Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 900 000,- for kr 2 900 000,-

Velkommen til Spireaveien 10 A - En lys og attraktiv 2-roms med balkong

God plass til sofa med tilhørende møblement

Delikat og pen stue med utgang til solrik balkong

Plass til en koselig spisekrok i tilknytning til stuen

God romfølelse og praktisk løsning

Arealeffektiv og smart romløsning

Åpen stue og kjøkkenløsning

Kjøkken med fliser på bakvegg

Delikat og pent soverom med plass til dobbeltseng og nattbord

Praktisk garderobeskap

Soverom

Bad

Flislagt bad

Opplegg for vaskemaskin

Entré med praktisk garderobeskap

Felles gang

God plass til utemøbler

Balkong

Balkong

Plantegning

Koselige grøntområder med plen og prydbusker

Fine sittebenker i området

Løren Torg

Kort vei til Baker Hansen hvor man kan nyte bakst

Kaffebrenneriet

Umai Sushi

Lørenparken byr på store grøntområder for store og små

T-bane på Løren

Løren har flere spisesteder og by på, her Sanjay`s

Nabolagsprofil

Økern/Løren -BEKLAGER, boligen er solgt! Visning er avlyst

Spireaveien 10 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 850 000,-

Økern/Løren -BEKLAGER, boligen er solgt! Visning er avlyst: Økern/Løren -BEKLAGER, boligen er solgt! Visning er avlyst

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 850 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 511,-
Fellesgjeld:
Kr 1 937,-
AREAL (P-ROM / BRA)
32 / 32 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger tilbaketrukket med fin utsikt mot et rolig gårdstun. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Dagligvarer handler du hos Meny, Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Domino's Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. I september åpner søndagsåpen Bunnpris og i oktober blir det ny storkiosk på Løren Torg.

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i området. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle. Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren/Økern er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud med t-bane og buss. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm. Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland.

Les mer om planene her: http://www.projectokern.com/

Barnehager og skoler

Barnehager:

Refstad barnehage (1-6 år) 0.3 km

Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.3 km

Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km

Skoler:

1-7 kl. Løren skole 0.3 km

1-7 kl. Refstad skole 0.8 km

1-7 kl. Sinsen skole 1.5 km

1-10 kl. Teglverket skole 1.6 km

8-10 kl. Frydenberg skole 1.1 km

Kuben videregående skole 1.6 km

Valle Hovin videregående skole 2.3 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 850 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 937,-

Totalpris

Kr 2 851 937,-

Felleskostnader

Kr 1 511,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

3

Byggeår

2005

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

32m2

Bruksareal

32m2

Tomt

2939m2

KR-kode

5418153

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Spireaveien 10 A, 0580 Oslo

Gnr. 124, bnr. 198, snr. 44, i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 2.939 kvm som tilhører sameiet. For det meste flat tomt som er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, hellebelagte gangveier, treplatting, sittebenker, sykkelskur, trær, gressplen og ulik beplantning.

Parkering

Muligheter å leie parkeringsplass dersom plasser er ledig.

Praksis er at det henges opp lapper i oppgangene når en beboer ønsker å leie ut sin plass. Sameiet disponerer fire gjesteparkeringsplasser på bakkeplan og ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Sameieter ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 37 kvm.

Totalt bruksareal: 32 kvm.

Totalt primærrom: Entré/gang, stue/kjøkken, bad og soverom: 32 kvm.

Boligen disponerer en bod på ca.5 kvm med vegger i gitterutførelse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.09.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasaden er delvis pusset og malt og delvis kledd med panel.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Følgende forhold er merket med TG2:

- Gulv: Overflater med noe bruksslitasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Spireaveien 10 A! En moderne og lys 2-roms leilighet med svært arealeffektiv og praktisk god planløsning. Leiligheten ligger i boligblokkens 3. etasje, og har fra stuen direkte utgang til solrik balkong på ca. 6 kvm. med utsyn mot grønt og trivelig fellesareal. Leiligheten passer ypperlig for deg som skal kjøpe bolig for første gang, utleiebolig eller pendlerleilighet. Her har du muligheten til å kjøpe en lettstelt leilighet med nærhet til både Løren og Økern samt gangavstand til offentlig kommunikasjon. Dette er et spennende område av byen som er i sterk vekst!

Entré:

Fra inngangen er det et felles vindfang som deles med nabo. I leiligheten er det en lys entré med god plass til sko og yttertøy i praktisk garderobeskap.

Stue:

Leiligheten er gjennomgående og stuen har store vindusflater. De store vinduene gir godt med lysinnslip og stuen oppleves lys og luftig. God plass til sofa med tilhørende møblement og et koselig spisebord. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong på 6 kvm. God plass til utemøbler.

Kjøkken:

Leiligheten har en praktisk åpen stue og kjøkkenløsning. Pent kjøkken med fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Det er montert fliser over kjøkkenbenk. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Integrert komfyr. Varmvannsbereder i kjøkkenskap.

Soverom:

Lyst og romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og garderobeløsning.

Bad:

Delikat og flislagt bad med fordelerskap i himling.

Servant på vegghengt servantskap, vegghengt toalett med innebygd sisternekasse. Opplegg for vaskemaskin. Ny vask med skap fra 2015.

Øvrige fasiliteter med leiligheten:

- Lave felleskostnader.

- Perfekt utleieobjekt, pendlerleilighet eller førstegangskjøp.

- Ytterdører er malt og alle lamper i fellesganger er nye i 2017.

- Ny vask med skap på badet fra 2015.

- Kjellerbod.

- Dyrehold er tillatt.

Garderobeskap i entré og soverom, lamper, kjøleskap og vaskemaskin medfølger salget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler i baderomsgulv. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 17.11.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser. Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om adkomstrett, midlertidig dispensasjon fra Spireaveiens bredde med forpliktet vederlagsfri overdragelse til av nødvendig veigrunn til kommunen samt erklæring/avtale om tilleggsdel til seksjonen. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Sameiet Spireaveien 10 A, med sameiebrøk 31/2474, som består av 57 leiligheter.

Sameiet ble oppført i 2004-2005, og består av to boligblokker på fire og fem etasjer, knyttet sammen i felles oppgang. I tillegg kommer felles garasjeanlegg, opparbeidet hage/grøntareal, samt sportsboder i kjeller.

Styreleder Alf Ove Fremmersvik, 975 14 358.

Forretningsfører er Agio Forvaltning AS, tlf. 922 06 655.

Sameiets bygningsmasse er fullverdiforsikret hos Gjensidige Forsikring, polisenr. 76664058.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold, slik som hund og innekatt er tillatt i henhold til husordensreglene. Utover dette er dyr som ikke hører hjemme i den norske fauna ikke tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

- Ny leverandør for tv og internett, Riks-TV og Lynet Bredbånd.

- Fulgt vedlikeholdsplan.

- Byttet til LED-lys i fellesområdene.

- Gjennomført vår-og høst-dugnader.

- Renholdsavtale med City Maid.

- Malt tak, dører og vegger i oppgangen/trappehuset.

- Tettet vannlekkasje i el-rom. Sveiset på ny membran rundt søyler til svalganger i hagen, forsterket overgangen mellom søyle/betong.

- Fornying/utbedring av utearealet i bakgården. Nye fliser lagt ned der det tidligere var treverk/plen. Justert underlaget til riktig fall slik at nedbør nå blir ført bort fra bygningsmassen.

- Utbedret frostskader i vertikale stålkonstruksjon til svalganger i bygget mot 10B.

- Nye dreneringspumper i kjelleren.

Planlagte påkostninger:

Styret er i prosess med å innhente tilbud fra OPAK for vedlikehold av bl.a. balkonger, bjærebelker, svalgganger og betongdekke. Dette er fremdeles på forprosjektering og kostnaden er ikke avklart.

Antatt gjennomføring er sommer/høst 2019.Sameiet har et blancolån på kr. 2 millioner hvorav 250.000,- er tatt ut. Styreleder antar at prosjektet vil holde seg innenfor disse rammene, men foreløpig ikke avklart. Det bør forventes økning av fellesgjelden i forbindelse med gjennomføringen av prosjektet. Etter samtale med styreleder 16.08.18 er det ingen planer p.t som vil føre til økning av felleskostander, men det er mulighet for at disse øker utover høsten. Ellers er det vanlig vedlikeholdsprosjekter som foreligger i en vedlikeholdsplan, dersom det ønskes ytterligere informasjon om dette ta kontakt med megler.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4222 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015. Nord for eiendommen er det en tomt p.t. regulert til industri.

Økern området gjennomgår en større transformasjon med bl.a. boligfortetning. Dagens aktivitet på Økern torg, Økern Torghall, fraflytter området i 2021. Kommunens tomter rundt Ulvenveien, som ligger "byggeklare" ønskes samtidig omregulert og utviklet ifm. pågående

bymessig fortetning og utvikling av Økern Sentrum/"Stor-Økern". Planforslag med saksnr: 201607804. Gjelder utbygging av Økern torgvei 6, Spireaveien 20 og Ulvenveien (gnr/bnr:123/28, 123/470, 124/194, 124/38,124/88). Nordtomta: hovedsaklig bolig

(1500 stk), noe næring (ca. 1000 kvm) foreslått høyde på mellom 4-13 etg. Sydtomta 1: Maks 2.000 kvm handel, 18.000 kvm kontor/allmennyttig formål, flerbrukshall 3.000 kvm, boliger 4.000 kvm. foreslått høyde på mellom4-12 etg. Sydtomta 2: 20.000 kvmkontor/allmennyttig formål foreslått 8 høyde på mellom 2-20 etg. I tillegg kommer grønnstruktur og veiarealer. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.511,- pr. mnd. og inkluderer: Kabel-TV og bredbånd (grunnpakke), felles bygningsforsikring, vaktmestertjenester, renter og avdrag på fellesgjeld, strøm til fellesarealer, kommunale avgifter, forretningsførsel

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Andel felleskostnader kr 1.075,-

Kapitalutgifter avdrag kr 128,-

Kapitalkostnader renter kr 10,-

Kabel-tv kr 199,-

Internett kr 99,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.000,- pr. år. / 7.000 kwh. pr. år. Boligen er tilknyttet Riks som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 199,- pr. mnd, og internettleverandør er Lynett og har en avgift på kr 99,- pr.mnd (grunnpakken er inkludert i felleskostnadene).

Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.000,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.929.457,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.937,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Refstad Sør
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Økernparken 0.8 km
Sinsen kirke 1.1 km
Sinsenkrysset 1.2 km
Aker sykehus 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.2 km
Sentralstasjon Oslo S 5.5 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.2 km
Bussholdeplass Lørenvangen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.4 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.6 km
Treningssenter Sports Club Økern 0.7 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.3 km
Refstad skole (1-7 kl.) 0.8 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.6 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.1 km
Kuben videregående skole 1.6 km
Valle Hovin videregående skole 2.3 km

Barnehager

Refstad barnehage (1-6 år) 0.3 km
Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.3 km
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.6 km
Kjøpesenter Økernsenteret 0.9 km
Postkontor Meny Løren 0.7 km
Postkontor Nydalen postkontor 2.8 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.7 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 1.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.6 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.5 km
Dagligvare Meny Løren 0.7 km
Dagligvare Kiwi Økernveien 0.7 km
Kiosk/video Pizzabuzzen Økern 0.7 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.8 km
Bensin Circle K Økern 1.1 km
Bensin Circle K Bjerke 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 25,4 %
Husholdninger uten barn 74,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Refstad Sør 1438 759

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.

Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?