Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 525 000,- for kr 3 525 000,-

Lekker 2-roms med god standard beliggende i attraktivt borettslag på Sagene - Presenter av Caroline S. Stensrød / Krogsveen

Gjennomgående planløsning gir godt med lys til alle rom

God plass til spisebord, sofagruppe og oppbevaringsmøblement i stuen

Stue - Plass til spisebord og sofagruppe

Peisovn som varmer godt - Pipeløpene ble renovert i 2012

Store vinduer med brede vinduskarmer - Vinduene er fra 2010

Overflater er malt i 2019 - Her kan du flytte rett inn!

Hyggelig kjøkken med spiseplass foran vinduet

Svært godt med skap- og benkeplass

Kjøkken

Gjennomgående planløsning gir gode lysforhold til oppholdsrommene

Separat kjøkken med spiseplass foran vinduet - Utsikt mot bakgården

Hvitevarer på kjøkkenet medfølger

Delikat, flislagt baderom pusset opp i 2012 - Varmekabler i gulv

Eget toalettrom med inngang fra gangen

Koselig og romslig soverom med god plass til dobbeltseng, nattbord og masse garderobeskap

God plass til skrivebord, sminkebord eller ytterligere oppbevaringsmøbler

Sjarmerende brystningspanel på veggen på soverommet og i gangen

Entré med plass til skoskap/kommode og knagger - Bystningspanel på vegg - Leiligheten disponerer to romslig bolder

1429 Planskisse

Utrolig hyggelig og frodig bakhage - Her er det solsenger, sittegrupper og grill til glede for beboerne

Utrolig hyggelig bakgårdshage til glede for beboerne

Fasade - Leiligheten ligger i en svært høy første etasje - Stockflethsgate er en blindgate og det er svært lite biltrafikk

Flere hyggelige kafeer og restuaranter i området

Sats holder til i gamle trikkestallen, ca 2 minutter fra leiligheten

"Beste" Sagene

Stockfleths gate 47

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 350 000,-

"Beste" Sagene: Utrolig hyggelig og lekker 2-r. m/god standard - Peis- Klassiske detaljer - Flott bakgård - Beliggende i blindgate

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 585,-
Fellesgjeld:
Kr 62 080,-
AREAL (P-ROM / BRA)
44 / 44 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i et meget populært og etablert boligområde sentralt på Sagene. Vøyenvollen Borettslag har en idyllisk beliggenhet inntil Vøienvolden gård med svært hyggelig bakgård/hage til glede for beboerne.

Et par minutters gange fra leiligheten ligger det flere koselige kafeer og restauranter som Kaffebrenneriet, Sagene lunsjbar, Bamboo (Asiatisk) og Mysterud Bar. Coop Extra, døgnåpent Joker og andre matvareforretninger ligger i umiddelbar nærhet. Det finnes også klesbutikker, hudpleiesalonger, apotek m.m. i området. Det er dessuten kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. Ca. 10 min gange til St.Hanshaugen og Grünerløkka. Kort vei til Vøienvolden gård hvor det finnes et hyggelig gårdstun med kafé i helgene, julemarked i desember og mulighet for å leie lokaler til private arrangementer.

Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva Miljøpark, Myraløkka, Sagene parken, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner, turstier m.m. Ved Bjølsenparken ligger også idylliske Bjølsen Kolonihage med koselige Portveien 2.

Av treningstilbud finner du bl.a. SATS ca. 50 meter fra døren, og ellers i nærområdet finner du Sagene Squash i Mølleparken og Myrens sportssenter på Torshov. Her har man tilgang til treningssenteret, OsloSquash, Klatreverket og Golfsenteret. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet i Oslo (Blindern), BI i Nydalen, Høyskolen i Oslo, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er i nærheten.

I umiddelbar nærhet til leiligheten har du tilgang til et svært godt kollektivtilbud med bl.a. buss 20, 37 og 54, i tillegg til buss 28 mellom Fornebu og Helsfyr fra Arkitekt Rivertz plass i rushtiden, samt trikk 11, 12 og 13 fra Vogts gate på Torshov som tar deg raskt rundt til store deler av byen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 62 080,-

Totalpris

Kr 3 412 080,-

Felleskostnader

Kr 2 585,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

1918

Soverom

1

Primærrom

44m2

Bruksareal

44m2

Tomt

525m2

KR-kode

52.18136

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stockfleths gate 47, 0461 Oslo

Gnr. 221, bnr. 220, i Oslo kommune.

Andelsnr. 129, Vøyenvollen Borettslag, org.nr. 952 922 173

Tomten

Festet tomt på 9.311,3 kvm.

Festeavgiften er kr 127.000,00 pr. år.

Festeavgiften ble sist regulert 2011 og neste regulering er 2021.

Festeavtalen utløper 01.11.2021.

Ved overdragelse av borettslagets eiendom i sin helhet har grunneier, Oslo kommune forkjøpsrett. Frist for å benytte forkjøpsretten er senest 2 måneder etter at grunneier har mottatt skriftlig beskjed om at eiendommen er solgt. Melding vil bli sendt til grunneier straks etter salget. Samtykke til overdragelse fra grunneier kreves. Samtykke til overdragelse av denne leiligheten kreves ikke.

Når festeavtalen utløper kan avtalen kreves forlenget. Fester kan alternativt kreve tomten innløst dersom vilkårene for innløsning i tomtefesteloven er oppfylt (finnes unntak fra innløsningsretten). Ved en evt. forlengelse løper festeforholdet videre på samme vilkår, men bortfester har rett til å kreve et "engangsløft" av festeavgift regulert til 2 % av råtomteverdien, maksimalt på kr. 12.231,- i år 2018 pr. dekar tomt. Beløpet reguleres årlig iht. KPI. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Parkering

Borettslaget har noen parkeringsplasser. Disse leies ut etter regler fastsatt av generalforsamlingen og styret. Dersom man ønsker plass må styret kontaktes.

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 51 kvm

Totalt bruksareal: 44 kvm

Totalt primærrom: 44 kvm

1. etasje:

Primærrom: Stue, kjøkken, soverom, gang, bad og toalett

I tillegg disponerer boligen to boder. En i kjeller på 4 kvm og en på loft på 4 kvm (gulvareal). Bodene er merket nr. 129.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.01.2019 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

TG2:

Varmtvannsbereder:

Tilstandsgraden er satt på grunnlag av alderen på berederen. Nøyaktig alder på berederen er ukjent, dog over 20 år. Den

anbefalte brukstiden på berederen etter Byggforskserien 700.330 er 20 år.

Det anbefales at det ettermonteres en waterguard (automatisk stenging av vanntilførsel ved vannlekkasje) for å unngå

vannskader ved en evt. lekkasje ved montering av ny bereder.

Vannrør i leiligheten:

Anbefalt brukstid på kobberrør er 30 år (BKS 700.330), og bør derfor skiftes ut ved en rehabilitering. Den anbefalte brukstid på

kobberrørene er utløpt, men det er ikke observert synlige lekkasjer.

TG 3:

Ingen

Boligsalgsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Utrolig hyggelig og svært arealeffektiv 2-roms med en attraktiv beliggenhet i populært borettslag på Sagene. Kombinasjonen av god takhøyde (2,74 meter) og store vindusflater, med brede vinduskarmer, gjør at bolig oppleves romslig. Gjennomgående god standard med blant annet nytt bad fra 2012. Overflater i stue, soverom, entré og på toalettet er malt i 2019.

Entré:

Separat entré med plass til oppbevaring av klær og sko i kommode eller skoskap, samt ved knagger. Flott brystningspanel. Leiligheten disponerer i tillegg to eksterne boder. Dørcalling.

Stue:

Romslig stue med stort vindu som gir godt med naturlig lys til leiligheten. God plass til sofagruppe med naturlig avstand til TV-seksjon/oppbevaringsmøbel og spisebord. God avstand til nærliggende bebyggelse.

Peisovn i stuen. Pipeløp ble rehabilitert i 2012.

Kjøkken:

Separat kjøkken med pen, tidsriktig kjøkkeninnredning hvor det er svært godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet ble pusset opp i 2004, ifølge tidligere prospekt. Hyggelig spiseplass ved vinduet med utsikt ut mot bakgården. Her er det grønt og frodig om sommeren! Kun hvitevarer på kjøkken medfølger.

Soverom:

Hyggelig, romslig soverom hvor det er god plass til dobbeltseng med nattbord. Godt med oppbevaringsplass i garderobeskap. Plass til skrivebord, sminkebord eller ytterligere oppbevaringsplass på soverommet.

Baderom:

Delikat og pent baderom pusset opp i 2012 (i regi av forrige eier). Badet inneholder stor servantinnredning og overskap for oppbevaring. Stor dusjnisje med innfellbare glassvegger. Eget toalettrom med servant og oppbevaringsmøbler. Varmekabler i badegulv.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Moderne peisovn i stue ( piperehabilitering utført i 2012). Varmekabler på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1917

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført. Kommunen utsteder uansett ikke ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om gjerde, brannvegger og dør samt bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Vøyenvollen Borettslag.

Borettslaget består av 183 andelsleiligheter i tillegg kommer 1 vaktmesterleilighet som tilhører borettslaget.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.

Dugnad må påregnes. Dugnadsbidrag på kr. 50,- pr. mnd refunderes ved oppmøte på dugnad.

Dyrehold må søkes til styret.

Borettslaget har 4 fellesvaskeri i Fjørtoftsgate 7, 11, 19 og Gustav Jensens gt. 5. Polletter kjøper hos vaktmester.

Borettslaget har egen vaktmester/portner, Torbjørn Kristiansen, mob: 974 91 910

Borettslaget har avtale med Oslo Renhold AS.

www.voyenvollen.no

Foretatt påkostninger de senere år:

2017: Videre planlegging av rørarbeid basert på kartleggingsrapporter. Vedlikeholdsrens av ventilasjonskanaler.

2016: Fasade-rehabilitering og radontiltak fullført.

2015: Installert radonbrønner og gjennomført tettetiltak i kjellere.

2014: Oppgradering av trappeoppgangene. Oppgradert branntetting mellom kjeller og første etg. øvre gård. Rehab. deles av fasade i Stockfl. gt. 49.

2013: Oppgradert branntetting mellom kjeller og første etg. nedre gård. Utskifting av branndører til kjeller og loft.

2012: Rehabilitert pipeløp.

2010: Utskifting av vinduer i hele gården.

Se mer info om foretatt vedlikehold i Styrets Årsberetning.

Planlagte påkostninger:

Det ble vedtatt på generalforsamlingen 7.mai 2018 at styret får fullmakt til å inngå avtale med TT-Teknikk som skal utføre rehabilitering av bunnledninger i borettslaget. Styret får videre fullmakt til å ta opp et lån på inntil kr.4 MILL for å finansiere dette.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.77 med endret reguleringsbestemmelser S-2937 datert 01.10.87.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Bygningen er vernet som kulturminne (tidligere Gul Liste fra Byantikvaren i Oslo).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtakelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.585,- pr. mnd. og inkluderer: Fellesutgifter, byggforsikring, kommunale avg., forretningsførsel, renter og avdrag på felleslån, trappevask, kabel-tv og bredbånd, dugnadsbidrag m.m..

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Renter og avdrag, lån 1: kr. 251,-

Trappevasktillegg: kr. 73,-

Kabel-TV-avgift: kr. 250,-

Tillegg bredbånd: kr. 124,-

Renter og avdrag, lån 2: kr. 194,-

Felleskostnader: kr. 1 643,-

Dugnadsbidrag - refunderes ved oppmøte på dugnad: kr. 50,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 9.100,- pr. år. / 9.077 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i fellesutgiftene. Dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innflyttingsgebyr til borettslaget på kr 1.500,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 3.414.612,-. Av dette beløpet utgjør kr 62.080,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri Boligkjøperforsikring til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 7
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Arkitekt Rivertz plass 0.2 km
Sagene Samfunnshus 0.4 km
Advokat Dehlis plass 0.7 km
Ilatrappen 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.7 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 3 km
T-bane Carl Berners plass T-banestasjon 1.9 km
Trikk Biermanns gate 0.9 km
Buss Arkitekt Rivertz plass 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Myrens Sportssenter 0.7 km
Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.8 km
Treningssenter SATS Sagene 0.3 km
Treningssenter Sagene Squash Senter 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.8 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.1 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.6 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.8 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 1.9 km
Foss videregående skole 1.3 km
Heltberg Gymnas Bislett 1.8 km

Barnehager

Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.2 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.3 km
Lovisenberg barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.8 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.2 km
Postkontor / post i butikk Coop Extra Sagene 0.1 km
Postkontor / post i butikk Rema 1000 Torshov 0.8 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.5 km
Apotek Lovisenberg Sykehusapotek 0.5 km
Vinmonopol Kiellands plass Vinmonopol 0.9 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Sagene 0.1 km
Dagligvare Joker Sagene 0.3 km
Kiosk Perle Kiosk 0.3 km
Kiosk Dag's Frukt og Tobakk 0.3 km
Bensinstasjon st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.7 km
Bensinstasjon Circle K Kiellands plass 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,9 %
Andel kvinner 53,1 %
Gj.snittalder menn 35,5 år
Gj.snittalder kvinner 34,8 år
Husholdninger med barn 12,6 %
Husholdninger uten barn 87,4 %
Gj.snitt byggeår 1927
Gj.snitt tomtestørrelse 624
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 7 878 585

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr. 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Caroline S. Stensrød
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Eva Lotsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?