Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 450 000,- for kr 2 450 000,-

Lys og hyggelig stue- leilighete har fin intern beliggenhet

Lys og stor stue med utgang til balkong

Stue med vedkamin

Pipeløp med vedkamin i stuen

Overbygget balkong utenfor stuen

Balkong utenfor stuen

Utsikt fra balkongen

Moderne, flislagt bad fra 2012

Flott flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Bad med varmekabler og innfeldbare dusjvegger

Eget kjøkken med mye skapplass

Kjøkken. Frontene på innredningen er skiftet ut.

Spiseplass på kjøkkenet

Gangen

Romslig gang med gerderobe

Soverom med skap langs en hel vegg

Begge soverommene har god størrelse

Soverom nummer 2

Disposisjonsrett til garasjeplass 63 i borettslagets garasjelag medfølger salget.

Fasaden

Velkommen inn!

Stjerneblokkveien en sommerdag

Grorud togstasjon retyt ved leiligheten

T-bane fra Grorud

Nærhet til Lilleomarka

Vesletjern

Marka

Grorud nærsenter

Mc Donalds på Grorud

Plantegning

Grorud - Hyggelig 3-roms med behov for modernisering. Vestvendt balkong. Nytt bad i 2012. Garasje i rekke.

Stjerneblokkveien 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 250 000,-

Grorud - Hyggelig 3-roms med behov for modernisering. Vestvendt balkong. Nytt bad i 2012. Garasje i rekke.: Grorud - Hyggelig 3-roms med behov for modernisering. Vestvendt balkong. Nytt bad i 2012. Garasje i rekke.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 250 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 993,-
Fellesgjeld:
Kr 295 893,-
AREAL (P-ROM / BRA)
65 / 65 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Rolig og sentral beliggenhet i et populært og barnevennlig boligområde på Grorud. Leiligheten ligger flott til i en blindvei med svært lite trafikk. Koselig borettslag som er opparbeidet med grønne fellesarealer, lekeplass for barn og sittegrupper. Flere aktivitetsmuligheter i området med blant annet golfbane og ridesenter på Stovner, svømmehall på Kalbakken og fine turopplevelser i Lillomarka.

Det ligger en nærbutikk i Stjerneblokkveien som er søndagsåpen, samt et nærsenter på Haugenstua og Kalbakken med post, dagligvare, forretninger, bank og apotek.¨

Av større kjøpesentere finnes Alnasenteret og Stovner senter. Sistnevnte med gode t-baneforbindelser. Barnehage i umiddelbar nærhet på borettslagets tomt.

Gangavstand til togstasjon på Grorud med 13 min til Oslo sentrum og ca. 15 min til Lillestrøm. Bussholdeplass i Maria Dehlis Vei med bussrute 79, 66, 65, 33 eller 22.

Flotte turmuligheter året rundt i både Østmarka og Lillomarka, badevann på Grorud, populære Nordre Lindeberg Gård med dyr og aktiviteter for store og små og svømmehall på Kalbakken. Flere treningsentre i området blant annet Elixia senter på Kalbakken.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolags profil. Boligen sogner til Furuset barneskole og Granstangen ungdomskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 250 000,-

Fellesgjeld

Kr 295 893,-

Totalpris

Kr 2 545 893,-

Felleskostnader

Kr 3 993,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1952

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

65m2

Bruksareal

65m2

Tomt

81632m2

KR-kode

401832

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stjerneblokkveien 6, 1083 Oslo.

Gnr. 105, bnr. 61 i Oslo kommune.

Andelsnr. 85 i Stjerneblokkveien borettslag, org.nr. 948 712 164.

Tomten

Stor, eiet tomt på 81.632 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalt plen og beplantninger. Lekearealer for barn.

Parkering

Disposisjonsrett til en garasjeplass i borettslagets garasjelag medfølger salget. Garasjen har nummer 63. Garasjeavtalen vil overføres ny eier. Ny eier må signere egen avtale med laget. Like utenfor leiligheten er det også 4 ladestasjoner for el-bil.

Det er på borettslagets eiendom opparbeidet parkeringsplasser som kan benyttes av beboerne og besøkende ved at man har et synlig parkeringsoblat i vinduet. Til hver leilighet medfølger 2 parkeringskort for beboere og et for gjester. Her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 72 kvm

Totalt bruksareal: 65 kvm

Totalt primærrom: 65 kvm

Primærrom: 2. etasje 65 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og 2 soverom. Vestvendt balkong på 6 m2, med utgang fra stuen.

I tillegg disponerer boligen loftsbod på ca. 10 m2 gulvareal (skråtak), merket med nr. 217 og bod på ca. 6 m2 merket med nr. 217. Disposisjonsrett til garasjeplass nr 63 i borettslagets garasjelag medfølger salget.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.03.18 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Leiligheten ligger i 2. etasje i et bygg på 3 etasjer pluss kjeller og loft. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i mur, antatt fundamentert på komprimerte / faste masser, yttervegger i hulmurskonstruksjon av teglstein, frittbærende dekker / etasjeskiller i armert betong. Vinduer fra 2014 utført med 3-lags isolerglass.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder kontrollpunkter som har fått tilstandsgrad TG2 og TG3.

TG 2: Overflater gulv: Gulvene bærer preg av alder og slitasje.

TG 3: Pipeløp: Pipeløpet er tapetsert med strie. Yttersiden av pipeløpet skal være lett tilgjengelig for ettersyn for at eventuelle sprekkdannelser

skal kunne oppdages. Da pipeløpet er tapetsert med strie vil ikke sprekkdannelser lett syntes. Løsning: strien fjernes fra

pipeløpet.

Øvrige kontrollpunkter har fått TG1. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Lys og hyggelig 3- roms leilighet med god planløsning og arealutnyttelse. Her bor du i 2. etasje med flotte lys- og solforhold, ingen innsyn og 2 gode soverom med garderobeskap. Leiligheten har vestvendt og solrik balkong med adkomst fra stuen.

Leiligheten er velholdt og har nyere og pent flislagt bad oppusset i regi av borettslaget i 2012. Nye 3-lags vinduer og terrassedør fra 2014. Oppgradert elektrisk anlegg med nye automatsikringer. Utover det har leiligheten eldre standard med behov for modernisering. Vedkamin i stue.

Elanlegg med skap i trappeoppgang. Automatsikringer.

MATERIALVALG:

Gang: Romslig gang med garderobeskap. Porttelefon med fjernåpner.

Kjøkken: Separat kjøkken med velholdt kjøkkeninnredning med laminerte fronter og håndtak i tre. Skapfrontene er byttet for en del år tilbake . Benkeplate av laminert spon. Hvitevarer medfølger. Benkeplater i laminat. Fliser mellom over- og underskap. God plass til spisebord og flere middagsgjester.

Bad: Lekkert oppusset og flislagt bad med vegghengt toalett, servant med skuffer under, speilskap og dusj med buede, innfellbare dusjvegger. Opplegg for vaskemaskin, vaskemaskinen medfølger salget. Badet er bygget i regi av borettslaget i 2012.

Stue: Romslig og hyggelig stue med god plass til både sofagruppe og spisestue. Stuen er boligens hjerte, og har en lys og lun atmosfære. Store vindusflater slipper inn godt med dagslys, fritt utsyn og begrenset innsyn. Vedkaminen varmer opp og skaper hygge på kalde dager. Utgang til overbygget balkongen er 6 kvm. fra stuen.

Soverom: 2 soverom av god størrelse. Plassbygde garderobeskap på begge soverom.

Gulv: Korkfliser i entréen, ellers vinyl- og linoleumsgulv. Fliser med varmekabler på bad.

Vegger: Vegger med tapet og strie. Keramiske fliser på bad.

Tak: Himlinger med malte flater. Romhøyde i stue er 2,55 meter. Downlights i tak på bad.

Vinduer: 3-lags isolerglassvinduer med ramme og karm av tre, montert i regi av borettslaget i 2015. Vindu på bad ble montert samtidig som baderomsrehabiliteringen.

El: Elanlegg med skap i trappeoppgang. Automatsikringer. Dokumentasjon for utbedringer av elektrisk anlegg 2013/2014 kan fremlegges.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad fra 2012. Vedkamin i stue.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1952. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 10 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet lekskut, vei, gjerde, bebyggelse, vann- og avløp m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Stjerneblokkveien borettslag.

Borettslaget består av 207 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS, tlf. 22 86 59 99

Dugnad må påregnes.

Borettslaget har 5 vaskerier som ligger i Stjerneblokkveien 4-7-13-16 og 21.

Dyrehold av hund eller katt er tillatt i Stjerneblokkveien borettslag. En generell erklæring om dyrehold skal signeres ved anskaffelse av dyret eller på det tidspunkt andelseier anskaffer seg leiligheten i borettslaget.

Borettslaget har egen hjemmeside: http://www.stjerneblokkveien.no

Borettslaget har et lokale som rommer 35 personer som beboere i Stjerneblokkveien kan leie.

Stjerneblokkveien er tilknyttet sin egen vaktmester som ivaretar borettslagets generelle vedlikehold.

Generalforsamling er avtalt å være 02.05.18

Foretatt påkostninger de senere år:

2016-2017 Rehabilitering av piper og skorstein samt nytt callinganlegg.

2014 - 2016 Ferdigstilling av utskiftning av vinduer og dører med ELN.

2013 Utskiftning av vinduer og dører.

2011 - 2012 Rehabilitering av rør og våtrom.

2010 - 2010 Nye tørkeskap i vaskeriene.

2009 Forprosjekt ”utskifting av rør for vann og avløp”.

2007 Nytt vaskeriutstyr og 3 nye tørketromler.

2006 - 2007 Utskifting av trapper mot Grorudveien.

2002 - 2003 Utbedring av butikklokale med nytt gulv.

1993 Alle blokkene er etterisolert og kledd med teglestensfasader og nye større balkonger.

1991 Oppussing av oppgangene.

1990 Nye stigeledninger.

1988 Oppussing av vaskeriene med nye maskiner.

1987 Nye utgangsdører med calling.

1986 Nye tak.

1978 Nye vinduer.

Planlagte påkostninger:

I løpet av 2018 vil alle balkongene i borettslaget bli malt. Dette er ihht styreleder budsjettert, og vil ikke påvirke beboerne økonomisk.

I løpet av 5 år bør fasaden rehabliteres ihht styreleder. Det er ikke innhentet tilbud på dette, og det er dermed ikke lagt en konkret finansieringsplan. Styret jobber med el ladestasjoner. Kommunen vil på et tidspunkt kreve at borettslag etablerer el lade plasser og beboerne vil også på sikt kunne kreve at de kan lade deres biler, hvor de bor. Borettslaget må ha ladeplasser i garasjer og ett antall på våre private P plasser. Borettslaget har nå fått tilsagn om støtte fra kommunen, men det er et ganske lavt beløp, som ikke dekker noe særlig. El installatør sjekker hos Hafslund om borettslaget har strøm nok og Boretlaget skal diskutere, hvordan de med el bil skal finansiere dette.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

For å dekke eventuell manglende innbetaling av fellesutgifter fra øvrige andelseiere, er borettslaget tilknyttet et sikringsfond gjennom OBOS. Dette innebærer at OBOS innbetaler samtlige felleskostnader til borettslaget hver måned og dermed overtar ansvar og risiko for eventuell inndrivelse av utestående fellesutgifter. Avtalen om sikringsfond gjennom OBOS er gyldig til den sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 12 måneder.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert i henhold til reguleringsplan S-2864 datert 14.05.1986 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen omfattest av kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Leiligheten er rengjort av Krogsveen Pluss før visning og vil ikke bli ytterligere rengjort før overtakelsen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.993,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-TV og internett, trappevask, kommunale avgifter, nedbetaling av andel fellesgjeld, forretningsførsel, bygg forsikring, generell vedlikehold m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert 01.04.2017.

Kapitalkostnader utgjør kr 1.251,- Oversikt over fordelingen av felleskostnadene utover dette foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 5.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Riks tv som leverandør av kabel-tv og fibernett levert av HomeNett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.556,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 500,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 2.554.008,- Av dette beløpet utgjør kr 295.893,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Alna
Grunnkrets Sletten
Kirkesogn Ellingsrud og Furuset

Steder i nærheten

Grorud Samfunnshus 1.4 km
Nordtvet bad 1.4 km
Groruddammen 1.6 km
Grorudkrysset 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 39.3 km
Sentralstasjon Oslo S 10.9 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 0.7 km
T-bane stasjon Grorud T-banestasjon 1.7 km
Bussholdeplass Stjerneblokkveien 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grorud Idrettsanlegg 1.3 km
Idrettsanlegg Høybråten Idrettsplass 1.8 km
Treningssenter Actic - Furuset Senter 1.4 km
Treningssenter Mudo Furuset 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Grorud skole (1-7 kl.) 1.2 km
Furuset skole (1-7 kl.) 1.4 km
Haugen skole (1-10 kl.) 1.4 km
Nordtvet skole (1-7 kl.) 1.5 km
Groruddalen skole (8-10 kl.) 0.9 km
Granstangen skole (8-10 kl.) 1.4 km
Stovner videregående skole 3.9 km
Bjerke videregående skole 5 km

Barnehager

Stjerneblokkveien barnehage (1-5 år) 0.1 km*
Valhall barnehage (0-6 år) 0.7 km
Hakkebakkeskogen familiebarnehage 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Furuset Senter 1.4 km
Kjøpesenter Grorud Nærsenter 1.7 km
Postkontor Rema 1000 Furuset 1.4 km
Postkontor Kiwi Haugenstua 1.5 km
Apotek Apotek 1 Haugenstua 1.3 km
Apotek Vitusapotek Furuset 1.4 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 4.1 km
Dagligvare Grorud Mat 0 km*
Dagligvare Rema 1000 Haugenstua 1.3 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Grorud 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Furuset t-bane 1.1 km
Bensin Shell/7-Eleven Grorud 0.4 km
Bensin Shell/7-Eleven Østre Aker Vei 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,1 %
Andel kvinner 49,9 %
Gj.snittalder menn 32,8 %
Gj.snittalder kvinner 35,3 %
Husholdninger med barn 25,1 %
Husholdninger uten barn 74,9 %
Gj.snitt byggeår 1925
Gj.snitt tomtestørrelse 49698
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sletten 729 354

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris på kr 42.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2,500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Anne Aartun
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?