Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 640 000,- for kr 5 640 000,-

Velkommen inn!

Stue

Kjøkken

Stue

Stuen

Vakkert utsyn fra stuevindu

Idyllisk felles hage

Felles hage med skjermet beliggenhet på en høyde

Stue med god plass til spisebord

kjøkken med mye skap- og benkeplass

Kjøkkenvindu med hyggelig utsyn

Stort og deilig hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Barnerom mot rolig bakgård

Detaljbilde

Entré med plass til sko og klær

Entré/gang sett mot badet

Pent flislagt bad med varmekabler og opplegg for vaskemaskin

Dusjløsning med skjermvegg i herdet glass,

Meget populært område på Bolteløkka/Bislett

Felles hage

fantastisk felles hage med gode solforhold

Felles hage

Sameiet ligger flott til på et høydedrag

Fantastisk beliggenhet tilbaketrukket og skjermet fra gaten

Detaljbilde

St.Hanshaugen

Stensparken

St. Hanshaugen

Bislett stadion

Planskisse

Idylliske Bolteløkka - Lys og pen 3-roms hjørneleil. Nydelig felles hage. Fyring og vv inkl. Tilbaketrukket på en høyde.

Sofies gate 75 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 350 000,-

Idylliske Bolteløkka - Lys og pen 3-roms hjørneleil. Nydelig felles hage. Fyring og vv inkl. Tilbaketrukket på en høyde.: Idylliske Bolteløkka - Lys og pen 3-roms hjørneleil. Nydelig felles hage. Fyring og vv inkl. Tilbaketrukket på en høyde.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 5 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 463,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

På Bolteløkka er det sjeldent boliger til salg. Det sies at folk trives så godt her at de ikke ønsker å selge. Og det er forståelig, da Bolteløkkas plassering midt i byen kan beskrives som meget god; området er både godt skjermet for trafikk og bystøy, du kan rusle til et yrende byliv den ene veien, og sykle langt inn i Marka den andre.

Beliggenheten i Sofies gate gir deg et spesielt sentralt utgangspunkt med nærhet til alt hovedstaden har å by på i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud – samt god offentlig kommunikasjon (buss og trikk). Taxiholdeplass rett i nærheten gir deg drosje på rappen. Fem minutters gange bringer deg til St. Hanshaugen med steder som Pascal, Smalhans, Java og Gutta På Haugen. Enda kortere er det til Stensparken. Nye Tranen og Grus Grus på Alexander Kiellands plass ligger 15 minutter unna, mens Bislett yrer av koselige fortauskaféer og restauranter. I umiddelbar nærhet ligger Thereses gate som byr på blant annet Kaffebrenneriet, Godt brød, apotek, ICA, Bunnpris, Vinmonopolet, St. Lars og Laundromat, samt andre koselige kaféer, butikker og restauranter.

Like ved ligger en av Oslos mest ettertraktede handlegater som strekket fra Bogstadveien til enden av Hegdehaugsveien, med et unikt utvalg motehus og nisjeforretninger. Gangavstand også til

sentrum med alt Oslo har å by på.

Området preges av parker og grøntområder, som "Idioten", Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering og selvsagt selveste St.hanshaugen park.

Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene?

Det er gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, SATS og historiske Bislett Bad, samt Voldsløkka. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper, både sommer og vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Joker, Bunnpris, Coop Extra og Rema 1000. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Mathallen ved Vulkan, for å ikke glemme delikatesseforretningen Gutta på Haugen like ved.

For studenter ligger høyskolesenteret på Bislett i gangavstand, retning sentrum. I motsatt retning ligger Tannlegehøyskolen og Veterinærhøyskolen. Ellers er det gode kollektivmuligheter til Universitetet i sentrum, Blindern og BI i Nydalen.

Når det gjelder kollektive knutepunkter, er Bislett viktig. Her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18, samt 21-bussen. Flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20-, 28- og 37-bussen. Samtlige med hyppige avganger. Fra Majorstuen går t-banen til de aller fleste av byens hjørner.

Dette er en perfekt beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt og samtidig vil ha kort vei til flotte og attraktive nærområder. Her vil du trives godt!

Barnehager og skoler

1-7 kl. Bolteløkka skole 0.3 km

1-7 kl. Ila skole 1.2 km

1-10 kl. Marienlyst skole 1.2 km

1-10 kl. Uranienborg skole 1.6 km

8-10 kl. Fagerborg skole 0.7 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 0.8 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 1.5 km

Vgs. Akademiet videregående skole Oslo 0.8 km

Vgs. Kristelig gymnasium 0.8 km

Bhg. Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.3 km

Bhg. Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.7 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 350 000,-

Felleskostnader

Kr 3 463,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1931

Soverom

2

Primærrom

68m2

Bruksareal

68m2

Tomt

1304m2

KR-kode

401885

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sofies gate 75 A , 0454 Oslo

Gnr. 217, bnr. 332, snr. 5 i Oslo kommune.

Tomten

Nydelig, usjenert og flott opparbeidet hage på en liten høyde bestående av blant annet gressplener, prydbusker, rosebusker og ærverdige trær. Sameiet har innredet hagen i flere soner med blant annet grillplass og tre sittegrupper. sandkasse for barna. Hagen stelles av vaktmester/gartner og dekkes over fellesutgiftene. Tomten er på 1.304 kvm.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Det er tilgang til bysykkel ved trikkestoppet i Stensgata. Det er ladestasjoner til el-bil Sofies gate 78A, 0454 Oslo

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

Primærrom:

2. etasje 68 kvm: Entré, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca.10 m2 gulvareal (skråtak) og en bod på inngangsplan ca. 2 m2, begge merket med nr.5.

Stort tørkeareale på loft. Sykkelbod i kjelleren.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.05.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur. Yttervegger i hulmurskonstruksjon av teglstein - pusset og malt utvendig. Frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Vinduer utført med 3-lags isolerglass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter med tilstandsgrad TG 2.

TG 2

Bad generelt: Nøyaktig byggeår for badet er ukjent, dog antas det å være fra midten av 1990-tallet.

Fall til sluk er svakt, og det er bom (manglende heft mellom flis og underlag) under enkelte fliser. Det er ikke mulig å konstantere gulvmembran i gulvet.

Veggkonstruksjonen bærer preg av alder, og det er noe riss samt urenheter i fugene mellom flisene. Det ble tatt et fuktsøk med en Protimeter MMS2 uten unormale utslag. Dette er en indikasjon og ingen garanti på baderomskonstruksjonen. Membran i vegg er ikke kontrollert da dette krever større inngrep.

Øvrige kontrollpunkter har fått TG 1. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Stilfull og luftig 3-roms hjørneleilighet med pen standard. Leiligheten har en god og gjennomgående planløsning og særdeles flotte lysforhold med store vindusflater mot tre himmelretninger.

Leiligheten er overflateoppusset i 2013 med sliping av originalgulv samt sparkling og maling av alle vegger og tak.

Sameiet har en idyllisk, frodig og solrik felles hage med flere sittegrupper, grillplass med gassgrill og stor gressplen - perfekt for late sommerdager og med svært enkel adkomst.

Bygården ligger på et høydedrag, helt uten innsyn fra gaten. Her bor du i en skjermet og solfyllt oase, med rask tilgang til alt av servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Bygården i seg selv er et svært pent bygg og det unike uteområdet gjør at man forelsker seg i stedet. Dette er en nydelig leilighet som bør sees!

MATERIALVALG:

Entré: Innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. God plass til å henge fra seg yttertøy. Rommet er holdt i lyse, nøytrale farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i leiligheten. Brann- og lyddør inngangsdør/leilighetsdør. B-30 dB35. Porttelefon med fjernåpner.

Stue: Leiligheten har en lys og åpen stue med store vindusflater som gir rikelig med tilgang på naturlig lys. Stuen er romslig og har god plass til sofagruppe, Tv møblement og spisestue. Det er åpen løsning mot kjøkkenet.

Kjøkken: Hyggelig kjøkken med stort vindu med hyggelig utsyn. Moderne og velutstyrt kjøkkeninnredning fra HTH med hvite fronter og integrerte håndtak. Benkeplate av laminert spon. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn og platetopp. Ventilator over platetoppen. Fliser mellom over- og underskap. Stålkum og ett-greps blandebatteri.

Bad: Flislagt bad med varmekabler. Gulvmontert toalett, dusjhjørne med foldbar glassdør og servantskap med servantskap. Opplegg til vaskemaskin. Badet er oppgradert med nyere baderomsinnredning.

Soverom: To gode soverom hvorav hovedsoverommet er innredet med plassbygget ELFA skyvedørsgarderobe langs en hel vegg.

Vegger: Malte, slette flater. Fliser på bad.

Gulv: Flotte, slipte heltre tregulv. 4-stavs eik parkett på det minste soverommet. Fliser og varmekabler på bad.

Tak: Malte, slette flater (pusset betongdekke). Romhøyde i stue er 2,70 meter.

Oppvarming

Radiatorer koblet på fjernvarme. Varmekabler på bad. Fyring og varmtvann er inkludert i fellesutgiftene. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1931.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 505959-3/105, tinglyst 07.02.1984 - Pantsettelseserklæring til sameiet pålydende kr. 10.000,-

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst 2 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om vei, og bestemmelse om vannledning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Sameiet Sofies Gate 75, med sameiebrøk 502/10000.

Sameiet består av 22 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 98 14 64

Veldrevet sameie med godt naboskap hvor alle deltar på dugnad vår og høst.

Dyrehold er tillatt. Praksis når det gjelder å ha hunder i sameiet har vært at det skriftilig søkes om godkjennelse fra styret.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Lagt om fra oljefyr til fjernvarme

- Byttet fra vanlig internett til fibernett.

- Bytting av blandeventil i fyrrommet.

- Bytting av sirkulasjonspumpe i fyrrommet

- Reperasjon av rør i fyrrom.

- Sameiet har gått til innkjøp av robotgressklipper som snart vil være i gang i hagen.

Det er ingen planlagt vedlikehold vedtatt. Sameiet har nylig solgt vaktmesterleiligheten og har ca. kr 1.7 millioner på bok, fordelt på de 22 seksjonene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2837 datert 15.01.1986. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen er verneverdig/SEFRAK-registrert. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av kommunen eller fylket før igangsetting. Kontakt megler for mer informasjon.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Leiligheten er ledig for overtakelse.

Diverse

Taklamper medfølger ikke salget. Frittstående kjøleskap medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.463,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, fibernett, trappevask, kommunale avgifter, felles byggeforsikring, forretningsførsel.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter og ble sist justert våren 2016.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvareri underkant av kr 7.000,- per år og 6021 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Homenet fibernett m/1gb.

Boligen er tilknyttet Viasat som leverandør av kabel-tv og eier betaler kr 199,- per mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.490.244,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 8

Steder i nærheten

Sofies plass 0.7 km
Fagerborg kirke 0.7 km
Bislett Stadion 0.7 km
Knud Knudsens plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.8 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
Trikkeholdeplass Stensgata 0.2 km
Bussholdeplass Stensgata 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.9 km
Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.9 km
Treningssenter The Work Out 0.3 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.3 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.2 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.2 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.7 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.5 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.8 km
Kristelig gymnasium 0.8 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.3 km
Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.7 km
Vestre Aker menighetsbarnehage (3-5 år) 0.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.2 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.5 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.8 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.9 km
Apotek Veso apotek 0.2 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.3 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.3 km
Dagligvare Bunnpris Theresesgate 0.2 km
Dagligvare Coop Extra Theresesgate 0.3 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Theresesgate 0.4 km
Bensin st1 Pilestredet 0.6 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,5 %
Andel kvinner 50,5 %
Gj.snittalder menn 34,5 år
Gj.snittalder kvinner 37,3 år
Husholdninger med barn 19,8 %
Husholdninger uten barn 80,2 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 275
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 8 1094 687

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?