Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Fasade

Fasade

Veranda

Veranda

Uteområde

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Entré

Entré

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Plantegning

Plantegning

 
Video

Ås/Kaja

Skogveien 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Ås/Kaja: Flott leilighet innerst i blindvei. Gangavstand til sentrum og universitetet.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 152,-
Fellesgjeld:
Kr 69 106,-
AREAL (P-ROM / BRA)
84 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger flott til, innerst i blindvei(veien videre er sperret med bom) på Kaja-feltet i Ås, som er et meget attraktivt boområde. Det er gangavstand til Ås sentrum hvor man finner de fleste servicefunksjoner, butikker, vinmonopol, apotek, m.m. I tillegg er det togforbindelser fra Ås til Oslo, Ski og Moss. Gode bussforbindelser til Ski og Drøbak. Kort vei til NMBUmiljøet, med flotte friluftsområder. Her finnes et av de største parkanlegg i Norge på ca 600 mål med over 800 forskjellige busker og trær.

Det er et godt studentmiljø i Ås, med flere studentforeninger og -lag. Kort vei til barnehager. Frydenhaug barnehage ligger like ovenfor eiendommen, ca 2 minutter å gå. Kaja barnehage ligger innenfor 5 minutter å gå. Gangavstand til grunnskoler- og videregående skole. Ås har flotte naturområder, og det blir kjørt opp skiløyper på vinteren. Det er flere idrettsforeninger som tilbyr fotball, håndball, tennis, karate, m.m.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barnehager og skoler for alle trinn.

Det er 2 barnehager like ved boligen. Frydenhaug barnehage og Kaja barnehage. Skolen sokner til Åsgård barneskole. Ås ungdomskole, Ås videregående skole og universitetet ligger også innenfor gangavstand.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg hovedveien(Drøbakveien) fra Ås sentrum og ta deretter Skogveien til høyre. Følg veien innover til eiendommen kommer på venstre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 69 106,-

Totalpris

Kr 3 519 106,-

Felleskostnader

Kr 4 152,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

2

Byggeår

1951

Soverom

4

Primærrom

84m2

Bruksareal

84m2

Tomt

2628m2

KR-kode

46188

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skogveien 11, 1433 Ås

Gnr. 42, bnr. 173, i Ås kommune.

Leil.nr. 8 , aksjenummer 4,

Vollebekk Boliglag AS,

org.nr. 932 040 212

Tomten

Eiet felles tomt på ca 2.628,2 kvm som tilhører aksjelaget. Opparbeidede fellesarealer med grøntarealer, busker og beplantning.

I tillegg eier aksjelaget frittstående boligtomt på ca 901,7 kvm. Denne tomten har adresse Skogveien 14 og har gnr. 42. Bnr 286.

Parkering

Det følger bruksrett til en biloppstillingsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 84 kvm

Primærrom:

Entre, bad, 4 soverom, kjøkken, stue/gang.: 84 kvm

I tillegg disponerer boligen 5 boder.

Det er 2 boder på loftet og 3 i kjelleren. Bodene på loftet har gulvareal på ca 6,5 og 7 kvm. Bodene har skråtak med lav takhøyde og er ikke målverdige. Den minste går fra ca 1,1 meter takhøyde og nedover. Den største går fra ca 1,7 meter og nedover.

Bodene i kjeller er på ca 4,4, 6,3, og 11,7 kvm.

Det er felles vaskerom med plass til egen vaskemaskin.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.02-18 utført av Harald Ringen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Aksjeselskapet består av 8 leiligheter knyttet til aksjer. Vollebekk Boliglag AS er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 932

040 212, og ligger i Ås kommune med følgende adresse: Skogveien 11 og 13.

Flerbrukshus i betong-, mur- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser. Bærende konstruksjoner, etasjeskillere og leilighetsskillende vegger i tre. Ytterveggenes fasader er i bindingsverk med liggende kledning. Saltak i trekonstruksjon tekket med antatt shingel. Snødekke ved befaring.

Nytt yttertak ble lagt i 2013. (Follo Tak) Stuen har utgang til veranda. Felles trapp i tre med belegg i trinn og panel i oppgang.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder: Vinduer og terrassedør er av eldre dato. man må etterhvert påregne utskiftninger. Badet og kjøkkenet er også av eldre dato.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten er forsiktig brukt og holder normal standard. Innvendige flater har blitt fornyet og vedlikeholdt over tid. Kjøkkenet har eldre innredning, og god plass til spisebord. Det medfølger komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap. Det medfølger også en fryseboks som står i en kjellerbod. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Badet er fra byggeår. Dusjkabinett. Plassbygde garderobeskap på 3 soverom. Hems på 1 soverom. Vedovn i stue. Sydvendt veranda på ca 8 kvm med gode solforhold. Bygningene har blitt vedlikeholdt utvendig over tid. Leiligheten holder lyse moderne farger og gir et meget godt inntrykk.

Oppvarming

Reflektorovn på bad. Reflektorovnen er slitt og bør trolig byttes. Peisovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming via panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1951.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Det er gitt ferdigattest på tilbygg 19/5-82. Det er i etterkant blant annet bygget om fra 2 soverom til 4 soverom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på aksjelagets eiendom. Dagboknr 3918, tinglyst 06.04-2005. Bestemmelse om bebyggelse. Gjelder at naboen foran (bnr. 287) fikk lov å oppføre enebolig med garasje/boder 2 meter fra grenselinjen mellom eiendommen og bestemmelser rundt dette.

Servitutten vil følge eiendommen og ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også punkt 8.1 i vedlagte husordensregler.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vollebekk aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 8 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Forvaltor AS, tlf. 02333.

Dugnad samt trappevask/vedlikehold av fellesområder må påregnes. Se husordensregler.

Dyrehold skal godkjennes av styret. Styret kan nekte dyrehold dersom det er til ulempe for andre beboere.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Øvrige aksjeeiere i aksjelaget har forkjøpsrett. Aksjonærene har 30 dager på å gjøre forkjøpsretten gjeldende etter at skriftlig varsel om overdragelse av adkomstdokumenter er mottatt.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan 2015-2027 avsatt til boligformål.

Reguleringsplan for Skogveien(studentboliger) er igangsatt og vil føre til endringer i nærområdet. Dette området ligger ca 250-300 meter unna denne eiendommen mot øst.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i aksjelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 4.152,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, varmtvann, vedlikehold/drift av fellesarealer, renter og avdrag på fellesgjeld, bygningsforsikring, forretningsfører.

Husleien øker med 2,5 % per 1/1 hvert år i henhold til vedtekter. Ellers vil eventuelle økninger/nedsettelser være i henhold til generalforsamlingsvedtak.

Oversikt over fordelingen av husleie foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.000,-pr. år. / 5000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av tv-signaler og internett. Pris vil variere med hvilket tilbud som ønskes. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til OBOS kr 7.944,-

- Pantenoteringsgebyr til OBOS for kjøpers lån kr 3.362,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.461.306,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.530.412,-

Av dette beløpet utgjør kr 69.106,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Kaja I
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Norsk Landbruksmuseum 0.6 km
Universitetet for miljø- og biovitenskap 0.7 km
Skogsdammen 0.7 km
Ås kirke 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 76.4 km
Jernbanestasjon Ås 1.3 km
Bussholdeplass Skogveien 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Storebrand stadion 0.8 km
Idrettsanlegg GG-hallen 0.9 km
Treningssenter Bare Trening Ås 1.3 km
Treningssenter Ås Tr.senter og fysioterapi 2.3 km

Steder av interesse

Skoler

Åsgård skole (1-7 kl.) 1.1 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Ås videregående skole 1.5 km
Vestby videregående skole 10.5 km

Barnehager

Frydenhaug barnehage (1-5 år) 0.2 km
Kaja barnehage (1-6 år) 0.3 km
Søråsteigen barnehage (0-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Norwegian Outlet 7.2 km
Kjøpesenter Vestby Storsenter 9.2 km
Postkontor Coop Extra Raveien 1.2 km
Postkontor Coop Extra Vestby 9.8 km
Apotek Vitusapotek Ås 1.1 km
Apotek Boots apotek Ås 1.4 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Vestby Vinmonopol 9.4 km
Dagligvare Rema 1000 Rådhusplassen 1 km
Dagligvare Coop Extra Raveien 1.2 km
Kiosk/video NT kiosken 1.1 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 1.3 km
Bensin Esso Tiger Ås 1 km
Bensin Shell Ås 2.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 35,8 %
Gj.snittalder kvinner 35,3 %
Husholdninger med barn 39,3 %
Husholdninger uten barn 60,7 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 1829
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Kaja I 315 122

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,875 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 20.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Thor Gunnar Stavsholt
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?