Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 200 000,- for kr 2 200 000,-

Velkommen til Stavangergata 46 B!

Lyst og innbydende oppholdsrom med gode vindusflater, som gir rikelig med naturlig lys

Plass til spisebord ved vinduet

Hyggelig og sjermet utsyn med Voldsløkka som nabo

Lekkert kjøkken i åpen løsning med hvite slette fronter fra 2016

Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekovn, oppvaskmaskin og kjøleskap

Åpen kjøkken/stue løsning med plass til seng og bord

Plass til seng/sovesofa og bord

Pent og praktisk bad, pusset opp i 2014 i regi av borettslaget

Badet er flisagt med varmekabler i gulvet

Dusjhjørne med skyvedører, frittstående toalett, vegghengt servant med ett-greps blandebatteri, speil og overlys

Entré med oppbevaring til sko- og yttertøy

Oppheng til yttertøy ved inngangen

Fasade Stavangergata 46

Voldsløkka

Voldsløkka

Ladested for elbil like ved

Felles takterrasse som får nytt dekke medio april/mai 2018.

Plantegning

Bjølsen - Lys, arealeffektiv og lekkert oppusset 1-r. - heis - hyggelig utsyn mot grøntområder - perfekt førstegangskjøp!

Stavangergata 46 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 150 000,-

Bjølsen - Lys, arealeffektiv og lekkert oppusset 1-r. - heis - hyggelig utsyn mot grøntområder - perfekt førstegangskjøp!: Bjølsen - Lys, arealeffektiv og lekkert oppusset 1-r. - heis - hyggelig utsyn mot grøntområder - perfekt førstegangskjøp!

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 150 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 143,-
Fellesgjeld:
Kr 250 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
18 / 18 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten har en sentral og svært attraktiv beliggenhet i et veletablert område på Bjølsen. Borettslaget grenser direkte til grøntområdet Voldsløkka som består av fotballbane, beach volleyball, tennisbaner, joggerunde, lekeapparater og skiløyper. Her kan en urban livsstil lett kombineres med flotte grøntområder og gode turmuligheter. Med Akerselven som "nærmeste nabo" har du fine turmuligheter som tar deg ned forbi Grünerløkka til sentrum eller opp til Nordmarka og Maridalsvannet med turstier sommer og vinter.

Bjølsen har en meget god plassering i Oslo; høyt og luftig mellom øst og vest, med kort avstand til alt byen har å by på. Naboområdene Sagene, Torshov, Nydalen med Handelshøyskolen BI, Storo Storsenter samt Grünerløkka er kun en spasertur unna.

Innen kort avstand kan man besøke Bjølsenhallen med stor og flott Meny butikk med rikelig utvalg av matvarer. I Nabogården finner man også Kiwi med langåpent til kl. 23:00 i hverdager og på lørdager. Bjølsen bakeri kan by på ferske bakervarer og den populære bydelskaféen Mat og Mer med delikatessebutikk er virkelig verdt å besøke. I nærheten finnes også Storo Storsenter med et bredt utvalg av butikker, Handelshøyskolen BI, kafeer, restauranter og et variert utvalg av nærbutikker.

Kollektivtilbudet i området er svært godt. 37 og 54- bussen har avganger hele døgnet med holdeplass i Bergensgata, ca. 3 minutters gange fra boligen. Buss nr. 20 og 34 stopper også i gangavstand fra boligen. Ca. 10 minutters gange til T-banene i Nydalen og kort vei til trikken nr. 11,12 og 13 på Sandaker.

For den treningsglade kan bydelen tilby flere treningssteder som SATS ELIXIA både på Sagene og i Nydalen/Storo, Crossfit og Myrenssport- og Klatresenter.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 150 000,-

Fellesgjeld

Kr 250 000,-

Totalpris

Kr 2 400 000,-

Felleskostnader

Kr 3 143,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1954

Heis

Ja

Primærrom

18m2

Bruksareal

18m2

Tomt

2234m2

KR-kode

381898

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stavangergata 46, 0467 Oslo

Gnr. 222, bnr. 183, andelsnr. 24 i Oslo kommune.

Stavangergata borettslag, org.nr. 950 167 688

Tomten

Eiet tomt på 2.234,3 kvm som tilhører borettslaget. Felles eiendommen er pent opparbeidet med asfalterte og gruslagte internveier, lekeplass, fotballbane, plenareal, trær og felles sykkelparkering.

Parkering

Borettslaget disponerer 8 garasjeplasser i garasjeanlegg i nabogården. Det er styret som administrerer plassene etter venteliste, så henvendelser skal skje til styret angående disse. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 21 kvm

Totalt bruksareal: 18 kvm

Totalt primærrom: 18 kvm

Primærrom:

2. etasje 18 kvm: Entré, bad/wc, stue/kjøkken.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod på ca. 2 kvm markert med nr. 230.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.04.2018 utført av Boa Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Følgende har fått tilstandsgrad TG2:

- Overflater på innvendig himling: Det er registrert ujevne og ufagmessig utførelse på overflater i det ene hjørnet, derav tilstandsgrad. Downlight i senket himling er ikke koblet til strøm iflg. eier.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Stavangergata 46 B, en lys og innbydende 1-roms på populære Bjølsen. Leiligheten har blitt pusset opp over de senere år, og fremstår pen med god standard og fine løsninger. Flott intern beliggenhet, med grønt og trafikkfritt utsyn mot hyggelige Voldsløkka. Boligen har en optimal planløsning, som gir god utnyttelse av plassen. Videre er det gode oppbevaringsmuligheter i kjøkkeninnredningen og plass til garderobeskap. Her bor du svært sentralt til, med kort vei til sentrale deler av byen, butikker, kollektivtransport og parker/turområder.

- Heisadkomst til leilighetsplan.

- Fyring, varmtvann og internett inkludert i felleskostnadene.

- Lekkert gulv fra 2016.

- Velutstyrt kjøkken fra 2016 og pent bad fra 2014.

- Perfekt førstegangskjøp.

- Lave omkostninger, ingen dokumentavgift.

- Fellesvaskeri i kjelleren.

- Vinduer fra 2016.

- Bod i kjeller på ca. 2 kvm.

- Flott, felles takterrasse som får nytt dekke i 2018 (arbeid pågår).

Oppholdsrom/stue:

Lyst og innbydende oppholdsrom med gode vindusflater, som gir rikelig med naturlig lys. Kjøkken i åpen løsning.

Plass til seng/sovesofa og bord samt garderobeskap.

Kjøkkeninnredning:

Stilren og praktisk kjøkkeninnredning fra 2016, med hvite, slette fronter. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass. Malte overflater og belysning over heltre benkeplate med nedfelt, rund oppvaskkum med ett-greps blandebatteri. Integrert stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap, samt to-soners platetopp. avtrekksvifte med kullfilter.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Bad:

Pent og praktisk bad, pusset opp i 2014 i regi av borettslaget. Badet er flisagt med varmekabler i gulvet, dusjhjørne med skyvedører, frittstående toalett, vegghengt servant med ett-greps blandebatteri, speil og overlys.

Overflater:

Gulv: Laminatgulv. Fliser på badet.

Vegger: Malte overflater og tapet. Fliser på badet.

Himling: Malte flater. Nedsenket gipshimling på badet og senket himing over kjøkkenet. Takhøyden er målt til 2,54 i stuen.

Teknisk/diverse:

- Sentral brannvarsler. Pulverbrannappat følger.

- Fordelerskap med rør-i-rør vannrør til sanitærinnstallasjonene med flomsikring på badet.

- Dørtelefon med åpner.

Oppvarming

Sentralfyringsanlegg med eldre radiatorer i leiligheten, samt varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1954.

Det foreligger ferdigattest på bruksendring av fellesområdet til leilighet 16.03.2016, samt ferdigattest for installasjon av bad i 232 leiligheter/hybler datert 11.12.2014.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført. Kommunen utsteder uansett ikke ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 4 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet vann/kloakk, vei, adkomstrett, bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger og bruksrett.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Stavangergata borettslag.

Borettslaget består av 260 leiligheter.

Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning.

Borettslagets hjemmeside: www.stavangergata.no.

Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste og renhold med Oslo Renhold og Vedlikeholdservice AS, og avtale med Securitas om vakthold.

Borettslagets eiendommer er forsikret i W.R.BERKLEY INS.NORWAY NUF.

Dugnad må påregnes.

Beboerne må søke styret om tillatelse til dyrehold og er selv ansvarlig for at dyret ikke er til sjenanse for andre beboere.

Nytt fellesvaskeri ligger i kjelleren og skal brukes i henhold til gjeldende regler.

Vaskemaskin koster 15,- Tørketrommel 10,- pr vask/tørk.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Rehabilitering av avløpsrørene i kjeller. Arbeidet ble utført helt perfekt av TT Teknikk.

2016: Fasade, tak og vindusprosjekt (byttet vinduer 2.-7.etasje)

2015: Pusset opp innvendige korridorer, 14 nye leiligheter 1.-6 etasje

2014:13 nye andelsleiligheter i 1.etasje B-oppgang

2014: Bad/WC ferdigstilt

2012: Elektrisk rehabilitering

2012: Brannvarslingsanlegg installert

2012: Nye porttelefoner

2011: Drenering, nye avfallsbrønner, nye boder på loft og i kjeller, nytt fellesvaskeri

2010 Ny heis

2010 Dører/branndører installert

2009 Vedlikehold fyrkjele

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett.

Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene. Oppsigelsestiden er 12 – tolv– måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. Kommuneplan Oslo mot 2030: smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015. Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Det foreligger plansaker/byggesaker i området:

201306913 - Reguleringssak: Bergensgata 41 - Forslag om detaljregulering - Bolig og næring. Status pr. 06.12.2017: Bergensgata utvikling AS foreslår å omregulere Bergensgata 41 og 43 fra industri til kombinerte byggeformål for bolig, forretning, forsamlingslokale, annen offentlig eller privat tjenesteyting (kultur, helse, trening, velvære), kontor og bevertning. Det legges hensynssone bevaring over eksisterende industribygg fra 1913, resten av bebyggelsen rives og erstattes av et bygg i seks etasjer mot Bergensgata og et bygg i syv etasjer mot Moldegata. Det reguleres også inn et bredt fortau langs Moldegata. Forslagsstiller beregner at forslaget gir ca 41 boliger. PBE anbefaler ikke planforslaget og fremmer eget alternativ for en utbygging som er bedre tilpasset nærområdet, gir uteoppholdsarealer i samsvar med PBEs forslag til utearealnorm og har god bokvalitet. PBEs alternativ har større gårdsrom og lavere nybygg, med fem etasjer i Bergensgata og seks i Moldegata. Alternativ 2 gir ca 28 boliger.

201708944 - Reguleringssak: Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Detaljreguleringsplaner for ny vannforsyning til Oslo. Oslo kommune må styrke sin overordnede vannforsyning med en bedre reserve- og beredskapsvannforsyning, samt tilrettelegge for å møte en betydelig befolkningsvekst i byen i årene som kommer. Mattilsynet har gitt Oslo kommune pålegg om etablering av en fullgod reservevannforsyning innen 1. januar 2028.

201615036 - Byggesak: Bergensgata 45 - Ombygging av leiligheter - Utbygging av loft - Fasadeendring.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at selger er ansatt hos Eiendomsmegler Krogsveen avd. Majorstuen, men at dette ikke er i strid med egenhandelsreglene i lov om eiendomsmegling.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.143,- pr. mnd. og inkluderer: Internett (100/100Mbit), varmtvann, fjernvarme, vaktmester, trappevask, bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, renter og avdrag på andel fellesgjeld, drift og vedlikehold av eiendommen.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 3.600,- pr. år. / 2.600 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet OpenNet som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,- (OBOS)

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.408.115,-.

Av dette beløpet utgjør kr 250.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Bjølsen Rode 1
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Lisa Kristoffersens plass 0.1 km
Advokat Dehlis plass 0.6 km
Treschows bru 0.9 km
BI 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50 km
Sentralstasjon Oslo S 4.9 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 1.6 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 0.9 km
Trikkeholdeplass Sandaker senter 1.1 km
Bussholdeplass Bjølsen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bjølsenhallen 0.3 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.6 km
Treningssenter CrossFit Oslo 0.7 km
Treningssenter Fitnesspoint Nydalen 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1 km
Nordpolen skole (1-10 kl.) 1.2 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1.3 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.5 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.8 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 2.6 km
Nydalen videregående skole 1 km
Blindern videregående skole 3.1 km

Barnehager

Margarinfabrikken barnehage (1-6 år) 0.2 km
Montessoribhg. Solsikken Maristova (1,5-3 år) 0.3 km
Bjølsen barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torgbygget 1 km
Kjøpesenter Storo Storsenter 1.1 km
Postkontor Meny Bjølsen 0.2 km
Postkontor Nydalen postkontor 0.8 km
Apotek Vitusapotek Bjølsen 0.2 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.9 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Kiwi Bjølsen 0 km
Dagligvare Meny Bjølsen 0.2 km
Kiosk/video Nguyen Minh`s Kiosk 0.4 km
Kiosk/video 7-Eleven Kristiansandsgaten 0.9 km
Bensin Shell Bjølsen 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,2 %
Andel kvinner 45,8 %
Gj.snittalder menn 36,7 år
Gj.snittalder kvinner 35,8 år
Husholdninger med barn 13,9 %
Husholdninger uten barn 86,1 %
Gj.snitt byggeår 1999
Gj.snitt tomtestørrelse 316
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Bjølsen Rode 1 546 382

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 25.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning (2 inkl)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Karin Bruteig
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?