Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 500 000,- for kr 1 500 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Stokkeveien 1 o

Stue med åpen løsning mot kjøkkenet

Stue

Stue

Kjøkken med god plass til spisebord

Kjøkken

Kjøkken

Baderom

Baderom

Soverom

Soverom

Soverom

Overbygget veranda

Utsikt fra veranda

Planløsning

Lierbyen

Stokkeveien 1 o

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 350 000,-

Lierbyen: 3-roms leilighet i 3. etasje. Heis. Solrik veranda. Utsikt.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 350 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 550,-
Fellesgjeld:
Kr 486 217,-
AREAL (P-ROM / BRA)
72 / 75 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger med stuevinduer og veranda som er vestvendt med fin utsikt oppover Lierdalen og gode solforhold. Området rundt er stille, rolig og meget barnevennlig. Det er gangavstand til dagligvarebutikker, bibliotek, legesenter, apotek, frisør, kaffeer, skoler, barnehager etc. 5 minutters gange til busskommunikasjon mot Drammen, Asker og Oslo.

Marka ligger kun en kort tur unna med flotte turmuligheter, hele året. Fotballbaner og idrettshall i nærområdet. Svømmehall på Nøste/Stoppen. Stoppen FK og Lier IL er et aktivt idrettslag i nærområdet, både sommer- og vinterstid. Ridesenter på Linnesvollen. En av østlandets beste golfbaner, Holstmark golfbane, i Sylling. (www.holtsmarkgolf.no). Kort kjøretur til Liertoppen kjøpesenter og Drammen sentrum med de fleste servicetilbud.

Cirka 10 minutters kjøring til Drammen sentrum og ca. 15 minutter til Asker. Cirka 35 minutters kjøring til Oslo sentrum.

Barnehager og skoler

I Lier generelt er det et rikholdig utvalg av barnehager, både kommunale og private. De nærmeste er: Foss barnehage, Lier Natur- og landbruksbarnehage og Bakkeli barnehage.Det full barnehagedekning i Lier.

Hegg barneskole med SFO i Lierbyen. Lierbyen Ungdomsskole i umiddelbar nærhet. For flere detaljer se www.lier.kommune.no.

Lier- og St.Hallvard videregående skoler. (www.st-hallvard.vgs.no og www.lier.vgs.no). Høyskoletilbud i Drammen sentrum.

Adkomst

Fra Drammen:

Følg E-18 og ta av ved v/skilt mot Hønefoss og Lierbyen. Følg deretter skiltingen mot Hønefoss. Når man kommer til Lier Everk, ta inn til høyre (Stokkeveien). Stokkeveien 1 ligger så på venstre side av veien.

Fra Asker og Oslo:

Følg E-18 mot Drammen. Ta av v/skilt mot Tranby. Ta til høyre i første kryss. Følg denne veien et stykke, forbi bl.a Tranby kirke, til man kommer til en rundkjøring. Ta til venstre i rundkjøringen og følg veien nedover mot Lierbyen. Når man kommer til Lier E-verk så ta inn Stokkeveien til venstre. Stokkeveien 1 ligger så på venstre side av veien.

Det vil bli skiltet i forbindelse med annonsert fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 350 000,-

Fellesgjeld

Kr 486 217,-

Totalpris

Kr 1 836 217,-

Felleskostnader

Kr 8 550,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

3

Byggeår

2001

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

72m2

Bruksareal

75m2

Tomt

4824m2

KR-kode

2017465

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Stokkeveien 1 o, 3403 Lier

Andel/leil.nr. 17 i Foss Borettslag,

org.nr. 881 689 162

Gnr. 95, bnr. 100 i Lier kommune

Tomten

Selveiertomt på 4.824 kvm. som tilhører borettslaget i fellesskap.

Leiligheten har egen og fin veranda med utgang fra stuen. Markise med fjernkontroll. Fra stuen er det utsikt.

Parkering

Felles asfaltert parkeringsplass for borettslaget.

Vei, vann og avløp

Eiendommen ligger til Stokkeveien, som er en offentlig/kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett vann og avløp via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 80 kvm

Totalt bruksareal: 75 kvm

Totalt primærrom: 72 kvm

P-rom: 72 kvm.: Entre, to soverom, baderom, kjøkken, stue.

I tillegg disponerer boligen en kjellerbod (merket 305).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.02.18 utført av takstmann Jahn-Otto Benjaminsen.

Leiligheten ligger i 3. etasje (en trapp opp fra gateplan), og inneholder:

Entre: Vinylbelegg på gulv, malte plater på vegger, malt tak. Åpen løsning mot stuen.

Soverom 1: Vinylbelegg på gulv, malt tapet på vegger, malt tak. Garderobeskap.

Garderoberom/bod: Vinylbelegg på gulv, malte plater på vegger, takess. Skyvedør fra soverom 1.

Soverom 2: Vinylbelegg på gulv, malte plater på vegger, malt tak. Garderobeskap.

Baderom: Vinylbelegg på gulv, malt tapetstrie på vegger, takess. Servant i seksjon. Dusjkabinett, fliser på vegger bak kabinettet. Toalett. Opplegg for vaskemaskin. Opplegg for og mulighet til å sette inn badekar.

Kjøkken: Vinylbelegg på gulv, malt tak. Fliser over kjøkkenbenk. Oppvaskmaskin medfølger. Avtrekksvifte. Åpen løsning mot stuen.

Stue: Vinylbelegg på gulv, malte plater på vegger, malt tak. Utgang til solrik og flott veranda, med fin utsikt. Markise med fjernkontroll.

Bebyggelse

Andelsleilighet i 3. etasje i lavblokk med heis. Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i betong.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for leiligheten som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten kommenterer takstmann at leiligheten har en normal alders- og bruksslitasje på innvendige overflater og innredninger og at badet er fra byggeår. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg nøye inn i denne før bud inngis.

Standard

Leiligheten holder en normal standard, men det kan være ønskelig med tidsmessig oppussing av overflater og innredninger.

Oppvarming

Det er vannbåren varme i alle gulv i leiligheten, unntatt bod.

Ferdigattest

Ferdigattest er datert 22.08.2002. Kopi kan fås v/henv. megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av borettslagets legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst to servitutter på borettslagets eiendom, i 1996 og 2000. Disse antas ikke å ha praktisk betydning for den daglige bruk av leiligheten. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Foss Borettslag, som består av 24 leiligheter/andeler.

Forretningsfører er USBL.

Styreleder er Eva Andersen.

Det må påregnes dugnad to ganger i året, samt en enkel vaktmestertjeneste på rundgang (kosting mv.)

Dyrehold er tillatt.

Det er pt. ikke planlagt påkostninger som vil medføre økte felleskostnader.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen. Ved tvangssalg kan forkjøpsrett først utlyses ved rettskraftig kjennelse, nærmere informasjon kan fås v/henv. megler.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Kopi av borettslagets årsregnskap, vedtekter, husordensregler m.v. kan fås v/henv. megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan- og bestemmelser for Fossvegen 12-20 m/flere vedtatt 12.12.1995. Kopi kan fås v/henv. megler.

Overtagelse

Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil leiligheten bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette. Leiligheten er i dag fraflyttet av dagens eier, og eier sier at rest av innbo og løsøre vil bli ryddet og tømt, og at leiligheten vil bli rengjort før overtagelse.

Diverse

Leiligheten selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for leilighetens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangelsklage etter kjøp av tvangssalgsbolig. Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.

Det gjøres videre oppmerksom på at det ikke er mulig å bestille eierskifteforsikring/boligkjøperforsikring i forbindelse med tvangssalg.

Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

I utgangspunktet medfølger ingen hvitevarer med i salget, men dagens eier lar oppvaskmaskin stå igjen ved salg.

Kjøper må påregne kostander til skifte av låssylinder til ytterdør og postkasse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnader: kr. 8.550,- pr. mnd.

Felleskostnadene inneholder bla. renter og avdrag på fellesgjeld, bygningsforsikring, gulvvarme, varmt vann, strøm (a-konto), kabel-TV fra Get (grunnpakke).

Felleskostnadene fordeles slik:

Renter og avdrag fellesgjeld utgjør ca. kr. 4.580 pr. mnd, strøm ca. kr. 630,- og eller øvrige driftskostnader.

Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, og megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk (utover det som måtte være inkludert i felleskostnadene, dagens eier har ikke brukt mer enn det som ligger i felleskostnadene), tv, internett m.v.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr. 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr. 1.861.160,-. Av dette beløpet utgjør kr 509.801,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lier
Grunnkrets Lier Sykehus
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Lierbyen 1.4 km
Heggtoppen 2.9 km
Eikenga 2.2 km
Tranby 5.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 87.8 km
Jernbanestasjon Brakerøya 7.8 km
Bussholdeplass Lierbyen skole 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Liungbanen 3.1 km
Idrettsanlegg Tranby fotballbaner 5.4 km
Treningssenter Bare Trening Lier 1.4 km
Treningssenter SATS Drammen 7.9 km

Steder av interesse

Skoler

Hegg skole (1-7 kl.) 2.4 km
Hallingstad skole (1-7 kl.) 5.6 km
Lierbyen skole (8-10 kl.) 0.2 km
Briskeby skole og kompetansesenter 4.1 km
St. Hallvard videregående skole 6.5 km

Barnehager

Lier natur- og landbruksbarnehage 0.3 km
Foss barnehage (0-5 år) 0.4 km
Bakkeli barnehage (0-6 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter CC Drammen 7.9 km
Kjøpesenter Liertoppen Kjøpesenter 7.6 km
Postkontor Kiwi Lierbyen 1.6 km
Postkontor Kiwi Vitbank 5.6 km
Apotek Ditt Apotek Fosskvartalet 1.4 km
Apotek Apotek 1 Lier 1.6 km
Vinmonopol Liertoppen Vinmonopol 7.6 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 9.7 km
Dagligvare Rema 1000 Lierbyen 1.5 km
Dagligvare Kiwi Lierbyen 1.6 km
Kiosk/video Ramix 6.5 km
Kiosk/video Candy World 8.9 km
Bensin Statoil Service Lierbyen 1.7 km
Bensin Smart Lierbyen 2.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 55,3 %
Andel kvinner 44,7 %
Gj.snittalder menn 41,5 %
Gj.snittalder kvinner 41,1 %
Husholdninger med barn 21 %
Husholdninger uten barn 79 %
Gj.snitt byggeår 1983
Gj.snitt tomtestørrelse 5172
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lier 25368 10820
Grunnkrets: Lier Sykehus 927 503

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Budregler

Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud via Krogsveens budapp eller inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post.

Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3. I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 5.125,- samt dekning av utlegg.

Dokumenter
Rune Sirnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?