Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 250 000,- for kr 8 250 000,-

Suhms gate 3 B

Utsikt fra balkongen

Utsikt

Balkong

Stue med god takhøyde

Stue

Stue

Adgang til spisestue via tofløyet dør

Stor spisestue med gode vindusflater

Spisestue med peisovn

Spisestue

Stor kjøkken med flere muligheter. Tilsvarende leiligheter har flyttet kjøkken til annet rom. Se alt. planskisse

Kjøkken med dør ut til bod

Kjøkkenet har også dør inn til soverom/kontor

Soverom/kontor

Soverom/kontor

Spiseplass

Gang

Bad

Bad

Meget stort soverom med garderobe

Soverom

Soverom

Entré

Detalj

Detalj

Detalj

Trappeoppgang

Fasade

Inngangsparti

Planskisse

Alternativ skisse

Fagerborg/Majorstuen

Suhms gate 3 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 200 000,-

Fagerborg/Majorstuen: Stor 4-roms med peisovn og solrik balkong. Spennende mulighet med moderniseringsbehov. Peis

Boligtype:
Leilighet, Aksjeleilighet
Soverom:
2
Prisantydning:
Kr 7 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 700,-
Fellesgjeld:
Kr 23 861,-
AREAL (P-ROM / BRA)
120 / 120 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Suhms gate 3 B er lokalisert i svært sentrumsnære men likevel rolige omgivelser. Eiendommen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet på Majorstuen.

Beliggenheten ved Majorstuen gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby med et yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god kollektiv forbindelse. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bogstadveien har dessuten fått et nytt estetisk løft og fremstår som en moderne og attraktiv handlegate.

Nærområdet byr på et rikt utvalg av kaféer og restauranter. Søker du en god middag ute fortjener restauranter som Homan, Olivia og Delicatessen et besøk. Vil du ta med deg maten på vei hjem fra jobb er det også ulike take-away restauranter i nærheten. Bydelen er dessuten preget av flere kulturelle virksomheter som f.eks. Deichmanske bibliotek og Litteraturhuset. Her tilbys et bredt spekter av kulturelle aktiviteter som foredrag og høytlesninger.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. Like ved ligger frodige Stensparken, videre er det gangavstand til hovedstadens mest anerkjente park, Frognerparken, med skulpturparken Vigelandsanlegget og Frognerbadet. Her finner du flotte skulpturer, frodig beplantning og grøntanlegg i særklasse. Majorstuen tilbyr også fritidstilbud som kino, lekeplasser, fotballbaner, skøytebane, tennisanlegg m.m.

Både Bislett og Majorstuen har gode velvære- og treningstilbud også innendørs med Elixia ved Colosseum Park, Sats på Bislet, Fresh Fitness i Bogstadveien og eksklusive Artesia i Majorstuveien, for ikke å glemme Bislet Bad med spaanlegg. For den turglade er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Dagligvarene kan du handle på flere ulike butikker, deriblant Rema 1000 og Coop Extra m.m. Skulle du ønske et enda større utvalg finner du Meny i Industrigata og matvarehuset Jacobs ved Colosseum. I nærheten finner du også spesialforretningen Fromagerie, en rendyrket ostebutikk, og noen kvartaler lenger ned i Bogstadveien er an av byens beste fiskebutikker, Georg A. Nilsen. På Valkyrieplassen arrangeres jevnlig det populære arrangementet «Bondens Marked», her vil du som oftest finne oster, økologisk kjøtt, fisk og vilt, bakervarer, honning, frukt, bær og grønnsaker m.m.

Skulle ikke dette være nok er det verdt å merke seg at Majorstuen er et viktig kollektivt knutepunkt. Fra Bogstadveien kan du ta trikken med linje 11, og 19. Videre finner du alle T-banens linjer i både Majorstukrysset og på Nationaltheatret. På Bislett, ikke mange minuttene fra leiligheten, finner du dessuten 17- og 18-trikken samt 21-bussen med hyppige avganger. Med andre ord, her er alt innen rekkevidde.

Barnehager og skoler

Leiligheten sogner til Marienlyst barne- og ungdomsskole. I nærheten ligger det flere barnehager, nærmest er Fagerborggaten barnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Følg Kirkeveien og ta deretter inn på Suhms gate. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 200 000,-

Fellesgjeld

Kr 23 861,-

Totalpris

Kr 7 223 861,-

Felleskostnader

Kr 4 700,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Aksjeleilighet

Etasje

4

Byggeår

1916

Soverom

2

Primærrom

120m2

Bruksareal

120m2

Tomt

607m2

KR-kode

411896

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Suhms gate 3 B, 0362 Oslo

Gnr. 216, bnr. 210 i Oslo kommune.

Leil.nr. H0402 , aksjenummer. 1-13,

Shums Gate 3 B AS, org.nr. 934 231 333.

Tomten

Eiet tomt på 607,4 kvm som tilhører aksjelaget. Fellesområdet til aksjelaget er av god størrelse og har fine grøntområder med plen, beplantning og trær. Det er satt opp lekeapparater til barna, adkomstveiene er asfalterte og det er avsatt areal til parkering.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Normalt er det mulig å kjøpe/leie garasjeplass i Marienlyst garasjer AS i krysset Kirkeveien/Suhms gate.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 132 kvm

Totalt bruksareal: 120 kvm

Totalt primærrom: 120 kvm

Primærrom:

4.etasje: 120 kvm - Bad, entré, kjøkken, stue, soverom/kontor, spisestue og soverom

I tillegg disponerer boligen 2 boder i kjelleren på ca. 15 kvm og 3 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 21.08.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner i betong/mur. De leilighetsskillende veggene,etasjeskillerne og grunnmuren er også av betong/mur. Ytterveggene over grunnmuren har pussede flater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandssrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. Denne boligen har behov for oppussing og har for det meste fått TG2. Følgende har fått TG2 grunnet alder og bruksslitasje: innvendige dører, himling på badet, kjøkkeninnredning, innvendig gulv, vegger og tak samt garderobeskap. Det er gitt TG2 til etaskjeskillet også da det ble registrert skjevheter og grunnet alder. Badet får TG2: Det er registrert fukt og det er aldersrelaterte forhold i fugene som tilsier oppgraderingsbehov. Eldre baderomsinnredning.

Det kommenteres at rekkverket på balkongen er lavt (0,79 meter).

Selger opplyser om at vinduene på "kjøkkensiden" er skiftet ut i 2010, at taket i stuene er restaurert i 2010 og at det i 1999 ble lagt ny membran og fliser på badegulv samt satt opp vegg i glassbyggerstein.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

4-roms leilighet beliggende i 4.etasje med flott beliggenhet på Fagerborg. Leiligheten er pent brukt, men har behov for oppgradering av de fleste flater og installasjoner og må anses som et oppussingsobjekt.

Noen oppgraderinger i gården er utført i nyere tid.

- Fasade pusset opp og nye vinduer mot gaten 2010

- Strømpe i deler av avløpsrør til hovedledning 2016

- Pipene ble rehabilitert med stålrør i pipene i 1999 og 2011.

- Oljefyr byttet ut med fjernvarme 2011

- Soilrør på kjøkken skiftet i 2017 (skaderapport foreligger)

- Automatsikringer i fellesanlegg og leilighet ca. i år 2000.

Andre leiligheter i gården har endret planløsningen noe til mer moderne romdisponeringer. Se forslag i vedlagt alternativ planskisse.

Oppvarming

Boligen har radiatorer som er tilknyttet sentralvarmeanlegg og sameiet er tilknyttet fjernvarme. I tillegg er det ildsted i stuen. Stråleovn over baderomsdør.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1916.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Aksjene overdras fri for pengeheftelser.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på aksjelagets eiendom. Dagboknr 912574, tinglyst 27.10.1917, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse/benyttelse:

Servitutten vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Leiligheten kan iht. aksjelagets vedtekter leies ut. Eventuell utleie av leiligheten må godkjennes av aksjelaget og forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier.

Leietaker må følge aksjelagets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Suhms gate 3 B aksjelag.

Aksjeboligmodellen innebærer at aksjelaget eier eiendommen, mens aksjeeierne eier aksjer som gir leierett til en bestemt bolig.

Aksjelaget består av 10 leiligheter.

Forretningsfører er HBRI AS, tlf. 22 86 55 00.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Planlagte påkostninger:

Det er planlagt vedlikehold av balkongene. Vedlikeholdet skyldes blant annet frostskader som har gitt sprekker i betongen, samt at deler av betongen har falt av. Styret informerer om at denne kostnaden mest sannsynlig blir finansiert med midler stående på bankkonto. Det er snakk om ca. kr 15.000 kr.

Aksjelaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av lagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

I henhold til aksjelagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny aksjeeier. Godkjenning ansees som gitt dersom kjøper ikke mottar melding om avslag innen to måneder etter at salgsmelding er sendt aksjelaget. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Ifølge vedtektene har øvrige aksjeeiere i aksjelaget forkjøpsrett. Ifølge styreleder har ikke dette vært praktisert.

Aksjelag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av husleie. Dette aksjelaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økt husleie dersom andre aksjeeiere ikke betaler sin husleie. Aksjelaget har imidlertid legalpant i aksjene, og manglende betaling av husleie kan dermed tvangsinndrives av aksjelaget.

Dokumenter for aksjelaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255, datert 28.07.1977, endret S-2937, datert 01.10.1987 med tilhørende reguleringsbestemmelser

Eiendommen er kommunalt listeført på Gul Liste.

Det foreligger søknad om rehabilitering av balkonger i sameiet Jacob Aalls gate 53.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelse i budskjema ved inngivelse av bud. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i aksjelaget, samt at styrets godkjennelse er avklart. Styret kan bruke 2 måneder på styregodkjennelsen.

Diverse

- Leiligheten er vasket før visning og vil ikke bli ytterligere rengjort i forbindelse med overlevering til ny eier.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Husleie er kr 4.700,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader, fjernvarme, eiendomsskatt, lån/renter, grunnpakke kabel-tv, kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel.

Husleien justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til aksjelagets faktiske utgifter.

Husleien fordeles slik:

Felleskostnader kr. 66,-

Fjernvarme kr. 1.391,-

Eiendomsskatt kr. 330,-

Felleskostnader kr. 2.321,-

Lån/renter kr. 303,-

Get kr. 289,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Grunnpakke er inkludert i husleien. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 6.600,- pr. år. Abonnement for alarm kan videreføres ny eier. Alternativt må avtalen sies opp og anlegget avinnstalleres.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.245,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 7.229.106,-.

Av dette beløpet utgjør kr 23.861,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Fagerborg Rode 3
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Fagerborg kirke 0.5 km
Valkyrie plass 0.6 km
Marienlyst NRK 0.7 km
Politihøgskolen 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 53.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.9 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 2.2 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 0.8 km
Trikkeholdeplass Bogstadveien 0.6 km
Bussholdeplass Marienlyst 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Marienlyst Idrettsanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.6 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.5 km
Treningssenter Synergy 0.5 km

Steder av interesse

Skoler

Marienlyst skole (1-10 kl.) 0.7 km
Majorstuen skole (1-10 kl.) 0.9 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.5 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.6 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.5 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.9 km
Kristelig gymnasium 0.9 km

Barnehager

Fagerborggaten barnehage (2-5 år) 0.3 km
Fagerborg menighets barnehage (1-6 år) 0.4 km
Tusentrippen barnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Colosseum Senter 1.1 km
Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.7 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.4 km
Postkontor Majorstuen Postkontor 0.6 km
Apotek Vitusapotek Bogstadvn. St. Georg 0.5 km
Apotek Boots apotek Bogstadveien 0.6 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Majorstuen Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Joker Kirkeveien 0.2 km
Dagligvare Bunnpris Kirkeveien 0.4 km
Kiosk/video 7-Eleven Bogstadveien 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Valkyriegaten 0.5 km
Bensin Shell Marienlyst 0.2 km
Bensin st1 Pilestredet 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,3 %
Andel kvinner 51,7 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 39,3 år
Husholdninger med barn 22,7 %
Husholdninger uten barn 77,3 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 305
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Fagerborg Rode 3 872 463

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Salg av aksjeleiligheter reguleres av kjøpsloven, men avhendingslovens bestemmelser legges til grunn så langt de passer. Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at aksjene transporteres til kjøper.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,15% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?