Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 925 000,- for kr 2 925 000,-

Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys.

Velkommen til visning! - Pen og attraktiv 2-roms selveierleilighet beliggende i 3. etasje med gode solforhold, overbygget balkong og garasjeplass.

Lys og behagelig entrè med fliser på gulv og varmekabler gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

Entrèen er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen og det er godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede.

HTH kjøkkeninnredning med glatte fronter og lyse fliser over benk.

Videre er det takhøye overskap, nedfellet topp, innebygget stekeovn, og integrert oppvaskmaskin og kjøl/frys.

På kjøkkenet er det plass til et lite spisebord hvor hyggelige måltider kan nytes.

Leiligheten har en koselig stue, holdt i behagelige og tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i leiligheten.

Stuen har god plass til sofa med tilhørende møblement og er enkel å innrede.

Flislagt baderom med varme i gulv og tidløs fargekombinasjon på flisene.

Badet innehar blandt annet innfellbare dusjvegger i herdet glass, servant med underskap og speil med belysning.

Leiligheten inneholder et soverom med god plass til seng og garderobeskap.

Parkett på gulv og lyse slette overflater.

Soverom.

Fra stuen er det utgang til en solrik og overbygget balkong på ca. 7,5 kvm.

Skogblomstveien 68 ligger i et nyere etablert, barnevennlig og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby i Lørenskog kommune.

Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Inngangspari.

Garasje

Floorplan letterhead - Skogblomstveien 68 - 1470 Lørenskog - Plantegning - 3D Floor Plan

Floorplan letterhead - Skogblomstveien 68 - 1470 Lørenskog - Plantegning - 2D Floor Plan

Lørenskog Stasjonsby

Skogblomstveien 68

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 950 000,-

Lørenskog Stasjonsby: Pen og attraktiv 2-roms selveier i 3. etasje. Gode solforhold, heis og garasje. Sentralt.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 160,-
AREAL (P-ROM / BRA)
45 / 49 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Skogblomstveien 68 ligger i et nyere etablert, barnevennlig og sentralt boligområde i Lørenskog Stasjonsby i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, flotte rekreasjonsområder, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Gangavstand til tog/ buss, barnehager, skoler, idrettsanlegg og Østmarka med lysløype, badevann og flotte turmuligheter sommer som vinter.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000 som ligger i umiddelbar nærhet. Triaden Lørenskog Storsenter og Metro ligger i nærområdet, med et rikt og variert utvalg av servicetilbud og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesentre med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Området har et godt kollektivtilbud med buss og tog. Nærmeste holdeplass er Lørenskog stasjon som ligger ca. 700 meter fra boligen og som ligger i sone 1. Med bil fra Stasjonsbyen tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Luhr barneskole som ble offisielt åpnet mars 2017. For elever i ungdomstrinnene er det gangavstand til Fjellsrud og Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes to videregående skoler i nærliggende områder, Mailand og Lørenskog vgs., i tillegg er det et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus kommune.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Luhr skole 0.5 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 1.8 km

8-10 kl. Hammer skole 4.5 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 4.2 km

Lørenskog videregående skole 2.9 km

Mailand videregående skole 4.3 km

Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.4 km

Framtia barnehage (0-6 år) 0.5 km

Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 0.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 950 000,-

Felleskostnader

Kr 2 160,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

2015

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

45m2

Bruksareal

49m2

Tomt

7622m2

KR-kode

61181

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skogblomstveien 68, 1470 Lørenskog

Gnr. 106, bnr. 235, snr. 92 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 7.622,2 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er opparbeidet med plen, prydbusker, beplantninger, trær, lekeplass, hellelagte arealer og sittebenker. Det er asfaltert adkomst til bebyggelse.

Parkering

Tilhørende leiligheten følger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller. Gjesteparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen. Eiendommen har vannmåler.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 54 kvm

Totalt bruksareal: 49 kvm

Totalt primærrom: 45 kvm

Primærrom:

3. etasje: Entrè, stue, kjøkken, bad og soverom.: 45 kvm

Sekundærrom:

Bod: 4 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod på ca. 6 kvm i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.01.2018 utført av Øyvind Nåmo Rønning.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med flatt tak tekket med papp e.l. Yttervegger i utfyllende stenderverk og betong. Utvendig fasade med panel og teglstein. Skillende vegger og etasjeskillere i betong. Vinduer med 3-lags isolerglass fra byggeår. Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Skogblomstveien 68 - En pen og attraktiv 2-roms selveierleilighet beliggende i 3. etasje med gode solforhold, overbygget balkong og en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten består av entrè, stue, kjøkken, et soverom og bad.

Innvendig fremstår boligen som tiltalende og moderne med lyse farger og pene innredningsdetaljer. Boligen har for øvrig god lagringsplass i innvendig bod og privat bod i felles kjeller.

Entrè:

Lys og behagelig entrè med fliser på gulv og varmekabler gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. I entrèen har du en fin plass til oppbevaring av yttertøy. Entrèen er holdt i nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen

Kjøkken:

Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen og det er godt med gulvplass som gjør matlagingen enklere med flere tilstede. HTH kjøkkeninnredning med glatte fronter og lyse fliser over benk. Videre er det takhøye overskap, nedfellt topp, innebyggd stekeovn, og integrert oppvaskmaskin og kjøl/frys. På kjøkkenet er det plass til et lite spisebord hvor hyggelige måltider kan nytes.

Stue:

Leiligheten har en koselig stue, holdt i behagelige og tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i leiligheten. Stuen har god plass til sofa med tilhørende møblement og er enkel å innrede. Store vindusflater slipper inn godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til en solrik og overbygget balkong på ca. 7,5 kvm.

Bad:

Flislagt baderom med varme i gulv og tidløs fargekombinasjon på flisene. Badet innehar blant annet innfellbare dusjvegger i herdet glass, servant med underskap og speil med belysning. Videre er badet innredet med veggmontert toalett med innebyggd sisterne og opplegg for vaskemaskin.

Soverom:

Leiligheten inneholder et soverom med god plass til seng og garderobeskap. Parkett på gulv og lyse slette overflater.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med fjernvarme via radiatorer. Varmekabler på bad og i entrè.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 15.10.2015. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Vannmåler må være innstallert, og øvrige formaliteter i forbindelse med sannitærabonnement skal være i orden.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 116522, tinglyst 09.02.2015, type heftelse: Erklæring/avtale.

Naboblokk gnr. 106 bnr. 234 har vederlagsfri rett til bruk av utvendig fellesareal på eiendommen for ferdsel, lek og rekreasjon. Rettighetshaver skal dekke sin forholdsmessig andel av drifts - og vedlikeholdskostnader for bruksrettsarealet.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Formtoppen Sameie, med sameiebrøk 48/7422.

Sameiet består av 141 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

Planlagte påkostninger:

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til: Boligbebyggelse - blokkbebyggelse i henhold til reguleringsplan ØDEGÅRDEN FELT B1, O1, AF2 – PRIVAT/OFFENTLIG, datert 02.03.2012, sist revidert 14.11.2012.

Det ble gitt ut nabovarsel angående sprengning i forbindelse med utbygging på annen del av området for ca. 6 mnd siden.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.160,- pr. mnd.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Fellesutgiftene fordeles slik:

Fjernvarme: 336,-

Kontigent velforening.: 50,-

Felleskostnader: 1.296,-

Dugnad: 50,-

Bredbånd: 259,-

Digital-Tv: 169,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 2.807 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger salget.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.030.244,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Skårødegården
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Tangerudkrysset 0.7 km
Fjellhamar kirke 1.8 km
Tynes 2 km
Knattenkrysset 3.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 40.5 km
Sentralstasjon Oslo S 20.7 km
Jernbanestasjon Lørenskog 0.4 km
Bussholdeplass Postterminalen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamar idrettsplass 1.6 km
Idrettsanlegg Fjellhamarhallen 1.9 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 2.6 km
Treningssenter SATS Metro 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Luhr skole (1-7 kl.) 0.5 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 1.8 km
Hammer skole (8-10 kl.) 4.5 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 4.2 km
Lørenskog videregående skole 2.9 km
Mailand videregående skole 4.3 km

Barnehager

Margaretalia barnehage (2-5 år) 0.4 km
Framtia barnehage (0-6 år) 0.5 km
Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 4.5 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 4.1 km
Postkontor Coop Extra Finstadjordet 4.7 km
Postkontor Bunnpris Skårer 4.1 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 2 km
Apotek Sykehusapoteket Lørenskog 3.3 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4.5 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 4.1 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 0.1 km
Dagligvare Joker Starveien 1.2 km
Kiosk/video Stikk Innom 3 km
Kiosk/video Sydhagen 3.5 km
Bensin Circle K Lørenskog 0.5 km
Bensin Shell Skårer 2.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56 %
Andel kvinner 44 %
Gj.snittalder menn 31,8 %
Gj.snittalder kvinner 31,7 %
Husholdninger med barn 22,2 %
Husholdninger uten barn 77,8 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 2144
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 35148 15000
Grunnkrets: Skårødegården 159 66

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,38% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000 ,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke:14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øystein Sundby
Daglig Leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?