Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 800 000,- for kr 2 800 000,-

Balkongen er på ca. 6 kvm

Balkong-utsikt mot hyggelig gårdstun

Balkong

Stue

Stua har utgang til balkong

Stue med plass til sofa og spisebord

Åpen stue/kjøkkenløsning med plass til sofa og spisebord

Kjøkkenet har heltre benkeplate med flislagt vegg

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue

Soverommet er romslig og har plass til dobbeltseng.

Soverom

Soverom med skyvedørsgarderobe

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc

Dusjbad/wc med vegghengt toalett og dusjsone

Entré

Felles gang som deles med nabo.

3D-planskisse - 4. etasje - Spireaveien 10 B

2D-planskisse - Spireaveien 10 B - 4. etasje

Fasaden vender mot syd

Kart over nabolaget

Løren Torg

Meny med post-i-butikk

Kaffebrenneriet - for kaffe-elskere

Baker Hansen - et tygg og du er hektet

Sterk - spør megler om prøvemedlemsskap

Lørenparken - en solskinnsdag

Løren Idrettsplass

Hyggelige gangveier

Løren t-banestasjon

Økern/Løren- Fin gjennomgående 2-roms med solrik, sydvendt balkong. Varmtvann & fyring inkl. Ingen forkjøpsrett.

Spireaveien 10 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 800 000,-

Økern/Løren- Fin gjennomgående 2-roms med solrik, sydvendt balkong. Varmtvann & fyring inkl. Ingen forkjøpsrett.: Økern/Løren- Fin gjennomgående 2-roms med solrik, sydvendt balkong. Varmtvann & fyring inkl. Ingen forkjøpsrett.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 942,-
Fellesgjeld:
Kr 188 414,-
AREAL (P-ROM / BRA)
32 / 32 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendom beliggende i et etablert, sentralt og skjermet område på Økern/Løren i Oslo kommune.

Gangavstand til Løren kjøpesenter som har et variert servicetilbud med butikker, frisør, kafeer, post-i-butikk m.m. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Økern er et område i stor vekst. Det planlegges store endringer av området de kommende år med opplevelser, service, hotell, kultur, boliger, barnehage, restauranter, handel, kontor, helsetilbud og rekreasjon. I tillegg kommer trolig kino og badeland. Alt dette i en åpen bystruktur med store utearealer og romslige torg, møteplasser og flotte grøntarealer.

T-banestasjon og bussholdeplass i nærheten med ca.12 minutter til Oslo sentrum med t-bane. Boligen ligger i et barnevennlig område med blant annet barnehager, skoler, kunstgressbane, idrettshall og ishall i nærmiljøet.

Meget god adkomst til sentrum med busslinje 23 (nærmeste holdeplass er Lørenvangen) der stopper også flybussen. Fra knutepunktet Sinsenkrysset kan man ta 31-bussen som går døgnet rundt. T-bane på Løren, Økern og Sinsen. Ringveien er lagt i tunnel og i stedet er veien blitt miljøgate og industribygninger forsvinner til fordel for nye boliger. I tillegg er det sykkelfelt med forbindelse over Grünerløkka til sentrum og mot marka langs Trondheimsveien.

Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Løren, Hasle, mm.

Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Gangavstand også til Årvolldammen, Torshovdalen, Tøyenparken, Botanisk hage, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Hasle-Løren IL med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på www.okernsentrum.no

Barnehager og skoler

Barnehager:

Espira Spirea bhg (1-6 år) 0.2 km*

Refstad bhg (1-6 år) 0.3 km*

Espira Gartnerløkka bhg (1-6 år) 0.4 km*

Skoler:

Løren skole (1-7 kl.) 0.2 km*

Refstad skole (1-7 kl.) 0.5 km*

Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.9 km*

Kuben Vgs. 1.5 km

Valle Hovin Vgs. 2.6 km

Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 800 000,-

Fellesgjeld

Kr 188 414,-

Totalpris

Kr 2 988 414,-

Felleskostnader

Kr 2 942,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

2007

Soverom

1

Heis

Ja

Primærrom

32m2

Bruksareal

32m2

Tomt

2687m2

KR-kode

541870

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Spireaveien 10 B, 0585 Oslo

Gnr. 124, bnr. 112 i Oslo kommune.

Leil.nr. 35, andelsnr. 35,

Spireaveien 10 B Borettslag,

org.nr. 991 692 339

Tomten

Eiet tomt på 2.687,8 kvm som tilhører borettslaget. Fellestomt med plen, sandkasse og asfalterte arealer. For det meste flat tomt som er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, hellebelagte gangveier, treplatting, sittebenker, sykkelskur, trær, gressplen og ulik beplantning.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området. Mulighet til å leie parkeringsplass dersom plasser er ledig. Praksis er at det henges opp lapper i oppgangene når en beboer ønsker å leie ut sin plass. Generelt sett er det gode parkeringsmuligheter i nærområdet.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 37 kvm

Totalt bruksareal: 32 kvm

Primærrom: 32 kvm

Bad, entré/gang, stue/kjøkken, soverom

I tillegg disponerer boligen kjellerbod på 4,9 kvm. med vegger i gitter utførelse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.05.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur i støpt betong. Frittbærende dekker utført i armert betong. Bærende yttervegger og leilighetskillevegger i betong. Fasaden er delvis pusset og malt og delvis kledd med panel. Flatt tak antatt utført som kompakt tak. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Utvendig fasader pusset opp i borettslagets regi våren 2017, og det er heis i bygget.

Badet er et prefabrikkert modulbad produsert på fabrikk. Slike bad løftes ferdig konstruert inn i bygget hvor de kobles til vann, avløp og ventilasjon. De er utført som en vanntett betong og stål konstruksjon, med smøremembran under fliser på gulv og vegger. Fordelerskap med stoppekraner himling.

Entrédør i fabrikkmalt glatt utførelse. Balkongdør med 2-lags isolerglass fra 2007. Formpressede innerdører med bikubekjerne av papp. Vinduer med 2-lags isolerglass i treramme av gran eller furu fra 2007.

Balkong på 6,1 kvm. Utført på betong dekke. Tilgang fra stue. Flislagt gulv. Stikkontakt på vegg. Avrenning mot balkong ytterkant. Merk at fall på gulv ikke kontrollert. Rekkverk i stål med innfelte plater og spiler.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder svak støyende lyd fra kjøkkenventilator. Det var undertrykk i leiligheten. Årsak kan være enten for kraftig avtrekk eller tette friskluftsventiler grunnet tiltetting av støv etc.

Standard

Lys og gjennomgående leilighet med god planløsning. Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og består av stue med utgang til balkong, kjøkken i åpen løsning, soverom, dusjbad/wc og entré. Leiligheten fremstår som velholdt og med standard fra byggeår. Adkomst til leiligheten fra felles trapperom med heis og via utvendig svalgang. Beliggenheten er svært attraktiv, i en rolig gate, og med kort gangavstand til de fleste fasiliteter. Passer ypperlig som førstegangsbolig.

Stue (ca. 14 kvm): Hyggelig stue med utgang til balkong. Plass til spisebord og sittegruppe.

Balkong: Solrik og sydvendt balkong på ca. 6 kvm. Stikkontakt. Sol fra midt på dagen og til 18-19-tiden i sommerhalvåret.

Kjøkken: Fronter i høyglans utførelse. Heltre benkeplate med innfelt servant. Flislagt vegg over kjøkkenbenk. Belysning under overskap. Integrert komfyr og platetopp. Frittstående kjøl/frys. Flexit ventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Brannslange tilkoblet vannkran i kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom (ca. 8 kvm): Plass til stor seng. Garderobeskap og vindu mot nord.

Dusjbad/wc: Heldekkende servant med underskap. Speil integrert i fliser og belysning. Vegghengt toalett med innebygd sisternekasse. Dusjsone med dusjdør i glass. Opplegg for vaskemaskin og kondenstørketrommel. Vaskemaskin følger med.

Entré: Sikringsskap med automatsikringer. Porttelefon med døråpner. Plass til garderobeskap. For øvrig yttergang som deles med en nabo.

Lagringsplass: Sportsbod på ca. 4,9 kvm i kjeller.

Vegger: Keramiske fliser på bad, fliser over kjølkkenbenk, øvrige veggflater er malte.

Gulv: Hovedsakelig 3-stavs eikeparkett i alle rom. Flislagte gulv med gulvvarme på bad.

Himlinger: Lakkerte stålplater på bad, øvrige himlinger er malte.

Oppvarming

Fjernvarme via radiatorer. Varmekabler i gulv på bad. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Mekanisk avtrekk fra kjøkken og bad, friskluftventiler i yttervegg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 27.10.2009. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 5 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet en erklæring/avtale som sier at sameiet må opparbeide samt overdra vederlagsfritt nødvendige veigrunn inntil 10 meter med bruksrett til skjærings-og fyllingsarealer til Oslo kommune når de måtte kreve det. De omhandler også bl.a bestemmelse om kloakkledning, veg og benyttelse samt gamle avtaler vedr lagerbrakke og lagerbygg.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Spireaveien 10 B Borettslag, org.nr. 991 692 339.

Borettslaget består av tilsammen 61 andeler og ble innflyttningsklart i 2007.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22865500.

Det praktiseres IKKE forkjøpsrett.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt, men må søkes om til styret.

Borettslagets eiendommer er forsikret i If... Skadeforsikring med polisenummer 895149.

Det skal innkreves et dugnadsgebyr årlig i juli måned på kr 500,- pr. leil. Dugnadsgebyret utbetales i januar til de som møter på minst en dugnad i løpet av foregående år.

Alle som flytter inn skal bestille navnskilt til postkassene hos leverandøren. Disse koster ca. kr 100,- stk. Dette skal bestilles innen fire uker etter innflytting. Dersom man ikke gjør dette vil styret gjøre det for dem, mot ett tillegg på kr 150,- i gebyr.

Se borettslagets hjemmeside: www.s10b.no.

Foretatt påkostninger de senere år/ Styret har hatt fokus på gjennomgang av følgende saker:

- Utvendig fasade, vinduer og ytterdører pusset opp i borettslagets regi våren 2017.

- GET kabel-tv og bredbånd

- Nytt ringeklokkesystem som styres via mobiltelefon

- Husleie

- Serviceavtaler

- Vedtekter

- Utleie

- Postkasseskilt

- Ingen Reklame

- Oppbevaring garasjeanlegg

- Trappenedgang fra utgangsparti ned til gangvei

Fremtidige påkostninger:

- Vurderes å sette opp gjerde mot Spireaveien 12 på sikt.

Etter samtale med styreleder 18.12.2017 er det ingen planer som vil føre til økning i felleskostnader eller fellesgjeld.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er medlem i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS for dekning av manglende innbetalinger av felleskostnader.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4222 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattes også av kommuneplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015.

Økern området gjennomgår en større transformasjon med bl.a. boligfortetning. Dagens aktivitet på Økern torg, Økern Torghall, fraflytter området i 2021. Kommunens tomter rundt Ulvenveien, som ligger "byggeklare" ønskes samtidig omregulert og utviklet ifm. pågående bymessig fortetning og utvikling av Økern Sentrum/"Stor-Økern".

Planforslag med saksnr: 201607804. Gjelder utbygging av Økern torgvei 6, Spireaveien 20 og Ulvenveien (gnr/bnr: 123/28, 123/470, 124/194, 124/38, 124/88). Nordtomta: hovedsaklig bolig (1500 stk), noe næring (ca. 1000 kvm) foreslått høyde på mellom 4-13 etg. Sydtomta 1: Maks 2.000 kvm handel, 18.000 kvm kontor/allmennyttig formål, flerbrukshall 3.000 kvm, boliger 4.000 kvm. foreslått høyde på mellom 4-12 etg. Sydtomta 2: 20.000 kvm kontor/allmennyttig formål foreslått høyde på mellom 2-20 etg. I tillegg kommer grønnstruktur og veiarealer.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.942,- pr. mnd. og inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, kabel-tv, bredbånd, trappevask, vaktmestertjenester, nedbetaling av renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel og generell drift av borettslaget.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter. Det innkreves et dugnadsgebyr på kr 500,- i juli hvert år. Beløpet utbetales i januar til de som møter på minst en dugnad i løpet av foregående år.

Felleskostnadene fordeles slik:

Herav:

Driftsutgifter 1.019,-

Fjernvarme/varmtvann 493,-

Kabel-tv 446,-

Kapitalkost. lån 1 EIKA 984,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 130,- pr. mnd. for strøm og nettleie (ca. 150 kwh. pr. mnd.). Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett. Kostnader for dette er inkl. i mnd. betalte felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.989.446,-. Av dette beløpet utgjør kr 188.414,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Refstad Sør
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Økernparken 0.6 km*
Sinsen kirke 0.8 km*
Aker sykehus 0.8 km*
Bjerke travbane 1 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.3 km
Sentralstasjon Oslo S 5.6 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.8 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 0.7 km*
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.1 km*
Bussholdeplass Lørenvangen 0.2 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.2 km*
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.3 km*
Treningssenter Sports Club Økern 0.5 km*
Treningssenter STERK 0.6 km*

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.2 km*
Refstad skole (1-7 kl.) 0.5 km*
Frydenberg skole (8-10 kl.) 0.9 km*
Kuben videregående skole 1.5 km
Valle Hovin videregående skole 2.6 km

Barnehager

Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.2 km*
Refstad barnehage (1-6 år) 0.3 km*
Espira Gartnerløkka barnehage (1-6 år) 0.4 km*

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.5 km*
Kjøpesenter Økernsenteret 0.6 km*
Postkontor Meny Løren 0.6 km*
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.6 km*
Apotek Apotek 1 Bjerke 1.4 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.7 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Kiwi Økernveien 0.4 km*
Dagligvare Meny Løren 0.6 km*
Kiosk/video Pizzabuzzen Økern 0.5 km*
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.6 km*
Bensin Circle K Økern 1.1 km
Bensin Circle K Bjerke 1.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 25,4 %
Husholdninger uten barn 74,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Refstad Sør 1438 759

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fastpris kr 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kristine Mevik
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?