Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 500 000,- for kr 2 500 000,-

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen ønsker deg velkommen til visning!

Fasade

Utsikt

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Hall

Balkong

Balkong

Plantegning 2D

Strømmen - VISNING AVLYST! SOLGT FØR VISNING, MED BUD DIREKTE TIL SELGER.

Stalsberg terrasse 2

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 450 000,-

Strømmen - VISNING AVLYST! SOLGT FØR VISNING, MED BUD DIREKTE TIL SELGER. : Strømmen - VISNING AVLYST! SOLGT FØR VISNING, MED BUD DIREKTE TIL SELGER.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 2 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 419,-
Fellesgjeld:
Kr 45 597,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Stalsberg terrasse 2 er en populær to-roms andelsleilighet beliggende i et etablert boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune. Området er rolig og barnevennlig, samtidig med nærhet til barnehager, skoler, buss, tog og gangavstand til gode turmuligheter året rundt. Nærhet til flere aktivitetstilbud som fotballbane, svømmehall, idrettsanlegg, lekeplass, alpinanlegg, hoppbakke og akebakker. En kort sykkeltur fra boligen, ligger Nebbursvollen Friluftsbad som er Lillestrøms populære badested. Her er det basseng, vannsklier, grøntområder og kiosk. Du kan også følge asfalterte gang- og sykkelveier i flotte omgivelser langs Nitelva. Gangavstand til Strømmen Storsenter, som er Norges største kjøpesenter med ca 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Kort avstand til Lillestrøm hvor det er hurtige avganger med tog til Gardermoen Lufthavn og Oslo Sentralstasjon med en reisetid på ca. 12 minutter. Svært sentral beliggenhet med kort vei til E6-aksen for rask transport i retningen Oslo/Gardermoen. Kun 100 meter fra leiligheten ligger bussholderplassen, Strømmen Kirke - som buss nr. 110 går fra, og som kun bruker 6 minutter til Lillestrøm.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Sagdalen skole

8-10 kl. Bråtejordet skole

Vgs. Strømmen videregående skole

Vgs. Lørenskog videregående skole

Barnehager:

Bhg. Bråtejordet barnehage

Bhg. Strømmen barnehage

Bhg. Noahs Ark barnehage

Bhg. Hagan barnehage

Bhg. Sagelva barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og følg deretter skilting mot Strømmen. Etter at du har kjørt gjennom Blåkolltunnelen, følg veien frem til Strømmen Kirke. Ta opp Rælingsveien i rundkjøringen. Ta andre avkjørsel til venstre inn på Gamle Strømsvei, og deretter første avkjørsel mot høyre.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 45 597,-

Totalpris

Kr 2 495 597,-

Felleskostnader

Kr 2 419,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1964

Soverom

1

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

21373m2

KR-kode

6018126

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stalsberg terrasse 2, 2010 Strømmen

Gnr. 77, bnr. 1122 i Skedsmo kommune.

Andelsnr. 5 i Stalsberg Borettslag, org.nr. 948 419 998.

Tomten

Eiet tomt på 21.373,9 kvm som tilhører borettslaget. Boligen ligger i et meget barnevennlig område. Fra stuen er det utgang til en overbygd balkong på ca. 4 kvm. Felleseiendommen er pent opparbeidet med store, frodige grøntarealer, diverse beplantning på inngangssiden, parkeringsareal og asfaltert internvei. I tillegg er det flere felles uteplasser med sittegrupper.

Parkering

Det følger ikke med parkeingsplass eller carport. Alle beboere som har bil må sørge for å skaffe seg en fast parkeringsplass, henvendelser rettes til styret. Det tildeles maks 2 parkeringsplasser pr. boenhet, hvor av maks 1 kan være carport. Borettslaget har gjesteparkering ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 63 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Bruksareal/primærrom:

Entre/gang, stue, kjøkken, bad og soverom: 58 kvm

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod med strømuttak på ca. 5,5 kvm og en vedbod på ca. 1 kvm. Borettslaget har felles sykkelbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.05.2018 utført av Sten-Børge Willye Olsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport en betongkonstruksjon med støpte dekker og støpte/murte vegger mellom boenhetene som antas å være fundamenterte til fjell/faste masser. Ytterveggene/fasadene er pusset/etterisolert med et XPS-fasadesystem. Et overbygget inngangsparti med en seksjon/dør av aluminium/glass og callinganlegg. Vinduer med 2-lags isolerglass fra 1990. Flatt tak tekket med asfalt takbelegg/membran hvor takavrenningen er lagt i egne innvendige soilrør. Boligen har pipeløp av teglstein. En felles lysmalt oppgang med trapper av betong. Ny Høiax varmtvannsbereder i kjøkkenbenken. Boligen har i all hovedsak naturlig ventilasjon med tillegg av ventilasjon på kjøkkenet. El-anlegg med et oppdatert sikringsskap i oppgangen innholdende: Jordfeilautomater/32 A overspenningsvern og en digital strømmåler.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på:

TG3:

Baderom. Det ble målt forhøyde fuktverdier rundt sluket. Baderommet har opprinnelig sluk og er av enkel eldre standard. Forventet levetid er oppnådd, og en oppgradering av baderommet må påregnes. Selger opplyser også i egenerklæringsskjemaet at sluk på bad har vært tett.

TG2:

Kjøkken. Mangeårig bruksslitasje, svelleskader i benkeplatene og manglende frontlist på den ene benkeplaten.

Innvendige overflater: Registrert oppsprukket og løs vinylbelegg på soverommet. Registrert vaskeskader og hakk i laminatet.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen inn i Stalsberg terrasse 2, en 2-roms andelsleilighet med en sentral beliggenhet. Leiligheten fremstår med en normal standard med enkelte oppgraderinger utført underveis, mangeårig bruksslitasje, men har et generelt oppgraderings-/moderniseringsbehov. Planløsningen på leiligheten er praktisk.

Hyggelig stue med store vindusflater, som gir et godt lysinnfall. Rommet er enkelt å innrede, med god plass til en sofagruppe og spisebord. Stuen har utgang til en terrasse med sol på morningen og med plass til et lite kaffesett. Fra balkongen er det utsyn til store, åpne grøntarealer.

Kjøkkenet er av eldre takhøy enkel innredning med folerte glatte fronter, folierte benkeplater og fliser mellom benk/overskap.

Leiligheten har et romslig soverom. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. to disponible kjellerboder på ca. 5,5 og 1 kvm.

Her har du mulighet til å lage din drømmeleilighet :-)

Oppvarming

Leiligheten har elektriske panelovner, vedkamin i stue og en nyere stråleovn på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 01.12.1966. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men det er ifølge selger ikke gjort endringer i hans eietid. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr. 2527, tinglyst: 24.08.1963: Skjøte - Overdragelse av tomten fra Skedsmo kommune til Skedsmo Tomteselskap A/S.

Dagboknr. 706, tinglyst: 04.03.1966: Bestemmelse om veg - erklæring vedrørende rett til vei, vann og avløp.

Dagboknr. 8083, tinglyst: 20.10.1983: Erklæring/avtale - Avtale om at naboeiendommen(gnr/bnr: 77/1455) får legge vann og avløps-ledning over borettslagets tomt, samt rett for naboeiendommen(gnr/bnr: 77/1455) å føre tilsyn og alle mulige reperasjoner av denne.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Stalsberg Borettslag.

Borettslaget består av144 leiligheter, fordelt på 1 bygning med adresse Stalsberg Terrasse 2-36, 2010 Strømmen.

Forretningsfører er BORI Boligbyggelaget Romerike, tlf. 63 89 02 30.

Dugnad må påregnes.

Borettslaget har avtale med BORI om vaktmestertjeneste.

Firmaet Super Renhold er engasjert til å vaske fellesarealene.

Det er fellesvaskeri.

Det er tillatt å ha hund og katt i borettslaget. Eier må imidlertid påse at dyrene ikke er til sjenanse for beboerne.

Foretatt påkostninger de senere år:

Malt samtlige oppganger 2011/2012.

Montert pipebeslag i stål på alle piper over tak 2012.

Fasade rehabilitering bakside 2013.

Nytt tak over carport i 2013.

Skiftet røykvarslere i alle leiligheter 2015.

Skiftet utelamper i carportene, inngangspartiene og hageinngangen, samt fjernet kjøleanlegg 2016.

5 års kontroll på alle brannslukningsapparater. Fasade front. Piper og tak. 2017.

Planlagte påkostninger:

Etter samtale med Morten (styreleder) 24.05.2018 vil det innen kort tid bli innkalling til ekstra ordinær generalforsamling. Det er planlagt rørfornying. Ikke innhentet anbud på pris. Felleskostnadene vil øke med mellom 13-15% dersom planen om rørfornying går igjennom.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten paralellavklares, og har meldefrist 24.05.2018 kl. 14.00.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til 1350 reguleringsplan for 77/1122 datert 24.05.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser for Sentralrenseanlegg Skedsmo kommune gnr/bnr 77/1183 m.fl. vedtatt 30.03.2016.

Nedre Romerike Avløpsselskap IKS (NRA) skal i løpet av en tiårsperiode realisere to prioriterte prosjekter, et overvannrenseanlegg og et biogassanlegg. Dette gjøres ved at de skal utvide eksisterende renseanlegg i fjellhallen under bakken og etablering av en biogassbeholder nær administrasjonsbygningen til NRA i Standveien 22.

Beborere i området vil merke noe støy/rystelser ved utbygging, da det vil innebære sprengningsarbeid.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Oppvaskmaskin på kjøkkenet, og fryser i kjellerboden vil følge boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.419,- pr. mnd. og inkluderer: forretningsførsel, Get kabel-TV grunnpakken, byggningsforsikring, drift/vedlikehold, kommunale avgifter, eiendomsskatt, snøbrøyting m.m

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader: 1.939,-.

Stipulerte kapitalkostnader: 82,-.

Stipulerte kapitalkostnader: 193,-.

Tilleggsytelser:

Kollektivt bredbånd: 79,-.

Miljøgebyr for papirfaktura: 49,-.

Dekoderleie: 27,-.

Parkeringsplass: 50,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og grunnpakken er inkludert i felleskostnadene. Dagens eier har betalt kr. 99 ekstra i mnd for ekstra kanaler. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av internett til kr. 400 pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 7.063,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 650 pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.545.597. Av dette beløpet utgjør kr 45.597,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Stalsberg 8
Kirkesogn Strømmen

Steder i nærheten

Strømmen Kirke 0.1 km
Nitelv bru 1.3 km
Fjellstad 1.9 km
Lillestrøm kulturhus 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 34.6 km
Sentralstasjon Oslo S 22.5 km
Jernbanestasjon Sagdalen stasjon 0.4 km
Bussholdeplass Strømmen kirke 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Slora grusbane 1.6 km
Idrettsanlegg Skjettenhallen 1.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Strømmen 1.1 km
Treningssenter SATS Lillestrøm 2 km

Steder av interesse

Skoler

Sagdalen skole (1-7 kl.) 0.3 km
Frydenlund skole og ressurssenter (1-7 kl.) 0.4 km
Skjetten skole (1-7 kl.) 2.2 km
Volla skole (1-7 kl.) 2.4 km
Bråtejordet skole (8-10 kl.) 1.4 km
Stav skole (8-10 kl.) 2.6 km
Strømmen videregående skole 0.2 km
Lillestrøm videregående skole 2.4 km

Barnehager

Stalsberg familiebhg Avdeling Tott 0.1 km
Noahs Ark barnehage (0-6 år) 0.3 km
Strømmen barnehage (0-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømmen Storsenter 1 km
Kjøpesenter Lillestrøm Torv 2.1 km
Postkontor Coop Prix Strømmen 0.5 km
Postkontor Coop Extra Rælingen 1.4 km
Apotek Apotek 1 Strømmen Storsenter 1 km
Apotek Boots apotek Strømmen 1 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 2.3 km
Dagligvare Coop Prix Strømmen 0.5 km
Dagligvare Joker Strømmen 0.6 km
Kiosk/video Mix Video Nova Strømmen 0.3 km
Kiosk/video Narvesen Strømmen Torget 1 km
Bensin Esso Tiger Strømmen 0.4 km
Bensin Shell Strømmen 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 39,3 år
Gj.snittalder kvinner 43,4 år
Husholdninger med barn 24,6 %
Husholdninger uten barn 75,4 %
Gj.snitt byggeår 1977
Gj.snitt tomtestørrelse 759
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Stalsberg 8 608 345

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?