Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 900 000,- for kr 3 900 000,-

De store vindusflatene er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære.

Velkommen til Søster Mathildes gate 18 B - Stor og attraktiv 3- roms selveierleilighet beliggende i 4. etasje med overbygget balkong og en parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Leiligheten består av entre, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom/toalettrom.

Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten og er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen.

Videre er entreen praktisk innredet med 3-stavs eikeparkett på gulv, skyvedørsgarderobe med innfelt helspeil, og dørcalling med video.

Lys og romslig stue med åpen løsning mot kjøkkenet.

Stuen er holdt i lyse behagelige fargetoner med en pen kontrastvegg og 3-stavs eikeparkett på gulv.

Fra stuen har du direkte utgang til en flott balkong på ca. 10,2 kvm, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Stuen.

Stue

Stuen.

Lekkert og moderne HTH kjøkken praktisk designet med god benke- og lagringsplass.

Det er montert benkbelysning og delikate fliser over en laminert benkeplate med hvit, planlimt oppvaskkum.

Plass til stort spisebord hvor venner og familie kan samles for hyggelig middagsselskap.

Innredningen har hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer som induksjonstopp, ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator.

Kjøkken.

Kjøkken.

Kjøkken.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Pent og stilrent baderom med fliser på gulv og vegger, downlights i tak for ekstra belysning, samt varme i gulv.

Pen baderoms innredning med god plass for oppbevaring.

På badet er det elektrisk avtrekksvifte, speil med belysning, servant, veggmontert toalett, og dusjhjørne med dusj på vegg og glassdør.

Vaskerom/wc.

Hovedsoverommet er av god størrelse med plass for både nattbord og dobbeltseng.

Det andre soverommet passer utmerket som gjesterom eller kontor.

Det er tilhørende skyvedørsgarderobe på hvert rom.

Kveldsstemning.

Balkong.

Balkong.

Balkong.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Kveldsstemning.

Garasje.

Fasade.

Fasade.

Fasade med pil

Plantegning 2D

Rasta - Nyere (2013) og meget tiltalende 3-roms leil. av god størrelse. 2 bad. Garasjepl. Varmtvann & fyring ink.

Søster Mathildes gate 18 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

Rasta - Nyere (2013) og meget tiltalende 3-roms leil. av god størrelse. 2 bad. Garasjepl. Varmtvann & fyring ink.: Rasta - Nyere (2013) og meget tiltalende 3-roms leil. av god størrelse. 2 bad. Garasjepl. Varmtvann & fyring ink.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 809,-
AREAL (P-ROM / BRA)
87 / 90 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Søster Mathildes gate 18 B ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde ved Triaden på Rasta i Lørenskog kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, kollektivtransport, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Det er et godt utbygd nett av gang-/sykkelveier i Lørenskog og omegn, og et aktivt idrettsmiljø med anlegg innen de fleste grener. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og discodans.

Fra Vallerud kan du ta deg ut i lysløypenett mot Mariholtet, og fra Sørlihavna går det lysløype mot Losby. Østmarka byr i tillegg på flere bade-/fiskevann og flott turterreng. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. Losby Golfklubb har et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Det er vedtatt at verdens største og mest avanserte skihall skal bygges ved Lørenskog stasjon. Målet er å åpne i 2018. Med en størrelse på ca. 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. I tillegg skal iFly etablere seg her. I tilknytning til Skihallen vil en ny bydel skapes - Lørenskog Vinterpark. Den nye bydelen vil ha et konferansehotell, butikker, serveringssteder, skiservice og leiligheter, bare for å nevne noe.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Lørenskog Storsenter Triaden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Metro og Strømmen Storsenter med over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Lillestrøm og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Nærmeste bussholdeplass er Vallerudveien som ligger ca. 2 minutter fra boligen. Det går ekspressbuss fra Vallerudveien og inn til Oslo i rushtiden. Flere alternativer til ekspressbusser går fra Lørenskog sentrum. Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 10 min til Strømmen Storsenter, 13 min til Lillestrøm, 20 min til Oslo S og 31 min til Oslo lufthavn.

Det er flere barneskoler i området. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager. Høyskolen i Oslo og Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Benterud skole 0.6 km

1-7 kl. Rasta skole 0.8 km

1-10 kl. Rudolf Steinerskolen i Lørenskog 1.4 km

1-7 kl. Åsen skole 1.6 km

8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 1.7 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 2 km

Vgs. Mailand videregående skole 1.9 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 3.9 km

Bhg. Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.5 km

Bhg. Åsheimskog barnehage 0.6 km

Bhg. Benterud barnehage 0.6 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Felleskostnader

Kr 3 809,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2013

Soverom

2

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

87m2

Bruksareal

90m2

Tomt

3627m2

KR-kode

611778

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søster Mathildes gate 18 B, 1476 Rasta

Gnr. 101, bnr. 190, snr. 46 i Lørenskog kommune.

Samt medfølger eierandel 1/93 i Gnr. 101, Bnr. 190, Snr. 80 (garasjeseksjonen).

Tomten

Eiet tomt på 3.627,5 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medføler en parkeringsplass på el-styrt rampe i garasjekjeller.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 98 kvm

Totalt bruksareal: 90 kvm

Totalt primærrom: 87 kvm

Primærrom:

Entre, stue/kjøkken med utgang til balkong, 2 soverom. bad og vaskerom/wc.: 87 kvm

Sekundærrom:

Bod.: 3 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.04.2018 utført av Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Standard

Stor og attraktiv 3- roms selveierleilighet beliggende i 4. etasje med overbygget balkong og en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Leiligheten består av entre, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom/toalettrom. Boligen har blant annet heisadkomst, et balansert ventilasjonsanlegg, tilgang til felles trimrom samt varmtvann og fyring inkludert i felleskostnader.

Innvendig fremstår boligen som tiltalende og moderne med påkostede materialvalg og pene innredningsdetaljer. Boligen har for øvrig god lagringsplass i innvendig bod og privat bod i felles kjeller.

Entrè:

Entreen gir et meget godt førsteinntrykk av leiligheten og er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som harmonerer godt med øvrige rom i boligen. Videre er entreen praktisk innredet med 3-stavs eikeparkett på gulv, skyvedørsgarderobe med innfelt helspeil, og dørcalling med video.

Stue:

Lys og romslig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Stuen er holdt i lyse behagelige fargetoner med en pen kontrastvegg og 3-stavs eikeparkett på gulv. De store vindusflatene er med på å skape ekstra naturlig belysning og en hyggelig atmosfære. Fra stuen har du direkte utgang til en flott balkong på ca. 10,2 kvm, samt god plass for sofaløsning med tilhørende møblement og spisebord.

Kjøkken:

Lekkert og moderne HTH kjøkken praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Det er montert benkbelysning og delikate fliser over en laminert benkeplate med hvit, planlimt oppvaskkum. Innredningen har hvite, glatte fronter og integrerte hvitevarer som induksjonstopp, ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og ventilator.

Bad:

Pent og stilrent baderom med fliser på gulv og vegger, downlights i tak for ekstra belysning, samt varme i gulv. Pen baderoms innredning med god plass for oppbevaring, elektrisk avtrekksvifte, speil med belysning, servant, veggmontert toalett, og dusjhjørne med dusj på vegg og glassdør.

Vaskerom/wc:

Vaskerom/toalettrom med fliser på gulv og vegger, downlights i tak, og varme i gulv. Rommet er innredet med innfelt speil med belysning, servant, veggmontert toalett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommet er tidligere benyttet som et ekstra baderom, og det er av den grunn tilrettelagt for etablering av dusj.

Soverom:

Leiligheten har to pene soverom med 3-stavs eikeparkett på gulv, og lyse fargetoner på vegger. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass for både nattbord og dobbeltseng. Det andre soverommet passer utmerket som gjesterom eller kontor. Det er tilhørende skyvedørsgarderobe på hvert rom.

Oppvarming

Radiatorer. Varmekabler på bad, og vaskerom/wc.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.09.2013.

Ansvarlig søker bekrefter at gjenstående arbeider er av mindre betydning iht. plan- og bygningslovens bestemmelser.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 566728, tinglyst 05.07.2013, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett, Bestemmelse om vann/kloakkledning og bestemmelse om parkering.

Servitutten omhandler bruksrett og adkomst til biloppstillingsplasser/garasjeanlegg, bruksrett til sportsboder, gang- og kjøreadkomst, fellesareal/uteareal, rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold av bygning/anlegg, legge stikkledninger for vann og avløp samt nødvendige vedlikeholds- og reparasjonsarbeider. Dette vedrører Gnr. 101, Bnr. 190, Gnr. 101/Bnr. 191, Gnr. 101, Bnr. 76.

Dakboknr 1015435, tinglyst 03.11.2016, type heftelse: Erklæring/avtale.

Servitutten omhandler at Akershus fylkeskommune v/ Statens vegvesen Region øst har adkomsrett og er berettiget nødvendig ferdsel mellom rekkverksgjerde og bolig/støttemur. Videre fremkommer det av servitutten at Vegvesenet eier støttemur med rekkverksgjerde mot Fv. 354. Grunneier kan ikke gjøre noe på egen eiensom som kan føre til at nevnte innretninger blir skadet eller opphører å fungere.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier. Eier må opplyse styret og forretningsfører om leietagers navn og egen adresse i utleieperioden.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Søster Mathildes gate 16-20 sameie, med sameiebrøk 900/63990.

Sameiet består av 80 eierseksjoner, hvorav 79 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (garasjeseksjon).

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt kun etter søknad til styret og undertegning av Sameiets dyreholdserklæring.

Sameiet dekker en andel av kostnadene til drift og vedlikehold av felles infastruktur innenfor området for reguleringsplan for Skårer Vest (32-7-05), som nærmere fastsatt i utbyggingsavtale av 10. desember 2003. Sameiet dekker herunder også en andel av kostnadene til drift og vedlikehold av adkomstveien fra Gamleveien og frem til eiendommen (Søster Mathildes gate), som nærmere fastsatt i erklæring tinglyst 6. juni 2007 (dbnr. 453970). Kostnader ved garasjeseksjonen dekkes av de som eier andel i garasjeseksjonen.

Foretatt påkostninger de senere år:

Styret har installert videoovervåkning.

Styret har vært i møte med Bundebygg og Lørenskog Eiendomsutvikling for å fortgang i pågående saker som lekkasjer generelt, brannvarsling og oversvømmelsesproblemer i garasjeanlegget. Dette er garantisaker mot utbygger. Sameiet har ikke fått på plass brannvarslingsanlegget i den stand det skal være. Grunnen er at fler beboere har skrudd ned brannvsarsleren i leiligheten. Styret fakturerer alle beboere som skrur ned brannvarsleren i leiligheten. Styret har i 2016/2017 hjulpet en del beboere med filterskifte til ventilasjonsboksene i leilighetene. Det er fremdeles behov for filterskifte i leilighetene 2 ganger årlig i alle boenhetene i sameiet. Det planlegges også for 2017 at slik utgift vil bli sendt til eier av leilighetene på egen faktura.

Planlagte påkostninger:

Videre oppfølging av garantisaker og normalt vedlikehold. De har engasjert advokat for å føre garantisakene mot utbygger.

Det er ikke styregodkjenning i sameiet. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, kontor, almennyttig formål (undervisning), publikumsrettet virksomhet, bevertning og bensinstasjon i henhold til reguleringsplan 32-7-05 Skårer vest med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.09.2003.

Det foreligger en bebyggelsesplan som er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende anlegg og felles uteanlegg, i henhold til bebyggelsesplan 32-15-03 Skårer vest -delområde 9, datert 05.05.2008.

Området er under videre utvikling.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Taklampe på gjesterom og taklampe i stuen medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.809,- pr. mnd. og inkluderer: Fyring og varmtvann, standard grunnpakke TV/internettl, felles byggforsikring, forretningsførsel, garasjeleie og kommunale avgifter.

Felleskostnadene fordeles på følgende poster:

Felleskostnader 3.318,-

TV/Bredbånd 321,-

Garasjeleie 170,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Det er opplyst av styreleder at det vil gjennomføres en økning i felleskostnader på kr. 28,- for

å øke bredbåndshastigheten i grunnpakke til 30 m/b.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.552,-pr. år. / 5.652 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv/internett. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

- Administrasjonsgebyr garasje kr 680,-

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.096.679,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 6.500,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Rolvsrud Sør
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Løkenhagen 0.6 km
Skårerkrysset 0.6 km
Ilajordet 0.9 km
Østlia 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38.9 km
Sentralstasjon Oslo S 15.2 km
Jernbanestasjon Lørenskog 3.5 km
Bussholdeplass Vallerudveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Skårerhallen 1.5 km
Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.5 km
Treningssenter Condis Treningssenter Triaden 0.5 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Benterud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Rasta skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rudolf Steinerskolen i Lørenskog (1-10 kl.) 1.4 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2 km
Mailand videregående skole 1.9 km
Lørenskog videregående skole 3.9 km

Barnehager

Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.5 km
Åsheimskog barnehage 0.6 km
Benterud barnehage 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 0.5 km
Kjøpesenter Metro Senter 1.8 km
Postkontor Bunnpris Skårer 0.9 km
Postkontor Coop Mega Metro 1.6 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 0.5 km
Apotek Apotek 1 Triaden 0.7 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 0.5 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 5.7 km
Dagligvare Meny Lørenskog 0.5 km
Dagligvare Coop Extra Triaden 0.5 km
Kiosk/video Triaden Kiosk 0.5 km
Kiosk/video Sydhagen 1.4 km
Bensin Esso Tiger Skårer 1.4 km
Bensin Esso Stasjon Metro Senter 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,7 %
Andel kvinner 53,3 %
Gj.snittalder menn 41 år
Gj.snittalder kvinner 43 år
Husholdninger med barn 16,7 %
Husholdninger uten barn 83,3 %
Gj.snitt byggeår 2010
Gj.snitt tomtestørrelse 200
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 35148 15000
Grunnkrets: Rolvsrud Sør 1270 456

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 15 000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas Bygdås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?