Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 350 000,- for kr 3 350 000,-

Stockfleths gate 54 C - presentert av Emir Mekic hos Krogsveen

Særdeles lekker 2-roms i populære River'n

Stue

Stue og kjøkken

Kjøkken og spiseplass

Kjøkken og spiseplass

Kjøkken

Soverom

Soverom

Entré/gang

Badeværelse

Badeværelse

Badeværelse

Møblert planskisse

Målsatt planskisse

Kart over nabolaget

Inngangsparti Stockfleths gate 54 C

Stockfleths gate

Stockfleths gate

Stockfleths gate - leiligheten markert med grønt

Stockfleths gate

Sagene Park

Sagene Park

Sagene Park

Kafe Kaffebrenneriet på Sagene

Kafe Nazar

Sagene Lunsjbar

Treningssenter SATS like i nærheten

Voldsløkka

Hyggelige turområder langs Akerselva 1

Hyggelige turområder langs Akerselva 2

Hyggelige turområder langs Akerselva

Sagene/River'n

Stockfleths gate 54 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 100 000,-

Sagene/River'n: Lekkert oppusset 2-roms selveierleilighet. LEILIGHETEN ER SOLGT MED DIREKTE BUD TIL SELGER! VISNINGER AVLYSES!

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 1 857,-
Fellesgjeld:
Kr 24 285,-
AREAL (P-ROM / BRA)
35 / 35 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sagene bydel blir stadig mer populært. Det er naturlig med sine mange kaféer, restauranter, grøntområder og et yrende kulturtilbud. Smørøyet i dette område er det Rivertzke kvartal, på folkemunne kjent som River'n . Kvartalet ligger rett nedenfor Sagene kirke. Leiligheten ligger midt i komplekset, rolig og skjermet i en stille sidegate uten gjennomgangstrafikk.

Det er kort vei både til Coop Extra, Rema 1000 samt døgnåpen Joker som dekker dagligdagse behov. Det er også gangavstand til Storo senter og Sandaker senter. Om du skulle få lyst til å rusle ned til Grünerløkka, St. Hanshaugen eller til og med sentrum ligger alt innenfor rekkevidde.

I nærheten finner man kaféer og restauranter som Kaffebrenneriet, Bamboo og Helt Rått. Populære Sagene lunsjbar, Saigon Express samt Nazar er også verdt og besøke.

Kulturslottet Soria Moria, som huser både Cosmopolite og Torshov teater, ligger 10 min gangvei unna. På veien dit kan du gå innom Lilleborg. En ukjent perle for mange. Her får du kjøpt ferske økologiske bakervarer selv på en søndag! Flere restauranter, artige butikker og Det andre teater finner du også her.

For deg som er glad i å trene finner du SATS/ELIXIA på andre siden av Rivern . Frister det med Yoga, er en av landets største yogasentret like ved, Oslo Yoga, på Sagene samfunnshus. Her er det også regelmessig teater og annen underholdning for barn. Den eldre generasjon har også mulighet for å få svingt seg her.

Ellers kan en av de mange parkene i nærområde innby til friluftsliv. Like ved Rivern finner du Geitemyra skole- og parsellhage. Her kan man se på alt som spirer og gror, eller kanskje leie sin egen parsell, som gir en følelsen av å være på landet. Voldsløkka Idrettspark ligger kort vei unna med store grøntarealer som består av bl.a. tennisbaner, sandvolleyball-baner, skatepark, fotballbaner, joggeløype samt lysløype på vinterstid. Myraløkka er perfekt for late sommer dager og grilling. En tur langs Akerselva er heller ikke å forakte og på 20 minutter kan en gå til badeplassen i Nydalen.

Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen, Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen kort rekkevidde.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med meget gode bussforbindelser som dekker praktisk talt hele Oslo (Linje 20, 34, 37 og 54).

Barnehager og skoler

Pontoppidan Bhg. (0-6 år) 0.1 km

Maridalsveien Bhg. (1-5 år) 0.3 km

1-10 kl. Bjølsen skole 0.6 km

1-10 kl. Sagene skole 0.9 km

1-7 kl. Lilleborg skole 1 km

1-7 kl. Ila skole 1.2 km

8-10 kl. Fagerborg skole 1.6 km

8-10 kl. Vestre Aker skole 1.7 km

8-10 kl. Kristelig Ungdomsskole 2.3 km

Foss videregående skole 1.4 km

Oslo katedralskole 2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 24 285,-

Totalpris

Kr 3 124 285,-

Felleskostnader

Kr 1 857,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Byggeår

1911

Soverom

1

Primærrom

35m2

Bruksareal

35m2

Tomt

29802m2

KR-kode

5418178

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stockfleths gate 54 C, 0461 Oslo

Gnr. 221, bnr. 101, snr. 172 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 29.802 m² som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 41 m²

Totalt bruksareal: 35 m²

Totalt primærrom: 35 m²

Primærrom:

1. etasje (i realitet 2 etasje) inneholder: Entré/gang, stue, kjøkken, soverom og bad.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 2,5 m² med vegger i panelt utførelse, samt 1 romslig loftsbod på 4,8 m² i gulvareal.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.10.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert på faste masser. Grunnmur, bærende ytter og innvegger i murverkskonstruksjon. Frittbærende dekker utført i armert betong. Pusset og malt fasade.

Uisolert salttakskonstruksjon utført med taksperrer. Takfall på minst 10-15 grader. Fasaderenovering ferdigstilt i 2006.

Renovering av bad, etablering av ventilasjon over tak i 2005-08.

Vinduer med 2 lags isolerglassav nyere dato i treramme av gran eller furu.

Entredør i malt og lakket utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging".

Innerdører i MDF utførelse. Nye fra 2015.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Standard

Entré/gang:

Romslig og lys entré/gang med god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy. Lysmalte vegg- og takflater, samt varmekabler i flislagt gulv. Downlights i nedsenket himling. Adkomst til stue og baderom.

Stue:

Meget pen og romslig stue med stor vindusflate, malte vegg- og takflater, lekker en-stavs eikeparkett på gulv. Her er det god plass til sofa, bord og tv-benk, samt spisebord mellom stue og kjøkken. Downlights og høytalere (DAB, bluetooth og AUX koblinger) i nedsenket himling.

Kjøkken:

Lekkert nyere kjøkken med innredning fra IKEA med glatte hvite fronter, fliser over laminat benkeplate, 120 l varmtvannsbereder i benk fra 2006, ventilator, integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, kjøl- og fryseskap. Malte vegg- og takflater, lekker en-stavs eikeparkett på gulv med varmekabler.

Baderom:

Pent flislagt badeværelse oppusset i regi av sameiet i 2006. Badet er innredet med gulvstående toalett, dusjnisje, nyere heldekkende servant med doble skuffer, overskap med lys og speil på vegg, samt opplegg til smal vaskemaskin. Flislagt gulv med varme. Downlights i nedsenket himling. Vindu i dusjnisjen.

Soverom:

Romslig soverom med gode lysforhold fra stor vindusflate i enden. Rommet har rikelig med oppbevaringsplass i 2 store garderober og god plass til dobbeltseng med nattbord. Malte vegg- og takflater, samt lekker en-stavs eikeparkett på gulv.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler i kjøkkengulv og baderom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1911.

Det foreligger ekspedisjonsdokument fra 06.12.1911, som i følge kommunen anses som datidens ferdigattest.

Det er uvisst hvilke endringer som er gjort etter at ekspedisjonsdokumentet ble gitt, men selger opplyser at det ikke er gjort endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 25. Pantet er begrenset oppad til 1G, (G = folketrygdens grunnbeløp). I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst fire servitutter på sameiets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser om brannvegg/dør, bestemmelser om trafostasjon samt bestemmelser om adkomstrett. Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Det Rivertzske sameie, med sameiebrøk 36/17911.

Sameiet består av 311 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner.

Sameiet har egen nettside: www.rivern.no

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Sameiet har i dag vaktmester ansatt i 100% stilling.

Sameiets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring med polisenummer: 76464003.

Dugnad holdes en gang i året.

Dyrehold er tillatt, dog ikke uten skriftlig samtykke fra styret. Husdyr skal for øvrig føres i bånd på sameiets uteområde.

Det Rivertzske kvarter står på Byantikvarens gule liste, hvilket bidrar til å bevare den unike bebyggelsens særpreg.

Foretatt påkostninger de senere år:

2013-2017: Rehabilitering av alle pipeløp samt utbeding av noen tak i sameiet.

2006-2008: Renovering av bad i regi av sameiet.

2002-2006: Fasaderenovering.

Planlagte påkostninger:

- Lånet på kr 15 mill er allerede i nedbetalingsfasen. Dette lånet går ut på rehabilitering av flere tak i sameiet.

- Sameiet har fått innvilget ytterligere et lån på kr 6,5 mill. for rehabilitering av flere tak i sameiet. Utbetaling og fordeling skjer i løpet av 2018. Ifølge forvaltningskonsulent Denan Zagorcic hos OBOS vil fellesgjelden for denne leiligheten øke med ca. kr 13.065,- sett ut ifra sameiebrøken. Denne økeningen er allerede inntatt i felleskostnadene.

Pt. er det ingen ytterligere påløpte bygningskostnader som vil kunne påvirke felleskostnadene ut året.

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Dersom slik godkjenning ikke gis, bortfaller avtalen og ingen av partene har noe økonomisk ansvar ovenfor den andre. Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977. Planen er opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak.262. Gjeldende reguleringsplan: kommunedelplan Oslo mot 2030: Smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.15.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vaskemaskin medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 1.857,- pr. mnd. og inkluderer trappevask kr 85,- kabel-tv og internett (fiber) fra Canal Digital kr 309,- avdrag og renter på fellesgjeld kr 135,- og diverse felleskostnader kr 1.328,- som blant annet vaktmestertjenester, strøm i fellesarealer, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring m.m.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 11.000,- pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-.

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 3.208.859,-

Av dette beløpet utgjør kr 24.285,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Sagene
Grunnkrets Sagene Rode 1
Kirkesogn Sagene og Iladalen

Steder i nærheten

Arkitekt Rivertz plass 0.3 km
Sagene Samfunnshus 0.3 km
Advokat Dehlis plass 0.6 km
Ilatrappen 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48.6 km
Sentralstasjon Oslo S 4.1 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 2.8 km
T-bane stasjon Nydalen T-banestasjon 2 km
Trikkeholdeplass Torshov 1 km
Bussholdeplass Arkitekt Rivertz plass 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Voldsløkka idrettsplass 0.7 km
Idrettsanlegg Golfsenteret 0.7 km
Treningssenter SATS Sagene 0.2 km
Treningssenter Myrens Sportssenter 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Bjølsen skole (1-10 kl.) 0.6 km
Sagene skole (1-10 kl.) 0.9 km
Lilleborg skole (1-7 kl.) 1 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.2 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 1.6 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.7 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 2.3 km
Foss videregående skole 1.4 km
Oslo katedralskole 2 km

Barnehager

Pontoppidan barnehage (0-6 år) 0.1 km
Maridalsveien barnehage (1-5 år) 0.3 km
Dronning Louises barnehage (1-5 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Kiellands Hus 0.9 km
Kjøpesenter Sandaker Senter 1.3 km
Postkontor Coop Extra Sagene 0.2 km
Postkontor Rema 1000 Torshov 0.8 km
Apotek Apotek 1 Sagene 0.4 km
Apotek Lovisenberg Sykehusapotek 0.6 km
Vinmonopol Kiellandsplass Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Coop Extra Sagene 0.2 km
Dagligvare Joker Sagene 0.2 km
Kiosk/video Perle Kiosk 0.1 km
Kiosk/video Dag's Frukt og Tobakk 0.2 km
Bensin st1 Kirkeveien/Tåsenveien 0.6 km
Bensin Circle K Kiellands plass 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,2 %
Andel kvinner 52,8 %
Gj.snittalder menn 31,7 år
Gj.snittalder kvinner 31,7 år
Husholdninger med barn 14,6 %
Husholdninger uten barn 85,4 %
Gj.snitt byggeår 2006
Gj.snitt tomtestørrelse 96
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Sagene Rode 1 585 418

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon er avtalt til fastpris kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Anne Marte Roer
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler MNEF/ Salgskoordinator
Les mer om megler

Lurer du på noe?