Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

stue

stue

kjøkken

kjøkken

bad

bad

soverom

soverom

soverom

soverom

entré

entré

terrasse

terrasse

stue

stue

stue

kjøkken

Fasade

fasade

garage

3Dplan

2Dplan

Rasta/Lørenskog

Søster Mathildes gate 12 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 300 000,-

Rasta/Lørenskog: Nyere praktisk og pen leilighet i stille og barnevennlig område, garasjeplass. Gangavstand til skole og kjøpesenter

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 300 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 477,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2019. Med en størrelse på ca. 50 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 og Meny på Triaden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lørenskog Storsenter Triaden, Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Nærmeste bussholdeplass er Vallerudveien som ligger ca. 3 minutter fra boligen. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 10 min til Strømmen Storsenter, 13 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Benterud skole 0.5 km

1-7 kl. Rasta skole 1 km

1-7 kl. Åsen skole 1.5 km

1-7 kl. Finstad skole 1.5 km

8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 1.6 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 2.6 km

8-10 kl. Hammer skole 3.1 km

Vgs. Mailand videregående skole 2.6 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 4.4 km

Bhg. Benterud barnehage 0.5 km

Bhg. Åsheimskog barnehage 0.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Rv 159 kan en ta av fra denne Thurmannsskogkrysset og inn i Nordliveien. Nordliveien følges gjennom rundkjøring der Nordliveien krysser med Solheimsveien. Følg Nordliveien rett over rundkjøringen og videre i ca. 1,4 kvm frem til rundkjøring der en tar av til venstre inn i Gamleveien, denne følges i ca. 200 meter hvor en tar av til venstre inn i Søster Mathildes gate. Følg veien videre til venstre i første kryss frem til blokkene hvor Søster Mathildes gate 12 er.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 300 000,-

Felleskostnader

Kr 3 477,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2014

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

68m2

Tomt

2246m2

KR-kode

62.18104

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søster Mathildes gate 12 B, 1476 Rasta

Gnr. 101, bnr. 76, snr. 10 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.246,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal. Tomten er flat og opparbeidet med plen, busker, blomsterbed og variert beplantning. Intern lekeplass.

Parkering

Leiligheten disponerer 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg, på elektrisk parkeringsskinne.

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom:

2 etg. : Entré/gang, 2 soverom, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken: 65 kvm

Bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i blokkens garasjekjeller med adkomst via dører til rom delt opp i bode oppdelt med metallgitter.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Blokkbebyggelse antatt fundamentert i faste masser, grunnmur av støpte betongvegger mot grunn. Antatt drenerende masser i byggegrop og overvann som håndteres lokalt. Hovedbærekonstruksjon i støpt betong med utfyllende bindingsverkskonstruksjon i tre med utvendige fasadeplater. Flatt tak på blokken antatt tekket med papp/membran.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det at leiligheten er gitt TG1 gjennomgående.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen nyere leilighet i 2 etg med enkel heisadkomst. Romslig bod i byggets kjeller. Stor balkong med sydvendt beliggenhet inn mot rolig atrie.

Entré/gang med klassisk eikeparkett på gulvet, malte vegger og himling. Dørcallinganlegg. Plass for garederobeskap i gang.

Soverom 1 med eikeparkett, malte vegger og himling. Garderobeskap. Radiator i rommet.

Soverom 2 med eikeparkett, malte vegger og himling. Garderobeskap og radiator montert i rommet. Bod med parkettgulv, malte vegger og himling. Sikringsskap for vippesikringer. Måler er mondert i eget målerrom i blokkens kjeller.

Bad/wc/vaskerom med delikate flislagt gulv og vegger. Malt himling med innfelte downlihts. Hvit høyglans baderomsinnredning med servant i hvitt. Innmurt speil i vegg over servant med lys over. Vegghengt wv i hvit porselen. Dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i herdet glass. Opplegg for vaskemaskin og kondens tørketrommel. Varmekabler i gulvet.

Stue/kjøkken med eikeparkett på gulv, malte vegger og himling. Fin plass til både sofakrok og spisestueplass. Åpen løsning mot kjøkken. Utgang til balkong med god plass. Kjøkkeninnredning med fronter i hvit høyglans på overskap og hvit glatte fronter på underskap. Laminert benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum. Intergrerte hvitevarer med induksjon platetopp og komfyr. Oppvaskmaskin er også integrert i kjøkkeninnredningen. Lys montert under overskap. Avtrekksvifte over platetopp med avtrekk ut. Komfyrvakt montert på vegg over platetopp. Eier opplyser at frittstående kjøl og frys skap medfølger leiligheten, samt vaskemaskin på bad/wc.

Leilighetens balkong har deokrativt rekkverk i lakkerte metallprofiler med glassfelter mellom.

Bygget har sprinkleranlegg i forhold til brannvern. I tillegg er det montert brannslange i benkeskap på kjøkkenet.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med vannbåren via radiatorer. Oppvarmingen kommer fra byggets felles varmeanlegg. På bad/wc/vaskerom er det elektriske varmekabler i gulvet.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.01.2015.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Gjenstående arbeider skal være utført innen ett år fra dags dato.

2. Søknad om midlertidig brukstillatelse for gang- og sykkelveien mot øst må sendes

kommunen fortest mulig og senest innen 2 uker fra dagens dato.

3. Bygning eller deler av denne må ikke tas i bruk til annet formål enn det tillatelsen

forutsetter jf. § 20-1 i plan- og bygningsloven. En slik endring krever særskilt

bruksendring..

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Ovenstående gjelder blokkene som bebyggelsen består av generelt. Selve leiligheten som er til salgs er fullestendig ferdig, men det gis ikke attest for den enkelte leilighet.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknummer 4650 tinglyst den 13.06.1984 ELEKTRISKE KRAFTLINJER

Rett for Lørenskog Elverk til å føre opp en

nettstasjon.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

1987/10907-1/8 20.11.1987 SKJØNN

B - 6/1986.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

1990/1547-1/8 09.02.1990 ERKLÆRING/AVTALE

Målebrev.

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

1992/14818-1/8 08.12.1992 ERKLÆRING/AVTALE

Bestemmelse om rett for Lørenskog Energiverk til

oppsetting

av nettstasjon

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

2007/453970-1/200 06.06.2007 BEST. OM ADKOMSTRETT

Med flere bestemmelser

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

2007/637544-1/200 10.08.2007 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 1

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 2

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 3

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 4

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 5

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 6

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 7

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 8

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 9

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 10

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 11

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 12

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 13

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 14

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 15

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 16

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 17

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 18

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 19

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 20

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 21

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 22

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 23

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 24

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 25

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 26

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 27

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 28

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 29

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 30

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 31

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 32

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 33

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 34

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 35

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 36

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 37

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 38

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 39

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 40

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 151 FNR: 0

SNR: 41

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 152

Med flere bestemmelser

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

2013/566728-2/200 05.07.2013 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 190

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 191

Gjelder underjordisk garasjeanlegg.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

2013/566728-7/200 05.07.2013 BEST. OM ADKOMSTRETT

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 190

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 191

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

2013/566728-10/200 05.07.2013 BRUKSRETT

Gjelder fellesareal/uteareal til felles bruk for

eiendommene.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

2013/566728-11/200 05.07.2013 ERKLÆRING/AVTALE

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 190

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 191

Gjelder rett til bruk av nødvendig grunn for

reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

2013/566728-14/200 05.07.2013 BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 190

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 191

Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger

m.m.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Overført fra: KNR: 0230 GNR: 101 BNR: 76

2016/1015392-1/200 03.11.2016 ERKLÆRING/AVTALE

Rettighetshaver: AKERSHUS FYLKESKOMMUNE

ORG.NR: 958 381 492

Bestemmelse om ferdsel og adkomst

Bestemmelse om ettersyn, vedlikehold, byggearbeider

m.m.

Med flere bestemmelser

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Søster Mathildes Gate 10-12 SE sameie, med sameiebrøk 690/54580.

Sameiet består av 69 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold tillates kun etter søknad til styret og undertegning av sameiets dyreholdserklæring.

Foretatt påkostninger de senere år:

Planlagte påkostninger: ingen vedtatte

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde - bolig, forretning, kontor, almennyttig formål (kultur), herberge, bevertningi henhold til reguleringsplan 32-7-05 Skårer Vest vedtatt 10.09.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.09.03. Det gjelder også bebyggelsesplan 32-14-03 for Skårer Vest vedtatt 22.11.2004.

Leiligheten ligger i Lørenskog sentralområde. Området er under utbygging og planlegging for videre utvikling og byggeaktivitet må påregnes.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Leiligheten vil ikke bli ytterligere rengjort før overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.307,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, varmtvann/ fyring, drift og vedlikehold, forretningsfører, kabel-tv og andre driftskostnader. Fellesutgifter for garasjeplass er kr. 170,- pr. mnd. og disse kommer i tillegg til leilighetens fellesutgifter. Tilsammen utgjør da fellesutgift for leilighet og garasje kr. 3.477,-.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har ikke bebodd leiligheten og har derfor ikke kjennskap til faktisk strømforbruk men antatt dreier det seg om ca. kr 4.000,- til 6.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og avgift inngår i fellesutgiftene for leiligheten pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.388.967,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Rolvsrud Sør
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Benterud 0.3 km
Løkenhagen 0.5 km
Skårerkrysset 0.5 km
Ilajordet 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.1 km
Sentralstasjon Oslo S 15.3 km
Jernbanestasjon Lørenskog 3.6 km
T-bane stasjon Ellingsrudåsen T-banestasjon 4.8 km
Bussholdeplass Vallerudveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skårerhallen 1.4 km
Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.4 km
Treningssenter Condis Treningssenter Triaden 0.4 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Benterud skole (1-7 kl.) 0.5 km
Rasta skole (1-7 kl.) 0.7 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog (1-10 kl.) 1.3 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.1 km
Mailand videregående skole 2.2 km
Lørenskog videregående skole 4 km

Barnehager

Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.4 km
Åsheimskog barnehage 0.5 km
Benterud barnehage 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 0.4 km
Kjøpesenter Metro Senter 1.8 km
Postkontor Bunnpris Skårer 0.8 km
Postkontor Coop Extra Finstadjordet 1.6 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 0.4 km
Apotek Apotek 1 Triaden 0.6 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Meny Lørenskog 0.4 km
Dagligvare Coop Extra Triaden 0.4 km
Kiosk/video Triaden Kiosk 0.4 km
Bensin Esso Tiger Skårer 1.5 km
Bensin Esso Stasjon Metro Senter 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 40,4 år
Husholdninger med barn 16,7 %
Husholdninger uten barn 83,3 %
Gj.snitt byggeår 2010
Gj.snitt tomtestørrelse 200
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Rolvsrud Sør 2008 1214

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar:kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Rapport fra takstmann
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?