Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 800 000,- for kr 1 800 000,-

Innbydende og koselig stue med flott utsyn fra balkong og vinduer.

Balkong

Balkong på sommerstid.

Pent opparbeidet bakgård med ulike sittegrupper på sommerstid.

Flott bakgård på sommerstid!

Åpen kjøkkeløsning med praktisk kjøkkenøy og utgang til balkong.

Utgang til solrik balkong mot indre gård.

0019

Utgang til balkongen fra stuen.

Innbydende stue med 3-stav eik parkett. Plass til sofa med tilhørende salongbord.

Svært praktisk kjøkkenløsning med barkrakker, hvite høylgansfronter og håndtak i stål.

Soverom

På soverommet er det plass til et lite kontorhjørnet for arbeidshesten.

Soverom

Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Flislagt bad med opplegg for vaskemaskin

Entré/gang

Koselig bakgård.

Flott balkong i byggets øverste etasje. Gode solforhold. Balkongen er et perfekt sted å ta med boken ut på en varm sommerdag.

Bakgården er pent opparbeidet med flott, grønn plen og ulike sittegrupper.

Tøyen Torg er stadig under endring og antallet restauranter, utesteder, kafeer og butikker øker raskt.

T-banen på Tøyen tar deg til Nationaltheateret på kun 6 minutter.

Flotte turmuligheter i nærområdet.

Kaffebrenneriet på Grønland i en klassisk murfasade.

På Tøyen er det et rikt tilbud av eksotiske matvarer og ulike, spennende nisjeforretninger.

Tøyenbadet er Norges største svømmehall. Kun noen minutter spasertur unna leiligheten.

Plankisse

Tøyen

Sverres gate 1 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 750 000,-

Tøyen: Pen, praktisk og gjennomgående 2-roms med solrik balkong mot indre gård - populært område

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 1 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 8 045,-
Fellesgjeld:
Kr 1 021 034,-
AREAL (P-ROM / BRA)
31 / 31 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Tøyen ligger sentralt i hjertet av Oslo med kort gangavstand til sentrum. Boligen ligger i et etablert og populært boområdet i en trafikkstille gate.

I dag tiltrekker området seg mange unge og er en bydel med positiv utvikling. Leiligheten ligger i et moderne og veldrevet sameie med Sommerfrydløkken park, Botanisk hage og Tøyenparken som nærmeste nabo. Tøyenparkens store og flotte grøntområder egner seg ypperlig for gå- eller løpeturer, tur med hunden, solbading og lek. Gatene nedenfor er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et tilbud av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment. Stort utvalg av kaféer og restauranter i nærområdet, enten det er for en rask lunsj, take away eller en større middag. En kort spasertur fra leiligheten ligger også et av byens beste vannhull, Oslo Mekaniske. Skal du slå på stortromma er det heller ikke langt til Maaemo, som har 3 stjerner i Michelin-guiden.

Innenfor en radius på cirka 500 meter finner du KIWI, Coop og Bunnpris. Tøyensenteret, eller Tøyen Torg som det er omdøpt til, er i ferd med å rustes opp samtidig som det åpner flere nye spisesteder og butikker. Det gamle postkontoret på Tøyen senter har blitt til utestedet Postkontoret. Dette har blitt en populær møteplass for folk fra Tøyen. Du finner også andre nyåpnede restauranter som Nord og Natt (kaffe og blingsebar), Melt (thai) og Anatolia (tyrkisk). Samurai Sushi ligger også rett nedenfor Tøyen Torg. De har blitt kåret til Årets sushi av Aftenpostens magasin Oslo Puls.

Grønnsakhandlerne på Grønland Basar kan også anbefales, her finnes også et av Vinmonopolets utsalg. Det er for øvrig kort vei også til Grünerløkka, enten til fots eller med bysykkel. Der er det et bredt tilbud av trivelige kafeer og spisesteder som Villa Paradiso (pizzarestaurant), Delicatessen (tapas), Mucho Mas (meksikansk), Fru Hagen og Godt Brød. Her finnes det også et bra shoppingstrøk, barer, konserter og Ringen kino.

I tillegg til å bo i hovedstadens sentrum er det kort vei til flotte tur-og rekreasjonsområder som Botanisk hage, Tøyenparken (Miniøya & Øyafestivalen), Middelalderparken, Ola Narr, Sofienbergparken, Birkelunden og Kampen park. Det er også kort vei til hyggelige Akerselva. Langs elva finner du grøntområder og flotte turveier, men også rester av Oslo østs spennende industrihistorie.

Området kan ellers by på flere moderne treningssentre som Arctic på Tøyenbadet, SATS på Kampen, Elixia i Bjørvika og Stamina Key, Fresh Fitness og Partner Gym på Grønland.

Gamle Oslo er en bydel som de seneste årene har vært i sterk utvikling med blant annet Operaen og arbeidet med Fjordbyen/ Bjørvika. Dette gir en synlig merverdi for dette området. En rekke kultur- og næringsbygg er allerede under oppføring. I tillegg satses det stort på friområder og parkanlegg som skal pryde bydelen når alt står ferdig.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 021 034,-

Totalpris

Kr 2 771 034,-

Felleskostnader

Kr 8 045,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1889

Soverom

1

Primærrom

31m2

Bruksareal

31m2

Tomt

125m2

KR-kode

3817144

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Sverres gate 1 A, 0652 Oslo

Gnr. 231, bnr. 621, andelsnr. 11 i Oslo kommune.

Borettslaget HP Andersen Støperi og Maskinverksted, org.nr. 887 859 272

Tomten

Eiet tomt på 125 kvm som tilhører borettslaget. Bakgård opparbeidet med blant annet steinbelagte internveier, sittegruppe, gressplen og prydbusker.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Ifølge Oslo Kommune vil bydelen få beboerparkering i midten av november. Beboere har mulighet til å kjøpe et oblat til kr. 3000,- pr. år og dermed parkere fritt på kommunale parkeringsplasser i området.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 35 kvm

Totalt bruksareal: 31 kvm

Totalt primærrom: 31 kvm

Primærrom:

4. etasje 31 kvm: Entré, bad, stue/kjøkken, soverom.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 6 kvm gulvareal (skråtak) merket med nr. 9, og en kjellerbod på ca. 2 kvm merket med nr. 5.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.03.2018 utført av Bjørn Hallmo. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i naturstein/teglstein.

Leiligheten ligger i 4. etasje i et bygg på 4 etasjer pluss kjeller og loft. Yttertaket i trekonstruksjon, ukjent tekking. Etasjeskillere i trebjelkelag.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Følgende har fått tilstandsgrad 2:

Ventilasjon: Leiligheten har ingen tilluftsmuligheter annet enn å lufte med vinduer.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Sverres gate 1 A, en lys og lekker 2-roms med en populær og sentral beliggenhet på Tøyen. Leilgheten er arealeffektiv, og kan by på en gjennomgående planløsning. Videre, kan leiligheten by på en solrik balkong, med hyggelig utsyn over velstelt bakgård.

Sverres Gate borettslag er bygget i de ærverdige bygningene til gamle Kampen mekaniske verksted. Det utvendige holder stilen, mens det innvendige er oppgradert til moderne leiligheter med særpreg. I dag tiltrekker området seg mange unge og Tøyen har blitt en svært populær bydel. Leiligheten ligger i et moderne og veldrevet sameie med Sommerfrydløkken park, Botanisk hage, og parkanleggene rundt som nærmeste nabo. Tøyenparkens store og flotte grøntområder egner seg ypperlig for gå- eller løpeturer, tur med hunden, solbading og lek. Gatene nedenfor er fylt med et spennende mangfold av småbutikker, med et utbud av varer som skiller seg fra kjedebutikkenes mer standardiserte sortiment.

- Lys og tiltalende 2-roms leilighet

- God planløsning med arealutnyttelse

- Store vindusflater sørger for godt med lysinnslipp

- Leiligheten ligger i byggets 4. etasje

- Idylliske omgivelser på Tøyen.

- Koselig og solrik balkong på 3 kvm.

- Godt med bodplass for oppbevaring.

- Veldrevet borettslag.

- Perfekt for førstegangskjøpere og pendlere.

- Kort vei til alt!

Entré/gang:

Innbydende entré/gang med plass til oppbevaring av yttertøy og sko.

Stue:

Meget hyggelig stue med kjøkken i åpen løsning. Stuen har god plass til sofa og tilhørende salongbord og kan videre by på utgang til den koselige balkongen.

Balkong:

Sørøst-vendt, utkraget balkong på 3 kvm med utgang fra stue/kjøkken. Hyggelig utsyn mot borettslagets velholdte og pent opparbeidede bakgård, som også kan benyttes til private sammenkomster. Konstruksjonen er fra 2016 og er i stål med balkonggulv av trebord.

Kjøkken:

Svært praktisk kjøkkenløsning med barkrakker, hvite høylgansfronter og håndtak i stål.

Benkeplate i heltre eik og spotter under overskap. Fliser mellom over- og underskap.

Stålkum og ett-greps blandebatteri.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom:

Flott soverom med gode vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, klesskap og et eget arbeidshjørne.

Bad:

Pent, flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, varmekabler i gulv, gulvmontert toalett og dusjhjørne med oppheng for dusjforheng. Servant. Sluk plasert i dusjsone. Downlights i himling.

Overflater:

Gulv: Flislagt entré, ellers 3-stavs eik parkett. Flislagt gulv på badet.

Vegger: Malte, slette flater. Flislagte vegger på badet.

Himling: Malte, slette flater. Nedsenket gipshimling på badet.

Teknisk/diverse:

- Porttelefon med fjernåpner. Merke: Fermax

- Sikringsskap plassert i entré.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra industri til bolig datert 02.03.2005. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattest for den originale bebyggelsen finnes ikke i arkivene hos Plan- og bygningsetaten.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 17759, tinglyst 17.03.2005, type heftelse: Fellesobligasjon for borettslagsinnskudd.

Dagboknr 51555, tinglyst 21.01.2010, type heftelse: Fellesobligasjon for borettslagsinnskudd.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 1 servitutt på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om felles rettigheter og plikter, bestemmelse om vann/kloakkledning, bestemmelse om plikt til å sette terrenget i den stand det var før arbeidet ble satt i gang.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget HP Andersen Støperi og Maskinverksted.

Borettslaget består av 61 leiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22 86 57 72.

Borettslagets eiendommer er forsikret i Gjensidige Forsikring.

Borettslaget har avtale om vaktmestertjeneste med Frode Gran Service.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

Foretatt påkostninger de senere år:

Styre har utenom generell drift, arbeidet med botilatelse for 1 B og ferdigattest 3 A/B, utbredelse av rørproblemer 1 B, ferdigstilling av balkonger, reinfisering av lån, møter og samtaler med våre naboer I Sverresgate 5-9, fått på plass navnendring og jobbet med overtagelse av bakgården.

Planlagte påkostninger:

Borettslaget jobber i disse dager med å ferdigstille balkongene og få botillatelse for 1B.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig, forretning/kontor i 1. etasje i henhold til reguleringsplan S-4082 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 05.05.2004, og regulert til boligformål iht. Kommuneplan Oslo mot 2030: smart, trygg og grønn vedtatt 23.09.2015.

Eiendommen står oppført på byantikvarens gule liste vernet etter plan- og bygningsloven. Dette kan medfører at endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren samt kommunen før igangsetting.

Pågående plan- og byggesaker i området:

201501978 - Byggesak: Sverres gate 1 A - Oppføring av balkonger.

201501975 - Byggesak: Sverres gate 3 A-C - Oppføring av balkonger.

201501974 - Byggesak: Sverres gate 1 B - Oppføring av balkonger.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Det ble oppdaget en utetthet i baderomsveggen som er utbedret i ettertid av befaringen til takstmannen. Detaljert beskrivelse videre i rapporten.

Takstmann har, i ettertid via eier, mottatt skriftlig bekreftelse fra Andenæs VVS AS at utbedringer

i fm. rørgjennomføring i vegg er gjennomført. Andenæs har silikonert rundt veggboksen da han

så en utetthet mellom veggboks og vegg.

Eier har fått utarbeidet en rapport av Mycoteam som har gjort målinger inne i vegger etter at

undertegnede takstmann var på befaring. Denne rapporten bekrefter at det er tørt i baksiden av

konstruksjonen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 8.045,- pr. mnd. og inkluderer: Varmtvann, kabel-tv og internett (grunnpakke), renter og avdrag andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forretningsførsel, revisjon, forsikring av bygningsmasse, strøm til fellesarealer og generell drift av eiendommen.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Varmt vann kr 170,-

Felleskostnader kr 1.916,-

Kabel-tv kr 423,-

Kapitalkost. lån 2 OBOS02 kr 618,-

Kapitalkost. lån 1 OBOS01 kr 4.918,-

Ytterligere oversikt over fordelingen av felleskostnadene foreligger ikke fra forretningsfører.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 4.000,-pr. år. / 4.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Altibox fra Viken fiber som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 629,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 2.799.059,-

Av dette beløpet utgjør kr 1.048.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 3.900,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Gamle Oslo
Grunnkrets Kampen Rode 5
Kirkesogn Gamlebyen og Grønland

Steder i nærheten

Munchmuseet 0.8 km
Jordal Amfi 1 km
Politihuset 1 km
Tøyenparken 1.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47.5 km
Sentralstasjon Oslo S 2 km
T-bane stasjon Tøyen T-banestasjon 0.6 km
Trikkeholdeplass Munkegata 1 km
Bussholdeplass Kjølberggata 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Jordalhallen 0.8 km
Idrettsanlegg Rudolf Nilsens plass ballbinge 0.9 km
Treningssenter Tøyen Fitness og Tr.senter 0.6 km
Treningssenter Partner Sol- og Tr.senter 0.8 km

Steder av interesse

Skoler

Tøyen skole (1-7 kl.) 0.6 km
Kampen skole (1-7 kl.) 0.8 km
Vahl skole (1-7 kl.) 0.9 km
Gamlebyen skole (1-7 kl.) 1 km
Jordal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.8 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Hersleb videregående skole 1.2 km
Etterstad videregående skole 1.7 km

Barnehager

Sigurdsgate familiebarnehage (0-3 år) 0.4 km
Håkonsgate barnehage (0-3 år) 0.4 km
Sommerfryd barnehage (0-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tøyen Senter 0.4 km
Kjøpesenter Grønland Basar 1 km
Postkontor Coop Mega Tøyen 0.5 km
Postkontor Coop Prix St. Halvardsgate 0.7 km
Apotek Boots apotek Tøyen 0.5 km
Apotek Apotek 1 Grønland 1 km
Vinmonopol Grønland Basar Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Oslo City Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Joker Gruegata 0.3 km
Dagligvare Kiwi Tøyen 0.4 km
Kiosk/video Borggata matsenter 0.5 km
Kiosk/video Mix Tøyen Videosenter 0.5 km
Bensin Shell/7-Eleven Tøyen 0.6 km
Bensin Shell Etterstad 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 31,8 år
Gj.snittalder kvinner 30,7 år
Husholdninger med barn 24,3 %
Husholdninger uten barn 75,7 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 80
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 646752 342014
Grunnkrets: Kampen Rode 5 1656 971

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt salgsoppgaven. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Se pkt. "diverse" i salgsoppgaven for informasjon om dette.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jonas Ekse Hovland
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Karin Bruteig
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?