Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 400 000,- for kr 5 400 000,-

Velkommen til Syd-Fossum 61. Leiligheten ligger med enkel adkomst i 2. etg.

Stor og luftig stue, god plass til både spiseseksjon og sofakrok/tv-avdeling.

Peis i stuen sentrum, som skaper et hyggelig midtpunkt.

Mye kos med peis på kalde vinterdager.

Stor terrasse på ca. 12 kvm. Flott utsyn utover nærområdet.

Gode solforhold.

Svært romslig kjøkken med god plass til stort spisebord hvor hele familien kan samles.

Svært romslig kjøkken med god plass til stort spisebord hvor hele familien kan samles.

Kjøkkeninnredning med Laminatinnredning med profilerte fronter. Benkeplater i laminat med oppvaskkum i stål. Integrert stekeovn, micro og induksjonstopp. Opplegg for oppvaskmaskin.

Kjøkkeninnredning med Laminatinnredning med profilerte fronter. Benkeplater i laminat med oppvaskkum i stål. Integrert stekeovn, micro og induksjonstopp. Opplegg for oppvaskmaskin.

Utgang til veranda fra kjøkkensiden.

Utgang til veranda fra kjøkkensiden.

Veranda på ca. 8,5 kvm med utsikt mot Holmenkollen.

Nyt soloppgangen.

Utsikt fra veranda på kjøkkensiden.

Rommet er innredet med benkeskap med servant, toalett og badekar og dusjarmatur på vegg.

Rommet er innredet med benkeskap med servant, toalett og badekar og dusjarmatur på vegg.

Eldre og udokumentert våtromskonstruksjon. Våtrommet er innredet med toalett, servant og dusjarmatur.

Hovedsoverom, med god plass til stor garderobe og dobbelseng.

Meget stort og luftig.

Soverom nr. 2.

Soverom nr. 2.

Soverom nr. 3.

Entreen er innredet med knagger og skohylle som gir godt med plass for oppheng av yttertøy og sko. Trenger en mer oppbevaringsmuligheter er det mulighet for entrémøbler som kommode.

Entreen er innredet med knagger og skohylle som gir godt med plass for oppheng av yttertøy og sko. Trenger en mer oppbevaringsmuligheter er det mulighet for entrémøbler som kommode.

Plantegning 2D.

Plantegning 3D.

Eiksmarka/Fossum

Syd-Fossum 61

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 600 000,-

Eiksmarka/Fossum: Stor gjennomgående 4-roms leilighet i 2. etg. Garasjeplass. 2 terrasser. 2 bad. Umiddelbar nærhet til marka.

Boligtype:
Leilighet, Eierseksjon
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 600 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 677,-
Fellesgjeld:
Kr 86 193,-
AREAL (P-ROM / BRA)
110 / 110 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget stille og fredelig beliggenhet i naturskjønne omgivelser ved Fossum. Her har du Bærumsmarka som nærmeste nabo, med fine turmuligheter hele året og badevann i nærheten. Ved Fossum klubbhus finner du lysløyper, fotballbaner og skianlegg. Klubbhuset kan også leies til selskapeligheter. Det er

turveier langs Lysakerelven, helt fra Bogstadvannet til Lysaker, og Bogstad. Grini og Haga golfbane ligger kun en kort kjøretur fra leiligheten.

Området byr på flere kjøpesentre, deriblant Østerås og Eiksmarka. Sistnevnte stod ferdigbygd i 2018, og har ny stor Kiwi butikk, blomsterbutikk, Sushi Take Away mm. For et bredere utvalg har du CC-vest og Røa bare en kort kjøretur unna. Grini næringspark, med Møbelringen, Europris, Jysk, Italian House, Kid og Leo's lekeland er alle å finne i området.

Østerås Senter:

Ble åpnet i 1968, som et av Norges første innendørs kjøpesenter. I dag består senteret av 25 butikker/virksomheter, deriblant, Meny, Vinmonopol, lege, tannlege, sportsbutikk, cafè, Eiendomsmegler Krogsveen m.m. Her er det også treningssenter Fresh Fitness. Senteret planlegges å bygges ut i 2020.

Rett over Oslo-grensen finner du Røa senter:

her har man de fleste butikker, deriblant MENY med kanskje en av Norges beste fiskedisker. Videre finner du bla. apotek, vinmonopol, sushirestaurant, helesekostbutikk, bokhandel, frisør og en innholdsrik interiørbutikk. På nedsiden av senteret har vi Kaffebrenneriet, og Baker Hansen på den øvre siden. Begge steder serverer god kaffe.

Friluft-/fritidsaktiviteter på Oslo-siden:

Elixia på Røa tilbyr trening i et moderne miljø der man også har muligheten til å ta seg en svømmetur i deres innendørs svømmeanlegg. Røa liger også nært naturen med Bogstadvannet som er en liten perle på sommerstid. Er du glad i å gå på tur, jogge eller bare roe tankene er dette populære områder å benytte seg av. Wyllerløypa/ Tryvann alpinbakke ligger kun 10 min. unna med bil.

Kort gangavstand til buss i Fossumveien og ca. 15 min. gange til T- banestasjon Ekraveien. Kort vei også til Grinilunden kirke på Eiksmarka og Østerås kirke.

Barnehager og skoler

Nærmeste barneskole er Eiksmarka barneskole. Skolen ligger i Østre Bærum med nærhet til marka. Flere barnehager i området. Østerås ungdomsskole er nærmeste skole for ungdomstrinnene og ligger rett ved Østerås t-banestasjon.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 600 000,-

Fellesgjeld

Kr 86 193,-

Totalpris

Kr 5 686 193,-

Felleskostnader

Kr 3 677,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Eierseksjon

Etasje

2

Byggeår

1982

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

110m2

Bruksareal

110m2

KR-kode

11.1910

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Syd-Fossum 61, 1359 Eiksmarka

Gnr. 31, bnr. 144, snr. 75 i Bærum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 31.214 kvm.

Parkering

Eksklusiv bruksrett til en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei, samt private stikkeveier der det er felles vedlikeholdsansvar for sameiet.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Sameiet er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 110 kvm

Totalt primærrom: 110 kvm

Bruksareal:

Leilighet 110 kvm

Primærrom:

Leilighet 2. etasje 110 kvm: Bad, dusjbad, gang, kjøkken, 3 soverom.

I tillegg disponerer boligen 1 antall boder med adkomst fra trappeoppgang, samt bod på terrassen.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.01.2019 utført av Stein Gunnar Rølles. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført over fire boligplan + garasjekjeller med bærende konstruksjoner i betong og registert tatt i bruk 1982. Utfyllende vegger i bindingsverk i tre kledd med ytterpanel. Gavlvegger i betong forblendet med teglstein. Flat takkonstruksjon antatt tekekket med papp/membran. Vinduer med ramme og karmer i tre med isolerglass. En terrasse og en veranda i betongkonstruksjoner på hhv. 12 og 8,5 kvm. Etasjeskiller i betong. Leiligheten fremstår innvendig alminnelig godt vedlikeholdt. Nylig er overflater malt og dels er gulv nye 2018. Kjøkkeninnredning

ble skiftet 2016. For øvrig er bad i all hovedsak med opprinnelig konstruksjoner. Dette inkluderer infrastruktur for vann- og avløp

og el. Fornyelse av disse rommene ansees påregnelig.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Vinduer - TG 2:

- Funksjonstestede vinduer fungerte greit og fremstår i normalt god stand alder tatt i betraktning

- Normal brukstid på 40 år er lagt til grunn for vurderingen og tilstandsgrad settes grunnet alder.

Ytterdører - TG 2:

- Funksjonstestede dører fungerte greit og fremstår i normalt god stand alder tatt i betraktning.

- Normal brukstid på 40 år er lagt til grunn for vurderingen og tilstandsgrad settes grunnet alder.

Peis - TG 2:

- Feieluke er for nært brennbart.

Etasjeskillere - TG 2:

- Stikkprøve med laservater viser et retningsavvik på ca 3,5 cm. I del av stue. For øvrig var det ingen synlige symptomer unormale svekkelser.

Bad - generelt TG 2:

- Opprinnelig våtromskonstruksjon fra byggeår og forventet levetid er oversteget. Dusjing slik rommet fremstår bør skje i lukket kabinett.

Fuktsikring på våtrom er vurdert ut fra evt. dokumentasjon samt observasjoner i rommet og inntilliggende konstruksjon. Innebygget/skjult fuktsikring vil uansett være uoversiktlig. Flater nylig malt antatt med våtromsmaling. For øvrig ingen fuktsikring på vegg. Det er ikke tilluft til rommet. Dette kan enkelt tilordnes med spalte for tilluft i dør.

Dusjbad - generelt TG 2:

- Eldre og udokumentert våtromskonstruksjon uten kjent fuktsikring. Forventet levetid for våtrom er oversteget og dusjing slik rommet fremstår bør skje i lukket kabinett. Fuktsikring på våtrom er vurdert ut fra evt. dokumentasjon samt observasjoner i rommet og inntilliggende konstruksjon. Innebygget/skjult fuktsikring vil uansett være uoversiktlig. Plastsluk uten synlig membran. Deler av gulv har ikke tilgang til sluk. Tg3. Ukjent fuktsikring og det er ikke mansjetter for rørgjennomføringer i vegg.Det er ikke tilluft til rommet. Dette kan enkelt tilordnes med spalte for tilluft i dør.

Utstyr for sanitærinnstallasjoner - TG 2:

- Opprinnelig utstyr og tilstandsgrad settes samlet grunnet alder.

Brannslokning - TG 3:

- Det er ikke montert påkrevet røykvarsler. Slange i kjøkkenbenk er fra byggeår og bør funksjonstestes.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Gjennomgående leilighet i 2.etasje med utgang til to verandaer. Leiligheten har 1 garasjeplass i felles garasjeanlegg, samt bod på terrasse på drøyt 2 kvm, 1 bod med adkomst fra trappegang på snaut 2 kvm. Boligen har 3 soverom. Stuen har peis som danner et koselig midtpunkt i stuen. Forøvrig en fantastisk beliggenhet med marka rett utenfor døra.

- Gjennomgående

- 1 peis

- Terrasse i betongkonstruksjon på ca. 12 kvm, samt veranda på ca 8.5 kvm

- 3 soverom

- 2 boder

- Rolig bomiljø

- Kort vei til marka

- Kort vei til T-bane og buss

- Barnehage og skoler i nærområdet

Velkommen til visning! Passer ikke oppsatte visningstidspunkter arrangeres det privatvisninger fortløpende. Kontakt Marius Stormfelt på tlf. 91 71 48 55 eller epost: marius.stormfelt@krogsveen.no så finner vi en tid som passer. Vi er selvfølgelig også behjelpelig med verdivurdering av egen bolig dersom man ønsker dette for å være klar for budrunden!

Entré:

Entreen kan innredes med knagger og skohylle som gir godt med plass for oppheng av yttertøy og sko. Trenger en mer oppbevaringsmuligheter er det mulighet for entrémøbler som kommode.

Stue & terrasse:

God størrelse på stuen som gir mulighet for å møblere med både spisestuemøblement og egen tv-seksjon. Oppbevaringsløsning som bokhyller/seksjon eller tv-møbel er det også rom for. Peis i stuen gir både hygge og varme på kalde vinterkvelder. Fra stuen er det utgang til romslig terrasse som er en flott uteplass som er et yndet ekstra rom på varme sommerdager.

Kjøkken og veranda:

Svært romslig kjøkken med god plass til stort spisebord hvor hele familien kan samles. Utgang til veranda fra kjøkkensiden. Kjøkkeninnredning med Laminatinnredning med profilerte fronter. Benkeplater i laminat med oppvaskkum i stål. Integrert stekeovn, micro og induksjonstopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Utgang til stor veranda på ca. 8,5 kvm på kjøkken. Her kan man nyte soloppgangen og utsikt mot Holmenkollen.

Bad:

Opprinnelig våtromskonstruksjon fra byggeår. Rommet er innredet med benkeskap med servant, toalett og badekar og dusjarmatur på vegg.

Dusjbad:

Eldre og udokumentert våtromskonstruksjon. Våtrommet er innredet med toalett, servant og dusjarmatur.

Soverom:

Leiligheten har i alt 3 soverom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 24.05.1983. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Leiligheten overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

- Dagboknr 12532, tinglyst 14.05.1992, type heftelse: pantsettelseserklæring og urådighet der sameiet er panthaver med et beløp på 20.000,-. Det følger videre av servitutten av overdragelse skal godkjennes av Fossum Boligsameie.

Sameiet har legalpant for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet iht. eierseksjonsloven § 31. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp).

I tillegg har sameiet tinglyst panterett som nevnt over.

Det er tinglyst følgende servitutter på sameiets eiendom. Dagboknr 24187, tinglyst 06.11.1981, type heftelse: bestemmelse om garasje/parkering. Hjemmel til grunn. Seksjonering.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Utleie av seksjon kan ikke foretas uten styrets skriftlige godkjennelse, samt at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Leietaker må følge sameiets vedtekter og ordensregler på lik linje som eier.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Eiendommen er seksjonert, og leiligheten er tilknyttet Fossum boligsameie, med sameiebrøk 1/138.

Sameiet består av 138 leiligheter.

Forretningsfører er Asker og Bærum Boligbyggelag AL, tlf. 67 57 40 69

Dugnad og trappevask må påregnes.

Hold av husdyr er tillatt i boligsameiet, dog slik at sameierne forplikter seg til å følge reglene for hundehold utarbeidet av Norsk Hundeeierforbund.

Iht. sameiets vedtekter skal Boligsameiet forplikte seg til å utpeke to styrerepresentanter blant sameiets medlemmer til styret i "Stiftelsen Fossum Grendehus" på det tidspunkt stiftelsens vedtekter tilsier dette.

Foretatt påkostninger de senere år:

- rehabilitering av alle dekker på balkonger og terrasser

- Løpende avtale med Norport om ettersyn og vedlikehold av garasjeportene.

- Oppgradert callinganlegg.

- Byttet motorer til ventilasjonsanlegg i Fossumhavene 30 og 32.

Vedlikehold 2018:

- 1 års kontroll for betong- og balkongrehabilitering

- Det ble vedtatt på årsmøtet 9.oktober 2018 at styret inngår felles avtale om tv og internett, til erstatning for dagens avtale som gjelder kun tv. Fra og med 1.mai vil det være tv og internett inkludert i felleskostnadene. Dette medførte en økning av felleskostnadene pr mnd. på kr 130,- i 2018.

- Oppstart av oppussing av trappeoppgangene 2018.

Saker som vurderes gjennomført de neste 5-årene:

- Infrastruktur for el-bil lading

- Videreføre rehabilitering av betongoverflater i garasjer

- Utskiftning/rehabilitering av gulvbelegg i oppganger

- Rehabilitering av ventilasjon og pipeløp

- Oppgradere hovedsikringstavler

- Utskfitning av vinduer og dører

- Oppussing av oppgangene

Iht. sameiets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny sameier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten.

Vi gjør videre oppmerksom på at det iht. eierseksjonsloven ikke er anledning å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Dokumenter for sameiet og kopi av seksjonsbegjæringen kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til blokkbebyggelse(27.768 m2), konsentrert småhusbebyggelse, gang-/sykkelvei og kjørevei i henhold til reguleringsplan Fossum datert 15.09.1980 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Kommuneplaner:

Lysaker- og Sørkedalsvassdraget og Kommuneplan 2017-2035.

Kommuneplaner under arbeid:

Kommuneplan 2035-2040 med status - planlegging igangsatt.

Området nord-øst for blokken er regulert til industri/lager.

Det arbeides med at området om området rundt der det gamle sagbruket/Løvenskiold er skal bygges ut til boliger. Dette ligger frem i tid.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Hjemmelshaver er død, og boligen selges av arvinger Wenche Hansen og Hilde-Merethe Hansen i henhold til skifteattest.

- Kjøleskap følger ikke med.

- Dekoder fra Canal Digital medfølger boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgiftene er kr 3.677,- pr. mnd. og inkluderer:

- vaktmestertjenester

- varmtvann

- for.fører

- kom.avgifter

Fordelingen av felleskostnadene er som følger:

Grunnkostnader kr 2.884,-

Avdrag fellesgjeld kr 474,-

Renter fellesgjeld kr 309,-

Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter, og ble sist justert 2018 med en økning på kr. 130,- grunnet ny avtale om tv og internett.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Kjøper må selv sørge for å tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

- Eierskiftegebyr til forretningsfører kr 5.650,-.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.749.022,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 9.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 7.100,-

Total kjøpesum inkl. fellesgjeld, avgifter og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.845.115,-.

Av dette beløpet utgjør kr 86.193,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.625,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.900,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Marius Stormfelt
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Kristoffer Stormfelt
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?