Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 200 000,- for kr 5 200 000,-

Velkommen til Skolsegglia 24!

Gang

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Adkomst til vestvendt balkong fra stuen

Balkongen er vestvendt med nydelige solforhold og utsikt!

Balkongen har en praktisk bod

Vakker utsikt fra balkongen

Utsikt

Utsikt

Spiseplass i stuen

Spiseplass i stuen

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2 med fransk balkong

Utsikt fra fransk balkong på soveorm 2

Soverom 3

Soverom 3

Walk-in garderobe på soverom 3

Bad

Bad

Separat toalettrom

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade bak

Du kan gå tørrskodd og trappefritt fra leiligheten til garasjen

CoopExtra er nærmeste dagligvareforretning

Skedsmo Senter er et nyrenovert og moderne lokalsenter med godt servicetilbud

Flotte turmuligheter med utfart fra Tæruddalen

Aktivitetsmuligheter på Brånåsen

Plantegning

Brånåsen - Stor endeleilighet med nydelig utsikt og meget gode solforhold. Garasje. Heis. Balkong. 3 soverom. 2 wc.

Skolsegglia 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 400 000,-

Brånåsen - Stor endeleilighet med nydelig utsikt og meget gode solforhold. Garasje. Heis. Balkong. 3 soverom. 2 wc.: Brånåsen - Stor endeleilighet med nydelig utsikt og meget gode solforhold. Garasje. Heis. Balkong. 3 soverom. 2 wc.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 737,-
AREAL (P-ROM / BRA)
105 / 108 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Skolsegglia er kjent for sin nydelige utsikt og flotte solforhold og er en av de mest atraktive og mest foretrukne adressene på Skedsmokorset. Boligen ligger i et populært, barnevennlig, etablert og rolig boligområde på Brånåsen i Skedsmo kommune. Brånåsen har tre barnehager i kort gangavstand fra boligen og barneskole. Det er fotballbane, volleyballbane og flere lekeplasser i nærområde.

Skedsmokorset ligger ideelt til midt mellom Oslo og Gardermoen og med kort vei til E6. I tillegg kort vei til Lillestrøm, Jessheim, Strømmen og Lørenskog med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Skedsmokorset har et godt kollektivtilbud, og bussholdeplass er kun en kort gåtur unna. Lillestrøm er nærmeste by med de fleste fasiliteter tilgjengelig. Gode bussforbindelser til Lillestrøm og Oslo, via Olavsgaard. Olavsgaard er et sentralt knytepunkt for videre ferdsel i alle retninger og ligger i noen få minutters avstand med kollektivt. Der er det også innfartsparkering. Ekspressbuss til Oslo i rushtiden. Nattbuss fra Oslo i helgene.

Kort vei til daglivarebutikken Coop Extra. Meny, Kiwi, Europris og Rema1000 ligger også innenfor kort rekkevidde. Skedsmo Senter er et flott og nyrenovert lokalsenter med et godt servicetilbud, som ligger i ca. 8 min. unna med bil. Senteret har et godt servicetilbud med flere butikker, servering, helse og velvære, vinmonopol og diverse andre tjenester.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Brånås nærmiljøsenter 0.6 km

1-10 kl. Sten-Tærud skole 4.3 km

8-10 kl. Tæruddalen skole 4.9 km

Lillestrøm videregående skole 7 km

Skedsmo videregående skole 7.2 km

Barnehager:

Skolsegglia barnehage (0-6 år) 0.4 km

Solhaug barnehage (1-5 år) 0.9 km

Brånåstoppen barnehage (0-6 år) 1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 400 000,-

Felleskostnader

Kr 2 737,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2006

Soverom

3

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

105m2

Bruksareal

108m2

Tomt

18872m2

KR-kode

591855

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skolsegglia 24, 2019 Skedsmokorset

Gnr. 45, bnr. 83, snr. 66 i Skedsmo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 18.872,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Stort fellesareal opparbeidet med asfalterte adkomstveier/plasser, gressplen, beplantning, trær, parkeringsarealer m.m

Parkering

Det medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Ellers parkering etter områdets bestemmelser. Gjesteparkering utenfor blokken.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 119 kvm

Totalt bruksareal: 108 kvm

Totalt primærrom: 105 kvm

Primærrom:

Bad, entré, stue/kjøkken, 3 soverom og wc: 105 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.06.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Leiligheten er en endeleilighet med godt med natyrlig lys, lyse overflater og nydelig utsikt og solforhold. Leiligheten ligger i 3. etasje i en blokk med heis. Fra garasjen går man trappefritt og tørr uansett vær, inn i felles oppgang med heis opp til leiligheten.

Boligen har følgende rom inndeling: Entré med skyvedørsgarderobe, stue og kjøkken med åpen løsning, 3 soverom, bod/walk-in garderobe tilknyttet et soverom, bad og i tillegg separat wc.

Leiligheten holder en god standard med parkett og fliser på gulvene og malte glatte overflater. Fra entre og gang kommer man inn i en koselig stue med flere møbleringsmuligheter. Koselig gasspeis. Utgang fra stue til en vestvendt og solrik balkong på ca. 14 kvm med tilgang til en utvendig bod på ca. 2 kvm. Det er montert markise, utelys og et stikk på balkong og fastmontert, innmurt blomsterbed.

Boligen har en meget god planløsning og en foretrukken L-løsning på stue/kjøkken/spisestue. Hvit glatt kjøkkeninnredning med fliser mellom over og underskap. Laminert benkeplate med nedfelt dobbelt oppvaskkum med 1-

greps blandebatteri. Det er opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. God plass til spisebord tilknyttet kjøkkenet. Kun hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Kjøleskap medfølger ikke.

Leiligheten har to baderom ved siden av hverandre, det ene er et enkelt toalettrom med flislagt gulv og vegger med servant, speil og armatur med stikk. Hovedbadet er oppført i samme stil og innredningen består av et underskap med servant fra 2009, speil og lys med stikk og ett dusjkabinett fra 2009. Det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og det er tilkoblet et toalett. Begge rommene er flislagt i tidløse farger og har varmekabler i gulv.

Leiligheten har tre soverom med garderobeskap. Fra hovedsoverom er det utgang til fransk balkong. Det ene soverommet har tilknyttet egen bod/walk-in garderobe.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med enkelte panelovner, gulvvarme på badet og wc og gasspeis i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 22.05.2006.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Midlertidig brukstillatelse gis på grunnlag av kontrollerklæring og i henhold til ferdigmelding datert 15.03.06.06, fra as Selvaagbygg.

- Frist for spesielle vilkår knyttet igangsettingstillatelse pkt. 4.2, som gjelder levering av oppdatert situasjonsplan med innmålt og koordinatfestet plassering av VA-ledninger og tilhørende stoppekran/kummer forlenges inntil ferdigattest blir gitt.

- Øvrige gjenstående arbeider i hht. kontrollerklæring, skal ferdigstilles innen 01.07.06.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr. 14125, tinglyst 20.09.1999, type heftelse: Erklæring/avtale om felles utbygging av eiendommene. Avtalen omhandler kostnadsfordeling og ansvarsrett i forbindelse med utbygging av området.

Dagboknr. 7237 og 7238, tinglyst 29.04.2002, type heftelse: Bestemmelse iflg. skjøte. Veggrunn skal fradeles og tilbakeskjøtes Skedsmo Kommune vederlagsfritt. Kommunen har rett til å anlegge ledninger for vann, kloakk og elektrisk strøm over eiendommen, samt rett til å foreta tilsyn og reparasjon av slike ledninger ved å sette eiendommen i stand igjen og/eller betale erstatning etter overenskomst eller skjønn hvis partene ikke blir enige. Det kan ikke bygges over hovedledninger eller i deres umiddelbare nærhet. Det vil vanligvis heller ikke bli tillatt å bygge over stikkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Skolsegg Terrasse, med sameiebrøk 128/9213. Leilighetene er oppført av Selvaagbygg AS.

Hjemmeside: http://skolseggterrasse.no/

Sameiet består av 81 leiligheter.

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men det skal ikke være til vesentlig sjenanse for andre beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Generelt vedlikehold

Planlagte vedlikehold i 2018:

- Gangbroene skal slipes og males

- Maling av alle innvendige fellesarealer

- Alle utvendige vannkraner skal skiftes ut

- Utearealer skal behandles for sopp- og moseangrep

- Ny brannsentral monteres i nr. 20

- Radonmålinger skal gjennomføres

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokker i henhold til reguleringsplan for "Brånåsen feltene 10, 13 og 15" datert 21.06.2001 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.06.2001.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Interessenter oppfordres til å angi ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.737,- pr. mnd. og inkluderer: forretningsførsel, grunnsignal kabel-tv, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, renhold, diverse drift og vedlikehold og forskuddsbetaling for gassforbruk. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Ihht. opplysning fra styretleder kommer fellesutgiftene trolig til og økes noe i fremtiden i forbindelse med avsetning til fremtidig vedlikehold.

Eiendomsskatten er kr 3.211,- pr år.

Det foretas avregning av forbruk på gass en gang i året som styret er ansvarlig for. Det er eier på avregningstidspunktet som vil motta avregningen.

Det har vært et strømforbruk på ca 11.078 kwh per år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv. Dekoder medfølger ikke, men sameiet har avtale med GET og ny eier kan kontakte de for ny dekoder.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av internett og har en avgift på 329,- per måned.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm som leverandør av alarm og har en avgift 5.651,- per år. Abonnement medfølger iflg. selger.

Utgiftene er basert på eiers eget forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.541.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Skedsmokorset 14
Kirkesogn Skedsmo

Steder i nærheten

Korsfjellet 1.6 km
Skedsmo Kirke 3 km
Kjeller bru 3.5 km
Jogstad industriområde 3.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 31.5 km
Sentralstasjon Oslo S 26.2 km
Jernbanestasjon Leirsund 7.6 km
Bussholdeplass Brånås senter 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg FFI-banen 4.3 km
Idrettsanlegg Skedsmo ishall 4.1 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 4.3 km
Treningssenter Avancia Sport & Golf Skedsmo 4.6 km

Steder av interesse

Skoler

Brånås nærmiljøsenter (1-7 kl.) 0.6 km
Sten-Tærud skole (1-10 kl.) 4.3 km
Tæruddalen skole (8-10 kl.) 4.9 km
Kjellervolla skole (8-10 kl.) 6.9 km
Stav skole (8-10 kl.) 7 km
Lillestrøm videregående skole 7 km
Skedsmo videregående skole 7.2 km

Barnehager

Skolsegglia barnehage (0-6 år) 0.4 km
Solhaug barnehage (1-5 år) 0.9 km
Brånåstoppen barnehage (0-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Skedsmo senter 4.5 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 5.8 km
Postkontor Coop Extra Brånåsen 1.6 km
Postkontor Meny Skedsmokorset 4.5 km
Apotek Vitusapotek Skedsmokorset 1.5 km
Apotek Apotek 1 Holt Vestvollen 2.1 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 4.5 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 7.1 km
Dagligvare Kiwi Skedsmokorset 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Brånåsen 1.6 km
Kiosk/video Emo 4.4 km
Kiosk/video Mix Skedsmo Kiosk & Tipping 4.5 km
Bensin Circle K Skedsmokorset 1.6 km
Bensin Smart Skedsmo 2.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,4 %
Andel kvinner 52,6 %
Gj.snittalder menn 40,2 år
Gj.snittalder kvinner 41,1 år
Husholdninger med barn 35,5 %
Husholdninger uten barn 64,5 %
Gj.snitt byggeår 2004
Gj.snitt tomtestørrelse 94
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Skedsmokorset 14 601 282

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?