Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 800 000,- for kr 1 800 000,-

Toppetasjes leilighet med solrik balkong på 15 kvm beliggende i et sentralt og hyggelig område sentralt på Lørenskog. Garasje medfølger.

fasade

 

Balkong med fliser på gulv, markise og strømuttak. Balkongen er vestvendt med flotte solforhold.

balkong

Utsikt fra balkong

utsikt

Entre

gang

Klassisk åpen stue og kjøkkenløsning

stue

stue

stue

kjøkken

kjøkken

Soverom

soverom

Bad

bad

Nærområde: Losby Gods og flotte Østmarka

Nærområde: Langvannet

Nærområde : Triaden senter og Metro senter

Lørenskog/ Rasta - Toppetasje leilighet med flott utsikt og gode solforhold|15 kvm balkong|Trappefritt|Heis|Garasje

Søster Mathildes gate 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 800 000,-

Lørenskog/ Rasta - Toppetasje leilighet med flott utsikt og gode solforhold|15 kvm balkong|Trappefritt|Heis|Garasje: Lørenskog/ Rasta - Toppetasje leilighet med flott utsikt og gode solforhold|15 kvm balkong|Trappefritt|Heis|Garasje

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 750,-
Fellesgjeld:
Kr 1 085 198,-
AREAL (P-ROM / BRA)
42 / 42 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Søster Mathildes gate 9 ligger i et sentralt, attraktivt og familievennlig boligområde på Rasta i Lørenskog kommune. Det er gangavstand til alle servicefunksjoner, som kjøpesenter, kulturhus og kollektivtilbud med god forbindelse til Oslo S. Fra leiligheten er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Gangavstand til buss, barnehager, skoler, idrettsanlegg og Østmarka med lysløype, badevann og flotte turmuligheter sommer som vinter.

Boligen ligger også like ved Rolvsrud idrettsplass og har nærhet til lekeplass, flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, flerbrukshall på Fjellsrud, svømmehall og tennisbane ved Kjenn. Det er også kort vei til flotte tur- og friluftsområder i Østmarka. Her bys det på både lysløyper, skiterreng, bade- og fiskevann.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog sentrum har bussterminal, og fremstår som et kollektivt knutepunkt med hyppige avganger mot Oslo Bussterminal og Lillestrøm. Med bil fra Rasta tar det ca. 8 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 14 min til Oslo S og 26 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

Benterud barnehage 0.5 km

Åsheimskog barnehage 0.5 km

Benterud skole 0.5 km

Rasta skole 1 km

Åsen skole 1.5 km

Finstad skole 1.5 km

Løkenåsen ungdomsskole 1.6 km

Kjenn ungdomsskole 2.6 km

Hammer skole 3.1 km

Mailand videregående skole 2.6 km

Lørenskog videregående skole 4.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 085 198,-

Totalpris

Kr 2 885 198,-

Felleskostnader

Kr 5 750,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

6

Byggeår

2007

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

42m2

Bruksareal

42m2

Tomt

1019m2

KR-kode

591854

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Søster Mathildes gate 9, 1476 Rasta

Gnr. 101, bnr. 158 i Lørenskog kommune.

Leil.nr. 36, andelsnr. 36, Vestparken 2 borettslag, org.nr. 991 085 858

Garasjen som medfølger har ideel andel 2/464 av Gnr. 101, bnr. 153 i Lørenskog Sentrum Vest Garasjesameie 1.

Tomten

Eiet tomt på 1.020 kvm som tilhører borettslaget. Opparbeidet med asfalterte adkomstveier, fellesareal med plen, lekestativer og beplanting.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass til leiliheten, se punkt om sameie for mer informasjon. Ellers er det parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 46 kvm

Totalt bruksareal: 42 kvm

Totalt primærrom: 42 kvm

Primærrom:

Entré, stue/kjøkken, bad og soverom: 42 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder, hvor den har tilgang fra boligen balkong og den andre er beliggende i garasjebygget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.06.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Lekker og moderne 2-roms toppetasje leilighet beliggende i et sentralt og attraktivt boligområde i sentrum av Lørenskog. Boligen er pusset opp av selger med blant annet downlighets i stuen, fliser på balkongen, større kjøkkeninnredning samt rikelig av skapplass i takhøye innredninger.

Balkongen ligger vestvendt og har utgang fra stuen. Høyt, fritt og usjenert med utsikt over friareale. Meget gode solforhold og god plass til sittegruppe og grill.

Entré:

Entréen har parkett på gulv og ellers lyse overflater. Du har en fin plass for klesoppbevaring.

Bad:

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Tidløs fargekombinasjon på flisene. Hvit profilert baderomsinnredning. Moderne innfellbare dusjvegger fra 2017 og opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken

Glatt kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt dobbelt oppvaskkum med 1-grepsblandebatteri. Børstetstål mellom over og underskap. Det er en integrert oppvaskmaskin, integrert komfyr og nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Integrert kombiskap. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen ved salg.

Stue

Leiligheten har en pen og lys stue. Parkett på gulv og lyse overflater. Godt med lysinnslipp fra den store vindusfasaden. Lettvegg mellom stue og soverom er flyttet slik at stuen er større. Utgang til solrik bankong på hele 15 kvm. Det er frostsikre fliser på balkongen, utvendige persienner og markise samt at det her er bod for lagring.

Soverom

Soverommet har godt med lagringsplass i takhøy skyvedørsgarderobe med speilfront. Parkett på gulv og lyse slette overflater. På vegg er det montert aircondition.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektrisk fyring. Varmekabel på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.07.2008. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendommen som omhandler adkomstrett. Det antas at denne ikke har betydning for bruk av den aktuelle leiligheten.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vestparken 2 borettslag.

Borettslaget består av 36 andelsleiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt på spesielle vilkår.

Det er montert sikringslister og gjennomført service på ytterdørene. Det er utført fasadevask på nord- og østsiden av blokken. Og det er gjennomført brannsikringstiltak i forbindelse med heisene.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Det er ikke forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Det medfølger garasjeplass og bod i Lørenskog Sentrum Vest Garasjesameie 1 med ideell andel 2/464 av gnr 101 bnr 153 i Lørenskog kommune. Sameiet består av 136 andeler og inneholder i tillegg til parkeringsplasser, boder, søppelrom og andre spesialrom ( sykkellagring osv.).

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning, kontor, allmennyttig formål (kultur), herberge og bevertning i henhold til reguleringsplan 32-7-05 Skårer vest datert 28.01.02, sist revidert 13.03.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 10.09.03.

Kommuneplan 2015-2016 gjelder for de forhold som ikke er tatt opp i reguleringsplan/reguleringsbestemmelser.

Området er under utvikling og videre utbygging. Byggestøy i nærområdet må påregnes i byggeperioden.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 5.750,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, grunnpakke kabel-tv, nedbetaling av fellesgjeld, bygningsforsikring og øvrig generell drift/vedlikehold.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: kr 1.544,-

Kapitalkosntader: kr 4.206,-

Borettslaget har tilrettelagt for individuell nedbetaling (IN ordning) av andel fellesgjeld. Dersom kjøper innbetaler sin andel av fellesgjelden vil de månedlige felleskostnadene blir kr. 1.544,- pr. mnd.

Det medfølger garasjeplass i Lørenskog Sentrum Vest Garasjesameie 1. Garasjeleie er kr 150,- pr. måned og kommer i tillegg til felleskostnadene for boligen. Det påløper administrasjonskostnader til forretningsfører på kr 680- ved overdragelse av garasjen.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.300,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og grunnpakken er inkl. i felleskostnadene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Administrasjonsgebyr til forretningsfører ifbm. overdragelse av garasjeplass kr 680,-

- Dokumentavgift for garasjeplass (2,5% av 200.000,-) kr 5.000,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.891.910,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.085.198,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Rolvsrud Sør

Steder i nærheten

Skårerkrysset 0.5 km
Benterud 0.5 km
Løkenhagen 0.6 km
Skårer 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.5 km
Sentralstasjon Oslo S 18.9 km
Jernbanestasjon Lørenskog 4 km
Bussholdeplass Vallerudveien 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Rolvsrud stadion 1.4 km
Idrettsanlegg Skårerhallen 1.4 km
Treningssenter Condis Treningssenter Triaden 0.4 km
Treningssenter Mudo Lørenskog 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Benterud skole (1-7 kl.) 0.5 km
Rasta skole (1-7 kl.) 1 km
Åsen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Finstad skole (1-7 kl.) 1.5 km
Løkenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 2.6 km
Hammer skole (8-10 kl.) 3.1 km
Mailand videregående skole 2.6 km
Lørenskog videregående skole 4.5 km

Barnehager

Benterud barnehage 0.5 km
Åsheimskog barnehage 0.5 km
Takt og Tone barnehage (2-6 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 0.4 km
Kjøpesenter Metro Senter 1.7 km
Postkontor Bunnpris Skårer 0.7 km
Postkontor Coop Extra Finstadjordet 1.6 km
Apotek Boots apotek Lørenskog Storsenter 0.4 km
Apotek Apotek 1 Triaden 0.6 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 0.4 km
Dagligvare Joker Vestparken 0.2 km
Dagligvare Coop Extra Triaden 0.4 km
Kiosk/video Triaden Kiosk 0.4 km
Bensin Esso Tiger Skårer 1.5 km
Bensin Esso Stasjon Metro Senter 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 40,4 år
Husholdninger med barn 16,7 %
Husholdninger uten barn 83,3 %
Gj.snitt byggeår 2010
Gj.snitt tomtestørrelse 200
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Rolvsrud Sør 2008 1214

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?