Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 850 000,- for kr 2 850 000,-

Tiltalende 2-roms selveier fra 2014 i 2.etasje med balkong, heis og garasje. Egen kjøkkensone!

Fasade

Fasade

Inngang

Velkommen inn!

Pen entré holdt i lyse farger

Romslig stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys

Stuen byr på flere innredningsmuligheter

Stue

Stue

Stue

Godt med skap og benkplass på kjøkkenet

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Pent flislagt bad med varme i gulv

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Fra stuen har du utgang til balkong med tilhørende utebod

Romslig balkong med plass till både spise- og sittegruppe

Bod tilknyttet balkongen

Garasje

Floorplan letterhead - Søster Mathildes gate 30 - 1476 Rasta - Plantegning - 3D Floor Plan

Floorplan letterhead - Søster Mathildes gate 30 - 1476 Rasta - Plantegning - 2D Floor Plan

Rasta

Søster Mathildes gate 30

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Rasta: Tiltalende 2-roms selveier fra 2014 i 2.etasje med balkong, heis og garasje. Meget sentralt!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 121,-
AREAL (P-ROM / BRA)
50 / 50 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget attraktivt og etablert boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Det er kort vei til offentlig kommunikasjon med busser hvert kvarter mot Oslo og Lillestrøm. Lørenskog Storsenter Triaden ligger i umiddelbar nærhet med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Metro Senter og Lørenskog Kulturhus ligger også bare en liten spasertur unna. Her finnes restauranter, butikker, kino, konsertsal og bibliotek. På Solheim ligger også hovedknutepunktet for busstilbudet på Lørenskog.

Dine daglige innkjøp kan gjøres på bl.a. Coop Extra, Meny, Bunnpris eller Rema 1000. Joker har også søndagsåpent og butikken ligger 3 minutters gange fra leiligheten.

Fra Søster Mathildes gate er det kort vei inn til Østmarka med et flott turterreng både sommer og vinter. På vinteren er det et stort løypenett med belyste løyper. På sommeren kan marka by på mange fine bade- og fiskevann. Ellers er det opparbeidet offentlige badeplasser ved Langvannet, som ligger nedenfor Rådhusparken som ble åpnet i 2008. Her er det tilrettelagt for mange fritidsaktiviteter med turstier, badebrygge, grillplass og sandvolleyballbaner.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Nye Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter, som kino, konserter og forestillinger.

Det er flere barneskoler i området. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lørenskog og Mailand vgs., i tillegg til et godt utvalg av barnehager.

Det er ca. 2 min gange til bussholdeplassen. Se www.ruter.no. Morgen og ettermiddag går det også ekspressbusser direkte mot sentrum. Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Oslo Lufthavn Gardermoen når en på drøye 25 minutter.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Benterud skole 0.7 km

1-7 kl. Rasta skole 1.2 km

1-7 kl. Åsen skole 1.7 km

1-7 kl. Finstad skole 1.7 km

8-10 kl. Løkenåsen ungdomsskole 1.8 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 2.8 km

8-10 kl. Hammer skole 3.3 km

Vgs. Mailand videregående skole 2.8 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 4.6 km

Bhg. Benterud barnehage 0.7 km

Bhg. Åsheimskog barnehage 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Se kart. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Felleskostnader

Kr 2 121,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

2014

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

50m2

Bruksareal

50m2

Tomt

6494m2

KR-kode

61.1857

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 2
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søster Mathildes gate 30, 1476 Rasta

Gnr. 101, bnr. 195, snr. 97 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 6.494,4 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 57 kvm

Totalt bruksareal: 50 kvm

Totalt primærrom: 50 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entré, stue/kjøkken med utgant til balkong, soverom og bad: 50 kvm

I tillegg disponerer boligen en bod i etasje minus 2 på ca. 3,7 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.10.2018 utført av Asgeir Halvorsen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med betongkonstruksjoner, mur, puss, elementer, vinduer med

isolerglass. Terrasse med rekkverk, stål/glass. Flatt tak antatt tekket med papp/folie.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Søster Mathildes gate 30 er en pen og arealeffektiv 2-roms selveierleilighet med pene overflater og praktiske løsninger. Leiligheten er beliggende i 2.etasje med heisadkomst og gangavstand til offentlig kommunikasjon samt Lørenskog Storsenter Triaden med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Fra stuen er det utgang til en praktisk overbygget balkong med en tilhørende bod. I tillegg er det for øvrig godt med lagringsplass i bod på ca. 3,7 kvm. i underetasjen. Det medfølger parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Innvendig fremstår leiligheten som lys og tiltalende med lyse fargevalg og pene overflater. Videre har leiligheten en arealeffektiv og god planløsning med egen kjøkkenkrok med åpen løsning mot stuen, et pent og stilrent baderom samt ett praktisk soverom med skyvedører.

Entré:

Pen entré med doble garderobeskap som gir rom for oppbevaring av sko og tøy. Det er direkte tilknytning til baderom fra entré.

Stue:

Pen og tiltalende stue med parkett på gulv, lysmalte vegger, og meget gode vindusflater som gir rommet et luftig preg. Videre er det plass for sittegruppe og tv-møblement i stuen, samt plass for spisebord i overgangen til kjøkkenet. Det er direkte utgang til overbygget balkong fra stuen.

Kjøkken:

Stilrent og praktisk designet kjøkken med god benke og lagringsplass. Glatt kjøkkeninnredning med fliser over koketopp, samt benkebelysning. Det er opplegg for oppvaskemaskin samt integrerte hvitevarer i form av stekeovn og koketopp.

Bad:

Pent, flislagt baderom med moderne kvaliteter som downlights i tak, innfellbare dusjvegger samt varme i gulv. Badet har veggmontert toalett, servant med underskap samt opplegg for vaskemaskin.

Soverom:

Soverommet er praktisk designet med to skyvedører, noe som gir en naturlig plassering av sengen i midten av rommet. Det er i tillegg plass for to garderobeskap for oppbevaring på soverommet.

Oppvarming

Leiligheten har vannbåren varme fra fjernvarmeanlegget gjennom radiatorer. Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.10.2015. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom og følgende antas å ha betydning for kjøpers bruk:

Dagboknr 672906, tinglyst 13.08.2018, type heftelse: Erklæring/Avtale. Vedrørende støyskjerm langs Nordliveien. Eieren av eiendommen forplikter seg til å forestå all drift- og vedlikehold av støyskjermen.

De øvrige servituttene omhandler: Sikre rettighetshaverne til anleggseiendommen bnr 194 ret ttilbruk av arealer på grunneiendom bnr 195 for tilkomst til anleggseiendommen, samt regulere begge eiendommers behov for å sikre nødvvendig drift og vedlikehold og fordele kostnader ved dette.

I forbindelse med utbyggingen av gnr 102, bnr 301 og gnr 102 bnr 1, som begge ligger nord for gnr 101, bnr 195, skal eierne av disse eiendommene ha en vederlagsfri rett til å disponere et aral på ca. 5 meter av gnr 101 bnr 195. Etter at arbeidene er fullført skal det disponerte arealet tilbakestilles slik de var før disponeringen ble påbegynt uten kostnader for eier av gnr 101 bnr 195.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til å legge og vedlikehold ledninger, rør og andre installasjoner på Gnr. 101, Bnr. 194. Rettigheten er tinglyst på gnr. 101, bnr. 195, dagboknr 441383, tinglyst 15.02.2018.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Søster Mathildes hage sameie, med sameiebrøk 50/9777.

Sameiet består av 138 seksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Årets resultat på kr 363 425,- fremkommer i resultatregnskapet og foreslås overført til egenkapital.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt. Det er båndtvang i gården hele året. Det er ikke tillatt å la dyret gjøre fra seg inne i gården, men dersom det skjer skal det plukkes opp øyeblikkelig etterpå.

Sameiet Søster Mathildes Hage har avtale om vaktmestertjeneste med Bygårdsservice AS.

Det er kun tillatt med elektrisk- eller gassgrill. Gassbeholdere må oppbevares forskriftsmessig.

Styrets arbeid:

Styret har siden forrige årsmøte hatt 9 styremøter. I løpet av perioden april 2017 til mars 2018 har styret blant annet arbeidet med følgende saker:

- Dugnadsarbeid

- Innbrudd i postkasser

- Smeltevann i parkeringskjelleren. Det er avtalt med PEAB om å ta en tetthetstest i området under nr 30, der det har kommet vann i bod-området.

- Brannalarmer

- Innbrudd i boder

- Beplantning

- Heiser

- Opprydding i garasje

Planlagte påkostninger:

Etter samtale med styreleder er det ikke planlagt noen økning i felleskostnader/fellesgjeld. Det jobbes forøvrig med tilrettelegging for el-bil lading. Se punkt "Eiendommens utgifter".

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde, bolig (formål)i henhold til reguleringsplan 32-7-05 Skårer vest med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.09.03.

Det foreligger en bebyggelsesplan som er regulert til byggeområde for boliger med tilhørende anlegg og felles uteanlegg, i henhold til bebyggelsesplan 32-15-03 Skårer vest - SKÅRER VEST – DELOMRÅDE 6A OG 6B OG DEL AV DELOMRÅDE 10, datert 22.11.04, med mindre vesentlig endringer vedtatt 16.06.2008.

Det vil bli vesentlig utbygging av industritomten i nord og byggeaktivitet/byggestøy må påregnes. Se vedlagt reguleringsplan.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.121,- pr. mnd. og inkluderer: Forretningsførsel, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, kommunale avgifter, grunnpakke kabel-tv, fyring, garasje m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Garasje kr 150,-

Felleskostnader kr 1.700,-

Kabel-tv kr 271,-

Etter samtale med styreleder ble det opplyst om at de oppgraderer det elektriske anlegget for å tilrettelegge for mulighet til EL-bil lading i garasjeanlegget. Dette vil koste ca. 5.000,- - 6.000,- pr. seksjon. Planen er å utstede en faktura på ca. kr 2.000,- 15.desember i år, kr 2.000,- i mars 2019 og restbeløpet 20.juni 2019. Faktura tilkommer eier på tidspunkt ved fakturaforfall.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 3.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.978.967,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Rolvsrud Sør
Kirkesogn Skårer

Steder i nærheten

Skårerkrysset 0.7 km
Benterud 0.7 km
Løkenhagen 0.8 km
Ilajordet 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.7 km
Sentralstasjon Oslo S 19.1 km
Jernbanestasjon Lørenskog 4.2 km
Bussholdeplass Vallerudveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.6 km
Idrettsanlegg Skårerhallen 1.6 km
Treningssenter Condis Treningssenter Triaden 0.6 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Benterud skole (1-7 kl.) 0.7 km
Rasta skole (1-7 kl.) 1.2 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.7 km
Finstad skole (1-7 kl.) 1.7 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.8 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.8 km
Hammer skole (8-10 kl.) 3.3 km
Mailand videregående skole 2.8 km
Lørenskog videregående skole 4.6 km

Barnehager

Benterud barnehage 0.7 km
Åsheimskog barnehage 0.7 km
Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 0.6 km
Kjøpesenter Metro Senter 1.9 km
Postkontor Bunnpris Skårer 0.9 km
Postkontor Coop Extra Finstadjordet 1.8 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 0.6 km
Apotek Apotek 1 Triaden 0.8 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 0.6 km
Dagligvare Joker Vestparken 0.1 km
Dagligvare Coop Extra Triaden 0.6 km
Kiosk/video Triaden Kiosk 0.6 km
Bensin Esso Tiger Skårer 1.7 km
Bensin Esso Stasjon Metro Senter 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 40,4 år
Husholdninger med barn 16,7 %
Husholdninger uten barn 83,3 %
Gj.snitt byggeår 2010
Gj.snitt tomtestørrelse 200
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Rolvsrud Sør 2008 1214

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Daniel Andersson
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?