Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 650 000,- for kr 5 650 000,-

Velkommen til Skogblomstveien 110!

Fasade

Innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene.

Leilighet med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv og romslig planløsning

Praktisk soverom av god størrelse med tilhørende garderobeløsning

Tiltalende og morderne soverom med god plass til dobbeltseng.

Leiligheten har 3 pene soverom hvor et er brukt som kontor.

Her kan du jobbe i rolige omgivelser med fin utsikt over nærområdet.

Tiltalende soverom i lyse fargetoner.

Soverom har en tilhørende bod som gir mulighet for et walk-in-closet.

Pent flislagt bad med downlights.

Bad har vegghengt skapløsning med speilfronter.

Badet har opplegg for vaskemaskin og nedsenket dusjhjørne. Vaskemaskinen medfølger salget!

Leiligheten har et separat toalett i moderne farger.

Gangen fungerer som et naturlig knutepunkt for leiligheten.

Pent kjøkken med integrerte hvitevarer som medfølger salget.

Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld.

Hyggelig spiseplass

Leiligheten har en åpen stue og kjøkken løsning.

I stuen er det god plass til sofagruppe og tv-benk, samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske.

Det er store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og er med på å gi en meget god romfølelse.

Fra stuen er det adkomst til en overbygget balkong med gode solforhold.

Når man kommer frem til Skogblomstveien 110 blir man ønsket velkommen av et hyggelig inngangsparti i rolige og pene omgivelser.

Leiligheten ligger i et veletablert og familievennlig boligområde.

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Lørenskog Stasjonsby

Skogblomstveien 110

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 850 000,-

Lørenskog Stasjonsby: Nyere og sentral 4r selveierleilighet i toppetasjen med gode solforhold, heis og garasje. Kort vei til tog!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 222,-
AREAL (P-ROM / BRA)
99 / 102 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Skogblomstveien 110 ligger i et nyere etablert, barnevennlig og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans. Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er gangavstand til buss, barnehager, skoler, idrettsanlegg og Østmarka med lysløype, badevann og flotte turmuligheter sommer som vinter.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Lørenskog Kulturhus anbefales.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint.

Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne.

I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Coop Mega, Kiwi og Joker. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 700 meter fra boligen. Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Luhr barneskole som ble offisielt åpnet mars 2017. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Fjellsrud og Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes to videregående skoler i nærliggende områder, Mailand og Lørenskog vgs., i tillegg er det et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus kommune.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Luhr skole 0.4 km

1-7 kl. Solheim skole 1.9 km

1-7 kl. Fjellhamar skole 2.2 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 1.9 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 3.1 km

Vgs. Mailand videregående skole 4.4 km

Bhg. Framtia barnehage (0-6 år) 0.4 km

Bhg. Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.5 km

Bhg. Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 0.8 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 850 000,-

Felleskostnader

Kr 4 222,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2016

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

99m2

Bruksareal

102m2

Tomt

7042m2

KR-kode

611842

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skogblomstveien 110, 1470 Lørenskog

Gnr. 106, bnr. 237, snr. 55 i Lørenskog kommune.

Samt ideell andel 1/123 i gnr 106 bnr 236.

Tomten

Eiet tomt på 7.042 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg med elektrisk port. Denne er tinglyst som andel 1/123 i gnr 106 og bnr 236. Garasjesameiet er opprettet som realsameie og har egne vedtekter.

Ifølge garasjesameiets vedtekter:

Oppløpet sameie eier 25 andeler. Til disse har eier av næringsseksjon i Oppløpet sameie evigvarende og ekslusiv bruksrett til benytte plassene som gjesteparkeringsplasser. P-plassene kan benyttes med en times gratis parkering. Utover dette vil Oppløpet Sameie stå fritt til å avgiftsbelegge parkeringen. Avgiftsinntektene tilfaller Oppløpet Sameie. Drifts og vedlikeholdskostnader for p-plassene skal dekkes gjennom avgiftsinntektene.

For disposisjonsrett og øvrige regler knyttet til bruk/salg/utleie av garasjeplassen, se garasjesameiets vedtekter hos megler.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 112 kvm

Totalt bruksareal: 102 kvm

Totalt primærrom: 99 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Gang/Entre, bad, kjøkken, stue, 3 soverom og wc: 99 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.08.2018 utført av Kjell- Andre Hagen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført med yttervegger i bindingsverk og betong utvendig kledd med mur/teglstein. Etasjeskillere i prefabrikerte betongelementer. Bygget er fundamentert til antatt fast grunn. Flat oppforet tak antatt tekket med papp/folie.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Skogblomstveien 110 er en nyere og attraktiv 4- roms leilighet med heiseadkomst fra garasjeanlegg til leilighetsplan. Dette er en leilighet med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv og romslig planløsning. Dagens eiere har vedlikeholdt boligen på en særdeles tilfredsstillende måte og den er bygget i henhold til teknisk forskrift (TEK) av 2010. Leiligheten holder derfor høy teknisk standard og har moderne løsninger. Den ligger i et veletablert og familievennlig boligområde med nærhet offentlig kommunikasjon, barnehager, skoler samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Denne boligen må oppleves, velkommen til visning!

Når man kommer frem til Skogblomstveien 110 blir man ønsket velkommen av et hyggelig inngangsparti i rolige og pene omgivelser. Videre inn i leiligheten blir man møtt av en innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene.

Gangen fungerer som et naturlig knutepunkt for leiligheten. Badet er tiltalende med mørke fliser på gulvet og hvite fliser på veggen. Det er varme i gulvet og downlights i taket som gir en god romfølelse. Her finner du et nedsenket dusjhjørne, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin og vegghengt skapløsning med speilfronter. Videre har leiligheten et separat toalettrom. Rommet er svært praktisk og flislagt i moderne farger. Toalettet inneholder et servant med ett- greps blandebatteri, speil og vegghengt toalett.

Leiligheten har 3 soverom av god størrelse med enkel adkomst til bad og wc. Rommene er tiltalende i lyse farger med plass til dobbeltseng og tilhørende garderobeløsning i hvit utførsel. På et av soverommene har du direkte adkomst til en bod som gir mulighet for et walk-in closet. Videre inn i leiligheten kommer du inn i en åpen stue og kjøkken løsning med lyse vegger. Kjøkkenet er innholdsrikt med integrerte hvitevarer og mye god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er stilren med hvit glatt innredning med lysegrå laminat benkeplate og lyse fliser mellom overskap og benk. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er også plass til spisebord som passer perfekt som familiens samlingspunkt.

I stuen er det god plass til sofagruppe og tv-benk, samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. Stuen har i dag en praktisk plassering av møbler, men det er flere møbleringsmuligheter og en kan enkelt sette sitt eget preg. Det er store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og er med på å gi en meget god romfølelse. Fra stuen er det adkomst til en overbygget balkong med veldig gode solforhold. Selger opplyser at solen er på balkongen fra tidlig om morgningen til sent på kveld på sommerstid.

Her er det god plass til sittegruppe og grill hvor man kan nyte rolige omgivelser med minimalt med innsyn.

Verdt å merke:

- Automatsikringer

- Vannbåren varme i alle gulv

- Attraktiv beliggenhet

- Barnevennlig

- God standard

- Innvendig bod og sportsbod i garasjeanlegget

- Garasjeplass med heiseadkomst til leilighetsplan

- Veldig gode solforhold

- Pent opparbeidet fellesarealer

- Mulighet for å gå tørrskodd ned på Rema 1000 gjennom garasjeanlegget.

- Kort vei til bl.a. alt av servicefasiliteter og offentlig kommunikasjon(buss og tog)

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hele leiligheten.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.02.2017. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser

Det er tinglyst 3 servitutt på eiendommen/garasjen og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

128924 12.02.2016 Bestemmelse om adkomstrett:

Gnr. 106, Bnr. 196 gis med dette vederlagsfri rett til adkomst over denne eiendommen fra Haneborgveien.

2016/128924-2/200 12.02.2016 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 106 BNR: 196

2016/1105166-1/200 29.11.2016 ** DIVERSE PÅTEGNING

Adkomstretten transporteres til ny rettighetshaver, gnr. 160

bnr. 240 samtlige seksjoner. Bestemmelse om drifts- og vedlikeholdskostnader.

2016/198182-1/200 07.03.2016 BESTEMMELSE OM PARKERING

Samme bestemmelser som omtalt under utdrag om parkering hva gjelder de 25 gjesteplasser med eksklusiv bruksrett for næringseksjonen i dems åpningstid.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Oppløpet sameie, med sameiebrøk 102/10187. Sameiet består av 114 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner. Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Sameiet har rett og plikt til å være medlem av Lørenskog Stasjonsbys Driftsforening for Park og Skog.

Sameiet er forpliktet til å delta i drift og vedlikehold av Lørenskog Stasjonsbys Driftsforening for Park og Skog og til å bære sin forholdsmessige del av utgiftene.

Nærmere bestemmelser om rettigheter og forpliktelser for Lørenskog Stasjonsbys Driftsforening for Park og Skog fremgår av vedtektene for driftsforeningen.

Foretatt påkostninger de senere år: Normalt vedlikehold.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kontor/bevertning/tjenesteyting (formål) i henhold til reguleringsplan 014 Ødegården felt B1, O1 og Af2 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.12.2012.

Det foreligger forslag om detalj regulering for Marcus Thranes vei 2-6 i Lørenskog kommune. Det er foreslått blokk bebyggelse fra 3-6. etasjer over forretning og parkering i sokkel.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Alle selgers møbler og hvitevarer medfølger salget.

- Leiligheten er stylet i forbindelse med salget og disse møblene og pyntegjenstandene medfølger naturligvis ikke salget.

- Maleriene medfølger ikke

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.222,- pr. mnd. og inkluderer: a-konto vann og varme, felles bygningsforsikring, strøm til fellesarealet og kommunale avgifter.Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Akonto vann og varme: kr 1.479,-

Felleskostnader: kr 2.112,-

Adm. kostnader: kr 275,-

Tv/bredbånd: kr 356,-

I tillegg kommer felleskostnader for garasje kr. 600,- pr. kvartal som tilsvarer 200 kr i mnd.

Techem Norge AS avregner faktisk energiforbruk pr år mot innkrevd a kontobeløp. Avregning og evt. justering av akontobeløp skjer årlig. Ved salg av boligen må kjøper/selger lese av måler og selv sende inn avlesningsskjema til Techem Norge AS. Skjemaet kan lastes ned fra Techem sine sider http://www.techem.no/leier-beboer/eierskifteskjema/.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6000,- kr. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-

- Administrasjonsgebyr garasjesameie kr 697,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.003.414,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastprisvederlag: 37.000,-

Grunnhonorar: kr 15.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Stine Dehli
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?