Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 650 000,- for kr 4 650 000,-

Delvis åpen stue/kjøkkenløsning

Stor vestvendt terrasse uten innsyn

Gode solforhold og bilfri omgivelser

Utsikt

Nydelig pusset opp i 2014

Velkommen til Skøyen Terrasse 19! En sjelden perle med alt du kan ønske deg i en bolig

Lyse og lekre overflater

God plass til stort spisebord

Kjøkken pusset opp i 2014

Godt med skap og benkplass

Oppvaskmaskin

Delikate fliser over kjøkkenbenk

Kjøkken

Luftig soverom mot bakgård

Stort garderobeskap medfølger

Meget delikat bad pusset opp i 2014

Godt med plass til oppbevaring

Badekar og opplegg til vaskemaskin

Romslig entré

Walk-in closet

Velkommen!

Fasade

Kart

1096 Planskisse

collage

Skøyen - Nydelig 2-roms pusset opp i 2014. Vestvendt terrasse. Garasjeplass. Walk-in closet. Rett ved Frognerparken

Skøyen Terrasse 19

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 290 000,-

Skøyen - Nydelig 2-roms pusset opp i 2014. Vestvendt terrasse. Garasjeplass. Walk-in closet. Rett ved Frognerparken: Skøyen - Nydelig 2-roms pusset opp i 2014. Vestvendt terrasse. Garasjeplass. Walk-in closet. Rett ved Frognerparken

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 290 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 077,-
Fellesgjeld:
Kr 194 819,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 60 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt, rolig og meget populært boligområde på Skøyen. Her har du kort avstand til et rikt servicetilbud, kaféer, restauranter og offentlig kommunikasjon. I umiddelbar nærhet finner du blant annet Skøyenparken (Den engelske park) og Frognerparken med sine flotte tur- og grøntområder. Fra borettslaget går det et belte med grøntområder til disse parkene. Sykkelvei fra Skøyen til Aker Brygge, eller fra Skøyen til Sandvika i motsatt retning. Leiligheten har en god intern beliggenhet. Kort vei/gangavstand til Bygdøy med bad- og turmuligheter.

Dagligvarehandelen kan gjøres i en av flere matbutikker i området, som f.eks. Coop på Hoff eller nærbutikken på Øvre Silkestrå, som også holder søndagsåpent . Skøyen, med Karenslyst Allé har i de senere årene utviklet seg til et attraktivt serviceområde med et bredt tilbud av servicefasiliteter som butikker, caféer, restauranter, bank, postkontor, treningssentre (Sats og Elixia) m.m. Forøvrig er det gang- og sykkelavstand til bl.a. Majorstuen, Frogner og sentrum.

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon, med kort gangavstand til buss, trikk, tog og flytoget. Skøyen er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, med god infrastruktur tilrettelagt for vei, trikk og tog. Flere lokaltog og busslinjer stopper her med høy frekvens. Flytoget tar deg eksempelvis fra Skøyen til Gardermoen på ca. 30 minutter.

Skøyen Terrasse barnehage ligger i umiddelbar nærhet og andelseierne i borettslaget har fortrinnsrett. Ellers andre private og offentlige barnehager i området. Det finnes to barneskoler i umiddelbar nærhet, Skøyen (bilfri skolevei) og Smestad. Nærmeste ungdomsskole er Majorstuen og nærmeste videregående er Ullern og Persbråten.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 290 000,-

Fellesgjeld

Kr 194 819,-

Totalpris

Kr 4 484 819,-

Felleskostnader

Kr 4 077,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1981

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

57m2

Bruksareal

60m2

Tomt

31335m2

KR-kode

4018117

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skøyen Terrasse 19, 0276 Oslo.

Gnr. 3, bnr. 479 i Oslo kommune.

Andelsnr. 109 i Hoffsgrenda Borettslag, org.nr. 948 367 602.

Tomten

Eiet tomt på 31.335 kvm som tilhører borettslaget/aksjelaget. Tomten er opparbeidet med asfalterte internveier, sittegrupper, lekeplass, sykkelstativ, gressplener, prydbusker og trær.

Parkering

Boligen disponerer en garasjeplass. Mulighet for tilkobling av motorvarmer. Dette koster kr. 500,- i tilknyttingsavgift (engangsavgift) og kr. 17,- pr. mnd.

For opprettelse av ladepunkt for El-bil, kontakt styret. Vanlig praksis er at andelseier etterfaktureres for opplegg til stikkontakt og forbruk.

Akkurat nå og frem til midten av juni har man mulighet til å instalere ladestasjon for el-bil på sin plass med rabatert pris fordi det gjøres i fellesskap i regi av brl.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 66 kvm

Totalt bruksareal: 60 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Primærrom: Leilighet: 57 kvm - Entré, bad, stue/kjøkken, soverom.

I tillegg disponerer boligen 2 boder på ca. 1 m2 ved utgangen til bygget og en bod på terrassen på ca. 2 m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.05.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Moderne, pent oppusset 2-roms leilighet med meget god intern beliggenhet i populære Skøyen

Terrasse. Planløsningen, uteplassen og den sentrale beliggenheten gjør dette til en attraktiv bolig for alle aldre. Stille, skjermet innerst i blindvei med bilfritt indre boområde.

Leiligheten ble pusset opp høsten 2014 og innehar entré, nytt moderne kjøkken med stor spiseplass, stue med direkte adkomst til vestvendt flislagt terrasse på ca 14 kvm inkl. bod, romslig soverom, og moderne baderom. Leiligheten er holdt i lyse og delikate farger. Alle innerdører ble byttet under oppussingen og det er flott to-stavs Kährs eikeparkett gjennomgående i hele leiligheten.

Entre: Innbydende entre med god romfølelse. Praktisk walk-in garderobe i forbindelse med entre.

Stue: Romslig og luftig stue i kombinasjon med kjøkken og spisestue. De store vindusflatene gjør at man har fint utsyn i retning Holmenkollen, samt gode lysforhold. Her er det flere muligheter for innredning og god plass til et stort og koselig sofahjørne. Utgang til terrasse fra stuen.

Kjøkken: Kjøkkeninnredningen fra 2014 med mye skap og benkplass! Kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak i stål. Benkeplate i heltre eik. Lys under overskap. Ventilator over platetoppen. Fliser mellom over- og underskap. Sort komposittkum og ett-greps blandebatteri. Integrerte hvitevarer (fra Miele) som: stekeovn, oppvaskmaskin, platetopp, kjøleskap og fryser.

Terrasse:

Vestvendt og stor terrasse på ca. 12 kvm med gode solforhold fra ca. 13:00 til den går ned. Her er det god plass til utemøbler - perfekt for lange helgefrokoster og varme sommerkvelder. Flislagt balkonggulv. Elektrisk markise. Utebod på 2 kvm. Terrassen ble renovert i 2017 i regi av brl. Ny elektrisk markise fra 2017. Mulighet til å grille med el eller gass. Uttak til strøm og belysning ble montert i 2017.

Soverom:

Pent og romslig soverom som vender mot rolige og grønne omgivelser (bilfritt). Her er det god plass til stor dobbeltseng og garderobe.

Bad:

Baderommet er innredet med veggmontert toalett, badekar med glass-skillevegg og servant med underskap. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. God plass til oppbevaring. Baderommet ble pusset opp i 2014.

Diverse:

- Sikringsskap plassert i oppgangen utenfor leilighetesdøren. Hovedsikring på 40 AMP. Innmat i skap ble byttet i 2015. Ifølge selger har samtlige stikkkontakter blitt byttet til jordede kontakter i 2017.

- Avtrekk på bad. Tilluft via luftespalter over vinduer og ventil i yttervegg.

- Porttelefon med fjernåpner. Modell: Aiphone gt-1A

- Malte, slette flater (betongdekker).

- 2-stavs hvitpigmentert eik parkett fra 2014

- Vinduer fra 1981 utført med 3-lags isolerglass.

- Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35.

Oppvarming

Varmekabler i gulvstøp på bad. Fjernvarme i radiatorer koblet på byggets anlegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.11.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om adkomstrett, biloppstillingsplass og vedtak av visse vilkår vedr. utskillelse/bebyggelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Hoffsgrenda Borettslag.

Borettslaget består av 316 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men det kreves styregodkjennelse.

Mail til styret: styret@hoffsgrenda.no

Borettslaget har egen hjemmeside: www.hoffsgrenda.no.

Foretatt påkostninger de senere år:

2015-2017:

-Rehablitering av fasade, terrasser og garasje.

2014:

-Maling av kjellere.

-Gangveier ble steinbelagt til inngangsdørene.

2013:

- Etablert ny sykkelparkering utenfor.

- Reparert og byttet dårlige panelbord i boder på terrassene.

- Malt og pusset opp resten av barnevognrommene.

- Utskifting av røykvarslere.

Planlagte påkostninger:

Iht. styret er det ingen planlagte påskostninger i brl.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-2437 datert 26.11.1979 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.077,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann, kabel-tv og grunnpakke med internett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, bygg forsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader 2.141,-

Brensel 482,-

Nedbetaling lån 1.138,-

Canal Digital 316,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2800,- per år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.492.425,-. Av dette beløpet utgjør kr 194.819,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Ullern
Grunnkrets Amalienborg
Kirkesogn Skøyen

Steder i nærheten

Skøyen kirke 0.7 km
Skøyen hovedgård 0.8 km
Skøyen næringssenter 0.8 km
Sjølyst plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 57.3 km
Sentralstasjon Oslo S 5.9 km
Jernbanestasjon Skøyen jb.st. 0.6 km
T-bane stasjon Borgen T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass Skøyen 0.4 km
Bussholdeplass Skøyen jb.st. 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skøyenhallen 0.9 km
Idrettsanlegg Madserud Tennisanlegg 1.1 km
Treningssenter Elixia Sjølyst 1.1 km
Treningssenter SATS Skøyen 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Skøyen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Smestad skole (1-7 kl.) 1.1 km
Bestum skole (1-7 kl.) 2.4 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 3.1 km
Sollerudstranda skole (8-10 kl.) 3.7 km
Øraker skole (8-10 kl.) 4.4 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 4.2 km
Ullern videregående skole 2.7 km
Oslo Private Gymnasium 3.9 km

Barnehager

Hoffsgrenda barnehage 0.3 km
Skøyen terrasse barnehage (1-6 år) 0.4 km
Askeveien barnehage (1-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Møllhausen Torg 0.8 km
Kjøpesenter Skøyentorget 0.9 km
Postkontor Rema 1000 Hoffsveien 0.7 km
Postkontor Skøyen Bedriftssenter 1 km
Apotek Apotek 1 Skøyen 0.8 km
Apotek PulsApoteket Skøyen 0.9 km
Vinmonopol Skøyen Vinmonopol 0.7 km
Dagligvare Nærbutikken Skøyen 0.6 km
Dagligvare Kiwi Hoffsveien 0.7 km
Kiosk/video Mix Skøyen 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.8 km
Bensin Circle K Skøyen 0.7 km
Bensin Shell/7-Eleven Maritim 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,2 %
Andel kvinner 54,8 %
Gj.snittalder menn 43 år
Gj.snittalder kvinner 46,1 år
Husholdninger med barn 23,5 %
Husholdninger uten barn 76,5 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 1718
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Amalienborg 1240 646

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimunsprovisjon kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?