Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Velkommen til Spireaveien 4 C. En strøken ny 2-roms selveierleilighet i 4.etg.

Praktisk stue med åpen kjøkken løsning. Her er det plass til sofagruppe og spisebord. De store vinduene sørger for at man får inn mye naturlig lys og skaper en god atmosfære.

Stue

Stue

Stue med åpen kjøkkenløsning

Stue

Stue

Åpen kjøkkenløsning mot stue

Åpen kjøkkenløsning mot stue

Åpen kjøkkenløsning mot stue med pen hvit innredning med profilerte fronter, fliser på vegg over laminat benkeplate, oppvaskkum, integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr og

Kjøkken

Kjøkken med plass til spisebord

Kjøkken

Delikat flislagt badeværelse med vegghengt wc, servant på vegghengt servantskap og overskap med speil. Vegghengte dusjdører i glass i dusjnisje, opplegg til vaskemaskin og varmekabler i gulv.

Badeværelse

Badeværelse

God plass til dobbeltseng, samt nattbord. Rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Pen tre stavs eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Soverom

Soverom

Entré

Entré

Entré

Garderobe/ innvendig bod

Stor og solrik sydvendt balkong på ca. 13 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Stor og solrik sydvendt balkong på ca. 13 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Balkong

Balkong

Fellesområder

Fellesområder

Fellesområder

Fellesområder

Fellesområder

Fellesområder

Fellesområder

Fellesområder

Plantegning i 2 D med arealmål

Kart over nabolaget

Fotballbane i området

Hyggelige turområder

Løren Torg

Løren T-bane

Kiwi Løren

Baker Hansen Løren

Kaffebrenneriet

Umai sushi

Økern/Løren - Strøken ny 2-roms selveierleilighet i 4.etg - Stor solrik balkong på ca. 13 kvm - Utbygger garanti.

Spireaveien 4 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 400 000,-

Økern/Løren - Strøken ny 2-roms selveierleilighet i 4.etg - Stor solrik balkong på ca. 13 kvm - Utbygger garanti.: Økern/Løren - Strøken ny 2-roms selveierleilighet i 4.etg - Stor solrik balkong på ca. 13 kvm - Utbygger garanti.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Heis:
Ja
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 400 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 704,-
AREAL (P-ROM / BRA)
38 / 41 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendom beliggende i et etablert, sentralt og skjermet område på Økern/Løren i Oslo kommune.

Gangavstand til Løren kjøpesenter som har et variert servicetilbud med butikker, frisør, kafeer, post-i-butikk m.m. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjay's, nyåpnede Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Økern er et område i stor vekst. Det planlegges store endringer av området de kommende år med opplevelser, service, hotell, kultur, boliger, barnehage, restauranter, handel, kontor, helsetilbud og rekreasjon. I tillegg kommer trolig kino og badeland. Alt dette i en åpen bystruktur med store utearealer og romslige torg, møteplasser og flotte grøntarealer.

T-banestasjon og bussholdeplass i nærheten med ca.12 minutter til Oslo sentrum med t-bane. Boligen ligger i et barnevennlig område med blant annet barnehager, skoler, kunstgressbane, idrettshall og ishall i nærmiljøet.

Meget god adkomst til sentrum med busslinje 23 (nærmeste holdeplass er Lørenvangen) der stopper også flybussen. Fra knutepunktet Sinsenkrysset kan man ta 31-bussen som går døgnet rundt. T-bane på Løren, Økern og Sinsen. Ringveien er lagt i tunnel og i stedet er veien blitt miljøgate og industribygninger forsvinner til fordel for nye boliger. I tillegg er det sykkelfelt med forbindelse over Grünerløkka til sentrum og mot marka langs Trondheimsveien.

Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Løren, Hasle, mm.

Løren har også parkanlegg med Peer Gynt statuer og lekeapparater, samt Kanonhallen som benyttes som kulturhus. Gangavstand også til Årvolldammen, Torshovdalen, Tøyenparken, Botanisk hage, Bjerkedalen park, friområder ved Sinsen Hageby og Valle Hovin. Hasle-Løren IL med tilbud innenfor fotball, ishockey, ski, innebandy, håndball, sykling og multisport. Løren Idrettspark består av kunstgressbaner, klubbhus, Løren ishall og Lørenhallen. Sistnevnte benyttes i all hovedsak til håndball og innebandy.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler små og store naboer.

Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på www.okernsentrum.no

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 400 000,-

Felleskostnader

Kr 1 704,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

4

Byggeår

2017

Soverom

1

Heis

Ja

Garasje

Ja

Primærrom

38m2

Bruksareal

41m2

Tomt

4657m2

KR-kode

5418131

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Spireaveien 4 C , 0580 Oslo

Gnr. 84, bnr. 184,416, snr. 55 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 4.657,6 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Det er mulighet for kjøp av garasjeplass for kr. 400.000,- i Løkkehagen II garasjesameie som er et tingsrettslig sameie med gnr 84/184 for Løkkehagen II. Felleskostnader vil bli tillagt etterhvert. Sameiet er ikke registrert enda. Eierskiftegebyr kr. 697,- inkl. mva faktureres ved kjøp. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 46 kvm.

Totalt bruksareal: 41 kvm.

Totalt primærrom: 38 kvm.

Primærrom:

Bad, entré, stue/kjøkken, innredet rom, soverom : 38 kvm.

Sekundærrom:

Innvending bod: 3 kvm.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 5,1 kvm. med vegger i gitter utførelse.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.07.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, frittbærende dekker, bærende yttervegger og leilighetskillevegger i armert betong. Fasade er utvendig forblendet med spekket tegl. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Vinduer med 3 lags isolerglass i treramme av gran eller furu, datert 2017. Balkongdør med 3 lags isolerglass datert 2017. Entredør i fabrikkmalt utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging". Balkong på 12,8 m2. Utført på betong dekke. Tilgang fra stue. Ubehandlet betong på gulv. Det er montert belysning og stikkontakter. Avrenning mot balkong ytterkant. Merk at fall på gulv ikke kontrollert. Rekkverk i stål med innfelte glassplater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Entré

Lys og romslig entré med god plass for oppbevaring av sko- og yttertøy i garderobe/innvending bod. Pen tre stavs eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Adkomst til badeværelse og stue med åpen kjøkkenløsning.

Stue:

Praktisk stue med åpen kjøkken løsning. Her er det plass til sofagruppe og spisebord. De store vinduene sørger for at man får inn mye naturlig lys og skaper en god atmosfære. Pen eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater. Fra stuen er det utgang til stor og solrik sydvendt balkong på ca. 13 m² med plass til utemøbler, grill m.m.

Åpen kjøkkenløsning mot stue med pen hvit innredning med profilerte fronter, fliser på vegg over laminat benkeplate, oppvaskkum, integrerte hvitevarer med innfelt platetopp i benkeplate, oppvaskmaskin, komfyr og

kjøl/frys. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin, samt waterguard.

Bad:

Delikat flislagt badeværelse med vegghengt wc, servant på vegghengt servantskap og overskap med speil. Vegghengte dusjdører i glass i dusjnisje, opplegg til vaskemaskin og varmekabler i gulv.

Soverom:

God plass til dobbeltseng, samt nattbord. Rikelig med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Pen tre stavs eikeparkett på gulv og lysmalte vegg- og takflater.

Utstyr/fasiliteter:

- Kjellerbod på ca. 5 m².

- Stor solrik balkong på ca. 13 m².

- Nytt bygg fra 2017.

- Heis til alle plan.

- Bra utleieobjekt.

- Automatsikringer.

- Felles brannvarslingsanlegg.

- Garanti fra utbygger.

Oppvarming

Vannbåren oppvarming med radiatorer. Bygget får levert varmtvann fra et fjernvarmeanlegg. Elektriske varmekabler i baderomsgulv. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 26.04.2018 og denne følger vedlagt.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Gjenstående arbeider; Ferdig innen 09.04.2018:

- klargjøring av sprinkleranlegg

Ferdig innen 01.05.2018:

- innregulering ventilasjon

Oppgaver på utomhusarealene som skal være ferdige innen 31.05.2018 grunnet av lang vinter og sen vår og som var nødvendige å utsette for å sikre kvaliteten:

- planering og tilsåing av noen grøntarealer

- noe beplantning

- supplering av belegningsstein

- lekeapparater

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

De øvrige servituttene omhandler: Bestemmelse om vei, vann og kloakkledninger, bestemmelse om takreklame. Samt gjensidig rett til gang- og sykkeladkomst og gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for vedlikehold.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Løkkehagen II sameie, med sameiebrøk 41/7538.

Sameiet består av112 boligseksjoner.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 59 99.

Sameiet er forsikret i Tryg Forsikring med polisenr. 6701037.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4830 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 29.04.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.704,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter, bygningsforsikring, forretningsførsel, vaktmestertjenester, kabel-TV fra Altibox og bredbånd fra VikenFiber m.m.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Nåværende eier har ikke hatt noe strømforbruk, da leiligheten er helt ny.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.491.467,-. I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Grunnkrets Refstad Sør
Kirkesogn Sinsen

Steder i nærheten

Økernparken 0.9 km
Aker sykehus 1.1 km
Sinsen kirke 1.2 km
Sinsenkrysset 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 45.6 km
Sentralstasjon Oslo S 5.7 km
Jernbanestasjon Grefsen stasjon 1.7 km
T-bane stasjon Økern T-banestasjon 1 km
Trikkeholdeplass Sinsenkrysset 1.2 km
Bussholdeplass Lørenvangen 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenhallen 0.3 km
Idrettsanlegg Hasle/Løren idrettslag 0.5 km
Treningssenter Sports Club Økern 0.8 km
Treningssenter Condis Treningssenter Økern 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Løren skole (1-7 kl.) 0.4 km
Refstad skole (1-7 kl.) 0.8 km
Sinsen skole (1-7 kl.) 1.5 km
Teglverket skole (1-10 kl.) 1.8 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.2 km
Kuben videregående skole 1.7 km
Valle Hovin videregående skole 2.6 km

Barnehager

Refstad barnehage (1-6 år) 0.2 km
Espira Spirea barnehage (1-6 år) 0.4 km
Økernly barnehage (9 mnd-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Løren Torg 0.8 km
Kjøpesenter Økernsenteret 1 km
Postkontor Meny Løren 0.8 km
Postkontor Nydalen postkontor 3 km
Apotek Apotek 1 Løren Torg 0.8 km
Apotek Apotek 1 Bjerke 1.3 km
Vinmonopol Vinmonopolet Hasle Torg 1.8 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Meny Løren 0.8 km
Dagligvare Kiwi Økernveien 0.8 km
Kiosk/video Pizzabuzzen Økern 0.8 km
Kiosk/video Minipris Løren kiosk 0.9 km
Bensin Circle K Bjerke 1.2 km
Bensin Circle K Økern 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 32,3 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 25,4 %
Husholdninger uten barn 74,6 %
Gj.snitt byggeår 0
Gj.snitt tomtestørrelse 0
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Refstad Sør 1438 759

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Kristian Birkan
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Charlotte Jenshagen Lunde
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?