Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 500 000,- for kr 3 500 000,-

Leiligheten er gjennomgående.

Svært hyggelig stue av romslig størrelse.

Rommet er lett å møblere.

Stuen vender mot vest og har rikelig innslipp av naturlig lys. Svært lite innsyn.

Plass til spisebord i stuen.

Meget hyggelig stue.

God plass til sofagruppe og salongbord samt spisebord

Kjøkkenet har en åpen løsning, men er likevel noe skjermet fra stuen.

Delikat, moderne kjøkken med mye skap- og benkeplass.

Integrert oppvaskmaskin, ovn, induksjonstopp og mekanisk avtrekk fra ventilator

Pent soverom som vender mot stille bakhage med grønn vegetasjon

Plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord.

Flislagt bad av praktisk størrelse med heldekkende servant på underskap, speil, belysning, klosett og dusj med dusjvegger i herdet glass

Bad

Servantskapet var nytt i 2018

Hyller og oppheng for klær i del av gangen. Her er det også opplegg for vaskemaskin, hyllene kan lett fjernes for å få plass til den.

Pen entrè/gang med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Felles balkonger mellom hver etasje.

Inngangsparti. Leiligheten ligger i en høy 1. etasje, som oppleves mer som en 2. etasje.

Fasade. Bygården er oppført i funkis-stil.

Kort vei til St. hanshaugen park.

Bislett stadion ligger rett ved.

Flere hyggelige kafèer i området.

Gangavstand til Bogstadveien.

Bislett.

Planskisse

Bislett

Sofies gate 43

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 550 000,-

Bislett: Innbydende 2-roms med sjarm og felles balkonger – gjennomgående – sentral og attraktiv beliggenhet- vv/fyring inkl.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 364,-
Fellesgjeld:
Kr 18 516,-
AREAL (P-ROM / BRA)
43 / 43 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Svært sentral og populær beliggenhet på Bislett rett ved velkjente Bislett stadion, med parken på St. Hanshaugen 5 minutters gange fra boligen. Leiligheten ligger i et spesielt funkis-bygg som er et av 4 bygg med samme stiluttrykk som omkranser en åpen plass hvor hovedinngangen til stadion utgjør et av byggene.

Det er gangavstand til alt av servicetilbud på St. Hanshaugen, på Bislett og i Bogstadveien, herunder med alt av butikker, vinmonopol, kafeer, apotek og restauranter m.m. Flere treningssentre i området. Videre har man gangavstand til sentrale deler av byen. Flere flotte grøntområder for tur- og rekreasjonsmuligheter i nærliggende Stensparken og St. Hanshaugen park. Det er kort avstand til offentlig kommunikasjon med trikkeforbindelse til sentrum/Rikshospitalet og flere bussruter i nærområdet. Flere utdanningsinstitusjoner i kort radius fra boligen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 550 000,-

Fellesgjeld

Kr 18 516,-

Totalpris

Kr 3 568 516,-

Felleskostnader

Kr 2 364,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1931

Soverom

1

Primærrom

43m2

Bruksareal

43m2

Tomt

1255m2

KR-kode

481837

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sofies gate 43, 0168 Oslo.

Gnr. 217, bnr. 309, snr. 6 i Oslo kommune.

Tomten

Festet tomt på 1.255 kvm.

Festeavgiften er kr 53.584,- pr. år.

Festeavgiften kan reguleres hvert 10 år iht konsumprisindeksen

Festeavtalen utløper 01.05.2061.

Bortfester Oslo Kommune ved Eiendom- og byfornyelsesetaten opplyser at festeavgiften vil bli regulert fra den 1/1 2019 i henhold til konsumprisindeksen. Nøyaktig beløp blir ikke fastsatt før februar 2019, men kommunen opplyser at foreløpig beregnet ny årlig festeavgift for sameiet blir ca. 65.000,-

Kopi av festeavtalen og lov om tomtefeste kan fåes ved henvendelse til megler.

Parkering

Det er 9 parkeringsplasser på sameiets eiendom som leies ut etter ansiennitet. Leie for parkeringsplass er kr. 500 pr. mnd. Det er pt. ingen ledige plasser. Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. Nærmeste el-ladestasjon er ved Sofies gate 52, og nærmeste bysykkelstativ er ved Bislett stadion.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 47 kvm

Totalt bruksareal: 43 kvm

Totalt primærrom: 43 kvm

Primærrom:

Leilighet - 1. etasje: 43 kvm: Entrè , stue, kjøkken, bad, soverom

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.09.2018 utført av Aleksander Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2 og TG3:

TG2:

-Innvendige dører: Tilstandsgrad satt på grunnlag av alder. Normal tid før utskifting av tredører og aluminiumsdører er 20 - 40 år.

-Vinduer: Tilstandsgrad satt på grunnlag av alder. Vinduer fremstår med tiltenkt funksjon men det blir gjort oppmerksom på alder. Antatt normal levetid for trevinduer/tredører er 20-60 år.

- Inngangsdør: Tilstandsgrad satt på grunnlag av alder. Inngangsdør fremstår med tiltenkt funksjon men det blir gjort oppmerksom på alder. Antatt normal levetid for innvendige tredører 30 - 50 år.

- Vann- og avløpsrør: Tilstandsgrad satt på grunnlag av alder.

- Bad: Eldre bad fremstår med normal bruksslitasje og tiltenkt funksjon. Membran kan sees i sluk men klemt tettefunksjon kunne ikke kontrolleres grunnet overstøpt slukovergang. Fall på gulv er noe fravikende teknisk forskrift men fremstår med tiltenkt funksjon. Det ble påvist skruehull i flere veggfliser etter tidligere installasjoner. Tilstandsgrad satt på grunnlag av alder.

TG3:

- Kjøkken: Skadet front på integrert oppvaskmaskin. Ellers får kjøkkenet TG1 og vurderes å være i tilfredsstillende funksjonell stand med normal bruksslitasje og ingen unormale fuktverdier ble påvist i utsatte soner.

Selger opplyser at varmekablene på badet ikke fungerer.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Sofies gate 43, en innbydende og sjarmerende 2-roms selveier på attraktive Bislett. Leiligheten ligger tilbaketrukket fra gaten i en svært høy første etasje med lite innsyn, som oppleves mer som en andre etasje. Beliggenheten er supersentral - rett ved Bislett stadion. Her har du gangavstand til et rikt tilbud bymessige fasiliteter på blant annet Bislett og i Thereses gate, samt et meget godt kollektivtilbud rett ved. Videre er det gangavstand til sentrale deler av byen og grønne lunger som St. Hanshaugen og Stensparken, i tillegg til flere utdanningsinstitusjoner innen kort radius fra boligen. Leiligheten har en praktisk og gjennomgående planløsning, med moderne og velutstyrt kjøkken i åpen løsning mot stuen. Stuen er hyggelig og lett å møblere, med plass til både sofagruppe og salongbord. Godt innslipp av naturlig lys i rommet. Hyggelig soverom som vender mot skjermet bakhage og har plass til dobbeltseng og nattbord.

- Fyring, varmtvann, samt kabel-tv og internett grunnpakke er inkludert i felleskostnadene.

- Felles balkonger mellom hver etasje.

- Svært høy 1. etasje, oppleves som 2. etasje.

- Opplegg for vaskemaskin i del av gangen.

- Kjellerbod på ca. 5 kvm.

Entrè/gang:

Pen entrè/gang med god plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Hyller og oppheng samt opplegg for vaskemaskin i del av gangen.

Stue:

Svært hyggelig stue av romslig størrelse. God plass til sofagruppe og salongbord samt spisebord. Rommet vender mot vest og har rikelig innslipp av naturlig lys.

Kjøkken:

Pent og praktisk, moderne kjøkken med mye skap- og benkeplass i åpen løsning. Hvite, delikate fronter, laminert benkeplate med fliser over benk og nedfelt benkebeslag med ett-greps blandebatteri. Integrert oppvaskmaskin, ovn, induksjonstopp og mekanisk avtrekk fra ventilator.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom:

Pent soverom som vender mot stille bakhage med grønn vegetasjon. Plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Gulvet er belagt med nyere teppe som er behagelig å trå på. Teppet er ikke limt fast i gulvet slik at det enkelt kan fjernes.

Bad:

Flislagt bad av praktisk størrelse med heldekkende servant på underskap, speil, belysning, klosett og dusj med dusjvegger i herdet glass. Dusjveggene er innfellbare, noe som er praktisk og plassbesparende. Dusjveggene og servantskapet var nytt i 2018.

Overflater:

Gulv: Tregulv og teppe på soverom og del av gangen. Fliser på badet.

Vegger: Malte flater. Fliser på badet.

Innvendig himling: Malte flater på innvendig himling.

Teknisk/diverse:

- Selger har hatt vaskemaskin i kjelleren, dette er ikke avklart med styret i gården.

- Sikringsskap med automatsikringer. Skap plassert i entrè.

- Kabel-TV.

- Brannslukningsapparat.

- Røykvarsler.

- Porttlf.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med sentralvarme via radiatorer. Varmekabler i støp på gulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Opprinnelig bod har blitt betegnet som en del av entrèen og p-rom grunnet rommets innredede overflater og innredning, samt åpen løsning mellom rommene.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr. 512780-31/105 , tinglyst 21.11.1983: Pansettelseserklæring til sameiet for NOK 5000,- Hefter i festerett.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 12 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om vannledning og kloakkledning, bestemmelers om bebyggelse og benyttelse, erklæring/avtale med bestemmelser om brannvegg/dør, bestemmelser om adkomstrett og erklæring/avtale om anlegg og vedlikehold av ledninger i tillegg til festekontrakten.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Boligsameiet Bislett III, med sameiebrøk 410/23715.

Sameiet består av 33 leiligheter og 1 vaktmesterleilighet.

Forretningsfører er Friis & Foyn Advokatfirma ANS, tlf. 22 41 95 50.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til ulempe eller sjenanse for øvrige beboere.

Sameiet har egen vaktmester.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016- Modernisering av soilrør

2014- Bakgårdfasaden ble pusset opp i 2014

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/.

Eiendommen er verneverdig og står oppført på byantikvarens gule liste. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Følgende følger ikke leiligheten:

Taklampe i stuen.

Vegglampe på soverom.

Vegghyller på soverom.

Kleshengere på soverom.

Vaskemaskin.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 2.364,- pr. mnd. og inkluderer: fyring, varmtvann, trappevask, kabel-tv, internett, kommunale avgifter, felles byggforsikring, forretningsfører m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert .01.07.2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3800,- pr. år./1443 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 349,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 4.500,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.663.450,-. Av dette beløpet utgjør kr 18.516,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 4
Kirkesogn Sentrum og St.Hanshaugen

Steder i nærheten

Sofies plass 0.3 km
Bislett Stadion 0.3 km
Knud Knudsens plass 0.5 km
Holbergs plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.4 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.4 km
Trikkeholdeplass Bislett 0.2 km
Bussholdeplass Bislett 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.5 km
Idrettsanlegg Evald Ryghs plass ballbinge 1.1 km
Treningssenter The Work Out 0.3 km
Treningssenter SATS Bislett 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.2 km
Ila skole (1-7 kl.) 0.9 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.3 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.) 1.3 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.1 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.9 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.5 km
Kristelig gymnasium 0.5 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.2 km
Langaard barnehage (0-6 år) 0.5 km
Schwensensgate barnehage (1-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.4 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.5 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.6 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.3 km
Apotek Apotek 1 Hygiea Oslo 0.6 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.3 km
Dagligvare Kiwi Bislett 0.3 km
Dagligvare Coop Extra Bislett 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Theresesgate 0.2 km
Kiosk/video Bislethjørnet 0.2 km
Bensin st1 Pilestredet 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,2 %
Andel kvinner 48,8 %
Gj.snittalder menn 35 år
Gj.snittalder kvinner 34,4 år
Husholdninger med barn 12,1 %
Husholdninger uten barn 87,9 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 199
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 4 1646 1226

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 35.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 0,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Karin Bruteig
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?