Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 700 000,- for kr 9 700 000,-

Fasade mot syd

Entre med gulvvarme og garderobe

Stuen med 1 stavs parkett og peisovn

Stuen med direkte utgang til terrasse, hagen og Ekebergsletta

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Stuen

Kjøkken fra 2014

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad 1 etasje

Bad 1 etasje

Gang med nisje og praktisk garderoberom

Bad 2 etasje med historiske fliser og god takhøyde

Hovedsoverommet

Hovedsoverom

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Soverom 4

Soverom 4

Soverom 4

Garderobe

Kjellerstue

Vaskerom

Fasade øst

Terrasse og hage

Romslig hage med direkte adkomst til Ekebergsletta

Hagen

Hagen

Fasade

Hagen

Stamhusveien 25d

Stamhusveien 25d

Hagen

Sommer bilde av hagen

Planskisse 1 etasje

Planskisse 2 etasje

Planskisse kjeller

Ekeberg hageby

Stamhusveien 25 D

Vis på kart

Prisantydning

Kr 8 800 000,-

Ekeberg hageby: Meget pen del av vertikaldelt firemannsbolig med fantastisk beliggenhet inntil Ekebergsletta. 4 soverom og hage.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 8 800 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 929,-
AREAL (P-ROM / BRA)
136 / 139 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et meget attraktivt boligområde på Ekeberg med egen port fra hagen til Ekebergsletta. Denne delen ligger vendt mot "sletta" godt tilbaketrukket fra Stamhusveien. Meget barnevennlig boligområde med kort vei til skole og et rikt fritidstilbud på Ekebergsletta. Kort vei til offentlig kommunikasjon, butikk m.m. Gode solforhold på eiendommen med stor hage og markterrasse mot øst og vest.

Ekebergsletta, Ekebergskogen og ikke minst skulpturparken kan tilby flotte turløyper sommer som vinter. Lysløype for ski om vinteren. Kort vei også til EKT ridesenter, husdyrpark og minigolf. Ca. 5 min. gange til Spar nærbutikk i Vårveien. Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger; fotball, håndball, langrenn, slalom, orientering, svømming, dans, turn mm. Den nye Ekebergparken med flotte skulpturer og restauranter som Ekebergrestauranten og Kongshavn. Eiendommen ligger også i nærheten av Bunnefjorden, med flere hyggelige badestrender, som bla. Ulvøya og Nordstrand bad. Nærmeste kjøpesenter er Manglerud Senter med bank, jernvare, dagligvare, apotek og vinmonopol m.m. I tillegg finner du Bryn Senter med bl.a. kjedebutikker og en av Norges største dagligvarebutikker: Meny. Kun 20 minuters gangavstand til Holtet med matbutikken Jacobs.

Kort vei til buss i Stamhusveien, Buss nr. 34, tar ca. 10 min til sentrum. Langs ring 3, buss nr 23. Vennligst se www.trafikanten.no for rutetider.

Barnehager og skoler

Flere private og offentlige barnehager i nærområdet. Gangavstand til skoler på alle trinn. Iht. til Utdanningsetaten sokner eiendommen til Ekeberg skole, med kort og lite trafikkert skolevei ( over Ekebergsletta). Kort vei også til Brannfjell ungdomsskole.

Dersom ovennevnte skole- og barnehagetilbud er av vesentlig betydning for kjøper må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor og/eller bydelsadministrasjonen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 8 800 000,-

Felleskostnader

Kr 1 929,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1954

Soverom

4

Primærrom

136m2

Bruksareal

139m2

Tomt

5582m2

KR-kode

44.18260

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stamhusveien 25 D, 1181 Oslo

Gnr. 151, bnr. 145, snr. 4 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 5.582 kvm som tilhører sameiet. Solrik og pent opparbeidet hage med gressplen og beplantning samt dels naturhage. Store utearealer på forskjellige nivåer, som gir lite innsyn i hagen. Det er et lite nyplantet epletre som ikke medfølger salget. Det er fellestomt hvor det er vedtektsbestemt at den enkelte seksjon disponerer det areal som naturlig tilfaller boligen. Seksjonene som vender ut mot Stamhusveien har rett til gangadkomst over hagen og til Ekebergsletta.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 155 kvm

Totalt bruksareal: 139 kvm

Totalt primærrom: 136 kvm

Primærrom:

Kjeller 20 kvm: Kjellerstue, vaskerom/wc.

1 etasje 60 kvm: Vindfang, trappegang, dusjbad, kjøkken, stue.

2 etasje 56 kvm: Trappegang, 4 soverom, bad.

Sekundærrom:

Kjeller 3 kvm: Bod.

I tillegg har boligen en utebod i hagen på ca 7 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.01.19 utført av Finn Halvor Bjørntvedt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong- og trekonstruksjoner. Betongsåle, antar fundamentert til faste masser/fjell. Grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk som utvendig er kledd med liggende kledning. I 2016 ble det montert ny utvendig kledning på alle ytterveggene, bortsett fra i overkant av stuevindu og ned mot terreng på denne veggflaten. Trebjelkelag som etasjeskillere. Saltak i trekonstruksjon tekket med shingel fra 2016 når boligen ble påbygget. Alle vinduene ble skiftet i 2017 bortsett fra stuevindu og terrassedør. Stuevinduet er stemplet produksjonsår 1982.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Pen bolig med god standard og en drømmebeliggenhet!

Del av en firemannsbolig over 3 plan med en god intern beliggenhet, tilbaketrukket fra vei og gode solforhold. En pen bolig med innredning og farger i en lys og tidløs stil. Boligen er vesentlig påbygget og omgjort siden byggeår. Meget god planløsning med bad/wc i alle etasjene, 4 soverom i samme plan samt romslig stue og kjøkken i 1 etasje. Kjeller inneholder vaskerom/wc, innredet kjellerom som eier har benyttet som kjellerstue samt bod.

Følgende er påkostet siden eier overtok boligen i 2013:

I 2013 ble dusjbadet i 1. etasje ombygd og pusset opp.

I 2013 ble veggflatene i 1. etasje fornyet med gipsplater, som ble sparklet og malt + at disse har blitt malt igjen i 2018.

I 2013 ble det lagt 1-stavs parkett og fliser med gulvvarme i 1. etasje.

I 2014 ble det montert ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer.

I 2016 ble store deler av 2. etasjen påbygget med 3 nye soverom og garderoberom.

Allle gulv er fra dette året samt at veggflatene i 2. etasje enten ble fornyet eller bygget nye.

Det ble lagt ny takshingel i forbindelse med påbygget.

Nytt rør i rør system for vannledninger.

Nytt EL-anlegg i 2013 og utvidet i 2016/17.

I 2016 ble det bygget nytt bad i 2. etasje.

I 2017 ble vaskerommet pusset opp og det ble samtidig montert nytt sanitærutstyr.

I 2017 ble alle vinduene skiftet, bortsett fra stuevindu og terrassedør.

I 2017 ble det lagt nytt gulv i kjellerstue og bod etter forsikringsmessig skade.

Utvendig har det blitt bygget terrasse foran stuen samt utebod.

1 etasje:

Meget smakfullt oppusset og god standard på materialvalg. Entré med gulvvarme samt plass til garderobe for yttertøy. Fra entréen kommer man til en hall med trapp ned til kjeller og 2 etasje samt et lekkert bad. Badet har moderne innredning med servant på flislagt hylle, speil, veggmontert wc og dusjvegg ved nedsenket dusjnisje. Rommet har avtrekksvifte på veggen. Det ble samtidig lagt nye vannrør av plast, som er lagt rør-i-rør i hele boligen.

Boligen har gode lysforhold i stuen med vinduer fra øst og vest, stuen ble påbygget i 1978. God plass til langbord og stor sofaseksjon, hyggelig peisovn for kalde vintre. Utgang fra stuen til solrik hage og markterrasse. Terrassen har god plass til både spisegrupper og grill. Ellers masse boltreplass i hagen og direkte adkomst til Ekebergsletta.

Meget pent og lyst kjøkken med mye benk- og skapplass. Kjøkkeninnredning er fra 2014 og har folierte fronter. Porselenskummer og heltre benkeplate. Avtrekksvifte i

stålhette med kullfilter. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøle-/ fryseskap medfølger salget.

I boligens 2 etasje er det 4 soverom, bad samt garderoberom. Lyse og romslige soverom med nisje og god takhøyde (utenom det minste soverommet). Meget pent bad med historiske fliser på gulv og god takhøyde. Badet inneholder heldekkende servant, underskap, speilskap, veggmontert wc og badekar.

I kjelleren er det et nyoppsset rom som nåværende eiere har brukt som kjellerstue, 1 stavs parkett med gulvvarme. Praktisk vaskerom med mye garderobeplass og benkeplass. Lyse tidløse fliser med gulvvarme. Det er også etablert wc i rommet og eier opplyser at det er mulig å etablere dusj om ønskelig.

Det er downlights i 2 soverom i 2. etasje samt i vindfang, trappegang og kjøkken i 1. etasje + i vaskerom og kjellerstue. Markise ved terrasse og solskjerming ved takvinduer. For ytterligere standard av boligen se selgers egenerklæring samt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang og begge bad samt i vaskerom og kjellerstue, panelovner ellers. Varmepumpe luft-til-luft samt peisovn som er montert i stuen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 28.09.1960.

Det foreligger ferdigattetst på tilbygg av stuen i 1 etasje datert 09.05.1984.

Det foreligger ferdigattest på tilbygg av 2 etasje datert 22.12.2016.

Det gjøres oppmerksom på at entre dør har blitt flyttet ut slik at den flukter med fasaden, dette er ikke byggemeldt. Utebod er ikke byggemeldt. Det gjøres oppmerksom på at kjellerstuen ikke er godkjent som varig oppholdsrom/soverom.

Ferdigattester kan fås ved henvdendelse til megler. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Tinglyst 29.11.1985 dagboknr. 74474: Pant til sameiet pålydende kr. 50.000,- med prioritet etter 80 % av verditakst til enhver tid.

Tinglyst 29.11.1985 dagboknr. 74474: Urådighet - Overdragelser skal godkjennes av styret.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 1522816, tinglyst 2018, Erklæring/avtale: Midlertidig unntak fra veiloven mht. utebod i Stamhusvn 29A.

Dagboknr 51917, tinglyst 2005, Erklæring/avtale:

Midlertidig unntak fra veiloven mht. garasjenes avstand til vei. Eier av eiendommen er forpliktet å fjerne eller forandre garasjen for egen regning hvis Plan og byggningsetaten i Oslo krever det. Eieren plikter å holde tomten i ordentlig stand.

Dagboknr 13624, tinglyst 1985, Erklæring/avtale:

Stamhusveien er regulert bredere enn dagens bredde. Hvis kommunen krever det må eier avstå grunn fra eiendom vederlagsfritt. Oslo kommune har rett til adkomst for anlegg og vedlikehold, samt sette opp transformatorkiosk på eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Stamhusveien sameie 2, med sameiebrøk 1/20.

Sameiet består av 20 leiligheter.

Forretningsfører er Brækhus Dege.

Dyrehold er tillatt.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til i henhold til reguleringsplan s-473 datert 14.03.53 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.929,- pr. mnd. og inkluderer: Kommunale avgifter, husforsikring, brannalarm, Canal digital og vedlikehold som ikke seksjonseier selv skal dekke.

Seksjoner med tilbygg blir i januar/februar hvert år fakturert for sin andel forsikring av sin tilleggsdel, ca 1.000 kr.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 20.000 pr. år. /17 500 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett. Disse utgiftene inngår i fellesutgiftene. Tv-tuner/dekoder medfølger.

I fellesutgiftene inngår felles brannalarm ( via Sikkerhetsgruppen Nordstrand) som er tilknyttet de fire boenhetene i Stamhusveien 25 a, b, c og d.

Eiendomsskatten har vært kr 0,- pr år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.026.872,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Lille Ekeberg
Kirkesogn Bekkelaget og Ormøy

Steder i nærheten

Ekeberghuset 0.7 km
Smedstua 1.2 km
Dyvekes bru 1.8 km
Ryenkrysset 1.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.2 km
Sentralstasjon Oslo S 4.2 km
Jernbanestasjon Bryn stasjon 4.2 km
T-bane Ryen T-banestasjon 1.8 km
Trikk Ekebergparken 1.5 km
Buss Ekeberg Camping 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ekeberghallen 1 km
Idrettsanlegg Ekeberg treningsfelt 1.1 km
Treningssenter FitnessRoom Kværnerbyen 1.7 km
Treningssenter Best Trening 2.2 km

Steder av interesse

Skoler

Ekeberg skole (1-7 kl.) 0.5 km
Bekkelaget skole (1-7 kl.) 2.1 km
Ryenberget skole (1-10 kl.) 2.4 km
Brannfjell skole (8-10 kl.) 1.4 km
Kongshavn videregående skole 1.6 km
Holtet videregående skole 1.7 km

Barnehager

Hakkebakkeskogen f.bhg. - Stamhusv. 0.1 km
Lille Ekeberg barnehage (0-6 år) 0.5 km
Utsikten barnehage (3-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Manglerud Senter 2.9 km
Kjøpesenter Tøyen Torg 4.3 km
Postkontor / post i butikk Jacobs 2.2 km
Postkontor / post i butikk Bunnpris Ryen 2.5 km
Apotek Ditt apotek Kværnerbyen 1.8 km
Apotek Apotek 1 Holtet 2.4 km
Vinmonopol Manglerud Vinmonopol 2.9 km
Vinmonopol Oslo S Vinmonopol 4.3 km
Dagligvare Spar Simensbråten 0.9 km
Dagligvare Bunnpris Konowsgate 1.4 km
Kiosk Shell/7-Eleven Ryen 1.7 km
Kiosk Narvesen Manglerud t-bane 2.8 km
Bensinstasjon Shell Kværner 1.5 km
Bensinstasjon Shell/7-Eleven Ryen 1.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47 %
Andel kvinner 53 %
Gj.snittalder menn 36,7 år
Gj.snittalder kvinner 39,1 år
Husholdninger med barn 39,5 %
Husholdninger uten barn 60,5 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 948
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Lille Ekeberg 1578 724

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Jørgen Hartmark
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?