Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Velkommen til Skogeveien 19

Dronefoto

God beliggenhet med bra utsyn

Fasade

Velkommen inn!

Gang/kjøkken med kul teglsteinvegg

Ikea-kjøkken nytt i 2016

Kjøkken

Kjøkkenet har 80 cm induksjonsplatetopp

Kjøkken

Delvis åpen løsning inn til kjøkkenet

Romslig stue med plass til både spisestue og sofa/tv-krok

Stue med Wiking vedovn

Stuen har originale tregulv

Stue er sparklet, gipset og malt

Fra stuen er det utgang til 12 kvm vestvendt veranda

Spisestue

Badet ble renovert i 2016

Dusj med pene dusjdører

Hovedsoverom malt i delikat farge

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe

Gjesterom/soverom nr. 2

Gjesterommet har innebygd gardeobeskap

12 kvm vestvendt veranda

På veranden er det sol fra kl. 9-21 om sommeren

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Ås/Kaja - Pen 3-roms i 2. etasje med nyoppusset bad og kjøkken. Sentrumsnært og kort vei til NMBU.

Skogveien 19

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Ås/Kaja - Pen 3-roms i 2. etasje med nyoppusset bad og kjøkken. Sentrumsnært og kort vei til NMBU.: Ås/Kaja - Pen 3-roms i 2. etasje med nyoppusset bad og kjøkken. Sentrumsnært og kort vei til NMBU.

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 700,-
Fellesgjeld:
Kr 87 130,-
AREAL (P-ROM / BRA)
67 / 67 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Skogveien 19 - en meget pen 3-roms leilighet, del av firemannsbolig, beliggende i et attraktivt og velateblert boområde på Kaja-feltet i Ås. Boligen ligger flott til, innerst i blindvei, (veien videre er sperret med bom). Det er en rolig og barnevennlig gate med gode muligheter for lek i barnehagen rett ved og i hagen. Kort vei til barnehager og skole, samt nærhet til Universitetet (NMBU). Det er også kort vei til det meste innen handel og service, med blant annet kaféer, restauranter, butikker, apotek, vinmonopol mm. i Ås sentrum. Her er også kino, bibliotek og kulturskole.

Det er gode kollektivforbindelser med bussforbindelser til Drøbak og Ski, og tog til Oslo, Ski og Moss. Tog til Oslo tar ca. 30 minutter. Follobanen er under utbygging og planlegges ferdigstilt i 2021. Dette vil gi en raskere toglinje til Oslo sentrum. Det tar ca.10 minutter å kjøre til Ski sentrum, der du blant annet finner Ski Storsenter.

Fine rekreasjonsmuligheter med friluftsområder i nærheten og rundt universitetet. Her finnes et av de største parkanlegg i Norge på ca. 600 mål med over 800 forskjellige busker og trær. På vinterstid er det kort vei til oppkjørte skiløyper, (200 meter). Det er 10-15 minutter med bil til Vinterbro, der vi finner fornøyelsesparken Tusenfryd, Vinterbrosenteret og Bunnefjorden, med marina og flott badeplass på Breivoll. Det tar ca. 10 minutter å kjøre til Drøbak med golfklubb og flere badeplasser, og ca. 10 minutter til Vestby med blant annet Norwegian Outlet.

Barnehager og skoler

Gangavstand til barnehager og skoler for alle trinn.

Det er to barnehager like ved boligen. Frydenhaug barnehage og Kaja barnehage. Skolen sokner til Åsgård barneskole. Ås ungdomskole, Ås videregående skole og universitetet ligger også innenfor gangavstand.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg hovedveien (Drøbakveien) fra Ås sentrum og ta til høyre inn Samfunnsveien. Ta deretter til høyre inn Skogveien. Skogveien 19 ligger på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Fellesgjeld

Kr 87 130,-

Totalpris

Kr 3 487 130,-

Felleskostnader

Kr 2 700,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

2

Byggeår

1953

Soverom

2

Primærrom

67m2

Bruksareal

67m2

Tomt

5440m2

KR-kode

46187

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skogveien 19, 1433 Ås

Gnr. 42, bnr. 176, aksjenummer 3 i

Skogveien Boliglag AS, org.nr. 830393552

i Ås kommune.

Tomten

Eiet tomt på 5.440,4 kvm som tilhører aksjelaget. Opparbeidede fellesareal med gruset gårdsplass, plener og beplantninger. Det er luftig mellom de tre firemannsboligene i aksjeselskapet, godt med utsyn.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass på den andre siden av Skogveien. Her er også felles sykkelskur.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 67 kvm

Totalt primærrom: 67 kvm

Bruksareal: 67 kvm

Primærrom:

2. etasje. 67 kvm: Hall, stue/kjøkken, bad og to soverom.

I tillegg disponerer boligen tre boder i kjelleren. To av bodene er på 5 kvm og en på 8 kvm (bruksareal). Det er også et stort felles vaskerom i kjelleren med plass til egen vaskemaskin og tørketrommel. Her er det et stort tørkeskap, der hver leilighet har hvert sitt skap. Dette brukes flittig og oppleves som veldig praktisk ifølge selger.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.03.2018, utført av Per Christian Saxebøl.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med kjeller i betonkonstruksjoner og tradisjonelt bindingsverk med etasjeskiller i tre. Saltak i trekonstruksjoner tekket med betongtakstein. Det ble etterisolert utvendig med ny kledning, nye vinduer og utgangsdør i 2010. Bygningen er generelt oppført i kjente konstruksjoner med den byggemåten som var vanlig ved oppføringstidspunktet.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på: Rekkverket på verandaen, (som ble bygd ny i 2018) er kun 84 cm. høyt. Forskriftene krever 100 cm. Verandadør er litt slitt og treg. Noe ujevnt gulv i stue. I en av bodene i kjeller er ytre lag av dobbeltglassvindu knust. Det ble funnet forhøyet fukt i bod i kjeller.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En lys og moderne leilighet med originale tregulv i stue og på soverommene. Gang og kjøkken er i 2016 flislagt med pene, grå fliser. Stuen er romslig og lys med god plass til både spisegruppe og sofa/tv-krok. Fra stuen er det utgang til 12 kvm vestsendt veranda. Det er veldig gode solforhold på verandaen med sol fra ca. kl. 09:00 til 21:00 om sommeren, ifølge selger.

Leiligheten har en praktisk planløsning med to romslige soverom. Hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe. De fleste overflater i leiligheten er pusset opp sommeren 2016, (gipset, sparklet og malt). Gjesterommet er malt, vinter 2018. Det er god standard på innredninger og utstyr.

Det er åpnet opp og lagt inn ny bæring mellom stue og kjøkken, sommer 2016. Det elektriske anlegget er byttet inne i leiligheten, det er lagt inn led-spotter på kjøkken og bad, sommer 2016. Badet og kjøkkenet er totalrenovert, sommer 2016. Dokumentasjon foreligger.

Ikea-kjøkken montert. Hvite fronter og heltre eik benkeplater, dobbel stål vaskekum og kjøkkenventilator med utlufting ut igjennom vegg. Det er godt med skap- og benkeplass. Praktiske skuffer og andre moderne løsninger. Integrert komfyr, 80 cm. induksjonsplatetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Leiligheten har et meget pent bad. Flislagte vegger med bakenforliggende smøremembran. Himling med downlights. Dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med underskap og overskap med speil. Fritthengende høyskap. Elektrisk vifte i vegg med til-luft via spalte under dør. Elektriske varmekabler i gulv. Sluk i dusjnisje, underliggende banemembran med påstøp og smøremembran på påstøp i våt sone.

Informasjonen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Vitrineskap festet med skrue i veggen medfølger ikke.

Oppvarming

Oppvarming med ved, (Wiking peisovn i stue). Forøvrig gulvvarme på bad og tre stk. panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger foreløpig ferdigattest på eiendommen, datert 11.03.1953. Denne kan fås ved henvendelse til megler. Ferdigattesten har følgende merknader: Kun halvparten av kjellerbodene er ferdige. Vaskerom er ikke montert. Kjellerdører er ikke innsatt. Trapp for utvendig kjellernedgang er ikke innsatt. Trapp for hageutgang er ikke innsatt. Slemming av grunnmur er ikke utført.

Eier opplyser at alle punkter er utført med unntak av trapp for utvendig kjellernedgang.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Fremleie skal skje i henhold til standardkontrakt godkjent av generalforsamlingen. En

aksjeeier kan ikke fremleie sin leilighet for lenger tid enn fem år totalt. En leilighet kan normalt ikke fremleies dersom aksjeeieren erverver eller har ervervet annen fast bolig. Et fremleieforhold skal godkjennes av styret for ett år av gangen. Eventuell utleie av leiligheten må godkjennes av aksjelaget og forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Leietaker må følge aksjelagets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Se vedtektenes §9 for ytterligere informasjon om fremleie.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Skogveien Boliglag AS.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 12 leiligheter.

Ny eier skal godkjennes er styret iht. vedtektenes §4 i. Dugnad samt trappevask/felles vedlikehold av fellesområder må påregnes. Det er bestemt at soilrør i bygningen skal byttes i løpet av 2018, ifølge styreleder.

Dyrehold er ikke tillatt i Skogveien Boliglag AS. Dette gjelder likevel ikke dersom gode grunner taler for det, og dyreholdet ikke er til vesentlig ulempe for de øvrige beboerne på eiendommen. Se vedtektenes §18 for ytterligere info.

FORKJØPSRETT

Øvrige aksjeeiere har forkjøpsrett. Det er 10 dagers meldefrist fra den dagen boligen er solgt. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Les mer om forkjøpsretten i vedtektenes §7

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Øvrige aksjeeiere i aksjelaget har forkjøpsrett. Aksjonærene har 30 dager på å gjøre forkjøpsretten gjeldende etter at skriftlig varsel om overdragelse av adkomstdokumenter er mottatt.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan 2015-2027 avsatt til boligformål.

Reguleringsplan for Skogveien, (bygging av nye studentboliger) er igangsatt og vil føre til endringer i nærområdet. Dette området ligger ca. 250-300 meter unna denne eiendommen mot øst.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 2.700,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, vedlikehold, strøm fellesarealer og nedbetaling av fellesgjeld.

Husleien justeres normalt én til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter. Det er vedtatt på generalforsamling nylig at månedlige utgifter heves til kr. 2.900,- fra 01.06.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.400,- pr. år./5.100 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/internett og har avgift på kr 488,- pr. mnd. Ruter til fibernett fra Get medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til Skogveien Boliglag AS kr 4.000,-

- Pantenoteringsgebyr til for kjøpers lån kr 1.500,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.492.630,-

Av dette beløpet utgjør kr 87.130,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg: valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Kaja I
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Norsk Landbruksmuseum 0.8 km
Skogsdammen 0.8 km
Universitetet for miljø- og biovitenskap 0.9 km
Ås kirke 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 76.6 km
Jernbanestasjon Ås 1.2 km
Bussholdeplass Skogveien 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Storebrand stadion 0.9 km
Idrettsanlegg GG-hallen 1 km
Treningssenter Bare Trening Ås 1.1 km
Treningssenter Ås Tr.senter og fysioterapi 1.9 km

Steder av interesse

Skoler

Åsgård skole (1-7 kl.) 1.1 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Ås videregående skole 1.4 km
Vestby videregående skole 10.7 km

Barnehager

Frydenhaug barnehage (1-5 år) 0.1 km*
Kaja barnehage (1-6 år) 0.3 km
Søråsteigen barnehage (0-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Norwegian Outlet 7.4 km
Kjøpesenter Vestby Storsenter 9.4 km
Postkontor Coop Extra Raveien 1 km
Postkontor Coop Extra Vestby 10 km
Apotek Vitusapotek Ås 0.9 km
Apotek Boots apotek Ås 1.2 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Vestby Vinmonopol 9.6 km
Dagligvare Rema 1000 Rådhusplassen 0.9 km
Dagligvare Coop Extra Raveien 1 km
Kiosk/video NT kiosken 0.9 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 1.2 km
Bensin Esso Tiger Ås 0.8 km
Bensin Shell Ås 2.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 35,8 %
Gj.snittalder kvinner 35,3 %
Husholdninger med barn 39,3 %
Husholdninger uten barn 60,7 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 1829
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Kaja I 315 122

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 20.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?