Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 450 000,- for kr 2 450 000,-

Velkommen til Sollihagen 17B - En lys og fin 2-roms med praktisk planløsning. Vestvendt veranda med utsikt. Garasje

Velkommen inn!

Romslig stue med vindusflater vendt mot vest som slipper inn godt med naturlig lys

God plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement

Spisestue

EL-peis for ekstra varme og hygge. Mye downlights i stue

Fra stue er det utgang til vestvendt, solrik veranda med fin utsikt

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Ny termostat til varmekabler fra 2018. Klosett, dusjhjørne og nyere baderomsinnredning

Servant nedfelt i laminat plate og speil med integrert lys. Opplegg for vaskemaskin

Kjøkkeninnredning med glatte og folierte fronter og laminat benkeplate. Laminatplate mellom overskap og benk

Romslig kjøkken med god plass til spisegruppe

Soverom

Garderobeskap med mye oppbevaringsplass

Lys entré med plass til oppheng av yttertøy. Mulighet for garderobeskap om ønskelig. Dør med glassfelt mellom gang og stue

Koselig veranda med svært gode solforhold. God plass til hagemøbler og grill

Veranda

Vestvendt, solrik veranda på 5,5 kvm. Manuell markise

Fin utsikt fra verandaen

Utsikt fra veranda

Fasade - leiligheten ligger i 2.etasje

Inngangspartiet. Isolert utebod på 5,2 kvm på bakkeplan nedenfor inngangspartiet

Friområde nedenfor leiligheten som gir en fin utsikt

Fasade

Pent opparbeidet fellesarealer med blant annet lekeplass

Plantegning 3D

Plantegning 2D

Ås

Sollihagen 17 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 450 000,-

Ås: Attraktiv 2-roms med god planløsning. Vestvendt, solrik veranda med utsikt. Garasje. Mye lagringsplass.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 5 021,-
Fellesgjeld:
Kr 350 460,-
AREAL (P-ROM / BRA)
52 / 55 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Sollihagen 17 B!

En fin og praktisk 2-roms leilighet med god beliggenhet i et attraktivt og rolig nabolag i Sollia ca. 2 km fra Ås sentrum. Flotte turområder i nærheten med fine stier og løyper sommer som vinter. Kort vei til offentlig kommunikasjon med bussholdeplass kun 400 meter fra leiligheten med avganger til Ås stasjon. Togstasjon i sentrum med gode forbindelser til Ski, Oslo og Moss.

Det er ca. 20 minutter gangavstand til Ås sentrum med flere typer forretninger og servicetilbud som dagligvare, bank, bibliotek, offentlige kontorer, vinmonopol, apotek, restauranter og caféer.

Det er fine gang- og sykkelstier til NMBU (Norges miljø- og biovitenskapelige universitet). Her finner du flotte parkanlegg, turområder og lysløype.

Dersom man ønsker utvidet servicetilbud er det ca. 15 minutter til Ski. Ski er regionsenteret i Follo. I Ski sentrum finnes alt av forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Ski kan by på Ski storsenter med over 145 butikker og spisesteder, restauranter, caféer, bibliotek, bowlinghall, kinosenter og offentlige kontorer. Det er ca. 20 minutters kjøring til idylliske Drøbak med caféer, småbutikker, kunstgallerier, badepark og flotte badestrender.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i nærheten: DO-RE-MI musikkfamiliebhg, Moerlia bhg og Tunveien bhg. Gangavstand til Åsgård barneskole og Ås ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Ås vgs og Ski vgs.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Ås sentrum: Ta til høyre inn Hogstvetveien, ved Ås videregående skole. Følg denne veien til veien deler seg i to. Hold til høyre her og ta første stikkvei til venstre. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 350 460,-

Totalpris

Kr 2 800 460,-

Felleskostnader

Kr 5 021,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

2002

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

52m2

Bruksareal

55m2

Tomt

24985m2

KR-kode

46.18131

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sollihagen 17B, 1430 Ås

Gnr. 55, bnr. 505 i Ås kommune.

Andelsnr. 18 i Sollia Borettslag, org.nr. 951 619 000

Tomten

Eiet tomt på 24.985,9 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte gang/stikkveier, lekeplasser, bord, benker, belegningsstein, plattinger, støttemur, grøntarealer, prydbusker, trær og beplantning.

Parkering

Leiligheten har bruksrett til én garasjeplass i felles rekke. Ca. 16 kvm gulvareal. Vippeport i tre. Det er lagt opp til EL-bil lading. For å koble seg på kreves kun en ladeboks som eier selv må bekoste. Gjesteparkering på anviste plasser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 61 kvm

Totalt bruksareal: 55 kvm

Totalt primærrom: 52 kvm

Leiligheten ligger i 2.etasje med egen inngang.

Primærrom, 52 kvm: Entré/gang, stue, kjøkken, bad og ett soverom.

Sekundærrom, 3 kvm: Bod.

I tillegg disponerer boligen én bod på ca. 5,2 kvm på bakkeplan ved inngangen. Kaldtloft med lagringsplass.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.10.2018 utført av Harald Ringen.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Støpte såler på antatt komprimerte masser. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende og stående kledning. Vinduer og verandadør med isolerglass fra byggeår. Etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med takstein. Kaldtloft med gulv på midtgang og ved siden av loftstrapp. Innblåst isolasjon. Noe ujevn og lite isolasjon enkelte steder.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:

Det er påvist skjeggkre i borettslaget og i leiligheten. Det er bedret nå ved bruk av limfeller og jevnlig rengjøring. Skjeggkre har blitt mer og mer vanlig i norske hjem. Folkehelseinstituttet slår fast at skjeggkreet er harmløst.

Bad: Noe missfarging av fuger i dusjsonen. Enkelte bom i fliser.

Kjøkken: Noe fuktskjolder i innredningen.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En attraktiv 2-roms leilighet med normal god standard og en praktisk planløsning. Gulv med overflater av parkett og fliser. Vegger med overflater av malte flater, malt strie og fliser. Himlinger med malte flater.

Entré: Lys entré med plass til oppheng av yttertøy. Plass til garderobeskap om ønskelig. Downlights i himling. Dør med glassfelt fra entré mot stue.

Stue: Romslig stue med god plass til sofagruppe, spisestue og tilhørende møblement. Moderne EL-peis for ekstra varme og hygge. Pipe med sotluke i stue, men det er ikke tilkoblet ildsted. Mye downlights i himling. Fra stue er det utgang til vestvendt, solrik veranda på ca. 5,5 kvm med fin utsikt. God plass til hagemøbler og grill. Manuell markise.

Kjøkken: Stort kjøkken med plass til spisegruppe. Kjøkkeninnredning med glatte og folierte fronter. Nedfelt kjøkkenbeslag i laminat benkeplate. Laminatplate mellom overskap og benk. Integrert platetopp (induksjon) og stekeovn. Opplegg og plass for oppvaskmaskin og kjøleskap. Kun integrerte hvitevarer medfølger ved salg. Varmtvannsbereder på 140 liter er montert i skap under kjøkkenbenken. Ventilator med avtrekk ut. Ny motor i kjøkkenvifte ble skiftet i oktober 2018. Downlights i himling.

Baderom: Pent flislagt bad med varmekabler i gulv. Klosett, servant nedfelt i laminat plate, speil med integrert lys og ramme med skyvbar dusjdør. Innredningen ble skiftet mellom 2014-2016. Termostat til varmekablene ble skiftet i oktober 2018. Sluk i dusjsonen. Opplegg for vaskemaskin. Avtrekk fra rommet og luftespalte under dørblad.

Soverom: Stort og lyst soverom med garderobeskap med mye plass. God plass til kommode eller kontorpult på soverommet.

Bod: Leiligheten har godt med lagringsplass. Det er én innebod på 3 kvm, loft med lagringsplass, én isolert utebod på ca. 5,2 kvm på bakkeplan rett ved inngangen og noe lagringsplass i garasjen.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på badet. EL-peis i stue. Øvrig oppvarming via panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 02.01.2003. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

Dagboknr 3328, tinglyst 13.03.2001, type heftelse: Kjøpekontrakt. Kontrakt mellom Ås kommune og A/L Sollia Borettslag. Ingen betydning i dag.

Dagboknr 3329, tinglyst 13.03.2001, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning. Ås kommune har rett til å legge, ha liggende og vedlikeholde ledninger for vann- og kloakk, samt tilsvarende rett for ledningsnett knyttet til tilførsel av elektrisitet, tv-anlegg og lignende.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sollia Borettslag.

Borettslaget består av 68 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, tlf. 22 98 38 00.

Dugnad må påregnes.

Det er tillatt med ett dyr pr. leilighet. Dyrehold må ikke være til sjenanse for naboene. Ekskrementer skal straks fjernes av dyreeier. Det er båndtvang på borettslagets område.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for boligområde på del av Solli m.m. datert 03.02.1997 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 31.01.2001.

Reguleringsplan for Dyster Eldor II er vedtatt og vil føre til endringer i nærområdet.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Liftgardiner medfølger ikke ved salg.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.433,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp.

Felleskostnadene er kr 5.021,- pr. mnd. og inkluderer: Nedbetaling av renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsfører, felles bygningsforsikring, utvendig vedlikehold, snømåking, renovasjon og GET kabel-tv grunnpakke.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Kapitalkostnad renter 1.351,-

Fellesutgifter 1.370,-

Kapitalkostnader 12,-

Kapitalkostnader 48

Kapitalkostnad avdrag 2.240,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.350,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Internett grunnpakke har avgift på kr 130,- pr. mnd. Dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.801.792,-.

Av dette beløpet utgjør kr 350.460,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ås
Grunnkrets Hogstvetlia II
Kirkesogn Ås

Steder i nærheten

Dyster gård 1.8 km
Stiftelsen Ås Arbeidskirke 2.5 km
Skogsdammen 3 km
Rustad gård 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 78.2 km
Jernbanestasjon Ås 1.7 km
Bussholdeplass Hogstvetveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åshallen 1.4 km
Idrettsanlegg Ås stadion 2 km
Treningssenter Bare Trening Ås 1.7 km
Treningssenter Ås Tr.senter og fysioterapi 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Rustad skole (1-7 kl.) 2.5 km
Åsgård skole (1-7 kl.) 2.8 km
Stiftelsen Steinerskolen i Ås (1-10 kl.) 4.6 km
Brønnerud skole (1-7 kl.) 4.7 km
Ås ungdomsskole (8-10 kl.) 2.4 km
Ås videregående skole 1.4 km
Ski videregående skole 9.8 km

Barnehager

DO-RE-MI musikkfamiliebhg. 0.7 km
Moerlia barnehage (0-6 år) 0.8 km
Tunveien barnehage (0-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Ski Storsenter 8.8 km
Kjøpesenter Norwegian Outlet 9.8 km
Postkontor Coop Extra Raveien 1.9 km
Postkontor Ski Postkontor 9.1 km
Apotek Vitusapotek Ås 1.7 km
Apotek Boots apotek Ås 1.7 km
Vinmonopol Ås Vinmonopol 1.8 km
Dagligvare Rema 1000 Ås 1.7 km
Dagligvare Kiwi Ås 1.7 km
Kiosk/video Petten's Storkiosk 1.7 km
Kiosk/video NT kiosken 1.7 km
Bensin Esso Tiger Ås 2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,4 %
Andel kvinner 45,6 %
Gj.snittalder menn 36
Gj.snittalder kvinner 39 år
Husholdninger med barn 41,3 %
Husholdninger uten barn 58,7 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 755
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ås 19288 8576
Grunnkrets: Hogstvetlia II 441 184

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Pernille Skjolden
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?