Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 350 000,- for kr 3 350 000,-

Romslig stue med utgang til vestvendt og solrik balkong.

På balkongen er det god plass til diverse møblement.

Utsikt fra balkongen.

Lyst kjøkken med slette hvite fronter og spiseplass.

Flislagt bad/wc med heldekkende servant og speilskap. Opplegg for vaskemaskin.

Hovedsoverom med god oppbevaringsplass.

Soverom nummer to passer utmerket som barnerom eller gjesterom.

Inngang

Entré

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Bad/wc

Bad/wc

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2

Balkong

Balkong

Skøyenåsveien 32

Skøyenåsveien 32

Oppsal Senter

Oppsal T-bane

Østensjøvannet

Østmarka

Plantegning

Oppsal

Skøyenåsveien 32

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 100 000,-

Oppsal: Lys og hyggelig 3-romsleilighet i populært borettslag og barnevennlig område. Vestvendt balkong med gode solforhold.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 545,-
Fellesgjeld:
Kr 21 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
64 / 64 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrik vestvendt treromsleilighet i andre etasje, med god tilbaketrukket beliggenhet i rolige omgivelser. I nærheten finner du Oppsal senter, med et rikt utvalg av butikker og tjenester. Kort gåtur til både Oppsal T-bane og Skøyenåsen T-bane, med opp til åtte avganger i timen retning Oslo sentrum. Kort vei til Østmarka, med flotte tur- og rekreasjonsområder året rundt. Flere bade- og fiskevann, mange turstier og stier tilrettelagt for sykling og lysløyper. Fine markastuer; Rustadsaga og Mariholtet. Gode tur- og løpemuligheter rundt Østensjøvannet.

Barnehager og skoler

Skøyenåsveien 32 sokner til Godlia skole (1.-7.trinn) og Skøyenåsen skole (8.-10.trinn). Flere barnehager i området - se vedlagt nabolagsprofil. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Ta inn Haakon Tveters vei fra rundkjøring i Østensjøveien. Ta deretter inn Skøyenkroken, og så til høyre i Skøyenåsveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 21 000,-

Totalpris

Kr 3 121 000,-

Felleskostnader

Kr 3 545,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1955

Soverom

2

Primærrom

64m2

Bruksareal

64m2

Tomt

66173m2

KR-kode

45.195

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skøyenåsveien 32, 0686 Oslo

Gnr. 144, bnr. 1015 i Oslo kommune.

Leil.nr 2130, andelsnr. 322,

Oppsal borettslag, org.nr. 948 544 474

Tomten

Eiet tomt på 66 173 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

217 parkeringsplasser tildeles av styret etter venteliste, 15 garasjeplasser som leies ut og tildeles etter lister, i tillegg til 3 parkeringsplasser til el-bil med lading. Parkeringsleie belastes etter gjeldende satser.

For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 64 kvm

Totalt primærrom: 64 kvm

Primærrom: Entré, baderom/wc, stue, kjøkken, to soverom.

I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 2 kvm og en loftsbod på ca. 9 kvm i gulvareal. Det er skråtak i loftsboden.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.01.2019 utført av Takstpartner.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur- og betongkonstruksjon med skillende dekker i betong. Utvendig valmtak tekket med takstein og utvendige fasader i mur, med slemmende og malte overflater.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder

Tilstandsgrad 2 (TG2):

- Vinduer

- Balkongdør

- Innvendige dører

- Baderomsgulv

- Baderomsvegger

- Luftbehandling bad

- Røropplegg

- Radiatorer, grunnet alder

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Lys og hyggelig treroms leilighet, beliggende i andre etasje i populært borettslag. Attraktiv beliggenhet på Oppsal, med nærhet til Oppsal Senter, Østmarka og Østensjøvannet.

Inneholder: Entré, to soverom, baderom/wc, kjøkken og stue med utgang til vestvendt balkong.

- Éntre med fast garderobeskap. Dørcalling til ytterdør.

- Pent flislagt bad med gulvvarme, oppusset av borettslaget i perioden 2000-2002. Heldekkende servant og speilskap med belysning over. Opplegg for vaskemaskin på bad.

- Romslig hovedsoverom med laminat på gulv og malte flater, samt god plass til både dobbeltseng og kommode. Soverom nummer to passer utmerket som barnerom eller gjesterom.

- Flott kjøkken med hvite slette fronter, laminat benkeplate og lys under overskapene. God plass til spisebord og stoler. Varmtvannsbereder i kjøkkenbenken. Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

- Romslig stue med lyse flater og parkett på gulv. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca.9 kvm. Her er det gode solforhold og god plass til sittegruppe og bord.

Oppvarming

Sentralfyring inkludert i felleskostnadene.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 09.10.1959 Denne kan fås ved henvendelse til megler. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Oppsal borettslag.

Borettslaget består av 597 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt på spesielle vilkår.

Det er kun tillatt med elektrisk grill eller gassgrill på verandaen.

Borettslaget har de siste årene gjennomført maling av fasader, verandaer, vinduer og dører.

Generalforsamlingen har vedtatt en utredning for å se på muligheter, tidsplan og kostnader/finansiering for nye parkeringsmuligheter. Løsningsforslag blir framlagt på en fremtidig generalforsamling.

Borettslaget har vedtatt utskiftning av vinduer og balkongdører. Styret har innhentet kostnadsoverslag på 33,3 millioner kroner, og det er antatt at arbeidet med utskiftning av vinduer og balkongdører for hele borettslaget vil ta to år, med oppstart i 2019. For denne andelen/leiligheten vil utskiftning finne sted i uke 9 eller 10, 2019. Arbeidet er ventet å ta 1-2 dager. Felleskostnader vil i forbindelse med vindusutskiftning på et tidspunkt måtte økes, trolig blir dette i 2019. Prosjektet vil kunne medføre en husleieøkning på omkring 5 prosent ved prosjektstart.

Styret har fått fullmakt til å erstatte dagens avfallssystem med nedsenkbare brønner. Følg utviklingen i saken på https://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/ - saksnr. 201814303

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette inntil 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 59953 datert 20.10.1953 med tilhørende reguleringsbestemmelser S-474 datert 20.03.1953.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten er normalt avklart innen fem dager fra første visning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3545,- pr. mnd. og disse dekker bla. nedbetaling andel fellesgjeld, kabel-tv, sentralfyring, forretningsførsel, kommunale avgifter, forsikring, m.m.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Borettslagets lån er avdragsfritt i år. Frem til 01.12.2019 betales det dermed kun renter. Borettslaget skal i regnskapet opplyse om hvor mye felleskostnadene vil øke etter utløpet av avdragsfri periode. Megler har ikke mottatt informasjon om dette fra forretningsfører, og det er derfor uklart hva felleskostnader etter avdragsfri periode vil utgjøre.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 7000,- pr. år. /

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av internett og har avgift på

kr. 149,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.187,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.129.719,-. Av dette beløpet utgjør kr 21.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Østensjø
Grunnkrets Oppsaltoppen
Kirkesogn Oppsal

Steder i nærheten

Oppsal kirke 0.4 km
Oppsal samfunnshus 0.5 km
Manglerud bad 1.5 km
Nordre Skøyen hovedgård 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 46.3 km
Sentralstasjon Oslo S 8.7 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 2.7 km
T-bane Oppsal T-banestasjon 0.5 km
Buss Løypeveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjartbakken balløkke 1.3 km
Idrettsanlegg Oppsal Arena 1.4 km
Treningssenter Femina treningssenter 0.8 km
Treningssenter Mudo Ulsrud 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Oppsal skole (1-10 kl.) 0.3 km
Østensjø skole (1-7 kl.) 1.1 km
Østmarka skole (1-10 kl.) 1.2 km
Godlia skole (1-7 kl.) 1.4 km
Skøyenåsen skole (8-10 kl.) 0.5 km
Ulsrud videregående skole 1.7 km
Hellerud videregående skole 3.4 km

Barnehager

Vetlandsveien barnehage (2-6 år) 0.3 km
Oppsal Samfunnshus barnehage (0-6 år) 0.3 km
Soltoppen barnehage (3-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Oppsal Senter 0.3 km
Kjøpesenter Bøler Senter 1.8 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Oppsalstubben 0.6 km
Postkontor / post i butikk Coop Prix Haakon Tveters vei 0.8 km
Apotek Boots apotek Oppsal 0.3 km
Vinmonopol Bøler Senter Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 3.5 km
Dagligvare Meny Oppsal Senter 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Østmarkaveien 0.5 km
Kiosk Mix Video Nova Oppsal 0.3 km
Kiosk Narvesen Oppsal t-bane st. 0.3 km
Bensinstasjon Uno-X Oppsal 0.4 km
Bensinstasjon Circle K Østensjø 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 45,9 %
Andel kvinner 54,1 %
Gj.snittalder menn 34,8 år
Gj.snittalder kvinner 38,5 år
Husholdninger med barn 26,8 %
Husholdninger uten barn 73,2 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 5976
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Oppsaltoppen 2721 1517

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 8.500,-

Visningshonorar: kr 2500 pr. visning

Kontroll av hjemmel og heftelser inkl.1 servitutt: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Egenerklæring fra selger
 
Teo Hadzic
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?