Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 225 000,- for kr 2 225 000,-

Stasjonsveien 61C

Overbygd inngangsparti

Velkommen inn!

 

Entrè

Stue

Stue

Stue

Stue

Åpen stue/ kjøkken

Kjøkken

 

God plass til spisebord mellom stue og kjøkken

Kjøkken - alle hvitevarer på kjøkken vil følge boligen

Kjøkken. Utgang til terrasse på ca. 13 kvm

Hovedsoverom

Hovedsoverom med garderobeskap

Soverom nr. to

Soverom nr. to, som passer yppelig som barnerom, gjesterom eller kontor

Bad

Bad

Bad

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Koselig terrasse med plass til spisebord

 

Plantegning

Bjørkelangen - Sentral eierleilighet med 2 soverom og terrasse. Biloppstillingsplass.

Stasjonsveien 61 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 250 000,-

Bjørkelangen - Sentral eierleilighet med 2 soverom og terrasse. Biloppstillingsplass. : Bjørkelangen - Sentral eierleilighet med 2 soverom og terrasse. Biloppstillingsplass.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
62 / 68 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eierleilighet i en firemannsbolig med terrasse på skjermet tomt beliggende i et etablert boligområde på Bjørkelangen i Aurskog-Høland kommune.

Skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, servicetilbud, idrettsanlegg og resturanter finner du kun en liten spasertur unna eiendommen. Her passer det yppelig å bo for de som er interessert i å bo i rolige og barnevennlige omgivelser, samtidlig med gåavstand til det meste av det Bjørkelangen har å by på.

Bjørkelangen er i stadig utvikling og er stadig i vekst. Aurskog-Høland kommune har byggt en ny miljøvennlig 1-10 skole med stor kultursal og kulturskole for hele kommunen på Bjørkelangen, som nettopp har åpnet. Skolen har også inneholde flerbrukshall og fritidsklubb for de minste. Den nye skolen har en kapasitet til cirka 660 elever. Barneskoledelen vil være adskilt fra ungdomsskolen.

På Bjørkelangen er det to videregående skoler med et bredt utvalg av linjer.

Ett nytt helsehus står snart klart i sentrum, med planlagt innflytning i 2018. Her vil du kunne finne blant annet legevakt, kommunal akutt døgnenhet, tannlege, helsestasjon, fysioterapi og en rekke andre tilbud, i samme bygning som Bjørkelangen sykehjem.

Det er igangsatt bygging av ny svømmehall like ved rådhuset, som ligger i sentrum av Bjørkelangen. Når svømmebassenget er ferdig etablert, vil det gi kommunens innbyggere et stort løft i tjenestetilbudet. Svømmehallen skal være klar til skolestart i 2018, samtidig som den nye skolen er klar.

Like ved Bjørkelangen videregående skole ligger Bjørkelangen sportshall. Det er stor satsning på idretten på Bjørkelangen, og har tilbud innen fotball, håndball, allidrett, sykling, svømming og friidrett. Ikke langt unna sportshallen finner du to treningssenter, Trento og Avancia.

I nærområdet er det lekeplasser, gapahuker og gode turstier. På vinterstid er det oppkjørte skiløyper og på Bjørkelangen finner du Dalhauglia hopp og alpinsenter, som kan friste med hoppbakker og alpinbakke.

På varme sommersdager kan Røytjern være et fint sted å være, hvor det er bade- og fiske brygge, samt badestrand. Røytjern ligger kun ca. 5 minutter fra boligen med bil.

Bjørkelangen har godt og variert utvalg av servicetilbud. Bjørkelangen Torg ble AMFI-senter i desember 2013 og er et nytt, moderne kjøpesenter midt i hjertet av trivelige Bjørkelangen. Senteret har to etasjer med mote, sko, frisør, interiør, apotek, dagligvare, fritid, lek og læring. I tilknytning til AMFI Bjørkelangen Torg finner du Bjørkelangen Senter og den hyggelige gågata. Alt i alt er det over 50 butikker på Bjørkelangen, samt kafè og resturanter.

Foretrekker du et annet service tilbud, er kun ca. 50 minutter å kjøre til Sverige, hvor du kan gjøre en hyggelig handel enten i Charlottenberg eller Töcksfors. Du kommer deg raskt til Lillestrøm med bil eller buss, og Bjørkelangen stasjon er kun et par minutters spasertur unna boligen. Det tar deg ca. 50 minutter å kjøre til Gardermoen, og 35 minutter til Lillestrøm. I Lillestrøm er kollektivtilbudet godt, hvor du kan ta deg videre til Oslo Sentralstasjon og Gardermoen med en togtid på kun 10 minutter. Det er togstasjoner på Blaker og Fetsund, som er lette å benytte seg av dersom du ikke ønsker å ta buss/bil til Lillestrøm.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-10 kl. Bjørkelangen skole

Vgs. Bjørkelangen videregående skole

Vgs. Kjelle videregående skole

Barnehager:

Bhg. Burholtoppen barnehage

Bhg. Kjelle gårdsbarnehage

Bhg. Festningsåsen barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Adkomst fra Oslo: Følg E6 mot Trondheim. Ta av mot 159 Lillestrøm, og kjør gjennom Rælingstunnelen. I rundkjøringen etter Rælingstunnelen, ta andre avkjørsel over brua, og følg deretter 159 Fetsund. Følg denne veien frem til første rundkjøring. Ta opp på Riksvei 22 mot Fetsund. Følg Riksvei 22 helt frem til du kommer over Fetsundbrua. Videre følg skilt mot Bjørkelangen og inn på Riksvei 170. Følg denne veien i ca. 30 km. Når du kommer inn til Bjøkelangen, følg RV 170 og skilt mot sentrum etter 7-eleven. Følg veien i ca. 800 meter, før du svinger til høyre og inn i Stasjonsveien. Etter ca. 200 meter, kjør inn mot parkeringsplassen til bussholdeplassen - eiendommen ligger da rett frem.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 250 000,-

Felleskostnader

Kr 1 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

1

Byggeår

2013

Soverom

2

Primærrom

62m2

Bruksareal

68m2

Tomt

847m2

KR-kode

58189

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stasjonsveien 61 C, 1940 Bjørkelangen

Gnr. 73, bnr. 154, snr. 2 i Aurskog-Høland kommune.

Tomten

Eiet tomt som er opparbeidet på 847,8 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

En utendørs billoppstillingsplass på sameiets tomt ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 75 kvm

Totalt bruksareal: 68 kvm

Totalt primærrom: 62 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Entrè, stue/kjøkken, bad og 2 soverom: 62 kvm

Sekundærrom:

Innvendig bod: 6 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.04.2018 utført av Sten-Børge Willye Olsen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på en støpt såle med ringmur, yttervegger av trebindingsverk kledd med utvendig malt liggende kledning. Etasjeskille av trebjelkelag som antas isolert med mineralull. Taket er tekket med sort dobbelkrum betongtakstein, mønepanner og nødvendig beslag. En to-løps elementpipe hvor gjeldende seksjon disponerer det ene røykløpet. Rør-i-rør opplegg. En 200 liters OSO varmtvannsbereder. Boligen har balansert ventilasjon. El-anlegg med et sikringsskap innholdende: Jordfeilautomater, 50 A overspenningsvern og en digital strømmåler.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

TG2:

Grunn og fundamenter: Det ble stedvis registrert setninger og skjevheter i bygningen.

Innvendige dører: Det ble registert enkelte overflateskader på dørbladene og geriktene, skyvedørene til det største soverommet går ikke helt inn i veggen når de åpnes.

Terrasse: Det er registert skjevheter i terrassen.

Overflater på innvendige gulv: Vartet opp enkelte mindre skjevheter i gulvene, men dette anses som normalt på hus som har "satt" seg over tid. Det ble registert oppsprekking i skjøtene på parketten i stue/kjøkken, dette antas å variere med årstidene og luftfuktighet. Enkelte steder på parketten er det registert vaskeskader.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen har gleden av å presentere Stasjonsveien 61 C.

Leiligheten har en flott planløsning, ligger i første etasje og med to soverom. På gulv er det 3-stavs eikeparket, vinylbelegg og keramiske fliser. Veggene innvendig er behandlet/ kledd med malte overflater og keramiske fliser. Leiligheten holder en normal standard.

Velkommen inn! Entreen er lys med gode oppbevaringsmuligheter for jakker og sko.

Leiligheten har en åpen stue/kjøkken løsning. Takhøy Kjøkkeninnredning fra IKEA er hvite glatte fronter og folierte benkeplater. Hvitevarene på kjøkkenet vil følge boligen.

Mellom stue og kjøkken er det plass til spisebord, hvor sene middager med venner og familie kan nytes. Leiligheten har store vinduer mot terrasse, som gir godt med naturlig lys inn. Fra stue/kjøkken er det utgang til overbygd terrasse på ca. 13 kvm.

Det er totalt 2 soverom i leiligheten. Det er en praktisk innvendig bod på 6 kvm.

Badet er av god størrelse, har dusjhjørne med svingbare dører av glass, servant med underskap og høyskap (som ikke følger med boligen). Opplegg for vaskemaksin/tørketrommel.

Velkommen på visning!

Oppvarming

Elektriske panelovner, varme i gulv på bad og mulighet for å montere et lukket ildsted i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 08.07.2013.

Kommunen opplyser at grunnen til midlertidlig brukstillatelse er at utvendig tomt ikke var ferdig opparbeidet, og carporter ikke satt opp.

Jan Jenssen i styret i sameiet opplyser at tomten er ferdig opparbeidet, og at carporter ikke vil bli satt opp. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på sameiets eiendom:

Dagboknr 2848, tinglyst 11.10.1956 - bestemmelse om vannledning for NsB, ledning under jernbanens grunn. Denne servitutten antas og ikke ha betydning for dagens bruk.

Dagboknr 757508, tinglyst 14.09.2012 - seksjonering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Tertitten Boligssameiet, med sameiebrøk 25/100.

Sameiet består av 4 leiligheter.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt med godkjennelse fra styret.

Sameiet vurderer og male bygget i løpet av sommer 2018.

Planlagt mulig utbedring av terrasser, pga setninger/skader. Dette er ikke avklart enda, og vil bli tatt opp på et senere sameiemøte.

Det er usikkert om hvordan utbedringen av dette skal finansieres, og hva dette vil gjøre med felleskostnadene.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for del av Bjørkelangen stasjonsområde datert 26.10.2007 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 26.10.2007.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vaskemaskin og høyskap på badet vil ikke følge boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.962,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Eiendomsskatten er kr 2.470 for 2018.

Fellesutgiftene er kr 1.000,- pr. mnd. og inkluderer: bygningsforsikring, snømåking og strøing.

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 6.759,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Romerike Bredbånd (GET) som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 449. pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Romerike Bredbånd som leverandør av internett og har avgift på kr 549. pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 5.400 pr. år. Kjøper kan overta abonnementet om ønskelig.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.307.499.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 7.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Aurskog-Høland
Grunnkrets Bjørkelangen Øst
Kirkesogn Bjørkelangen

Steder i nærheten

Eidsverket 1.1 km
Rådhuset 1.1 km
Bliksrud industriområde 1.1 km
Bjørkelangen kirke 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 58.2 km
Jernbanestasjon Blaker 23.3 km
Bussholdeplass Bjørkelangen terminal 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjørkelunden fotballanlegg 0.6 km
Idrettsanlegg Kjelle vgs. Fotballanlegg 0.7 km
Treningssenter Trento Bjørkelangen Express 1.1 km
Treningssenter Avancia Xpress Bjørkelangen 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Bjørkelangen skole (1-10 kl.) 1.7 km
Bjørkelangen videregående skole 1.1 km
Kjelle videregående skole 1.1 km

Barnehager

Kjelle gårdsbarnehage (0-6 år) 1.1 km
Festningsåsen barnehage (0-6 år) 1.5 km
Burholtoppen barnehage (0-5 år) 1.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Bjørkelangen Torg 0.5 km
Kjøpesenter Bjørkelangen Senter 0.5 km
Postkontor Kiwi Bjørkelangen 0.3 km
Apotek Apotek 1 Bjørkelangen 0.5 km
Apotek Boots apotek Bjørkelangen 0.5 km
Vinmonopol Bjørkelangen Vinmonopol 0.5 km
Dagligvare Kiwi Bjørkelangen 0.3 km
Dagligvare Coop Extra Bjørkelangen 0.5 km
Kiosk/video Mix Tippehjørnet 0.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Bjørkelangen 1.1 km
Bensin Esso Bjørkelangen 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,5 %
Andel kvinner 51,5 %
Gj.snittalder menn 42,7 %
Gj.snittalder kvinner 46,9 %
Husholdninger med barn 27,5 %
Husholdninger uten barn 72,5 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 1104
Område Personer Husholdninger
Kommune: Aurskog-Høland 16162 7261
Grunnkrets: Bjørkelangen Øst 1044 513

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 35.000.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 15.900,-

Visningshonorar: kr 1.875,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?