Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 700 000,- for kr 4 700 000,-

Solnedgang

Utsikt

Stuen med utgang til vestvendt balkong med fantastisk utsikt mot fjorden

Stuen

Stuen med peis fra 2015

Stuen

Nordpeis fra 2015.

Stuen

Solveien 94

Inngang til kjøkken fra stuen

Kjøkken fra Gaio montert i 2015

Kjøkken med fliser over benk og kompositt benkeplate

Kjøkken

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken med integrerte hvitevarer og kompositt benkeplate

Kjøkken med plass til en liten spiseplass

Bad

Bad

Bad

Separat toalett oppusset i 2012

Soverom

Soverom

Soverom

Garderobe på soverom

Innredet rom som nåværende eiere bruker som soverom

Innredet rom som nåværende eiere bruker som soverom

Adkomast til lagringsrom fra entre

Utsikt

Utsikt Høst

Utsikt fra stuen

Solveien_94

Utsikt fra balkong vinterstid

Svømmebasseng i hagen

Hagen med felles svømmebasseng for beboerene

Sommerbilde

Fasade

Fasade og hage

Fasade og hage

Hagen vinterstid

Fasade og inngangsparti

Utgang til balkong fra stuen med fantastisk utsikt

Fasade

Fasade og vestvendt hage

Vinlagring i kjellerbod

Felles vaskerom i kjeller

Planskisse

Solveien/Bråten

Solveien 94

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 400 000,-

Solveien/Bråten: Solrik selveier i tremannsbolig med fantastisk fjordutsikt, p-plass, felles hage med svømmebasseng.

Boligtype:
Leilighet, Eierleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 4 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 505,-
AREAL (P-ROM / BRA)
68 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Særdeles attraktivt og populært beliggende i Solveien på Nordstrand. Et boområde som veldig mange mener er et av Oslos flotteste bo-og utsiktsområder. Leiligheten ligger usjenert til, tilbaketrukket fra Solveien med meget gode solforhold og utsikt utover fjorden og mot Oslo by. Kort vei til den lokale matbutikken Matkroken med post i butikk, skoler, offentlig kommunikasjon og hyggelige Sæter handelssenter med et rikholdig og variert servicetilbud. Fra eiendommen er det gangavstand til flere badeplasser langs fjorden, samt småbåthavn Paddehavet. Store friområder langs Ekebergskrenten, Ekebergsletta og Brannfjell. Nærhet til Østmarka, med flotte tur og rekreasjons muligheter sommer som vinter.

Kort vei til trikk fra Bråten med rute 18 og 19 til hhv. Majorstuen o/Briskeby og til Rikshospitalet - begge via Oslo sentrum. Tog fra Nordstrand togstasjon.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Bekkelaget sportsklubb(BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen samt Ekeberghallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Kort avstand til områdets lokale alpinbakke - Sloråsen.

Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og ELIXIA på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere offentlige og private barnehager/barneparker i nærområdet. Iht. Utdanningsetaten sokner denne eiendommen til Nordstrand skole. Kort vei til skoler på alle trinn, samt Steinerskolen i krysset Solveien og Nordstrandveien.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøper må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen. Bydelens barnehagetilbud kan studeres nærmere på Oslo kommunes hjemmesider: www.bydelnordstrand.oslo.kommune.no

Adkomst

Solveien 94 ligger på hjørnet av Solveien - Seterliveien like ved Bråten trikkeholdeplass. Solveien strekker seg fra Kongsveien, krysser Nordstrandveien, og ender i Ljabruveien. Veien fikk sitt navn i 1904 og 1917 og navnet kommer av veiens beliggenhet over en åsrygg som gir meget gode solforhold morgen til kveld. (Kilde: Wikipedia)

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 400 000,-

Felleskostnader

Kr 1 505,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierleilighet

Etasje

3

Byggeår

1905

Soverom

1

Primærrom

68m2

Bruksareal

68m2

Tomt

1062m2

KR-kode

4417253

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Solveien 94, 1162 Oslo

Gnr. 182, bnr. 205, snr. 3 i Oslo kommune.

Tomten

Relativt flat tomt som skråner noe mot vest. Tomten er opparbeidet med gressplen, trær og beplantning. Asfaltert gårdsplass ved inngangspartiet samt singlet parkeringsplass. Hagen er fellesareal og klippes på rundgang. Sameiet har svømmebasseng på 8 x 4 m i hagen.

Parkering

Leiligheten disponerer 2 biloppstillingsplasser nr 3 og 4.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 68 kvm

Primærrom:

3 etasje 68 kvm: Entre/spisestue/stue, bad, innredet rom, kjøkken,wc, soverom. Stuen har utgang til balkong på 4 kvm. Oppbevaringskott ved entre.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod med gulvareal på ca. 12,5 kvm samt fellesbod i kjeller. Felles vaskerom med plass til egen maskin.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.12.17 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i trekonstruksjoner. Grunnmur av spekkmurt naturstein. Yttervegger i antar reisverk/laft som utvendig er kledd med liggende kledning. Vinduer med koblet glass og balkongdør med isolerglass. Takvinduer med isolerglass i bad, innredet rom, stue og kjøkken. Entredør, som er dårlige enn dagens krav til brann- og lydklassifisering. Saltak i trekonstruksjoner som er tekket med plater. Trebjelkelag som etasjeskiller som gulv/etasjeskillere.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Takstmann påpeker følgende: Yttervegger antas å være etter byggeårets krav og for å være ok - gammel kledning samt at veggene opprinnelig var uisolerte, ingen synlige spuns etter eventuell innblåsning av mineralull. Tilstandsgrad er gitt etter alder og veggenes isoleringsevne. Vinduer med trekarmer som har koblet glass, som er av eldre dato. 2-fløyet balkongdør med isolerglass av eldre dato. Døren tetter helt i lukket stilling - det er satt på tetningslister. Det er sprekk i glasset i takvinduet i innredet rom. Tilstandsgrad er gitt med tanke på alder og isoleringsevne. Badet ble fllissatt i regi av tidligere eier og dets konstruksjon/oppbygging er ikke kjent. Det antas at den er enklere enn dagens krav og metoder for utførelse.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Pen leilighet med en gjennomgående og arealeffektiv planløsning. Leiligheten ligger i toppetasjen i flermannsbolig med 3 leiligheter. Usjenert beliggenhet på et høydedrag med meget gode solforhold samt fantastisk utsikt mot fjorden. Vestvendt solrik balkong fra stuen med sol fra kl 11 til den går ned. Leiligheten fremstår som

velholdt, i lyse og tiltalende farger. Boligen er ifølge eier oppgradert de siste årene med blant annet:

Separat wc ble oppusset i 2012.

I 2014/-15 ble opprinnelig gulvbord rettet opp ved bruk av avretningsmasse før legging av trinnlydplater og ny laminat.

I 2015 ble innvendige flater malt og det ble montert downlights i kjøkken og stue.

I 2015 ble det fra stuen avdelt til eget kjøkken, det ble samtidig montert ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer.

Samme år ble det montert ny peis.

Samme år ble det lagt nye gulvbord på balkongen - Timbertech, komposittgulv.

I 2016 har det blitt montert ny baderomsinnredning samt montert waterguard.

I 2017 har kjøkkenet blitt malt på nytt i ny farge.

Stuen:

Loftsleilighet som gjør at man får forskjellige takvinkler samt takhøyder. Nytt laminatgulv fra 2015 samt pen hjørnepeis fra Nordpeis installert samme år. Glatte malte overflater oppmalt i lyse tidsriktige farger. Stuen har utgang til vestvendt solrik balkong på 4 kvm med fantastisk utsikt mot fjorden og hagen.

Kjøkken:

Kjøkkeninnredning fra franske Gaio med heltre/finerte, profilerte fronter som er malt. Nedfelt kjøkkenbeslag i kompositt benkeplate. Avtrekksvifte hvor kanal er ført ut samt fliser over benk. Integrert induksjonstopp og stekeovn fra Electrolux, kjøle- og fryseskap samt vifte fra Siemens. Integrert oppvaskmaskin. Meget pent kjøkken med god utnyttelse samt plass til lite spisebord.

Bad:

Eldre bad med lyse tidløse fliser med gulvvarme og inneholder: Heldekkende servant, underskap, toalettskap, speil og badekar med dusjvegg. Baderomsinnredning samt rør/avløp til servant ble skiftet i 2016. Separat wc ble pusset opp av forrige eier i 2012.

Soverom med god utnyttelse, tidligere kott har blitt åpnet og det ble laget en åpen garderobeløsning. Innredet rom har nåværende eiere brukt som soverom, her er det kun takvindu. Godt med lagringsplass med kott i leiligheten samt 1 bod i kjeller samt fellesbod. Kjellerboden har en fin tilpasset lagringshylle for vin.

Kort fortalt:

- Fantastisk utsikt mot fjorden

- Solrik usjenert balkong

- Romslig felles hage med svømmebasseng på 8x4 meter

- 2 parkeringsplasser

- Meget sentral beliggenhet nær Bråten trikkeholdeplass samt Sæter.

- Nytt kjøkken fra 2015

- Sjarmerende loftsleilighet med forskjellige takvinkler.

- Meget attraktiv og sentral beliggenhet i Solveien.

For ytterligere standard se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming

Gulvarme på bad og separat wc panelovner ellers. Peis for vedfyring i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1905. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Dette er ikke uvanlig med tanke på byggets alder.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg av kjeller, balkonger samt innvendige og utvendige arbeider fra 1978.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr. 15014, tinglyst 13.11.1964 - Erklæring/Avtale. Bestemmelse om tillatelse til å ha trafostasjon/kiosk på eiendommen.

Dagboknr. 223, tinglyst 07.01.1965 - Erklæring/Avtale. Bestemmelse om veg. Solveien er midlertidig godkjent i sin nåværende bredde. Ved evt. utvidelse av vei kan eiendommen bli pålagt vederlagsfri avståelse av veigrunn, samt bli pålagt å opparbeide vei langs tomtens grense.

Dagboknr. 7667, tinglyst 08.05.1970 - Bestemmelse om gjerde. Naboeiendommen Solveien 94 B har tinglyst adkomstrett over gårdsplassen på eiendommen, slik det er opparbeidet i dag.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet sameie Solveien 94, med sameiebrøk 242/1000.

Sameiet består av 3 leiligheter.

Dugnad samt trappevask må påregnes. Det er fordelt ansvar mellom seksjonene på gressklipping og vanning av blomster.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år: Lagt avløpsrenne ved inngang til kjellerdør.

Planlagte påkostninger: Ingen.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig formål i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser s-4644 datert 11.06.12. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.505,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, bygningsforsikring, felles strøm. Felleskostnadene betales kvartalsvis. Av felleskostnadene går kr. 5.000,- i året til felles strøm og avsetning til vedlikehold.

Eiendomsskatten er kr 0,- for år 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.500,-pr. år. / 14.700 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv/Internett og har avgift på kr 579,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.511.249,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Bråten

Steder i nærheten

Kastellet 0.6 km
Nordstrand bad 0.7 km
Nordstrand kirke 1.3 km
Ulvøybrua 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 52.1 km
Sentralstasjon Oslo S 7 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 1.7 km
Trikkeholdeplass Bråten 0.2 km
Bussholdeplass Bråten 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrand tennisklubb 0.7 km
Idrettsanlegg Nordstrand friidrettsanlegg 1.2 km
Treningssenter EVO Nordstrand 0.9 km
Treningssenter Mudo Nordstrand 2.7 km

Steder av interesse

Skoler

Nordseter skole (1-10 kl.) 0.5 km
Steinerskolen på Nordstrand (1-10 kl.) 0.6 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 0.8 km
Kastellet skole (1-10 kl.) 1 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 2.6 km
Holtet videregående skole 2.3 km
Lambertseter videregående skole 3.1 km

Barnehager

Bråten barnehage (1-6 år) 0.1 km
Nordseterknausen barnehage (1-6 år) 0.5 km
Skovheim barnehage (3-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 1.1 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 1.9 km
Postkontor Matkroken Bråten 0.2 km
Postkontor Jacobs 1.8 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 1.1 km
Apotek Apotek 1 Holtet 1.7 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Mortensrud Vinmonopol 4.9 km
Dagligvare Matkroken Bråten 0.2 km
Dagligvare Spar Kastellet 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Lamberts. T-bane 0.6 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 1 km
Bensin Shell Kastellet 0.8 km
Bensin Circle K Nordstrand 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,8 %
Andel kvinner 51,2 %
Gj.snittalder menn 39,6 %
Gj.snittalder kvinner 38,8 %
Husholdninger med barn 34,7 %
Husholdninger uten barn 65,3 %
Gj.snitt byggeår 1961
Gj.snitt tomtestørrelse 765
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Bråten 1019 417

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?