Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Kjøkken og stue i åpen løsning - Perfekt for den sosiale kokken.

Velkommen inn!

Velkommen inn til denne delikate leiligheten - Meget god plass i entreèn til skap

Fasade

Delikat kjøkken med god plass til spisestue

Lys og delikat stue

Lekkert kjøkken

Nyt en bedre middag med familie og venner

Tiltalende stue med utgang til terrasse

Meget delikat stue

Hyggelig og delvis takoverbygd terrasse

Stemning på terrassen

Romslig og hyggelig terrasse

Stue med utgang til terasse

Hyggelig stue og spisestue i skjønn forening...

Romslig og lekkert bad med fliser - Praktisk benk for skjønnhetsproduktene og til bretting av tøy

Lekkert bad

Lekkert og romslig soverom - Lyse, delikate fargevalg gjennom hele leiligheten

Bad

fasade2

Treningsrom for beboere i underetasjen i blokken,

Garasje

Søster Mathildesgate16b- 2D Floor Plan

Lørenskog/Rasta

Søster Mathildes gate 16 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 990 000,-

Lørenskog/Rasta: Stor og nyere 2-roms selveierleilighet med garasje, heis og terrasse. Kort vei til alt! Trappefri adkomst

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 299,-
AREAL (P-ROM / BRA)
56 / 59 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og etablert boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med busser hvert kvarter mot Oslo og Lillestrøm. Lørenskog Storsenter Triaden ligger i umiddelbar nærhet med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Metro Senter og Lørenskog Kulturhus ligger også bare en liten spasertur unna. Her finnes restauranter, butikker, kino, konsertsal og bibliotek. På Solheim ligger også hovedknutepunktet for busstilbudet på Lørenskog.

Dine daglige innkjøp kan gjøres på bl.a. Coop Extra, Meny, Bunnpris eller Rema 1000. Joker har også søndagsåpent og butikken ligger 3 minutters gange fra leiligheten.

Fra Søster Mathildes gate er det kort vei inn til Østmarka med et flott turterreng både sommer og vinter. På vinteren er det et stort løypenett med belyste løyper. På sommeren kan marka by på mange fine bade- og fiskevann. Ellers er det opparbeidet offentlige badeplasser ved Langvannet, som ligger nedenfor Rådhusparken som ble åpnet i 2008. Her er det tilrettelagt for mange fritidsaktiviteter med turstier, badebrygge, grillplass og sandvolleyballbaner.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Nye Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter, som kino, konserter og forestillinger.

Det er flere barneskoler i området. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager.

Det er ca. 2 min gange til bussholdeplassen. Se www.ruter.no. Morgen og ettermiddag går det også ekspressbusser direkte mot sentrum. Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Oslo Lufthavn Gardermoen når en på drøye 25 minutter.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 990 000,-

Felleskostnader

Kr 3 299,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2013

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

56m2

Bruksareal

59m2

Tomt

3106m2

KR-kode

63.18213

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søster Mathildes gate 16 B, 1476 Rasta

Gnr. 101, bnr. 191, snr. 6 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 3.106,7 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass på el-styrt rampe i garasjekjeller. Gjesteparkering på området. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 59 kvm

Totalt primærrom: 56 kvm

Bruksareal:

Leilighet 59 kvm

Primærrom:

Entré, stue, kjøkken, bad og soverom: 56 kvm

Sekundærrom:

Bod: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 nettingbod på 5 kvm i bodrom i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.11.2018 utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og betong.

Bygget er fundamentert med støpt såle til antatt faste masser. Yttervegger i utfyllende bindingsverk og betong utvendige fasader med puss og panel. Skillede vegger og etasjeskillere i betong fra byggeår. Flatt tak tekket med papp/folie.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Boligen er bygget i 2013 og har gjennomgående TG1.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen inn!

Lys og romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy. Entreen har dør inn til bad, bod og stuen som er i åpen løsning med kjøkkenet.

Stuen er luftig med rom for stor sofagruppe. Det er utgang til delvis overbygget terrasseplatting på ca. 18 kvm som byr på koselige grilldager. Stuen er i åpen løsning med kjøkkenet.

Kjøkkenet har innredning med høyglans fronter, laminert benkeplate med sprutplate over benk, nedfellet induksjonstopp og innebygget stekeovn. Det er integrert oppvaskmaskin og mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Det er godt med plass for spisebord - perfekt for den sosiale kokken!

Badet er flislagt og av god størrelse. Det er innredet med vegghengt toalett med sisterne, innfeltbare dusjvegger i herdet glass og heldekkende servant med underskap. Badet har systemhimling med downlight, opplegg for vaskemaskin og varmekabler i gulv.

Boligen har et lyst og pent soverom med plass til dobbeltseng og garderobeløsning.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme fra fjernvarmeanlegget gjennom radiatorer. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.02.2014.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: I følge samsvarserklæringen fra de ansvarlige kontrollerende er det registrert mindre vesentlige mangler. Disse er imidlertidig ikke til hinder for midlertidig brukstillatelse. Gjenstående arbeider skal være utført innen ett år fra 25.02.2014.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 566728-1/200, tinglyst 05.07.2013, type heftelse: Bestemmelse om parkering, bestemmelse om adkomstrett og bestemmelse om bruksrett.

Servitutten omhandler bruksrett og adkomst til biloppstillingsplasser/garasjeanlegg, bruksrett til sportsboder, gang- og kjøreadkomst, fellesareal/uteareal, rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg, legge stikkledninger for vann og avløp samt nødvendige vedlikeholds- og reparasjonsarbeider. Dette vedrører Gnr. 101, Bnr. 190, Gnr. 101/Bnr. 191, Gnr. 101, Bnr. 76.

Dagboknr 1015428-1/200, tinglyst 03.11.2016, type heftelse: Erklæring/avtale. Servitutten omhandler at Akershus fylkeskommune v/ Statens vegvesen Region øst har adkomsrett og er berettiget nødvendig ferdsel mellom rekkverksgjerde og bolig/støttemur. Videre fremkommer det av servitutten at Vegvesenet eier støttemur med rekkverksgjerde mot Fv. 354. Grunneier kan ikke gjøre noe på egen eiensom som kan føre til at nevnte innretninger blir skadet eller opphører å fungere.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Søster Mathildes Gate 12-14 sameie, med sameiebrøk 590/65300.

Sameiet består av 84 seksjoner, horav 83 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (garasjeseksjon).

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, forutsatt at dyret normalt holdes innendørs, holdes i bånd ved lufting og ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Sameiet dekker en andel av kostnadene til drift og vedlikehold av felles infastruktur innenfor området for reguleringsplan for Skårer Vest (32-7-05), som nærmere fastsatt i utbyggingsavtale av 10. desember 2003. Sameiet dekker herunder også en andel av kostnadene til drift og vedlikehold av adkomstveien fra Gamleveien og frem til eiendommen (Søster Mathildes gate), som nærmere fastsatt i erklæring tinglyst 6. juni 2007 (dbnr. 453970). Kostnader ved garasjeseksjonen dekkes av de som eier andel i garasjeseksjonen.

Styret har inngått følgende avtaler på sameiets vegne:

- Service på heiser med Schindler Stahl Heiser AS

- Service på varmeanlegg med Bravida AS

- Service på ventilasjonsanlegg med Haaland klima AS

- Vaktmestertjenester med Bygårdsservice AS

- Avtale om kontroll av spinkleranlegg, brannvarslingsanlegg, ledelys, brannslukkere i garasje med NCO

- Avtale om kontroll av røykluker med Jet Bramo

- Avtale om kontroll av lekeapparater med Lekeplassinspektørene

Foretatt påkostninger de senere år:

Styret har installert videoovervåkning.

Styret har vært i møte med Bundebygg og Lørenskog Eiendomsutvikling for å få fortgang i pågående saker som lekkasjer generelt, brannvarsling og oversvømmelsesproblemer i garasjeanlegget. Dette er garantisaker mot utbygger. Sameiet har ikke fått på plass brannvarslingsanlegget i den stand det skal være. Grunnen er at fler beboere har skrudd ned brannvsarsleren i leiligheten. Styret fakturerer alle beboere som skrur ned brannvarsleren i leiligheten. Styret har i 2016/2017 hjulpet en del beboere med filterskifte til ventilasjonsboksene i leilighetene. Det er fremdeles behov for filterskifte i leilighetene 2 ganger årlig i alle boenhetene i sameiet. Det planlegges også for 2017 at slik utgift vil bli sendt til eier av leilighetene på egen faktura.

Planlagte påkostninger:

Etter samtale med styreleder er det ikke planlagt økning i fellesgjeld eller felleskostnader. Videre oppfølging av garantisaker og normalt vedlikehold. De har engasjert advokat for å føre garantisakene mot utbygger.

Det er ikke styregodkjenning i sameiet. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, kontor, almennyttig formål (undervisning), publikumsrettet virksomhet, bevertning og bensinstasjon i henhold til reguleringsplan 32-7-05 Skårer vest med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.01.2002(sist revidert 13.03.2003).

Det foreligger en bebyggelsesplan som er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende anlegg og felles uteanlegg, i henhold til bebyggelsesplan 32-15-03 Skårer vest -delområde 9, datert 22.11.2007.

Området er under videre utvikling.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.299,- pr. mnd. og inkluderer: Bygningsforsikring, fjernvarme, kommunale avgifter(renovasjon, vann/kloakk), vaktmestertjenester, trappevask, serviceavtaler, grunnpakke kabel-tv og bredbånd, forefallende vedlikehold og avsetning til fremtidig vedlikehold.

I tillegg kommer månedlig garasjeleie som pr. d.d er på kr. 170,-. Det må opplyses dersom dette ikke ønskes.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert 01.01.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og Internett. Avgiften er på kr 349,- og er inkludert i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.071.217,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Rolvsrud Sør
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Benterud 0.4 km
Løkenhagen 0.5 km
Skårerkrysset 0.6 km
Ilajordet 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39 km
Sentralstasjon Oslo S 15.2 km
Jernbanestasjon Lørenskog 3.5 km
T-bane stasjon Ellingsrudåsen T-banestasjon 4.7 km
Bussholdeplass Vallerudveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skårerhallen 1.5 km
Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.5 km
Treningssenter Condis Treningssenter Triaden 0.5 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Benterud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Rasta skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog (1-10 kl.) 1.4 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.1 km
Mailand videregående skole 1.9 km
Lørenskog videregående skole 3.9 km

Barnehager

Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.5 km
Åsheimskog barnehage 0.5 km
Benterud barnehage 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 0.5 km
Kjøpesenter Metro Senter 1.8 km
Postkontor Bunnpris Skårer 0.8 km
Postkontor Coop Mega Metro 1.6 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 0.5 km
Apotek Apotek 1 Triaden 0.7 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Meny Lørenskog 0.5 km
Dagligvare Coop Extra Triaden 0.5 km
Kiosk/video Triaden Kiosk 0.5 km
Bensin Esso Tiger Skårer 1.4 km
Bensin Esso Stasjon Metro Senter 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 40,4 år
Husholdninger med barn 16,7 %
Husholdninger uten barn 83,3 %
Gj.snitt byggeår 2010
Gj.snitt tomtestørrelse 200
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Rolvsrud Sør 2008 1214

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,4% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-.

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Trude Stensby
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Sindre Edvardsen Nyhus
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?