Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 750 000,- for kr 2 750 000,-

Utrolig hyggelig leilighet med rolig beliggenhet inntil grøntområdet Iladalen - Velkommen på visning! - Presentert av Caroline Stensrld / Krogsveen

Romslig oppholdsrom med god plass til sofagruppe, spisebord, oppbevaringsmøblement og sovealkove

Leiligheten har en svært god planløsning med delvis adskilt kjøkken og sovealkove

Koselig sovealkove med plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap

Mulighet for å adskille alkoven mot resten av oppholdsrommet med lettvegg, hylle eller klesskap

Delvis, separat kjøkken- løsning med innredning fra 2013 - Svært godt med skap- og benkeplass

Delvis adksilt kjøkken hvor det er godt med oppbevaringsplass

God plass til spisebord tilknyttet kjøkkenet

Delikat, flislagt baderom pusset opp i regi av borettslaget i 2013 - Varmekabler i gulv

Pent baderom med toalett, servantinnredning for oppbevaring og dusj på gulv - Fellesvaskeri i samme etasje som leiligheten

Separat entré med oppbevaringsmuligheter - Leiligheten disponerer en bod i samme etasje og en på loft - Det er kun to leiligheter i oppgangen

Plantegning

Idylliske Iladalen med store grøntområder rett utenfor leiligheten

Aleksander Kiellands Plass er ca. fem minutters gange fra leiligheten

Trapp fra bussholdeplassen ned til Søren Jaabæksgate og Iladalen

Utsikt fra leiligheten mot parken

Ila/Sagene

Søren Jaabæks Gate 8F

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 650 000,-

Ila/Sagene: Utrolig hyggelig leil. med fantastisk beliggenhet inntil Iladalen - Bad og kjøkken fra 2013

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Prisantydning:
Kr 2 650 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 313,-
Fellesgjeld:
Kr 105 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
27 / 27 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har svært sentral, men samtidig en tilbaketrukket beliggenhet på toppen av Iladalen i Sagene bydel. I området har du alt du trenger av servicetilbud i hverdagen, som treningssentre, restauranter, kaféer, vinmonopol, sportsforretninger, matbutikker, apotek og uteliv. Det er også kort vei til Ringen kino og Ringnes park.

Svært attraktiv beliggenhet, midt mellom Torshov, Sagene, Grünerløkka og St. Hanshaugen. Leiligheten har en tilbaketrukket beliggenhet med utsyn mot Ilaparken. Flotte turmuligheter langs Akerselva, gjennom idyllisk trehusbebyggelse i nabolaget. Samtidig har man kort vei til butikker, uteliv, treningssentere, kino, offentlig kommunikasjon og alle byens servicetilbud i umiddelbar nærhet. Få minutters gange til Grünerløkkas kafeer, restauranter og servicetilbud, samt Alexander Kiellands Plass med kafeer, park og kjøpesenter. Gangavstand til sentrum og St. Hanshaugen.

Fine tur- og rekreasjonsområder i nærheten med Ila Parken, Akerselva miljøpark, Myraløkka, Sagene parken, Bjølsenparken, Geitmyra skolehage og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, sandvolleyball-baner, turstier, lekeapparater m.m.

God offentlig kommunikasjon med buss nr. 34 og 54 ved Arkitekt Rivertz' plass eller buss nr. 20, 37 og 54 fra stopp i Arendalsgata. Buss nr. 33 og 21 fra Alexander Kiellands plass. Trikkelinje 11, 12 og 13 til og fra Biermanns gate/Torshov. Flybuss og buss nr. 28 stopper like i nærheten. I tillegg er det ca 2,5 km til Handelshøyskolen i BI og Universitetet på Blindern. Gangavstand til Ullevål Sykehus.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 650 000,-

Fellesgjeld

Kr 105 000,-

Totalpris

Kr 2 755 000,-

Felleskostnader

Kr 2 313,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1941

Primærrom

27m2

Bruksareal

27m2

Tomt

3237m2

KR-kode

52.18110

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søren Jaabæks Gate 8F, 0460 Oslo

Gnr. 219, bnr. 210 i Oslo kommune.

Andelsnr. 73, Borettslaget Iladalen VI (6), org.nr. 952 771 388

Tomten

Festet tomt på 3.237 kvm.

Festeavgiften er kr 283.356,- pr. år for hele borettslaget.

Festeavgiften ble sist regulert 15.06.2018 og denne kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavtalen utløper 15.06.2068.

Grunneier, Oslo Kommune, har forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves ikke.

Kopi av lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.231,- i år 2018 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 31 kvm

Totalt bruksareal: 27 kvm

Totalt primærrom: 27 kvm

1. etasje:

Primærrom: Entré, bad, kjøkken, oppholdsrom

I tillegg disponerer boligen to boder. En på loft på ca. 7 m2 gulvareal (skråtak) og en i 1.etasje på 5 kvm (merket nr. 73).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.01.2019 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

TG 2:

Rør-i-rør-system (vannrør):

Det er ikke etablert drenering fra sjakten og ut til badet som gjør at evt. lekkasjer i rør-i-rør-systemet ikke vil bli oppdaget. Dette bør etableres.

Kabelføringer:

En ledning som går ut i oppgangen fra entréen er ikke branntettet. Denne må fuges igjen med dokumentert brannmasse. Det elektriske anlegget er ellers ikke vurdert i denne rapporten da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon.

TG 3:

Ingen

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Romslig 1-roms leilighet med en attraktiv beliggenhet ved Iladalen i Sagene bydel. Leiligheten har en svært god planløsning med mulighet for adskilt sovealkove. Leiligheten har gjennomgående god standard med blant annet nytt baderom fra 2013. Boligen ligger tilbaketrukket i en høy første etasje i trafikkstille gate uten gjennomgangstrafikk. Fantastisk beliggenhet med grøntområdet, Iladalen, rett utenfor vinduet.

Entré:

Separat, entré med plass til knagger og hyller. Takhøyden kan også utnyttes til oppbevaring. Ytterligere lagringsplass i to romslige boder. Den ene boden er i samme etasje som leiligheten. Dørcalling.

Oppholdsrom:

Romslig oppholdsrom med store vindusflater vendt mot sør, som gir godt med lys til leiligheten. God plass til sofagruppe med naturlig avstand til eventuell Tv-seksjon og oppbevaringsmøbler. God plass til spisebord tilknyttet kjøkkenet.

Sovealkove hvor det er mange muligheter. God plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. Sovealkoven kan med enkle grep adskilles mot stue med lettvegg eller annen type skillevegg, bokhylle eller skap.

Kjøkken:

Hyggelig kjøkkenkrok med stilren kjøkkeninnredning fra 2013 hvor det er godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet er plassert i egen alkove av oppholdsrommet.

Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen.

Baderom:

Pent, flislagt baderom pusset opp i regi av borettslaget i 2013. Dusj på gulv, servantinnreding og toalett. Varmekabler i gulv og downlights i himling. Fellesvaskeri i samme etasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmakbler på badegulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1937.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 21.10.1937, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest datert 13.02.2014 på rehabilitering av bad.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet vann/kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Iladalen VI. Borettslaget består av følgende adresse Griffenfeldts Gate 17 A-F og Søren Jaabæks Gate 8 A-G

Borettslaget består av 117 leiligheter.

Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er ikke tillatt.

Borettslaget har egen hjemmeside www.ivi.no, samt Facebook side, Twitter-konto og nyhetsbrev for informasjon.

Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med Alt i Vaktmestertjenester AS som kan kontaktes på telefon 92408018 (i vanlig arbeidstid) 92 40 80 00 (utenom arbeidstid).

Foretatt påkostninger de senere år:

2018: Installasjon av AMS-måler

2018: Avviklingen av fellesmåling og overgang til individuell måling

2018: Oppganger oppusset

2016: Låsbytte av systemnøklene Access Låsspesialisten

2016 Stenging av søppelsjakter og satt opp søppelskur

2013: Rehabilitering av våtrom Utført av entreprenør Sans Bygg og prosjektleder Probygg. Elektrisk arbeid: Elektro Sivert. Fliser: FagFlis.

2010 - 2011: Balkongbygging i Griffenfeldtsgate.

2008 - 2009: Utskifting av defekte vindu/dører Ferdig ca. mars 2009

2008 - 2009: Installert nytt kabelnett

2007 - 2008: Oppussing av oppganger

2007 - 2008: Installert nye porttelefoner

2005 Installering av nye entredører og loftsdører i samtligeoppganger. (brann og lydsikre)

Planlagte påkostninger:

Generelt vedlikehold

Styret undersøker videre muligheten for salg av råloft.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til spesialområde bevaring (bolig) i henhold til reguleringsplan s-4179 datert 26.10.2005.

Bygget er på gul liste.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.313,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv, internett, nedbetaling andel gjeld, drift, vaktmester, byggforsikring, kommunale avgifter.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018 med 3 %. Det er vedtatt at felleskostnader økes årlig med minimum konsumprisindeksen.

Felleskostnadene fordeles slik:

Varmtvann 114,-

Felleskostnader 1.437,-

Kabel-tv & Internett 348,-

Kapitalkost. lån 2 HABA03 414,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.860,- pr. år. / 4.337 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Opennet/Viasat kabel-tv og er inkludert i fellesutgiftene. Boligen er tilkoblet Bahnhof som leverandør av internett og er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger ikke

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.756.032,-. Av dette beløpet utgjør kr 105.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Ila Rode 4
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Arkitekt Rivertz plass 0.3 km
Sagene Samfunnshus 0.7 km
Ilatrappen 0.7 km
Alexander Kiellands plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.6 km
Sentralstasjon Oslo S 3.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 2.9 km
T-bane Carl Berners plass T-banestasjon 1.8 km
Trikk Biermanns gate 0.7 km
Buss Arkitekt Rivertz plass 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Myrens Sportssenter 0.6 km
Idrettsanlegg Hallenhagen ballbinge 0.8 km
Treningssenter Sagene Squash Senter 0.4 km
Treningssenter SATS Sagene 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Sagene skole (1-10 kl.) 0.6 km
Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.8 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 0.9 km
Ila skole (1-7 kl.) 1 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.6 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Foss videregående skole 1 km
Oslo katedralskole 1.7 km

Barnehager

Vøyensvingen barnehage (1-6 år) 0.2 km
Marihøna familiebarnehage (10 mnd-5 år) 0.3 km
Lovisenberg barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.7 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Sagene 0.5 km
Postkontor / post i butikk Rema 1000 Torshov 0.6 km
Apotek Lovisenberg Sykehusapotek 0.5 km
Apotek Apotek 1 Torshov 0.6 km
Vinmonopol Kiellands plass Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Joker Ila 0.3 km
Dagligvare Coop Extra Sagene 0.5 km
Kiosk Narvesen Lovisenberggt. 0.5 km
Kiosk Lotus Storkiosk 0.6 km
Bensinstasjon Circle K Kiellands plass 0.7 km
Bensinstasjon st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,9 %
Andel kvinner 53,1 %
Gj.snittalder menn 32,5 år
Gj.snittalder kvinner 35,1 år
Husholdninger med barn 13,2 %
Husholdninger uten barn 86,8 %
Gj.snitt byggeår 1936
Gj.snitt tomtestørrelse 5439
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Ila Rode 4 866 629

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,4 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Caroline S. Stensrød
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Eva Lotsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?