Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 300 000,- for kr 6 300 000,-

Velkommen til Skovveien 2 Presentert av Nathalie Kristiansen ved. Krogsveen

Nydelig klassisk balkong

Balkongen vender mot rolig blindgate

Detalj

Peis

Klassisk frognerleilighet

Åpen stue/kjøkkenløsning

Rosetter gir et sjarmerende preg

God plass til spisebord

Delikat kjøkken fra 2005/2006

Godt med skap og benkplass

Integrerte hvitevarer medfølger

kjøkkenøy gir ekstra skapplass og er et hyggelig sted å spise frokosten

Peisen varmer godt

Kjøkken

Peis

Flotte detaljer

Stort master bedroom med doble fløydører

Store flotte vinduer gir en lys og åpen opplevelse av leiligheten

God plass til dobbeltseng

Rosett og meget god takhøyde

Boligen har 2 bad! Bad 1

Bad 1

Bad 2 med badekar

Soverom 2 som vender mot rolig bakgård

Soverom med god plass til dobbeltseng her også

Lys og innbydende entré

Kart

1006 Planskisse

_R4A8952

_R4A8976

_R4A8973

skov

Frogner

Skovveien 2D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 950 000,-

Frogner: Lys og klassisk 3-roms Frognerleilighet i 2. etasje m. balkong, peis og beboerparkering. 2 bad. V.v inkl!

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 5 950 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 873,-
Fellesgjeld:
Kr 101 138,-
AREAL (P-ROM / BRA)
75 / 75 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet midt på Frogner v/Solli plass, med fasade mot Skovveien. Leiligheten ligger i trafikkskjermet blindvei.

Det er kort gangavstand til alle fasiliteter som post, bank, forretninger, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager. Rett utenfor døren har man tilgang til det beste av hva Oslo vest har å tilby med gode handlemuligheter både i Skovveien, Bygdøy allé, Solli plass, Vika og Majorstuen/Bogstadveien, samt et rikt utvalg av kaféer, velrennomerte restauranter og offentlig kommunikasjon.

Buss nr. 30 og 31 har holdeplass 100 meter fra leiligheten, og tar deg i retning Fornebu og via sentrum helt til andre siden av byen. Rett rundt hjørnet går også Buss 21 (Tjuvholmen-Helsfyr) fra Lapsetorvet/Frognerveien. Trikk nr. 12 har holdeplass ved Frognerveien ca. 50 meter fra leiligheten. Gangavstand til Flytoget fra Nationalteatret Stasjon. Gode kollektivforbindelser fra Frognerveien og Solli Plass.

I Frognerparken og Slottsparken finnes gode rekreasjonsmuligheter for liten og stor. I Frognerparken er Herregårdskroa et godt alternativ for en matbit hvor du sitter midt i en del av Oslos kulturhistorie. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren. Vigelandsparken er åpen året rundt og med sine skulpturer er den unik i internasjonal sammenheng.

Kort vei til Gimle kino, som er en liten og tradisjonsrik kino i Bygdøy Allé 39. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får man også høy service og komfort, med øl og vinservering i foajeen.

Barnehager og skoler

1-10 kl. Uranienborg skole 0.6 km

Vgs. Hartvig Nissens skole 0.4 km

Vgs. Oslo Handelsgymnasium 0.5 km

Bhg. Lycée francais René Cassin Barnehage (3-6 år) 0.2 km

Bhg. Skillebekk barnehage (1-6 år) 0.2 km

Bhg. Bertha Thorsen Kanvas-barnehage (1-6 år) 0.4 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Blindvei i begynnelsen av Skovveien. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 950 000,-

Fellesgjeld

Kr 101 138,-

Totalpris

Kr 6 051 138,-

Felleskostnader

Kr 4 873,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

2

Byggeår

1893

Soverom

2

Primærrom

75m2

Bruksareal

75m2

Tomt

708m2

KR-kode

401862

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Skovveien 2D, 0257 Oslo

Gnr. 211, bnr. 223, snr. 23 i Oslo kommune.

Tomten

Festet tomt på 708 kvm.

Festeavgiften er kr 200.000,- pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 01.07.2011, og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavtalen utløper Januar 2036.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst. Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.231,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Festekontrakten ble forlenget i 2011 Grunneier har anledning til å kreve et "engangsløft" av festeavgiften til 2 % av råtomteverdien, dog er det satt et maksimalbeløp på kr. 12.231,- pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Grunneiers krav om regulering av festeavgiften må i så fall være fremsatt før 31. desember 2017. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Oslo kommune har lagt til rette for beboerparkering i nærområdet. Med beboerparkering kan du parkere fritt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig mot en årlig avgift på kr. 3000,- Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er stadig mulighet for garasjeleie/garasjekjøp i nabobygget, Frogner Atrium Parkering, hvor det tilbys utleie av plasser for ca. 3 000,- per måned, ved kapasitet. Se http://www.frogneratriumparkering.no. Det er ofte privatpersoner som leier ut i samme anlegg via finn.no og oppslag i Frogner Atrium.

Det er også garasjeleie i Hydrogarasjen, på andre siden av Bygdøy Allé til ca. kr. 2000,- inkl. mva. Kjøper må selv på undersøke ledighet og pris dersom dette er vesentlig for kjøpet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 83 kvm

Totalt bruksareal: 75 kvm

Totalt primærrom: 75 kvm

I tillegg disponerer boligen kjellerbod på ca. 6,5 m2, merket med nr. 2.7

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.03.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i betong.

Koknklusjon tilstand fra takstmann: Selveierleilighet med sørøst-vendt balkong. Leiligheten ble pusset opp i 2006 og fremstår som pen med fine, klassiske detaljer. Bygget, leiligheten ligger i, ble betydelig oppgradert/pusset opp i 2006 hvor det ble utført store arbeider med vinduer, ventilasjon, sprinkleranlegg, brannvarslingsanlegg m.m. Fasaden, inngangene og balkongene ble pusset opp i 2016. Det elektriske anlegget er ikke vurdert i denne rapporten da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

TG 2: Gulv på bad 2: Det er bom (manglende heft mellom flis og underlag) i flere av flisene.

Ellers har resten av boligen fått TG1.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til en moderne 3-roms med det meste du kan ønske deg i en leilighet. Selve bygningen er et klassisk bygg fra slutten av 1800- tallet, og leilighetens estetiske løft i senere tid er smakfullt kombinert med rommenes originale detaljer. Leiligheten bærer preg av at kjøkken og stuen skal være selve hjertet i leiligheten. Boligen ble pent pusset opp i 2006 med bl.a nye vinduer, bad, kjøkken, gulv ect.

Entré:

Velkommen inn til en lys og innbydende entré. Allerede i det man åpner den flotte inngangsdøren skjønner man at dette er et hjem litt utenom det vanlige. Du trer inn i en leilighet som oser av sjarm, lys og trivselsfaktor. Entréen er lysmalt og romslig med god plass til yttertøy i skyvedørsgarderobe. Porttelefon med fjernåpner.

Kjøkken:

Fra gang/mellomgang er det naturlig å bevege seg inn på det som må kunne kalles drømmekjøkkenet. Et stort sosialt spisekjøkken med et elegant klassisk preg og moderne innredning fra 2006. Her er det mye skap og benkplass for den matglade hobbykokken. Kjøkkeninnredning med sølvgrå fronter. Benkeplate av heltre kirsebær. Lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, platetopp og kjøl/frys. Takhengt ventilator over kokeplate. Glassplate mellom over- og underskap ved vaskekummen. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

Stue:

Stor og luftig åpen stue/kjøkkenløsning. Her flommer lyset inn fra flere store vinduer. Stuen ligger med naturlig tilknytning til kjøkkenet slik at familie og gjester kan være samlet uansett hvilket av rommene man skulle befinne seg i. Stuen har store klassiske vinduer som gir godt med naturlig lys. Rosettene i taket er et fint smykke til rommet. Det er god plass til sofagruppe med stuebord og TV benk. På kalde vinterdager fungerer peisen både som hygge og en god varmekilde. Pipeløpene ble rehabilitert i 2014. Utgang til balkong.

Soverom:

Leiligheten har 2 romslige soverom mot rolige omgivelser med god plass til seng og garderobe.

Bad 1:

Pent flislagt bad med varmekabler. Sluk plassert i kant ved badekaret. Vegghengt toalett. Frittstående badekar. Servantskap.

Bad 2:

Flislagt bad nr 2 også med varmekabler. Sluk plassert i dusjsone. Opplegg til vaskemaskin. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med buede, foldbare glassdører. Servantskap.

Balkong:

Sørøst-vendt balkong på ca. 2 m2, med utgang fra stuen.

Elektrisk:

Automatsikringer med sikringsskap plassert i entréen. Hovedbryter på 40 AMP.

Ventilasjon:

Avtrekk på kjøkken og badene. Tilluft via ventilasjonsanlegg. Ventil i stue/kjøkken.

Grunnet to bad i boligen kan kjøper også se på muligheten for å lage praktikantdel/hybel om ønskelig.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1893.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 14.11.1893, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 1 servitutt på sameiets eiendom. Dette omhandler bestemmelse om benyttelse.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Skovveien 2, med sameiebrøk 75/1865.

Sameiet består av 33 leiligheter.

Forretningsfører er Sebra Forvaltning AS, tlf. 23 89 10 20

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Fasaderehabilitering

2017: Overflaterehabilitering trappeoppganger

2014: Pipeløp

2006: Rehabilitering av gården

Planlagte påkostninger:

Det er iht styreleder ingen planlagte påkostninger i fremtiden.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

I tillegg følger det av sameiets vedtekter at juridiske personer (selskaper) ikke kan eie seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2068 datert 12.08.1975. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registert som enkeltminne og er derfor verneverdig. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting.

http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201602328

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Medfølger ikke salget: Klesskapet i soverommet mot bakgården, bokhylle i soverommet mot Skovveien, gardinen ved døren til balkongen og taklampene i stuen og begge soverommene.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 4.873,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV, bredbånd, trappevask, varmtvann, avdrag og renter, kommunale avgifter, vaktmestertjenester, felles byggeforsikring og forretningsførsel.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 12.381 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Skattesatsen i Oslo kommune er fastsatt til 3 promille for 2018 og det er vedtatt et bunnfradrag på 4,6 millioner kroner. Megler har ikke fått opplyst at det er eiendomsskatt på eiendommen, men basert på eiendommens ligningsverdi antas det at denne eiendommen vil få eiendomsskatt på ca. 376 kr for 2018. Ta kontakt med Eiendomsskattekontoret for nærmere informasjon om beregning av avgiftsgrunnlag og eiendomsskatten.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 6.104.999,-

Av dette beløpet utgjør kr 101.137,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Frogner
Grunnkrets Skillebekk Rode 3
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Solli plass 0.2 km
Oslo handelsgymnasium 0.4 km
Nobelinstituttet 0.4 km
Riddervolds plass 0.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.8 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.1 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.1 km
Trikkeholdeplass Niels Juels gate 0.1 km
Bussholdeplass Skovveien 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vestkantbadet 0.3 km
Idrettsanlegg Frognerparken Tennisanlegg 1.4 km
Treningssenter SATS Solli plass 0.3 km
Treningssenter Friskis & Svettis Oslo 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Uranienborg skole (1-10 kl.) 0.6 km
Hartvig Nissens skole 0.4 km
Oslo Handelsgymnasium 0.5 km

Barnehager

Lycée francais René Cassin Barnehage (3-6 år) 0.2 km
Skillebekk barnehage (1-6 år) 0.2 km
Bertha Thorsen Kanvas-barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter House of Oslo 0.8 km
Kjøpesenter Aker Brygge 1 km
Postkontor Solli Postkontor 0.4 km
Postkontor Elisenberg Postkontor 0.7 km
Apotek Apotek 1 Skovveien 0 km*
Apotek Boots apotek Solli 0.4 km
Vinmonopol Frogner Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Aker Brygge Vinmonopol 1 km
Dagligvare Coop Mega Frogner 0.1 km*
Dagligvare Coop Mega Frogner 0.1 km*
Kiosk/video Jasmin Frukt og Tobakk 0.1 km*
Kiosk/video 7-Eleven Frognerveien 0.2 km
Bensin Shell Frogner 0.5 km
Bensin Esso Kongen Marina 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,8 %
Andel kvinner 47,2 %
Gj.snittalder menn 38
Gj.snittalder kvinner 38,9 år
Husholdninger med barn 10,2 %
Husholdninger uten barn 89,8 %
Gj.snitt byggeår 1989
Gj.snitt tomtestørrelse 77
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Skillebekk Rode 3 1083 788

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?