badet har nisje/opplegg til vaskemaskin, stilren baderomsinnredning og downlights i tak

 

Arealeffektivt soverom med god takhøyde mot bakgård

Nisje til garderobeskap

Entré med nye downlights og plass til klesavheng

Sett fra gang mot stue

Plantegning

Fasade

Grünerløkka med sitt yrende folkeliv

"Løkka" byr på et spennende uteliv og gode resturanter

Ringen Kino

Sofienbergparken er en av flere grønne lunger i området

Birkelunden

Botaniske Hage

Kart

Grünerløkka

Skjelderups gate 12

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 170 000,-

Grünerløkka: Klassisk 2-roms med nyere bad, god takhøyde og lave felleskostnader|Fibernett og varmtvann inkl.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 170 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 901,-
Fellesgjeld:
Kr 83 553,-
AREAL (P-ROM / BRA)
39 / 39 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et svært sentralt og populært boligområde, med nærhet til alt av kulturelle begivenheter og byliv for øvrig. Flere fine parkområder innenfor gangavstand, og med Sofienbergparken i umiddelbar nærhet. I nærheten er også Birkelunden , Olaf Ryes Plass og Grünerhagen. Flotte tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva som ligger i gangavstand fra boligen. Her kan du følge elva oppover til Maridalen og marka, med en mengde tur- og friluftslivmuligheter. For den treningsglade ligger Sats ELIXIA ca. 5 minutter unna ved Trondheimsveien.

Går du et par kvartaler er du midt i hjertet av Grünerløkka med sitt yrende liv. Flere av byens mest populære spisesteder og kaféer ligger på Grünerløkka, blant annet Südøst, Delikatessen, Fru Hagen, Mucho Mas, Nighthawk Diner og ikke minst Villa Paradiso. Flere med flott uteservering om sommeren. Gangavstand til "Nye Tøyen Torg" og Grønland med sitt yrende café og uteliv.

Populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utesteder finner du innenfor 15 minutters gange, tilsvarende avstand også til Oslo sentrum.

Kort vei til både Kunsthøgskolen i Oslo og Arkitekthøyskolen, og enkel adkomst til Nydalen med blant annet Handelshøyskolen BI.

Bredt tilbud av offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Trikken går på dagtid hvert 3. - 4. minutt mot sentrum og Storo (nr. 11, 12 og 13) fra Thorvald Meyers gate. Trikk nr. 17 går fra Trondheimsveien i retning Høyskolen. Busstilbudet inkluderer blant annet rute 30 via sentrum til Huk/Bygdøy og i motsatt retning til BI og Nydalen. Rute 21 via St. Hanshaugen og Bislett, til Frogner og Tjuvholmen. Grünerløkka ligger dessuten ca 10 min gange fra sentrum og det er lett å ta seg til sentralbanestasjonen med både flytog- og bussforbindelser. Gangavstand er det også til Torshov, Alexander Kiellands plass og St. Hanshaugen.

Dette er en bolig for deg som liker å bo sentralt med nærhet til det meste.

Adkomst

Enkel adkomst fra Skjelderups Gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 170 000,-

Fellesgjeld

Kr 83 553,-

Totalpris

Kr 3 253 553,-

Felleskostnader

Kr 1 901,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1894

Soverom

1

Primærrom

39m2

Bruksareal

39m2

Tomt

2079m2

KR-kode

3718168

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skjelderups gate 12, 0559 Oslo

Gnr. 228, bnr. 583, andelsnr. 14 i Oslo kommune.

Aksiseboden borettslag, org.nr. 950 639 822

Tomten

Eiet tomt på 2.080 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet indre gårdsrom med gressplen, prydbusker, lekeplasser, sittegrupper, asfalterte og stenlagte gangveier.

Parkering

Borettslaget har et eget parkeringsanlegg (inngang i nabobygget) med 44 plasser. Kostnader for leie av p-plass er kr 830,- pr. mnd. Beboerene av boretslaget har førsterett på plasser. Borettslaget planlegger å sette opp 12 ladestasjsoner for el-bil.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 43 kvm

Totalt bruksareal: 39 kvm

Totalt primærrom: 39 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, gang og soverom: 39 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller på ca. 6 kvm. og en bod på loft på ca. 17,5 kvm. gulvareal.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.09.2018 utført av Erik Øyum. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i bærende konstruksjon i tegl/ mur med pussede malte overflater. Borettslaget vil antagelig rehabilitere eller fornye rør i nær framtid. Bygården er en klassisk bygård fra 1890-tallet med sentral beliggenhet på Grünerløkka.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder generelt god standard og har bl.a. nytt bad fra 2016.

Nærmere innhold:

Stue: Lys, luftig og flott stue med god takhøyde og store vindusflater. God plass til sofagruppe. Vegger er nylig malt i en moderne farge. Rosett og stukkatur.

Kjøkken: Kjøkkenet er en i åpen løsning med stuen og har nyere innredning med glatte fronter, benkeplate i laminat og oppvaskkum med to-greps blandebatteri. Induksjon koketopp. Innebygget stekeovn. Integrert kjøleskap.

Bad: Moderne og delikat bad pusset opp av Bademiljø i 2016 (dokumentasjon foreligger). Nedsenket dusjhjørne med glassdører. Opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett med dreneringsåpning for synliggjøring av eventuelt lekkasjevann. Servant med underskap og ett greps blandebatteri. Plastsluk med klemring og synlig banemembran. Stoppekran er montert i luke i himlingen på badet. Stoppekraner til blandebatteriet montert på rør under servantskapet. Varmtvann leveres fra fellesanlegg

Soverom: Lyst og pent soverom med plass til dobbeltseng. Nisje til garderobeskap. Soverommet vender mot bakgården.

Entré: Praktisk entré med plass til klesavheng. Det er nylig byttet downlights i himling av elektriker.

Annet:

Isolerglass i trerammer med topphengsling. Produksjonsår 2015.

Sikringsskap i gangen med automatsikringer og jordfeilbryter. Forskriftsmessig brukerveiledning

til jordfeilbryter og kursoversikt. 4 kurser. Sikringsskapet er oppgradert i 2018 med nye kurser. Utførende entreprenør var Fixel AS.

Oppvarming

Elektrisk. Varmtvann er inkludert. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1893, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest. Det er gjort endringer etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 14 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om bebyggelse, rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

- Leiligheten er tilknyttet Aksiseboden borettslag.

- Borettslaget består av 69 leiligheter og 3 næringslokaler.

- Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00

- Borettslagets eiendommer er forsikret i If Skadeforsikring. Polisenr. SP586809

- Dugnad må påregnes.

- Det er ikke tillatt å ha dyr i borettslaget. Styret kan etter søknad dispensere fra forbudet dersom søknaden viser at gode grunner taler for det, og dersom dyreholdet ikke er til ulempe for borettslaget eller de andre beboerne i laget.

- Disponible midler utgjør ved utløpet av året kr 2.225.588,-

Foretatt påkostninger de senere år:

* Borettslaget har i løpet av 2017 gjort større arbeider med å skallsikre bakgård og fellesområder med porter og gjerder.

* Nye vinduer og balkongdør i 2015.

* Styret fornyet hele lekeplassen i 2015.

Hva skjer i borettslaget:

Borettslaget er i gang med å rehabilitere balkongene i 1980-talls byggene. Kostnad ca. kr 1,5 millioner hvor det planlegges låneopptak. Iflg. styreleder er denne kostnaden tatt/fordelt ut.

Styret har leid inn USBL prosjekt for gjennomgang av rørene i borettslaget, da det har vært flere tilfeller med vannskader pga rør, og at det til tider kan ta veldig lang tid å få varmt vann. USBL prosjekt var på befaring i september 2017, og har gjennomført ytterligere undersøkelser i utvalgte leiligheter. Styret informerer om at det vil bli innkalt til et informasjonsmøte i begynnelsen av november og deretter skal det avholdes en ekstraordinær generalforsamling hvor det skal fremlegges tre alternativer som beboerne skal votere over. De to første alternativene innebærer en økning i felleskostnadene på hhv. 10 % og 19 % og det tredje alternativet på 37 - 41 %. Alternativ 1 er strømpetrekking av avløpsrør. Alternativ 2 er en kombinasjon av utskiftning av vannrør og strømpetrekking av avløp mens alternativ 3 er full våtromsrehabilitering. USBL har også lagt fram utskiftning av felles kaldt- og varmtvannsrør som et alternativ, som isolsert vil bety en økning på ca. 9 % i felleskostnadene. Om det blir nødvendig med inngrep på bad er p.t. ikke klart og det er beboerne i borettslaget som vil bestemme (votere) dette.

Maling av fire oppganger.Styret har innhentet anbud. Pris for maling av fire oppganger (Trondheimsveien 34, Skjelderups gate 10, Sverdrups gate 19 og 21) ligger litt i underkant av kr 400.000,-.

Det prioriteres å få malt gangene, da dette er noe beboerne har ønsket i flere år. Det legges da inn maling av to oppganger i 2018 og to oppganger i 2019 for å fordele utgiftene. Styret forsøker å gjøre alt i en omgang for tids-/kostnadsbesparelse.

Endring av farge på fasade (det grønne treverket). Styret innhenter profesjonell hjelp til vurdering av farge som kan passe, og sender forespørsel til Plan og bygningsetaten om endring av farge på

fasaden. Gitt at borettslaget kan endre farge uten videre søknad vil maling av fasaden skje på dugnad.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er avklart!

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2315 datert 24.03.2000 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 1.901,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, grunnpakke digital-tv og bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, renter og avdrag på fellesgjeld m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 1.426,-

Lånekostnader 157,-

Lånekostnader 318,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4 800,-. pr. år. Boligen er tilknyttet Nextgentel som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Raskt internett er inkludert i felleskostnadene!

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,- (USBL)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.261.435,-. Av dette beløpet utgjør kr 83.553,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-. Det er mulig å velge valgfri ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,- (USBL). Gebyret i forbindelse med forhåndsutlysning vil da bortfalle.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Grunerløkka Rode 8
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Sofienberghjemmet 0.4 km
Zoologisk og Geologisk museum 0.5 km
Olaf Ryes plass 0.6 km
Nybrua 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.2 km
Sentralstasjon Oslo S 1.7 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.2 km
T-bane stasjon Carl Berners plass T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Lakkegata skole 0.1 km
Bussholdeplass Lakkegata skole 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.6 km
Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.7 km
Treningssenter SATS Schous plass 0.4 km
Treningssenter EVO Grünerløkka 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.5 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.7 km
Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.8 km
Tøyen skole (1-7 kl.) 1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.3 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.8 km
Hersleb videregående skole 0.4 km
Elvebakken videregående skole 1 km

Barnehager

Sjokoladefabrikken barnehage (1-6 år) 0.2 km
Sofienbergparken barnehage (1-6 år) 0.4 km
Rodeløkka barnehage (0-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.6 km
Kjøpesenter Gunerius Shoppingsenter 1.1 km
Postkontor Coop Extra Trondheimsveien 0.5 km
Postkontor Grünerløkka Postkontor 0.6 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka Stjerneapotek 0.5 km
Apotek Ditt Apotek Grünerløkka 0.6 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Joker Trondheimsveien 0.1 km
Dagligvare Kiwi Schous Plass 0.3 km
Kiosk/video Mix Santa 0.1 km
Kiosk/video Trondheimsveien Tobakk & Frukt 0.1 km
Bensin Esso Tiger Trondheimsveien 0.4 km
Bensin Uno-X Grünerløkka 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 33,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,2 år
Husholdninger med barn 14,9 %
Husholdninger uten barn 85,1 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 165
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Grunerløkka Rode 8 1111 751

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Dan-Christian Jensen
Daglig Leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?