Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 510 000,- for kr 3 510 000,-

Velkommen til Skogblomstveien 18 - En lys og godt vedlikeholdt leilighet med praktisk planløsning i et rolig og attraktivt boligområde.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten og er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen.

Lys og romslig stue med åpen løsning mot kjøkkenet.

Hjørneleilighet med flere vindusflater er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære.

De lyse overflatene gir et fint spill og kontrast til parketten.

Fra stuen har du direkte utgang til en flott terrasse på ca. 12 kvm, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.

Lekkert og moderne kjøkken praktisk designet med god benke- og lagringsplass.

Innredningen har hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer som topp, ovn og oppvaskmaskin.

Rommet er av god størrelse og det er godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede.

Pent og stilrent baderom med fliser på gulv og vegger, downlights i tak for ekstra belysning, samt varme i gulv.

Pen baderomsinnredning med god plass for oppbevaring, speil med belysning, servant, veggmontert toalett, opplegg for vaskemaskin og innfellbare dusjdører.

Leiligheten har to pene soverom med parkett på gulv, og behagelige fargetoner på vegger.

Hovedsoverommet er av god størrelse med plass for både nattbord, garderobeskap og dobbeltseng.

Det andre soverommet passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor.

Soverom 2.

Fra gangen er det tilgang til en bod/garderobe med god plass for oppbevaring.

Terrasse.

Utearealene er opparbeidet med plen, busker og asfalterte gangarealer mm.

Terrasse.

Fasade.

Fasade.

Fasade.

Bred garasjeplass i kjelleranlegg.

Det finnes egen sykkelbod i garasjen.

Plantegning.

Plantegning 3D.

Lørenskog stasjonsby

Skogblomstveien 18

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 350 000,-

Lørenskog stasjonsby: Pen 3-roms endeleilighet i 1.etasje. Stor vestvendt terrasse på ca. 12 kvm. og egen inngang. Garasje og gode solforhold.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 741,-
AREAL (P-ROM / BRA)
57 / 61 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Skogblomstveien 18 ligger i et nyere etablert og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Området har nærhet til flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Populære Langvannet ligger like i nærheten av leiligheten, og byr på blant annet bademuligheter og forskjellige sittegrupperinger med grill. Videre er det en rekke skiløyper, skøytebaner, badeplasser, tur- og sykkelveier, rideveier, fiskevann, svømmehaller og forskjellige ballbaner ellers i Lørenskog.

Daglige innkjøp kan gjøres enkelt på Rema 1000 som ligger nær leiligheten. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Strømmen Storsenter et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 6 min gange fra boligen og togstasjonen som ligger ca. 7 min gange fra boligen. Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca.6 min til Lørenskog sentrum, 8 min til Strømmen Storsenter,10 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Luhr skole 0.6 km

1-7 kl. Fjellhamar skole 2 km

1-7 kl. Solheim skole 2.1 km

1-10 kl. Lørenskog friskole 2.5 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 1.7 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 2.4 km

Mailand videregående skole 2.5 km

Lørenskog videregående skole 2.9 km

Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.4 km

Framtia barnehage (0-6 år) 0.6 km

Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 350 000,-

Felleskostnader

Kr 2 741,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2015

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

57m2

Bruksareal

61m2

Tomt

7622m2

KR-kode

61.1872

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skogblomstveien 18, 1470 Lørenskog

Gnr. 106, bnr. 235, snr. 1 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.622 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal og utearealene består av plen, busker, asfalterte gangarealer mm.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Sameiet har gjesteparkeringsplasser som kan benyttes med utlevert parkeringsbevis.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 68 kvm

Totalt bruksareal: 61 kvm

Totalt primærrom: 57 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1. etasje: Entré/gang, 2 soverom, stue/kjøkken med utgang til terrasse og bad: 57 kvm

Sekundærrom:

1. etasje: Bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 6,7 kvm beligggende i kjeller.

Det er også egen sykkelparkering i garasjeanlegget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.12.2018 utført av Asgeir Halvorsen v/Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert til fast grunn. Bygningen er oppført med støpt gulv i kjeller, mur/tre og betongkonstruksjoner og med utvendig platekledning med trevegger mot balkong. Det er vinduer med isolerglass, flatt tak antatt tekket med papp/folie.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Skogblomstveien 18 er en gjennomgående og pen 3-roms endeleilighet beliggende i 1. etasje. Stor terrasse på ca. 12 kvm. Leiligheten består av entrè, gang, stue, kjøkken, 2 soverom og et bad. Leiligheten er lys og er godt vedlikeholdt med praktisk planløsning i et rolig og attraktivt boligområde. Boligen har for øvrig god lagringsplass i innvendig bod/garderobeskap og privat bod i felles kjeller.

Entré:

Leiligheten har adkomst via en hyggelig terrasseplatting til en behagelig entrè med fliser og varmekabler i gulv. Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten og er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen.

Stue:

Lys og romslig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. De lyse overflatene gir et fint spill og kontrast til parketten. Hjørneleilighet med flere vindusflater er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære. Fra stuen har du direkte utgang til en flott terrasse på ca. 12 kvm, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement.

Kjøkken:

Lekkert og moderne kjøkken praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Innredningen har hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer som topp, ovn og oppvaskmaskin. Rommet er av god størrelse og det er godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Pent og stilrent baderom med fliser på gulv og vegger, downlights i tak for ekstra belysning, samt varme i gulv. Pen baderomsinnredning med god plass for oppbevaring, speil med belysning, servant, veggmontert toalett, opplegg for vaskemaskin og innfellbare dusjdører.

Soverom:

Fra gangen er det tilgang til en bod/garderobe med god plass for oppbevaring. Videre har leiligheten to pene soverom med parkett på gulv, og behagelige fargetoner på vegger. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass for både nattbord, garderobeskap og dobbeltseng. Det andre soverommet passer utmerket som gjesterom, barnerom eller kontor.

Oppvarming

Leiligheten blir varmet opp via fjernvarme med radiatorer. Det er varme i del med fliser i entre, og bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 17.06.2015.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: I henhold til gjennomføringsplanen og ansvarlig søkers vurdering er det ikke et forhold vedrørende sikkerhet som er til hinder for å ta byggene i bruk. Vannmålere er installert, øvrige formaliteter i forbindelse med sanitærabbonement skal være ordnet

innen ferdigattest gis.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom og den antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 116522, tinglyst 09.02.2015: type heftelse: Erklæring om vederlagsfri bruksrett av fellesareal på eiendommen for gnr. 106, bnr. 234, snr. 1-18 i Lørenskog kommune.

Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Formtoppen Sameie, med sameiebrøk 61/7422.

Sameiet består av 141 seksjoner.

Formtoppen Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 915594433, og ligger i Lørenskog kommune med følgende adresse:

Skogblomstveien 18 - 94.

Gårds- og bruksnummer:

106

235

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Normalt dyrehold er tillatt. Styret har rett til å nedlegge forbud mot dyrehold i gitte tilfeller.

Foretatt påkostninger de senere år:

Normalt vedlikehold.

Planlagte påkostninger:

Normalt vedlikehold.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Ødegården felt B1, O1, AF2, datert 02.03.12, revidert 14.11.12 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.12.12.

Nærliggende område er regulert til: Boligbebyggelse; blokkbebyggelse; barnehage, skole, bolig/ forretning/kontor/ bevertning/ tjenesteyting. Vei, turdrag og park. Området er under videre utvikling og byggearbeider må påregnes i byggeperiodene. Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fire lamper, Bolia hyllesystem, kjøleskap og vaskemaskin medfølger ikke. Oppbevaringssystemet i inneboden, markiser, screens, rullegardiner og garderobeskap følger leiligheten.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.741,- pr. mnd.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Garasje 150,-

Fjernvarme 261,-

Kontigent velfor. 50,-

A-konto kaldt vann 155,-

Felleskostnader 1.647,-

Dugnad 50,-

Bredbånd 259,-

Digital-Tv 169,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 8.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Grunnpakke ligger i fellesutg. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som kan overtaes av ny eier.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.440.217,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Skårødegården
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Skårer-Ødegården 0.5 km
Tangerudkrysset 0.8 km
Fjellhamar kirke 1.7 km
Tynes 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 37.7 km
Sentralstasjon Oslo S 14.5 km
Jernbanestasjon Lørenskog 0.5 km
T-bane Stovner T-banestasjon 3.8 km
Buss Lindeveien 0.9 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamar idrettsplass 1.5 km
Idrettsanlegg Fjellhamarhallen 1.8 km
Treningssenter Deutero 2.3 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Luhr skole (1-7 kl.) 0.6 km
Fjellhamar skole (1-7 kl.) 2 km
Solheim skole (1-7 kl.) 2.1 km
Lørenskog friskole (1-10 kl.) 2.5 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 1.7 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Mailand videregående skole 2.5 km
Lørenskog videregående skole 2.9 km

Barnehager

Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.4 km
Framtia barnehage (0-6 år) 0.6 km
Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Stovner Senter 3.9 km
Kjøpesenter Metro Senter 3.1 km
Postkontor / post i butikk Joker Høybråten 2.3 km
Postkontor / post i butikk Kiwi Haugenstua 3.4 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 2 km
Apotek Apotek 1 Haugenstua 3.4 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 3.9 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4.2 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 0.2 km
Dagligvare Joker Starveien 1.2 km
Kiosk Sydhagen 2.8 km
Kiosk Narvesen Metro 2.8 km
Bensinstasjon Circle K Lørenskog 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 34,9 %
Husholdninger uten barn 65,1 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 2144
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Skårødegården 707 269

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Øystein Sundby
Daglig Leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?