Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 715 000,- for kr 2 715 000,-

Svært romslig balkong

Svært romslig balkong

Hjørnestue med utgang balkong og åpen kjøkkenløsning

Hjørnestue med utgang balkong og åpen kjøkkenløsning

Kjøkken i åpen løsning

Kjøkken i åpen løsning

Soverom

Bad/WC

Bad/WC

Entre

Fasade, sommer

Kveldsstemning

Hyggelige uteområder

Hyggelige uteområder

Hyggelige uteområder

Gode handlemuligheter i nabolaget

Plantegning-2d

Plantegning-3d

LØRENSKOG - Pen og moderne 2-roms selveier fra 2014 - Stor balkong - Garasjeplass - Heis - Sentral beliggenhet.

Søster Mathildes gate 28 (sek. 80)

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 700 000,-

LØRENSKOG - Pen og moderne 2-roms selveier fra 2014 - Stor balkong - Garasjeplass - Heis - Sentral beliggenhet.: LØRENSKOG - Pen og moderne 2-roms selveier fra 2014 - Stor balkong - Garasjeplass - Heis - Sentral beliggenhet.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 700 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 121,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Søster Mathildes gate 28 ligger sentralt til på Rasta med kort vei til alt Lørenskog kommune har å by på samt nærhet til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Nærområdet er preget av trivelige gangstier, grøntområder, lekeplasser, spisesteder og servicetilbud m.m. Kort vei til flere barnehager og skoler. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen.

Shopping/Fasiliteter: Triaden Lørenskog Storsenter ligger rett utenfor døren, senteret har rundt 81 spennende butikker. På senteret har du bl.a. hyggelige cafeer/restauranter, vinmonopol, apotek, frisør m.m. Dine daglige innkjøp kan enkelt gjøres på Rimi, Meny eller Rema 1000. Det er i tillegg kort avstand til Metro, Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med alt av butikker og servicetilbud. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som kino, konserter og forestillinger.

Rekreasjonsmuligheter: Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og café. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet.

Offentlig kommunikasjon: Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Busstopp i Vallerudveien og Triaden/Skårersletta, herfra går Buss nr. 411 til Oslo S eller buss nr. 411 og 872 til Lillestrøm stasjon. Buss nr. 361/363 går mellom Grorud og Skjetten med stopp på Lørenskog Stasjon, herfra går det buss til Akershus sykehus. Lørenskog stasjon er nærmeste togforbindelse. Skal du ut å reise tar du deg til Oslo Lufthavn Gardemoen på ca. 20 min.

Barnehager og skoler

Eiendommen har gangavstand til Benterud barneskole og Kjenn ungdomsskole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 700 000,-

Felleskostnader

Kr 2 121,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2013

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

6492m2

KR-kode

551692

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søster Mathildesgate 28, 1476 Rasta. Gnr. 101, bnr. 195, snr. 80 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.492 kvm som tilhører sameiet. Felleseiendommen er pent opparbeidet med asfalterte og steinbelagte internveier, plenarealer, trær og beplantninger. Området har også lekeplass, felles sittegrupper, utebod og felles sykkelparkering.

Parkering

Det medfølger biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i kjeller. I tillegg er det mulighet for leie av ekstra garasjeplass. Selger har p-plass 38 i U1 som følger ved salg. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Vann: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett.Det er installert 3 vannmålere som dekker Søster Mathildes gate 22-32. Faktura sendes Sameiet Søster Mathildes Hage.

Avløp: Eiendommen er tilknyttet offentlig nett og privat vei.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

4. etasje: Nyere, pen 2-romsleilighet, ferdigstilt i 2013. Leliligheten inneholder entré/gang, romslig bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til delvis innglassert terrasse med åpent utsyn, innvendig bod og soverom. I tillegg disponerer boligen bod i forbindelse med egen p-plass i garasjeanlegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra boligsalgsrapport datert 16.01.2018 utført av Nils Fosbergt.

Standard

4. etasje:

Entré/gang: Malte tak, malte vegger og parkettgulv. Plass til garderobeskap.

Bad/wc: Malt tak med downlights, flislagte vegger og flislagt gulv med varmekabler. Romslig bad/wc vegghengt wc, dusjnisje med glassdører og servant med innredning. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Kjøkken: Malt tak, malte vegger og parkettgulv. Åpen stue og kjøkkenløsning. Pent kjøkken med hvite, glatte fronter, integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin.

Stue: Malt tak, malte vegger og parkettgulv. Meget romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse/uteplass på ca. 16,5 kvm.

Soverom: Malt tak, malte vegger og parkettgulv. Romslig soverom med garderobeskap.

NB: Leiligheten overleveres i den ryddet/vasket stand den er ved visning og blir ikke ytterligere vasket ned til overtakelse.

Oppvarming

Fjernvarme med radiatorer. Varmekabler på bad.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

13.08.2014 672944 BRUKSRETT. Rettighetshaver: 0230 / 102 / 1 / /. Rettighetshaver: 0230 / 102 / 301 / /. Overført fra: 0230 / 101 / 195 / /. Gjelder bruk av 5 meter på gnr. 101 bnr. 195. GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet støyskjerm og adkomstrett.

Servituttene vil følge eiendommen og kopi av servituttene kan fås av megler.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Sameiet Søster Mathildes Hage består av 138 seksjoner. Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 55 00. Dyrehold er tillatt. Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Området er hovedsakelig regulert til boligbebyggelse med tilhørende anlegg, forretninger og allmennyttig formål. Kopi av reguleringskart med reguleringsbestemmelser og utsnitt av bebyggelsesplan kan sees hos megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.121,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann/fyring (fjernvarme), kabel-tv/bredbånd (GET), garasjeplass, trappevask, drift og vedlikehold, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel m.m..

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 271,- pr. mnd. Garasjeplassen har f.utg. på kr. 150,- pr. mnd. Begge beløp inkl. i ovenstående opplysninger.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til Staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,00.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,00 pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,00.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.773.994,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,00.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Det er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er beskrevet i vårt budskjema som er vedlagt denne salgsoppgave og som også ligger på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert samt at legitimasjon må være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra eiendommens hjemmeside på finn.no eller krogsveen.no, så oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.

Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp og bør være gyldig i minimum 30 minutter. Vi gjør oppmerksom på at bud uansett ikke kan settes med kortere frist enn kl.12.00 etter siste annonserte visning.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fast pris kr. 56.250,-.

Grunnhonorar: kr 12.500,-.

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-.

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-.

Visningshonorar:kr 1.875,- pr. visning.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-.

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Peder Selmer
Megler
Les mer om megler

Lurer du på noe?