Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 300 000,- for kr 2 300 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Stue med utgang til balkong

Stue

Stue

Stue

Stue

Spiseplass i stue

Spiseplass

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken med spiseplass

Kjøkken

Entre

Entre

Soverom med romslig garderobeplass

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Bad med badekar

Bad

Bad

Balkong

Balkong

Balkong

Felles garasjerekke

Plantegning

Gulskogen - Pen 3-roms leilighet med balkong. Garasje. Kun intern forkjøpsrett.

Skogliveien 116

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 300 000,-

Gulskogen - Pen 3-roms leilighet med balkong. Garasje. Kun intern forkjøpsrett. : Gulskogen - Pen 3-roms leilighet med balkong. Garasje. Kun intern forkjøpsrett.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 960,-
Fellesgjeld:
Kr 169 565,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger fint til på Gulskogen med meget kort avstand til Gulskogen kjøpesenter med et stort utvalg av butikker og caféer. I bykjernen i Drammen finnes dessuten alt av butikker og servicetilbud, da inkludert både nye, flotte Strømsø Torg og Bragernes Torg. Her finnes kinoen, teateret, restauranter og uteliv.

Strømsgodset IF er et aktivt toppidrettsalg med mange aktiviteter for alle aldersgrupper. De innehar eget treningsanlegg med kunstgressbane på Gulskogen, samt naturisbane på vinterstid. Kort vei til elveparken med tur- og sykkelstier rundt elven. Sølvfastøya er et fritidsområde med ballbane og fiskemuligheter og er tilholdssted for Drammen sportsfiskeforening, se www.drammenssportsfiskere.com . Gulskogen gård er en flott bygning med tilhørende park og gangstier. Praktisk avstand til Marienlyst med idrettsanlegg, stort helårs innebad og utvendig badeland. Kort vei også til alpinbakker; Haukåsløypa og Aronsløypa.

Praktisk gangavstand til bussholdeplass med god bussforbindelse til Drammen sentrum. 5 minutters kjøring til E18, og 25 minutters kjøring til Sandvika.

Egen togstasjon på Gulskogen. Herfra er det 50 minutter med tog til Oslo og 37 minutter til Kongsberg.

Ca. 4 km. til Drammen sentrum. Fra Drammen stasjon er det 36 minutter med tog til Oslo, herfra går også flytoget til Gardermoen. For mer detaljerte ruteopplysninger se www.brakar.no, www.nsb.no og www.flytoget.no.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. For liste kontakt megler eller se internett: http://www.drammen.kommune.no/ . Gulskogen barne- og ungdoms skole 1-10.

Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer.

På Papirbredden - i praktisk gangavstand fra leiligheten - ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Strømsø sentrum kjøres det opp Konnerudgata og inn skiltet mot Gulskogen. Denne veien går videre over i Professor Smiths Alle. Kjør opp til venstre og inn Vintergata ved Gulskogen skole og ta deretter til høyre inn på Skogliveien. Boligen er da beliggende på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 300 000,-

Fellesgjeld

Kr 169 565,-

Totalpris

Kr 2 469 565,-

Felleskostnader

Kr 3 960,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1956

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

65m2

KR-kode

2018326

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skogliveien 116, 3047 Drammen

Gnr. 10, bnr. 65 i Drammen kommune.

Leil.nr. H0201, andelsnr. 15 i Skogliveien Borettslag AL, org.nr. 970 961 070

Tomten

Felles eiet tomt som tilhører borettslaget. Beplantet med plen og diverse busker. Hver leilighet har sin parsell. Begge leilighetene i 2. etasje har arealer fra garasjen og mot øst.

Parkering

Parkering i garasje med egen plass. Forøvrig gjesteparkering og gateparkering etter områdets bestemmelser. Garasjene er private og ikke underlagt borettslaget. Vedlikehold og stell foretas av eiere enten separat eller i samråd med de andre i rekken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 70 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

Entre, stue, kjøkken, bad og 2 soverom: 65 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller og 1 på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.06.2018 utført av Hilleren Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten er beliggende i 2 etasje i en rolig firemannsbolig med felles trappgang.

Entre med laminat på gulv, malt panel og flater på vegger samt malt panel i tak.

Badet har fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og panel i tak med spotter. Badekar med dusj. Wc. Servant. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel er nede i felles vaskekjeller. Egen strømkurs er trukket opp til denne leilighetens sikringsskap.

Soverom1 har laminat på gulv, malt brystningspanel med malte flater over og malt panel i tak. Speilskap.

Soverom2 har laminat på gulv, malt brystningspenal med malte flater over og malt panel i tak. Speil skyvedørsgarderobe.

Stue med laminat på gulv, malt brystningspanel med malte flater over og malt panel i tak. Vedovn. Utgang til solrik balkong. Skjermet uteplass.

Kjøkken med flislaminat på gulv, malte flater på vegger og malt panel i tak. Pen innredning med fliser over benk og medfølgende hvitevarer. Spiseplass ved vindu. Opplegg for oppvaskmaskin (40 cm).

2 boder i kjeller og 1 bod på loft. Felles vaskekjeller (vaskemaskin medfølger ikke).

Garasje i felles rekke.

Oppvarming

Vedovn i stue og varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.02.1956 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser .

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Skogliveien Borettslag AL.

Borettslaget består av 28 leiligheter.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt med mindre gode grunner taler for det. Søknad sendes til styret og kontrakt signeres. Maks 1 dyr pr leilighet.

Foretatt påkostninger de senere år: Renovering av veranda.

Planlagte påkostninger: Fjerne nedgravde oljetanker, internkontroll på el-anlegg, utbedre kjellervinduer og feil på vinduer/balkongdører samt generelt vedlikehold. Det vites ikke om dette vil bidra til økning i felleskostnader.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget (intern forkjøpsrett) har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er avsatt til: LNF (Landbruk-, natur- og fritidsområde) samt boligbebyggelse, i kommuneplan datert 05.10.2015.

LNF-området er friområdene i lia i forkant (andre siden av veien) av eiendommen.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget er avklart (kun intern forkjøpsrett), samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.960,- pr. mnd. og inkluderer: bygningsforsikring, revisjonskostnader, kostnader til f.fører, styrehonorar, kommunale avgifter (vann/avløp/renovasjon/feiing), diverse forefallende vedlikehold, snøbrøyting og måking/strøing.

Felleskostnadene kan justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.000,- pr. år. / 10.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viken som leverandør av kabel-tv og Internett og har avgift på

kr 419,- og 478,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 625,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.470.597,-. Av dette beløpet utgjør kr 169.565,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Gulskogen-sundhaugen 8
Kirkesogn Strømsgodset

Steder i nærheten

Drammens museum 2.5 km
Tinghus 2.5 km
Drammensbadet 2.8 km
Marienlyst stadion 2.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 97 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 0.6 km
Bussholdeplass Bjørkelia 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Gulskogen idrettshall 0.7 km
Idrettsanlegg Gulskogen idrettspark 1 km
Treningssenter CrossFit Drammen 0.6 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Gulskogen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 0.9 km
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 1.8 km
Danvik skole (1-7 kl.) 2.5 km
Akademiet Ypsilon vgs 1.5 km
Akademiet videregående skole Drammen 1.8 km

Barnehager

Gullstien familiebarnehage (0-5 år) 0.6 km
Kjerraten barnehage (1-5 år) 0.6 km
Gulskogen barnehage avd. Rødgata (0-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 0.4 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 3.4 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 0.4 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 1.4 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 0.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 3.1 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 4.2 km
Dagligvare Rema 1000 Gulskogen 0.4 km
Dagligvare Kiwi Gulskogen 0.4 km
Kiosk/video Mix Gulskogen 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Prof. Smiths allé 0.4 km
Bensin Shell Svingen 1.6 km
Bensin Circle K Rosenkrantzgata 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,4 %
Andel kvinner 48,6 %
Gj.snittalder menn 35
Gj.snittalder kvinner 36,1 år
Husholdninger med barn 34,2 %
Husholdninger uten barn 65,8 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 803
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Gulskogen-sundhaugen 8 1105 509

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 42.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?