Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 025 000,- for kr 3 025 000,-

Velkommen til Sofies gate 66 B - Presentert av Eva Lotsberg v/Krogsveen avd. Sagene

Plantegning 2 D

Leiligheten er svært tiltalende og malt i smakfulle farger kombinert med lys og pen eikeparkett

Stuen er lett å møblere og det er god plass også til spisbordsgruppe

Stue

Detalj - Stue

Stuen har en åpen kjøkkenløsning med en praktisk kjøkkeninnredning

Kjøkkeninnredning med hvite høyglansfronter og integrert ovn samt induksjonstopp

Stue

Detalj - Stue

Koselig og adskilt sovealkove med fin plass til dobbeltseng

Delikat og påkostet baderom som er pusset opp i regi av aksjelaget i 2014

Lekkert baderom fra 2014 med vegghengt toalett, servant med underskap og dusjhjørne med glassdør.

Innbydende entré med fin plass til å henge yttertøy og sette fra seg sko

Praktisk garderoberom i tilknytning til entréen med god plass til oppbevaring

Opplegg og plass til vaskemaskin.

Sofies gate 66 ligger i en stille og rolig blindvei med kort vei til alt av fasiliteter sentralt på Bislett

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

BISLETT

Sofies gate 66 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 100 000,-

BISLETT: Strøken leilighet m/adskilt sovealkove | Nytt bad fra 2014 | "Alt" inkl. i fellesutg. | IN-ord. | Heis | Mul. for park.*

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 409,-
Fellesgjeld:
Kr 194 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
35 / 35 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Dette er en super beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt og med nærhet til alt. Kort vei unna finner man flere kaféer, restauranter, vinmonopol, apotek, og diverse frisører. Det er kun 5 minutters gange til St.Hanshaugen med blant annet spesialbutikker som Gutta på Haugen og hyggelige spisesteder som Smalhans, Pascal og Åpent Bakeri. På sommerstid er det uteservering både på St. Hanshaugen og i Stensparken. Ellers er det kort vei til Majorstuen og Bogstadveien med gode shoppingmuligheter.

Servicetilbud

Bislett har det meste av servicetilbud innen gangavstand som matvareforretningene Kiwi (like ved leiligheten), Coop Extra og Coop Mega, kaféer/barer som Laundromat, Godt Brød, Kaffebrenneriet, Store Stå m.m. Den populære restauranten St. Lars ligger like ved. Apotek og vinmonopol finner du også i umiddelbar nærhet. Er du av den sporty typen er det godt med treningstilbud på bl.a. SATS/Elixia, Bislett Bad, Fitness Xpress, Fresh Fitness og tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion.

Tur og rekreasjonsmuligheter

Stensparken som er en grønn oase midt i byen, ligger rett i nærheten, og her er det store rekreasjonsområder sommer som vinter. Om man ønsker ytterligere park-tilbud er det kun få minutter på sykkel eller til fots til Idioten og parken på St.Hanshaugen.

Offentlig kommunikasjon

Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17- og 18 er omtrent like utenfor døren. Det er også kort gangavstand til busstopp for linje 21- og 37. Det finnes gode ruteforbindelser til alle byens hjørner som Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov /Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere. SAS Flybussen har også holdeplass på Bislett. T-banestasjon på Majorstua og Nasjonalteateret ligger i gåavstand.

Utdanningsinstitusjoner

Ellers er det kort gangavstand til Høyskolen i Oslo og kort vei/gode transportmuligheter til Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen, BI, Veterinærhøyskolen m. flere.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 194 000,-

Totalpris

Kr 3 294 000,-

Felleskostnader

Kr 3 409,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

2

Byggeår

1933

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

35m2

Bruksareal

35m2

Tomt

1309m2

KR-kode

52.18113

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sofies gate 66 B, 0452 Oslo

Gnr. 217, bnr. 325 i Oslo kommune.

Aksjenummer. 24,

Sofies gate 66 AS AS, org.nr. 930 739 413

Tomten

Eiet tomt på 1.309 kvm som tilhører aksjelaget. Asfaltert bakgård med sittegruppe og noe beplantning.

Parkering

Aksjelaget disponerer 8 parkeringsplasser som kan brukes av beboerne etter "første mann til mølla" prinsippet.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for aksjelaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 38 kvm

Totalt bruksareal: 35 kvm

Totalt primærrom: 35 kvm

Primærrom: 35 kvm: Bad, stue/kjøkken, alkove, entré og garderobe

I tillegg disponerer boligen en bod på loft på ca. 7 kvm (gulvareal) samt en bod i kjeller på ca. 2 kvm. Bodene er merket med nr. 24.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.10.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur. Yttervegger er i hulmurkonstruksjon av teglstein. Fasaden er pusset og malt utvendig. Frittbærende dekker/etasjeskillere i armert betong. Valmtakskonstruksjon tekket med stein. Trapper og repo i oppgang i betong med terrazzo overflate. Det er heis i bygget.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det ikke ble registrert "svikt" i noen av de kontrollerte/vurderte bygningsdelene i følge takstrapporten.

TG 2:

Ingen.

TG3:

Ingen.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré:

Innbydende entré med fin plass til å henge yttertøy og sette fra seg sko. Entrén er malt i en varm gråtone og har lys eikeparkett på gulv. Dørcalling med portåpner.

Garderobe:

I tilknytning til entréen er det en smart innebygget garderobeløsning med god lagringsplass for klær og sko. Opplegg og plass til vaskemaskin i garderoberom.

Stue med åpen kjøkkenløsning:

Leiligheten har en pen og tiltalende stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Store vindusflater gir godt med naturlige lysforhold og leiligheten føles lys og luftig med god takhøyde, målt til 2,5 m.

Pen og praktisk kjøkkeninnredning med hvite høyglansfronter og håndtak i stål. Benkeplaten er i finért spon og det er overskap for oppbevaring med belysning under. Av hvitevarer er det integrert ovn og induksjonsplatetopp samt nisje med plass for benkekjøleskap. Ventilator med kullfilter og stålkum med ett-greps blandebatteri.

Stuen og kjøkkenet er malt i mørke gråtoner med lys eikeparkett på gulv.

Sovealkove:

Koselig og adskilt nisje for sovealkove med god plass til dobbeltseng med nattbord. Alkoven er malt i en mørk gråtone med lys eikeparkett på gulv.

Baderom:

Lekkert og stilrent baderom som er pusset opp i regi av aksjelaget i 2014. Baderommet er påkostet med delikate beige fliser på vegger og gulv. Baderommet er utstyrt med vegghengt toalett, servant med underskap samt dusjhjørne med glassdør. Det er varmekabler i gulv og downlights i himling.

Oppvarming

Aksjelaget tilknyttet Fortum Oslo Varme (tidligere Hafslund Fjernvarme). Radiatorer er koblet på byggets anlegg. Varmekabler på baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1932.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 1932.

Det foreligger ferdigattest på bruksendring på næring til bolig på lokalet i aksjelaget i 2013.

Det foreligger ferdigattest på oppussing av 60 baderom i aksjelaget fra 2015.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på aksjelagets eiendom. Disse omhandler blant annet Bestemmelser om vedlikehold av vann og kloakkledninger samt bestemmelser om vei og gjerde.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Aksjeeier kan ikke uten samtykke fra styret i aksjelaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan aksjeeier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis aksjeeier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge aksjelagets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sofies gate 66 aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 58 leiligheter. I tillegg kommer 1 tjenesteleilighet og 2 næringslokaler.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Aksjelaget har avtale med GET for levering av internett på fiberoptikk og kabel-TV.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt såfremt det ikke er til sjenanse for øvrige beboere.

Aksjelaget har avtale om vaktmestertjenester med Multiservice & Driftstjenester AS.

Fellesvaskeri i kjeller.

Foretatte påkostninger de senere år:

2018: Bredbånd med fiberoptikk fra GET

2017: Kobling til fjernvarme

2016: Branndører og callinganlegg og nytt låssystem.

2016: Ny fyrkjele

2014/15: Rehabilitering av rør og baderom

2006: Rehabilitering av tak og fasade (balkong)

Planlagte påkostninger:

I følge styreleder er det ikke planlagt noe store låneopptak i nær fremtid. Felleskostnadene vil øke med 10% fra 1.januar, men dette er for å bedre likviditeten i aksjelaget mot evt. vedlikehold i fremtiden.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn.

Aksjelaget har avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til boligselskapet hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for evt. manglende innbetaling av felleskostnader.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2837 datert 15.01.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.01.1986.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 3.409,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader, nedbetaling av felles lån, komm.avg., forretningsførsel, byggforsikring, drift og vedlikehold, kabel-tv og internett (grunnpakke), varmtvann og fyring m.m..

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Husleien fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2.171,-

Internett kr. 199,-

Kabel-tv kr. 200,-

Kapitalkostnader på lån kr. 839,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 2.700,- pr. år. / 1.800 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv (grunnpakke er inkludert i fellesutgifter). Dekoder medfølger ikke.

Aksjelaget fikk nylig installert fibernett fra GET (grunnpakke er inkludert i fellesutgifter).

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 8.625,-

- Pantenoteringsgebyr for kjøpers lån kr 3.450,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.306.075,-

Av dette beløpet utgjør kr 194.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 6
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Sofies plass 0.5 km
Fagerborg kirke 0.6 km
Bislett Stadion 0.6 km
Knud Knudsens plass 0.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.7 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.6 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.6 km
Trikkeholdeplass Stensgata 0.3 km
Bussholdeplass Stensgata 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.7 km
Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 1 km
Treningssenter The Work Out 0.2 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.1 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.1 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.4 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.4 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.7 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.7 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.7 km
Kristelig gymnasium 0.7 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.2 km
Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.6 km
Deutscher Kindergarten (1,5-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.1 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.5 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.7 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.7 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.2 km
Apotek Veso apotek 0.4 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.2 km
Dagligvare Kiwi Bislett 0.2 km
Dagligvare Coop Extra Theresesgate 0.3 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Theresesgate 0.3 km
Bensin st1 Pilestredet 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 35,9 år
Gj.snittalder kvinner 32,9 år
Husholdninger med barn 12,3 %
Husholdninger uten barn 87,7 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 117
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 6 922 640

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 35.000,- inkl. mva.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.800,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Eva Lotsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Caroline S. Stensrød
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?