Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 400 000,- for kr 2 400 000,-

Stue

Stue med utgang til balkong

Stue

Stue med vedovn

Stue med vedovn

Overbygget balkong

Utsikt

Kjøkken

Kjøkken med spiseplass og integrerte hvitevarer

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Entre

Entre

Bad med opplegg for vaskemaskin (medfølger)

Bad

Soverom

Soverom

Fasade

Fasade

Fasade

Plantegning

Strømsø sentrum - Pen 3-roms med overbygget balkong. Sentral beliggenhet.

Stiboltsgate 24 b

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 450 000,-

Strømsø sentrum - Pen 3-roms med overbygget balkong. Sentral beliggenhet. : Strømsø sentrum - Pen 3-roms med overbygget balkong. Sentral beliggenhet.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 2 450 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 126,-
Fellesgjeld:
Kr 165 909,-
AREAL (P-ROM / BRA)
66 / 66 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Gangavstand til alt av butikker og service tilbud i sentrum. Få minutters gange til Marienlyst hvor det er kjøpesenter, kunstgress/kunstisbane, Drammenshallen, Marienlyst stadion, treningssenter, Drammensbadet etc. Idyllisk promenade langs elven på Strømsøsiden. Kort vei til Kunnskapsparken med Union Scene samt en rekke andre tilbud.

Ca. 10 minutters gange til buss / jernbanestasjonen, samt bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Svært gode togforbindelser mot Kongsberg, Oslo og Vestfold. Ca. 36 minutter med tog til Oslo. Enkel adkomst til E-18. For rutetider se www.brakar.no eller www.nsb.no. Umiddelbar nærhet til Bangeløkka med alle ekspressbussene til Sørlandet, Vestlandet , Telemark etc.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. Strømsø barnehagekrets har 3 private barnehager og 4 kommunale barnehager innenfor kort avstand. For liste kontakt megler eller se www.drammen.kommune.no.

Brandengen barneskole. Marienlyst ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer.

På Papirbredden - i praktisk gangavstand fra leiligheten - ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Følg Tordenskioldsgate fra Strømsø sentrum. Kjør ned til venstre mot Tollbugata. Følg veien forbi Gyldenløve Brygge. Ta rett frem ved Metodistkirken. Du krysser nå Tordenskioldsgate igjen. Ta bort Stiboltsgate til venstre. Blokken er da beliggende på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 450 000,-

Fellesgjeld

Kr 165 909,-

Totalpris

Kr 2 615 909,-

Felleskostnader

Kr 4 126,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1952

Soverom

2

Primærrom

66m2

Bruksareal

66m2

Tomt

1440m2

KR-kode

2018274

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stiboltsgate 24 b, 3044 Drammen

Gnr. 111, bnr. 570 i Drammen kommune.

Leil.nr.H0201 , andelsnr. 22 i Borettslaget Neumannsgate 14 - Stiboltsgate 24, org.nr. 950 472 685

Tomten

Felles eiet tomt på 1.440 kvm som tilhører borettslaget og er beplantet med plen, busker og diverse blomster.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 71 kvm

Totalt bruksareal: 66 kvm

Totalt primærrom: 66 kvm

Primærrom:

Entre, gang, kjøkken, bad, stue og 2 soverom: 66 kvm

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjeller og 1 på loft.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.05.2018 utført av Hilleren Takst AS.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder "Leilighet beliggende i lavblokk fra 1952, i 2.etasje med trappeadkomst. Leiligheten er innredet med to soverom, og overflater og innredninger fremstår i generelt god stand. Bad fra 2005 iflg. eier, utført i regi av borettslaget. Kjøkken fra 2012 med oppgraderinger fra 2016. Overbygd balkong med adkomst fra stue. To boder i felles kjeller, samt èn bod på felles loft."

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten er endeleilighet beliggende i 2. etasje med felles trappegang.

Entre med laminat på gulv, tapet på vegger og malte flater i tak. Dørcalling. Innebygget skap med inspeksjonsluke til røropplegg.

Soverom1 med laminat på gulv, malt tapet på vegger og malte flater i tak. Skyvedørsgarderobe.

Soverom2 med laminat på gulv, malte flater på vegger og i tak. Stor og romslig skyvedørsgarderobe.

Badet er pusset opp i regi av borettslaget rundt 2005 og har fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og takess i tak. WC. Dusj med innfellbare glassdører. Hvit innredning med servant og speil overskap. Opplegg for vaskemaskin. Vaskemaskin medfølger boligen.

Kjøkken med laminat på gulv, kalkmaling på vegger og malte flater i tak. Hvit takhøy innredning med stålplater over benk. Designer oppvaskkum. Opplegg for oppvaskmaskin. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger boligen. Spiseplass ved vindu og avlastningsbenk. God skapplass. Ventilator med utsug.

Stue med laminat på gulv, malte flater på vegger og i tak. Vedovn. Utgang til overbygget balkong med fliser på gulv og gelender. Gode solforhold.

2 boder i kjeller samt 1 på loft.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad og vedovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1952 men det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen (opplyst fra kommunen).

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutte på borettslagets eiendom. Dagboknr 2294 tinglyst 04.12.1951 type heftelse: Bestemmelse om gjerde og trekking av elektrikse ledninger over borettslagets eiendom.

Servitutten vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Neumannsgate 14 - Stiboltsgate 24.

Borettslaget består av 24 leiligheter.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag.

Dugnad samt trappevask må påregnes.

Dyrehold er tillatt når det ikke er til sjenanse for andre i beboere.

Foretatt påkostninger de senere år: Generellt vedlikehold.

Planlagte påkostninger: Oppgradering av trappeoppganger og kjeller. Oppstart ventes i løpet av året.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Fristen for å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget er 01 juni kl 14:00.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til kommuneplanen vedtatt 05.10.2015 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen ligger under Sentrumsplan vedtatt 30.05.2006.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og vil bli avklart den 07.06.2018

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 4.126,- pr. mnd. og inkluderer: kommunale avgifter (vann/avløp), renovasjon, bygningsforsikring, nedbetaling av andel fellesgjeld, kabel-TV (fiber fra Altibox grunnpakker), revisjonskostnader, honorar til styret, brøyting/strøing, renholdstjenester og forretningsførsel.

Differensiering av husleie foreligger ikke i fra forretningsfører.

Felleskostnadene kan normalt justeres en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.065,- pr. år. / 8.657 kwh. pr. år.(inkludert nettleie)

Boligen er tilknyttet Altibox (grunnpakker) som leverandør av kabel-tv og er inkludert i felleskostnader. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Internett fra Altibox ca. kr 349,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 5.650,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 625,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.622.591,-. Av dette beløpet utgjør kr 165.909,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen. I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 5.650,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Strømsø 7
Kirkesogn Strømsø

Steder i nærheten

Strømsø kirke 0.6 km
Drammensbadet 1.2 km
Drammens museum 1.4 km
Bragernes Torg 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 92.9 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 1 km
Bussholdeplass Treschows gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Drammenshallen 0.8 km
Idrettsanlegg Marienlyst kunstgress 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Drammen Strømsø 0.5 km
Treningssenter Sports Club Akropolis avd. Marienlyst 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Heltberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 0.6 km
Brandengen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Danvik skole (1-7 kl.) 1.6 km
Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 2.4 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 0.8 km
Børresen skole (8-10 kl.) 2.7 km
Drammen videregående skole 1.4 km
Akademiet videregående skole Drammen 2.4 km

Barnehager

Solstreif Rudolf Steinerbarnehage (0-5 år) 0.7 km
Strømsø familiebarnehage 0.7 km
Strømsø barnehage (0-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømsø Senter 0.6 km
Kjøpesenter CC Drammen 1.6 km
Postkontor Strømsø Postkontor 0.9 km
Postkontor Meny Brakerøya 1.6 km
Apotek Boots apotek Strømsø Senter 0.6 km
Apotek Boots apotek Strømsø 1.1 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 1.1 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 1.9 km
Dagligvare Kiwi XL Strømsø Senter 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Tollbugaten 0.7 km
Kiosk/video Mix Maxi Senter 0.6 km
Kiosk/video Godteland Tollbugata 0.7 km
Bensin st1 Drammen 0.2 km
Bensin Circle K Rundtom 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 35,7 år
Gj.snittalder kvinner 36,2 år
Husholdninger med barn 22,3 %
Husholdninger uten barn 77,7 %
Gj.snitt byggeår 1957
Gj.snitt tomtestørrelse 609
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Strømsø 7 957 575

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?