Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 700 000,- for kr 3 700 000,-

Velkommen til Skolsegglia 10 C! Boligen ligger i et meget populært, barnevennlig, etablert og rolig boligområde på Brånåsen ved Skedsmokorset.

 

 

Leiligheten ligger i en høy 1. etasje. Balkong på hele 28 kvm med gode solforhold og ikke minst en nydelig utsikt. Parkering i kjeller under bygget.

 

Velkommen inn! Her er det en romslig forgang med god plass til lagring av klær og sko. Dør inn til bod på ca. 4 kvm. I tillegg er det bod på ca. 5 kvm i kjelleren.

Åpen kjøkken- og stueløsning i en klassisk L- form med store vindusflater. El- persienner på vinduene.

 

Her er det god plass til større spisebord og sofagruppe. Eikeparkett på gulv fra 2012, lyse tidsriktige farger på vegg.

 

 

 

Lyst og pent kjøkken med hvit glatt kjøkkeninnredning. Fliser mellom over og underskap. Hvitevarer fra 2011.

 

Fra stuen har man direkte tilgang ut på en stor og solrik balkong.

Balkongen er på 28 kvm med teracotta fliser på gulv, el- markise, utelys og strømuttak. Dette er et privat og solrikt uteområde med meget flott utsikt.

 

Boligen har tre soverom, alle med godt av skapplass. På hovedsoverommet er det takhøy skyvedørsgarderobe fra 2008 med delvis speilfront.

 

Romslig bad med fliser på gulv og vegg, varmekabler i gulv. Det er dusjhjørne med innfellbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

 

Fellesområdet i sameiet er opparbeidet med plen og diverse beplantning. I tillegg har området lekeplass, samt asfalterte biloppstillingsplasser og internveier.

 

Fra eiendommen er det direkte tilgang til flotte rekreasjonsmuligheter. Med bil tar det kun 10 min. til Lillestrøm, 15 min. til Oslo og 20. minutter til OSL Gardermoen.

Plantegning

Skedsmokorset/ Brånåsen - Attraktiv endeleilighet med flott utsikt|Trappefritt|Balkong på 28 kvm|Garasje

Skolsegglia 10 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 750 000,-

Skedsmokorset/ Brånåsen - Attraktiv endeleilighet med flott utsikt|Trappefritt|Balkong på 28 kvm|Garasje: Skedsmokorset/ Brånåsen - Attraktiv endeleilighet med flott utsikt|Trappefritt|Balkong på 28 kvm|Garasje

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 718,-
AREAL (P-ROM / BRA)
81 / 84 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et meget populært, barnevennlig, etablert og rolig boligområde på Brånåsen ved Skedsmokorset. Fellesområdet i sameiet er opparbeidet med plen og diverse beplantning. I tillegg har området lekeplass, samt asfalterte biloppstillingsplasser og internveier.

Skedsmokorset ligger ideelt til midt mellom Oslo og Gardermoen og med kort vei til E6. I tillegg er det kort vei til Lillestrøm, Jessheim, Strømmen og Lørenskog med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud. Skedsmokorset har et godt kollektivtilbud, og bussholdeplass er kun en kort gåtur unna. Lillestrøm er nærmeste by med de fleste fasiliteter tilgjengelig. Gode bussforbindelser 2 til 4 ganger i timen via Olavsgaard. Olavsgaard er et sentralt knutepunkt med overgang til videre ferdsel i alle retninger. Her er også innfartsparkering. Ekspressbuss til Oslo i rushtiden. Nattbuss fra Oslo i helgene.

For den aktive er det et bredt og variert tilbud på Skedsmokorset. Det finnes blant annet flere idrettsanlegg, ishall, tennisbaner, rikelig med fotballbaner, volleyballbane, rulleskibane, ridesenter og treningssenterne Avancia og Fresh Fitness. Flotte turområder med utfart fra Tæruddalen som ligger i gangavstand. Der er det bade- og fiskevann og flott lysløype på vinteren m.m. Golf kan man spille på Hauger golfbane eller i Lillestrøm.

Coop Extra er nærmeste dagligvareforretning og kort vei til Meny, Kiwi, Europris og Rema1000 på Skedsmokorset. Skedsmo Senter er et flott og nyrenovert lokalsenter med et godt servicetilbud, som ligger i ca. 7 min. unna med bil. Her finner du blant annet matbutikk/post i butikk, apotek, vinmonopol, klesbutikker, skobutikk, interiør/møbelbutikker, kafé, frisør, helsetilbud etc.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Brånås nærmiljøsenter 0.3 km

8-10 kl. Tæruddalen skole 4.6 km

Lillestrøm videregående skole 6.7 km

Skedsmo videregående skole 7 km

Barnehager:

Skolsegglia barnehage (0-6 år) 0.1 km

Solhaug barnehage (1-5 år) 0.6 km

Brånåstoppen bhg. (0-6 år) 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 750 000,-

Felleskostnader

Kr 2 718,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2005

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

81m2

Bruksareal

84m2

Tomt

10994m2

KR-kode

591687

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skolsegglia 10 C, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 45, bnr. 82, snr. 46 i Skedsmo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 10.994 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Seksjonen disponerer en fast plass i felles garasjekjeller under byggningen. Ellers er det parkering etter områdets bestemmelser. Alle som anskaffer El-bil for bruk skal i forkant av anskaffelsen søke styret om installering av strøm for ladepunkt. Den enkelte sameier skal selv dekke alle kostnader knyttet til installering av ladepunktet, og følge styrets regler for instalasjonen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 92 kvm

Totalt bruksareal: 84 kvm

Totalt primærrom: 81 kvm

Primærrom:

Entré, gang, stue/kjøkken, bad og 3 soverom: 81 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i byggets kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.05.2018 utført av Jo Henrik Stigen.

Standard

Lys og attraktiv endeleilighet i høy1. etasje med en stor og solrik balkong med nydelig utsikt. Leiligheten holder en god standard med parkett og fliser på gulvene, samt malte og flislagte overflater.

Åpen kjøkken- og stueløsning i en klassisk L- form med store vindusflater. Her er det god plass til større spisebord og sofagruppe. El- persienner på vinduene. Fra stuen har man direkte tilgang ut på en stor og solrik balkong. Denne er på hele 28 kvm med teracotta fliser på gulv, el- markise, utelys og strømuttak. Dette er et privat og solrikt uteområde med meget flott utsikt.

Lyst og pent kjøkken med hvit glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbelt oppvaskkum med 1- greps blandebatteri. Fliser mellom over og underskap. Det er godt med benk- og skapplass. Hvitevarer på kjøkkenet er fra 2011 og følger boligen.

Boligen har tre soverom, alle med godt av skapplass. På hovedsoverommet er det takhøy skyvedørsgarderobe fra 2008 med speilfront.

Romslig bad med fliser på gulv og vegg, varmekabler i gulv. Det er dusjhjørne med innfellbare glassdører. Innredningen består av et underskap med servant, speil og armatur med stikk. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

I tillegg til godt med garderobeskap har boligen lagring i en innvendig bod på ca. 4 kvm, samt en bod på ca. 5 kvm i kjelleretasjen.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner og varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 10.09.2005. Denne kan fås ved henvendels til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr. 14125, tinglyst 20.09.1999, type heftelse: Erklæring/avtale om felles utbygging av eiendommene. Avtalen omhandler kostnadsfordeling og ansvarsrett i forbindelse med utbygging av området.

Dagboknr. 7237 og 7238, tinglyst 29.04.2002, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. Veggrunn skal fradeles og tilbakeskjøtes Skedsmo Kommune vederlagsfritt. Kommunen har rett til å anlegge ledninger for vann, kloakk og elektrisk strøm over eiendommen, samt rett til å foreta tilsyn og reparasjon av slike ledninger ved å sette eiendommen i stand igjen og/eller betale erstatning etter overenskomst eller skjønn hvis partene ikke blir enige. Det kan ikke bygges over hovedledninger eller i deres umiddelbare nærhet. Det vil vanligvis heller ikke bli tillatt å bygge over stikkledninger.

Dagboknr. 7160, tinglyst 10.05.2005, type heftelse: Seksjoneringsbægjæring som angir tilleggsdeler til seksjonene.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Skolseggtunet Boligsameie.

Sameiet består av 58 leiligheter og 4 næringsseksjoner (garasjer).

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Det er dugnadsplikt vår og høst.

Dyrehold er tillatt etter sameiets regler. Det er tillatt å ha hund og katt så lenge de ikke er til sjenanse for de andre sameierne i følge styreleder.

Det er i følge styreleder ikke planlagt noen større vedlikeholdsarbeider i sameiet, heller ikke noen økning av felleskostnad per dags dato.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Byttet til elektronisk avlesing av strømmålere, hele sameiet (2016)

- Byttet alle 12 blyplatene over trappeoppganger på tak (2016)

- Byttet 47 ventiler på varmtvannsberedere (reklamasjon etter vannskader, 2014)

- Malt blokkene og rehabilitert betongskader (2013)

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser for Brånåsen datert 21.06.2001. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.718,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, grunnpakke kabel TV og internett, vaktmestertjenester, garasjeplass, felles byggningsforsikring, drift og vedlikehold av sameiet.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Eiendomsskatten er kr 1.302,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 10.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.850.244,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Skedsmokorset 14
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Korsfjellet 1.5 km
Skedsmo Kirke 2.7 km
Kjeller bru 3.2 km
Jogstad industriområde 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 31.3 km
Sentralstasjon Oslo S 26 km
Jernbanestasjon Leirsund 7.3 km
Bussholdeplass Brånås senter 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg FFI-banen 4.1 km
Idrettsanlegg Skedsmo ishall 3.8 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 4 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 4.4 km

Steder av interesse

Skoler

Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 0.3 km
Grunnskolen Oslo Kristne Senter (1-10 kl.) 2.8 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 4 km
Tæruddalen skole (8-10 kl.) 4.6 km
Kjellervolla skole (8-10 kl.) 6.6 km
Stav skole (8-10 kl.) 6.7 km
Lillestrøm videregående skole 6.7 km
Skedsmo videregående skole 7 km

Barnehager

Skolsegglia barnehage (0-6 år) 0.1 km*
Solhaug barnehage (1-5 år) 0.6 km
Brånåstoppen barnehage (0-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 4.3 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 5.5 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 1.3 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 4.3 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 1.4 km
Apotek Apotek 1 Holt Vestvollen 1.9 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 4.3 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 6.9 km
Dagligvare Kiwi Skedsmokorset 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Brånåsen 1.3 km
Kiosk/video Emo 4.2 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 4.3 km
Bensin Circle K Skedsmokorset 1.4 km
Bensin Smart Skedsmo 2.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,4 %
Andel kvinner 52,6 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 41,1 år
Husholdninger med barn 35,5 %
Husholdninger uten barn 64,5 %
Gj.snitt byggeår 2004
Gj.snitt tomtestørrelse 94
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Skedsmokorset 14 601 282

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?