Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

Åpen stue og kjøkkenløsning

Stue med utgang til balkong med praktfull utsikt

Stue med flott utsikt mot vest

Balkong mot vest med sol til omtrent 22 midtsommers

Utsikt

Loftsstue

Loftsstue

Stue og spiseplass ved kjøkkenet

Kjøkken med fliser over benk og integrerte hvitevarer

Kjøkken mot spiseplass med kjøkkenøy. Skapplass også mot spiseplassen

Bad med badekar og dusj

Bad

Bad i 2 etasje

Soverom1

Soverom2

Entre og hall i 1. etasje

Trapperom

Hall i 2. etasje

Collage

Parkeringsplass

Fasade

Hage

Fasade

Drammen stasjon

Drammen stasjon

Tollbugata

Elvepromenaden

Elvepromenaden

Båthavn på Union

Union brygge

Ypsilon

Strømliveien

Strømliveien

Strømliveien

Strømsøåsen

Strømliveien 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 200 000,-

Strømsøåsen: Pen 3-roms leilighet med 2 bad og loft. Sentral beliggenhet med ca 15 min til sentrum.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 3 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
95 / 95 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger sentralt med gangavstand til Drammen sentrum. Gangavstand også til togstasjon med gode forbindelser til Oslo. Etablert bomiljø, med lite biltrafikk.

Kort avstand til bussholdeplass med god bussforbindelse til Drammen sentrum, se www.bk.no for rutetider. 3 minutters kjøring til E18, og 20-25 minutters kjøreavstand til Sandvika. Kort vei til Drammen sentrum og togstasjonen. 33-35 minutter med tog fra Drammen stasjon til Oslo. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no. Kort gangavstand til Gulskogen kjøpesenter.

Strømsgodset IF er en aktiv idrettsforening i nærheten. De har eget treningsanlegg med kunstgressbane på Gulskogen. Skiold har naturisbane og kunstisbane på vinterstid. Kort vei til elveparken med tur og sykkelstier rundt elven. Drammen turnforening med egen hall og mange aktiviteter.

Drammen slalåmklubb i Haukåsløypa slalåmbakke med egentrening og kurstilbud. Drammensbadet sentralt på Marienlyst har helårsanlegg med badeland og treningstilbud. Bikkjestykket friområde ved Austad gård. Kort vei til ski og turmuligheter i Strømsøåsen med lysløyper. Kulturinstitusjoner slik som Union Scene og Drammensbiblioteket med et variert tilbud av konserter og arrangement, kun en praktisk spasertur unna boligen. Det samme gjelder White list restauranten Frukt og Grønt.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. Nærmeste barnehage er private Lassebakken samt flere på Gulskogen og på Strømsø. Gulskogen barne- og ungdoms skole 1-10 klasse.

Flere videregående skoler i Drammen, med både yrkesrettede linjer og allmennlinjer.

Drammen kan også by på høyere utdanning. På Papirbredden - i praktisk gangavstand fra boligen- ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum kjøres Konnerudgata mot Konnerud. Ta av Professor Smiths Alle skiltet inn til Gulskogen og ta deretter første vei til venstre (Skogliveien). Denne deler seg i et Y kryss og her holdes skrått mot høyre (Veslebakken). Denne kjøres til ende og tas deretter til høyre. Nå er du på Strømliveien og boligen er beliggende på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 200 000,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1955

Soverom

2

Primærrom

95m2

Bruksareal

95m2

Tomt

672m2

KR-kode

2018499

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Strømliveien 24, 3047 Drammen

Gnr. 15, bnr. 91, snr. 2 i Drammen kommune.

I tillegg kommer 1/2 av gnr. 15, bnr. 313 realsameie.

Tomten

Felles eiet tomt på 672 kvm. Opparbeidet med plen, hekk, støttemur (sklidd ut) og diverse annen beplantning. Realsameiet (parkeringsplassen) er opparbeidet med grus/subbus

Parkering

1 Parkeringsplass i felles gårdsplass. Forøvrog gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 102 kvm

Totalt bruksareal: 95 kvm

Totalt primærrom: 95 kvm

Primærrom:

1. etasje: Hall, bad og trapperom: 20 kvm

2. etasje: Trappegang, gang, bad, kontor, stue, kjøkken, soverom. : 75 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.10.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i tre.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder "Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Det kan nevnes at det er registeret avflakking av puss på grunnmur, drenering fra byggeår og vinduer med begrenset levetid. Taktekket er fra ca 2003. Innvendig har boligen en normal standard. Bad i 1. etasje fra 2008 og bad i 2. etasje fra 2002. Noe dårlig fall til sluk på bad i 1. etasje og bad i 2. etasje bør ikke direkte fuktbelastes. Kjøkken fra 2002. Eier opplyser at tidligere eier hadde opplevd sort jordmauer i entre 1 etasje 2011. Nåverende eier har ikke observert maur og at dette forsvant ved skadedyrkontroll 2011."

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Leilighet over 2 plan med egen inngang på bakkeplan.

1. etasje.

Entre med marmorfliser på gulv med varmekabler, malte flater på vegger og tapet. Malte flater i tak. Speilskap.

Romslig bad med fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og malte flater i tak. Boblekar. Hvit innredning med speil over. WC. Dusj. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Et pent bad med god plass.

Trappegang med malte flater på vegger. Det har blitt støyisolert under trapp og mot vegg til nabo i senere tid slik at det nå er tilnærmet lik støyisolering i hele leiligheten. Bod over bad med adkomst fra trappegangen.

2. etasje

Hall med parkett på gulv, malte flater på vegger og malt panel i tak. Sikringsskap med automatsikringer.

Soverommene har parkett på gulv, malte flater på vegger og takess i tak. Speilskap. Ingen bokhyller medfølger, ei heller taklampe i soverom.

Bad med fliser på gulv med varmekabel, fliser på vegger og takess i tak. Wc. Dusj. Innredning med servant. Høyskap.

Kjøkken med parkett på gulv, malte flater på vegger og takess i tak. Ikea innredning med fliser over benk. Kjøkkenøy mot spiseplass i stuen. God skap- og benkeplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Alle hvitevarer medfølger.

Spiseplass i stue og stue med utgang til balkong. Stuen har parkett på gulv, malte flater på vegger og i tak. Vedovn. Balkongen har fått nytt rekkverk i september 2018 og kan oljes/beises/males neste år. Dette blir ikke utført av eier men må gjøres av kjøper. Praktfull utsikt fra stue, spisestue, soverommene og balkongen. Balkongen er i tillegg vestvendt og har sol til sent på kveld.

Loftsstue med parkett på gulv, malt panel på vegger og i tak. På seksjoneringen er området tegnet inn som soverom/gjesteværelse men i kommunens arkiv finnes ingen oversikt over omsøkning fra s-rom til p-rom. Rommet må antas å ikke være omsøkt til varig opphold. Flott område som kontor med to takvinduer.

Generellt om løsøre som ikke medfølger.

Persienner i stuen og på kjøkken, rullgardin soverom, taklamper i stue og korridor, soverom og lysstoffrør på loftet, veggmonterte lamper på soverom, knagger på soverom, fastskrudde plakater på soverom og hyller på soverom og knivmagnet på kjøkkenet.

Oppvarming

Varmekabler i gulv med fliser samt vedovn i stue. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 21.09.1955

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Sameiet har også inngått en avtale med Strømliveien 26 om at dette sameiet kan har plikt og rett til å vedlikeholde denne. Dette er planlagt utført i nær fremtid og Drammen Drift har anslått arbeidene til å ta omkring en uke og at dette ikke ville få konsekvenser for innkjøring til nr 24 i mer enn høyst et par dager.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom.

Dagboknr 200414 tinglyst 19.02.1942 type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse, gjerdeplikt, vann/avløp

Dagboknr 14430 tinglyst 09.09.1997 type heftelse: Seksjonering

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut såfremt leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert og leiligheten er tilknyttet et sameie bestående av 2 leiligheter, med sameiebrøk 75/150 = 1/2

Sameiet har ikke forretningsfører eller styre, og det føres ikke regnskap eller budsjett. Dersom det mottas felles regninger til sameiet vil kostander bli fordelt etter nærmere regler angitt av sameiet, vanligvis etter sameiebrøk eller vedtekter.

Dugnad kan påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Påkostninger som går på felles bygningsmasse avtales mellom seksjonene og foretas med fordeling av utgifter i henhold til sameiebrøken.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 05.10.2015 er avsatt til: boligformål.

Eiendommen ligger i et område hvor det er reguleringsplaner under arbeid. Reguleringsplanen gjelder detaljregulering for tilfartsvei vest del 2 og tilfartsvei Konnerud som bil gå under boligen. Området boligen ligger i og omkringliggende område er båndlagt.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.602,50 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon. Gebyr til feiing/tilsyn vil påløpe når feiing/tilsyn utføres. Det er felles vannmåler på eiendommen hvor forbruket fordeles på eierbrøken. VAnnavgiften: Denen har blitt fordelt etter antall personer i husstanden og ikke på brøken.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.218,- pr. enhet

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av internett og har avgift på kr 629,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.281.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Gulskogen-sundhaugen 6
Kirkesogn Strømsgodset

Steder i nærheten

Marienlyst stadion 1.1 km
Drammens museum 1.6 km
Drammensbadet 1.7 km
Fylkeshuset 3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 95.8 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 1.7 km
Bussholdeplass Konnerudgata 102 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Gulskogen idrettshall 0.9 km
Idrettsanlegg Drammen (vgs) aktivitetssal 1.8 km
Treningssenter CrossFit Drammen 1.2 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 1.8 km

Steder av interesse

Skoler

Drammen montessoriskole (1-9 kl.) 0.9 km
Gulskogen skole (1-10 kl.) 1 km
Danvik skole (1-7 kl.) 1.4 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 1.9 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 2.4 km
Akademiet videregående skole Drammen 0.9 km
Heltberg vgs. Drammen 1 km

Barnehager

Lassebakken barnehage (0-5 år) 0.7 km
Marienlyst barnehage (0-5 år) 1.5 km
Danvik barnehage (0-5 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 1.6 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 2.5 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 1.4 km
Postkontor Strømsø Postkontor 1.9 km
Apotek Apotek 1 Gulskogen 1.5 km
Apotek Boots apotek Strømsø 1.8 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 1.9 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 3.7 km
Dagligvare Joker Konnerudgata 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Gulskogen 1.4 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 1.1 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 1.4 km
Bensin Circle K Strømsø 1.6 km
Bensin Shell Strømsø 1.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52 %
Andel kvinner 48 %
Gj.snittalder menn 34,8 år
Gj.snittalder kvinner 33,1 år
Husholdninger med barn 42,9 %
Husholdninger uten barn 57,1 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 794
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Gulskogen-sundhaugen 6 589 238

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,5%

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Satvinder Jhooti
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?