Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 860 000,- for kr 2 860 000,-

Velkommen til Skogblomstveien 24!

Leiligheten er beliggende i et hyggelig og pent boligområdet.

Til leiligheten er det enkel adkomst via heis.

Lys entre med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg sko.

Det er varme i gulvet i den flislagte delen av entreen.

Leiligheten har en praktisk planløsning.

Soverom med plass til dobbelseng og garderobeløsning.

Soverom

Soverom

Rommet har store vindusflater som gir mye naturlig lys.

Flislagt med varme i gulvet og pent inventar.

Bad har gode oppbevaringsmuligheter og opplegg for vaskemaskin.

Praktisk åpen stue og kjøkkenløsning.

Her har du god plass til spisebord, sofragruppe og tv-benk.

Hyggelig sitteplasser som fungerer perfekt som samlingspunkt.

Fra stuen har du adkomst til en balkong med plass til sittegruppe.

Stilrent kjøkken med integrert vaskemaskin og stekeovn

Kjøkkenet har glatt kjøkkeninnredning med integrert plateopp og ovn.

Pent kjøkken med god skap- og benkeplass.

Balkong med plass til sittegruppe i pene omgivelser.

Balkong

Fasade

Fasade

Plantegning 3D

Plantegning - 2D

Lørenskog Stasjonsby

Skogblomstveien 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Lørenskog Stasjonsby: Pen 2-roms selveierleilighet fra 2015 med garasje og heis

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 532,-
AREAL (P-ROM / BRA)
45 / 49 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Skogblomstveien 24 ligger i et nyere etablert, barnevennlig og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, etablerer Selvaag Gruppen en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne.

I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Coop Mega, Kiwi og Joker. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 700 meter fra boligen. Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Luhr barneskole som ble offisielt åpnet mars 2017. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Fjellsrud og Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes to videregående skoler i nærliggende områder, Mailand og Lørenskog vgs., i tillegg er det et godt utvalg av barnehager. Du har blant annet Framtia barnehage i umiddelbar nærhet fra leiligheten. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus kommune.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Luhr skole 0.5 km

1-7 kl. Fjellhamar skole 2 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 1.7 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 2.9 km

Vgs. Mailand videregående skole 4.2 km

Bhg. Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.4 km

Bhg. Framtia barnehage (0-6 år) 0.6 km

Bhg. Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Felleskostnader

Kr 2 532,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2015

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

45m2

Bruksareal

49m2

Tomt

7622m2

KR-kode

611848

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skogblomstveien 24, 1470 Lørenskog

Gnr. 106, bnr. 235, snr. 25 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.622 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i fellesanlegg. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 54 kvm

Totalt bruksareal: 49 kvm

Totalt primærrom: 45 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entre/gang, soverom, stue/kjøkken og bad : 45 kvm

Sekundærrom:

Bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2018 utført av Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur og betongkonstruksjon med støpt gulv i kjeller. Utvendig platekledning med trevegger mot balkong og vinduer med isoleringsglass. Flatt tak antatt tekket med papp/folie.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Skogblomstveien 24 er en attraktiv og moderne leilighet med tilhørende garasjeplass. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv planløsning. Dette er en bolig med en praktisk planløsning og flere møbleringsmuligheter - en bolig du definitivt ikke vil gå glipp av!

Når man kommer frem til Skogblomstveien 24 blir man ønsket velkommen av et hyggelig inngangsparti i rolige og pene omgivelser. Videre inn i boligen blir man møtt av en innbydende gang med plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene. Leiligheten har en tilhørende bod av god størrelse som ligger praktisk til med gode oppbevaringsløsninger.

Fra gangen har du adkomst til leilighetens soverom. Rommet er lyst med plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Her har du store vindusflater som gir mye naturlig lys.

Badet er flislagt med mørke fliser på gulv og lyse fliser på veggene. Det inneholder dusj med glassvegger, toalett og servant med gode oppbevaringsmuligheter. Badet er romslig med varme i gulvet og opplegg for vaskemaskin.

Fra gangen kommer du inn i en pen åpen stue og kjøkkenløsning hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. Stuen har i dag en praktisk plassering av møbler, men det er flere møbleringsmuligheter og en kan enkelt sette sitt eget preg. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og er med på å gi en meget god romfølelse. Fra stuen er det adkomst til en balkong med plass til sittegruppe hvor sommersolen kan nytes i hyggelige omgivelser.

Kjøkkenet er innholdsrikt med god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har hvite profilerte fronter med pen laminat benkeplate. Kjøkkenet har hvite vegger med lyse fliser mellom overskap og benk. Kjøkkenet har blant annet integrert stekeovn og platetopp. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er også plass til spiseplass som passer perfekt som samlingspunkt.

Utearealet er pent opparbeidet med plen, busker, sitteplasser, lekestativer og asfalterte gangarealer.

Verdt å merke!

- Enkelt heisadkomst fra garasjeanlegget.

- Fin standard

- Balkong på 7.4 m2

- Pent nærområde

- Garasjeplass

- Integrerte hvitevarer

- Automatsikringer

- Boligen er tilknyttet Canal Digital

- Sentrumsnært

- Gode tur og rekreasjonsmuligheter

- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Oppvarming

Leiligheten varmes av fjernvarme med radiatorer. Det er varme i gulvet på badet og i den flislagte delen av entreen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 17.06.2015.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: I henhold til gjennomføringsplanen og ansvarlig søkers vurdering er det ikke et forhold vedrørende sikkerhet som er til hinder for å ta byggene i bruk. Vannmålere er installert, øvrige formaliteter i forbindelse med sanitærabbonement skal være ordnet

innen ferdigattest gis.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst en servitutt på sameiets eiendom og den antas å ha betydning for kjøpers bruk: Dagboknr. 116522, tinglyst 09.02.2015: type heftelse: Erklæring om vederlagsfri bruksrett av fellesareal på eiendommen for gnr. 106, bnr. 234, snr. 1-18 i Lørenskog kommune.

Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Formtoppen sameie, med sameiebrøk 48/7422.

Sameiet består av 141 seksjoner.

Formtoppen Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjons-nummer 915594433, og ligger i Lørenskog kommune med følgende adresse:

Skogblomstveien 18 - 94

Gårds- og bruksnummer :

106

235

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Normalt dyrehold er tillatt. Styret har rett til å nedlegge forbud mot dyrehold i gitte tilfeller.

Foretatt påkostninger de senere år: Normalt vedlikehold

Planlagte påkostninger: Normalt vedlikehold

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning til å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Ødegården felt B1, O1, AF2, datert 02.03.12, revidert 14.11.12 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 19.12.12.

Nærliggende område er regulert til: Boligbebyggelse; blokkbebyggelse; barnehage, skole, bolig/ forretning/kontor/ bevertning/ tjenesteyting. Vei, turdrag og park. Området er under videre utvikling og byggearbeider må påregnes i byggeperiodene. Utsnitt av reguleringsplan og tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hvitevarer medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.532,- pr. mnd. og inkluderer:

Herav:

Garasje 150,-

Fjernvarme 361,-

Kontigent velfor. 50,-

A-konto kaldt vann 197,-

Felleskostnader 1.296,-

Dugnad 50,-

Bredbånd 259,-

Digital-Tv 169,-.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Akonto kaldtvann (forbruk vann) kommer på i tillegg til akonto for varmtvann og fjernvarme. Alt kommer på samme avregning en gang i året fra Techem.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.081.467,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Skårødegården
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Skårer-Ødegården 0.5 km
Tangerudkrysset 0.8 km
Fjellhamar kirke 1.7 km
Tynes 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 40.4 km
Sentralstasjon Oslo S 20.6 km
Jernbanestasjon Lørenskog 0.5 km
Bussholdeplass Postterminalen 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamar idrettsplass 1.5 km
Idrettsanlegg Fjellhamarhallen 1.8 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 2.5 km
Treningssenter SATS Metro 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Luhr skole (1-7 kl.) 0.5 km
Fjellhamar skole (1-7 kl.) 2 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 1.7 km
Lørenskog videregående skole 2.9 km
Mailand videregående skole 4.2 km

Barnehager

Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.4 km
Framtia barnehage (0-6 år) 0.6 km
Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømmen Storsenter 4 km
Kjøpesenter Metro Senter 3.7 km
Postkontor Coop Mega Metro 3.6 km
Postkontor Bunnpris Skårer 4 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 2 km
Apotek Sykehusapoteket Lørenskog 3.2 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 4 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 0.2 km
Dagligvare Joker Starveien 1.2 km
Kiosk/video Stikk Innom 2.8 km
Kiosk/video Narvesen Metro 3.4 km
Bensin Circle K Lørenskog 0.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 34,9 %
Husholdninger uten barn 65,1 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 2144
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Skårødegården 707 269

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 60.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Stine Dehli
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?