Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 120 000,- for kr 3 120 000,-

kjøkken

fasade

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

bad

bad

bad

fasade

fasade

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

stue

stue

stue

stue

stue

gang

ute

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

Hamar

Snekkerstuvegen 5 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 190 000,-

Hamar: Innholdsrikt rekkehus med god beliggenhet kun ca 150 m fra Mjøsa

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 190 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 425,-
Fellesgjeld:
Kr 225 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
129 / 129 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger på nedre del av Furubergjordet, i et etablert boligfelt bestående hovedsaklig av eneboliger, rekkehus og leiligheter. Området er å betrakte som barnevennlig og rolig, og det er ingen gjennomgangstrafikk ved boligen.

Kort veg ned til Mjøsa med badestrender og turstier. Her kan du enten vandre langs Mjøsa mot Domkirkeodden, Koigen og Hamar sentrum, eller bortover mot Jessnes og Fiskehytta ved Fagervik. Forøvrig veldig gode turmuligheter i Furuberget. Gode muligheter for kollektivtransport, med bussholdeplass kort veg fra eiendommen. Her kan du ta deg videre rundt i Hamar og inn til sentrum. Avstand til byen er cirka 3 kilometer. Flere butikker i nærheten, samt Storhamarsenteret og Maxi storsenter. Godt fritidstilbud med fotballbaner på Prestrud, ishockeybane i CC-Amfi og håndballbane i Boligpartner Arena, samt i Prestrudhallen. Ved ishockeyhallene finnes også treningssenter.

Barnehager og skoler

Prestrud barneskole og flere barnehager ligger kun cirka 600 meter fra eiendommen. Til Ajer ungdomsskole og Hamar katedralskole er det cirka 2.3 kilometer. Det er i tillegg ungdomsskole og videregående ved Wang Toppidrettsenter ved ishockeyhallene, cirka 1 kilometer fra eiendommen.

Adkomst

Fra Maxi; følg Knut Alvsons gate mot CC Amfi. Ta til ventre når du kommer til Kornsilovegen, og følg denne vegen rett frem. Den går over til å bli Furubergvegen, og etter du har passert Prestrud fotballbaner, kommer Snekkerstuvegen på venstre side. Ta inn her og sving så første til høyre. Boligen ligger da i enden. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 190 000,-

Fellesgjeld

Kr 225 000,-

Totalpris

Kr 3 415 000,-

Felleskostnader

Kr 6 425,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1993

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

129m2

Bruksareal

129m2

Tomt

22111m2

KR-kode

651821

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Snekkerstuvegen 5 B, 2316 Hamar

Gnr. 1, bnr. 5940 i Hamar kommune.

Andelsnr. 5402 i Snekkerstua Borettslag, org.nr. 965 021 582.

Tomten

Eiet tomt på 22.111 kvm som tilhører borettslaget.

Tomten består av grøntarealer, balløkke og lekeplass.

Parkering

Garasjeplass følger med boligen, og skjer i enkelgarasje ved inngangen. Garasjen har gulv av asfalt, er på cirka 15 kvm med uttak for elektrisk strøm og lys. Vippeport. Forøvrig biloppstillingsplasser på fellesarealer og langs Snekkerstuvegen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 142 kvm

Totalt bruksareal: 129 kvm

Totalt primærrom: 129 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

1. etasje: Gang, kjøkken, stue, spisestue, bad/vaskerom og 2 soverom: 71 kvm

2. etasje: Trapperom, gang, loftstue, bad, tv stue og 2 soverom: 58 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.02.2018 utført av Vidar Nerem. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Boligen ligger på etablert boligfelt omkranset av lignende bebyggelse, adkomstveger og fellesområder.

I følge takstrapporten er boligen fundamentert på hel fundamentsplate, med yttervegger i lett bindingsverk. Saltak med delvis isolerte takflater. Taket er tekket med betongstein. Etasjeskille i trebjelkelag.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Det er gitt tilstandsgrad 2 på gulv, vegger, innredning og manglende dørspalte på baderom i 2. etg, hovedsaklig på grunn av alder. Forventet brukstid på nevnte bygningsdeler er 30 år, og er i ferd med å oppnå forventet brukstid.

Forøvrig er resten av bygningsdelene gitt tilstandsgrad 1. Rapporten konkluderer med at det har vært gjennomført normalt godt vedlikehold der overflater er pusset opp fortløpende i brukstiden.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Rekkehus med meget attraktiv beliggenhet. Innholdsrikt med god planløsning. Gode solforhold.

Pent og romslig kjøkken av type Norema. Kjøkkenet har overskap og benkeskap i laminert spon. Profilerte heltre fronter i innredning. Platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og ventilator er integrert. Plass til frittstående kjøleskap og fryser. God plass på kjøkkenet for både matlaging og spisebord. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Svært delikat hovedbad i første etasje. Badet er fra 2009 med flislagte gulver og vegger, med keramiske fliser og varmekabler. God størrelse og med innfellbare dusjvegger for å utnytte arealet. Lekker innredning med god skapplass. I tillegg er det en vegghengt kommode. Plass til vaskemaskin.

Badet i 2. etasje er fra byggeåret, og har vinylgulv og baderomstapet. Baderommet har badekar, servant og innredning med profilerte fronter, wc og stor benkeplate med skap.

Begge baderommene har elektrisk vifte.

Det ble bygget ny terrasse i 2013.

Eksempler på materialvalg:

Gulv: Parkett, vinylbelegg og fliser

Vegger: Beiset panel, trepanel og fliser

Himling: Beiset panel og trepanel.

Varmtvannsbereder av type Ozo er plassert i skap på soverom i 1. etg. Bredbånd og TV løsning etter avtale med Canal digital, som er inkludert i felleskostnadene.

Oppvarming

Boligen varmes primært opp av elektriske panelovner. Boligen har pipe og vedovn kan reinstalleres. Begge baderommene har gulvvarme. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Rekvirert, men ikke mottatt per dags dato.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom:

Dagboknr 16864, tinglyst 28.12.1992, type heftelse: Avtale med bestemmelser om trafostasjon.

Dagboknr 12548, tinglyst 29.09.1993, type heftelse: Avtale om elektriske kraftlinjer

Dagboknr 12549, tinglyst 29.09.1993, type heftelse: Avtale om trafostasjon

Dagboknr 6116, tinglyst 18.05.1994, type heftelse: Bestemmelse om veg og vann/kloakk.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Snekkerstua Borettslag.

Borettslaget består av 80 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS avd. Forkjøp, tlf. 22 86 59 99.

Dugnad må påregnes.

Det foreligger egne avtaleformularer for hold av hund, katt, fugl og annet dyrehold, men det må søkes til styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

2012 Maling av borettslaget

2010 - 2012 Skiftet panel

2010 - 2012 Etterisolering rundt vinduer

1998 - 2000 Belegningsstein

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan "Bebyggelsesplan for felt B9-B14(B4-B6) Snekkerstuen" datert 27.10.1992 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.425,- pr. mnd. og inkluderer: kabel-tv og internett, kommunale avgifter, betjening av fellesgjeld, bygningsforsikring, forretningsførsel, m.m. Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Estimert strømforbruk for tilsvarende leiligheter er cirka. Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal digital som leverandør av kabel-tv og bredbånd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.416.559,-. Av dette beløpet utgjør kr 225.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Hamar
Grunnkrets Nedre Furuberget
Kirkesogn Hamar Domkirke

Steder i nærheten

Jernbanemuseet 1.8 km
Hedmarkmuseet 3 km
Hamar Kulturhus 3.1 km
Skibladnerbrygga 3.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 95.8 km
Jernbanestasjon Hamar stasjon 3.7 km
Bussholdeplass Snekkerstufeltet 0.1 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Presterudhallen 0.5 km
Idrettsanlegg Presterud fotballbaner 0.7 km
Treningssenter Espern express 1.3 km
Treningssenter Ankerskogen svømme-/treningssenter 3.2 km

Steder av interesse

Skoler

Prestrud skole (1-7 kl.) 0.7 km
Ajer ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Børstad ungdomsskole (8-10 kl.) 4.8 km
Storhamar videregående skole 2 km
Hamar katedralskole 3.2 km

Barnehager

Blåveisen barnehage (0-5 år) 0.5 km
Vestenga barnehage (0-5 år) 0.7 km
Furuberget barnehage (0-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storhamarsenteret 1.3 km
Kjøpesenter Maxi Hamar Storsenter 2 km
Postkontor Coop Mega Storhamar 1.4 km
Postkontor Kiwi Utfarten Hamar 1.6 km
Apotek Ditt apotek Storhamarsenteret 1.4 km
Apotek Boots apotek Hamar 2 km
Vinmonopol Hamar Vinmonopol 4.6 km
Vinmonopol Brumunddal Vinmonopol 15.1 km
Dagligvare Rema 1000 Storhamar 1.2 km
Dagligvare Coop Mega Storhamar 1.4 km
Kiosk/video San Marino 1.3 km
Kiosk/video Mix Maxi 1.9 km
Bensin Esso Storhamar 2 km
Bensin Circle K Furnesveien 3.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 41 år
Gj.snittalder kvinner 44,6 år
Husholdninger med barn 29,3 %
Husholdninger uten barn 70,7 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 829
Område Personer Husholdninger
Kommune: Hamar 30598 14789
Grunnkrets: Nedre Furuberget 960 457

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Cato Deglum
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?