Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 000 000,- for kr 2 000 000,-

Romslig endeleilighet med 3 soverom

Stuen er lyst og pent innredet

Stuen har adkomst til terrasse

Spisestue med adkomst til kjøkken

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Kjøkken er godt beriket med både benkeplass og skapplass

Alltid koselig med spiseplass på kjøkken slik at en kan holde kokken med selskap

Flislagt bad/wc med opplegg til vaskemaskin

Varme i gulv

Vegghengt wc

Romslig hovedsoverom

Godt med skapplass på hovedsoverom

Leiligheten har totalt 3 soverom

 

Plantegning 1.etg.

Koselig uteplass med fin utsikt

Velkommen til visning

Bugården/Ved sentrum

Syd Georgiagata 3 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 200 000,-

Bugården/Ved sentrum: Bugården/Ved sentrum - Romslig andelsleilighet med 3 soverom. Høyt beliggende 1. etasje

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 200 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 098,-
AREAL (P-ROM / BRA)
82 / 82 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har kort rusleavstand til populære Bugårdsparken med opplyst tur- og joggeløype rundt Bugårdsdammen, svømmehall, frisbeebane, tennisbaner og øvrig idrettsanlegg som kunstisbane og skøytebane. Du kan rett og slett gjøre det meste innenfor sport og fritid "rett utenfor døren". Barna kan samtidig glede seg over kort vei til Bugården ungdomsskole, barnehager, og Sandefjord Vgs. i umiddelbar nærhet.

Ønsker man urbane impulser med caféer, kino eller restaurantbesøk er det kun ca.10 minutters gange til sentrum. I tillegg til gode bussforbindelser i nærheten er det også kort vei til jernbanestasjon som gir god grunn til å la bilen stå dersom man ønsker det.

I tillegg er det kort vei til Meny matvarehandel med ferskvaredisk. Du trenger heller ikke reise langt for å komme til Pindsle-området hvor du kan følge Sandefjord fotball sine hjemmekamper, teste ut kroppen på E2 Treningssenter eller ta turen innom Metro bowling hvor man kan utfordre seg i toppmoderne bowlingbaner, biljard, air hockey og underholdnings-maskiner. Ønsker man å finne på noe til de små, finner du i samme bygg Metro Lekeland. Dette er et stort innendørs aktivitetssenter for barn og barnefamilier.

Barnehager og skoler

Det er kort vei til flere skoler, samt barnehage. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 200 000,-

Felleskostnader

Kr 4 098,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1958

Soverom

3

Primærrom

82m2

Bruksareal

82m2

Tomt

2861m2

KR-kode

2218309

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Syd Georgiagata 3 C , 3238 Sandefjord

Gnr. 168, bnr. 68 i Sandefjord kommune.

Andelsnr. 15, i Syd Georgia Borettslag, org.nr. 952 924 028

Tomten

Felles festetomt for borettslaget som er pent opparbeidet med plen, samt parkeringsareal.

Grunneier: Sandefjord kommune

Festetid 100 år fra 1 desember 1956

I følge vedlagte svarbrev fra forretningsfører er årlig festeavgift for borettslaget kr. 16.140,- Ta kontakt med megler for kopi av festekontrakt.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på felles parkeringsplass. Garasjeplass kan leies for kr. 450,- pr.mnd. ( dersom det er ledig garasjeplass, tildeles ut ifra ansiennitetsprinsipp ) Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk. Eiendommen har ikke vannmåler eller septiktank. Syd Georgiagata 3 C er tilknyttet offentlig vei.

I følge svarbrev fra Sandefjord kommune foreligger det ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 89 kvm

Totalt bruksareal: 82 kvm

Totalt primærrom: 82 kvm

Primærrom:

1. etasje 82 kvm: Bad/vaskerom, entré, kjøkken, 3 soverom, stue

Bod i kjeller og bod på loft er ikke medregnet i boligens arealer i iht. NS 3940

Vedlagte plantegninger er ikke målbare og det kan forekomme feil på rominndeling og areal. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 17.09.2018 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen.

Bebyggelse og byggemåte

Konklusjon tilstand iflg. tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 17.09.2018: Andelsleilighet som ligger i 1 etasje i lavblokk som ble oppført i mur/betong over tre etasjer i 1958. Denne leiligheten ligger som endeleilighet med hage på 2 sider ut for balkong. Bygget generelt og utearealer fremstår som normalt vedlikeholdt. Det medfølger ekslusivt en bod i kjeller og en bod på loft til boligen. Gjeste parkering på felles parkerings areal. Det er overbygget balkong med tilgang fra stue som er oppgradert med fliser på dekke. Leiligheten er oppgradert og vedlikeholdt i 2006 med Merbau parkett på gulv i stue og kjøkken, fliser i entre og laminat på øvrige gulv. Alle innvendige overflater ble oppgradert og vedlikeholdt på samme tid. Ny kjøkkeninnredning i heltre utførelse ble montert og badet ble totalrenovert med fliser på overflater og nye innredninger. Boligen fremstår uten vesentlige skader ut over normal alder og bruksslitasje på overflater.

Vinduer og terrassedør har normal slitasje, men det bemerkes at mer enn 50% av forventet brukstid er passert. Det er normalt borettslagets ansvar og skifte vinduer og ytterdører.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en lys og trivelig leilighet som er praktisk innredet med 3 soverom. Da dette er en endeleilighet har den naturligvis større vindusflate, noe som gjør leiligheten vesentlig lysere og triveligere. Selv om leiligheten ligger i 1.etasje har den fin utsikt ut over hageareal, og det bemerkes at leiligheten ligger godt over bakkeplan.Megler er imponert over leilighetens planløsning, samt den fine balkongen. Samtlige innvendige overflater fremstår som godt vedlikeholdt, og leiligheten gir et meget possitivt inntrykk.

Med leiligheten følger både bod i kjeller og på loft.

I følge vedlagte tilstandsrapport er leiligheten oppgradert og vedlikeholdt i 2006 med Merbau parkett på gulv i stue og kjøkken, fliser i entre og laminat på øvrige gulv. Alle innvendige overflater ble oppgradert og vedlikeholdt på samme tid. Ny kjøkkeninnredning i heltre utførelse ble montert og badet ble renovert med fliser på overflater og nye innredninger.

Oppvarming

Varme i gulv på bad/wc

Radiator på vegg

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig innflytningstillatelse på eiendommen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 « Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Siden dette huset er omsøkt i 1955, innebærer det at huset kan brukes uten at det foreligger ferdigattest

Tinglyste heftelser og rettigheter

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst følgende servitutter på borettslagets eiendom.

FESTEKONTRAKT - VILKÅR TGL. 03.07.1956 MED DAGBOKNR. 1956/1666-2/29. GRUNNEIER = SANDEFJORD KOMMUNE

Pant for forfalt festeavgift m.m.Ta kontakt med megler for kopi av festekontrakt

Eventuell fellesgjeld vil følge leiligheten ved salg.

Servituttene vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Syd Georgia Borettslag - Orgnummer: 952 924 028

Styreleder: Morten Riis-Gjertsen

Adresse: Ulaveien 45

Postnr/-sted: 3280 TJODALYNG

Telefon: Mob.: 92033800

E-post: styreleder.brl@gmail.com

Forretningsfører er USBL Sandefjord

Dyrehold er ikke tillatt i borettslaget. Styret kan etter skriftlig søknad gi godkjenning på spesielle vilkår. Godkjenningen må foreligge før anskaffelse og innflytting.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dugnadsplikt hver vår.

Etter at styret har besluttet rehabilitering av garasjeanlegg i 2018 vil det meste av likviditetsreserven bli brukt opp. Det må påregnes større vedlikeholdsoppgaver fremover knyttet til etterisolering, mulig vindusbytt, tak etc. Dette vil gå ut over tilgjengelig likviditetsreserve og det vil være nødvendig med låneopptak for å få dette til. Styret ber fullmakt til låneopptak med samlet låneramme på inntil 10 millioner kroner for å kunne gjennomføre mødvendige vedlikeholdsoppgaver i de nærmeste årene. Fullmakten gjelder i 3 år, til ordinær generalforsamling for 2020 eller ny generalforsamling bestemmer noe annet. Dette vil føre til økt fellesgjeld, og muligens økte fellesutgifter.

Regulering

Eiendommen ligger i område regulert til boligbebyggelse (vedtaksdato 25.07.1952 / Planid 710 19520002 Bugårdsområdet)

I henhold til kommuneplanen er området avsatt til boligbebyggelse/ Ras- og skredfare / Krav vedr. infrastruktur. Vedtaksdato 22.05.2014. Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside.Det er igangsatt følgende planleggingsarbeid som inkluderer eiendommen ( PLANID. 710 20170015 / PLANNAVN: IC Stokke -Larvik)

Det pågår nå et utredningsarbeid for å finne framtidig korridor for ny jernbanelinje gjennom Sandefjord kommune. Endelig korridor er ennå ikke valgt. Den aktuelle eiendommen ligger innenfor et område som inngår i denne utredningen.

For mer informasjon vises til http://www.banenor.no/Prosjekter/prosjekter/vestfoldbanen/tonsberg-skien/

Kart over korridorene kan sees på http://www.banenor.no/contentassets/306153ffd1fc455b92968b85071238a4/planprogram_korridorer_med_tunnelstrekninger2.pdf

Kommentar svarbrev Sandefjord kommune: Deler av reguleringsbestemmelsene i den aktuelle planen erstattes av utfyllende bestemmelser i kommuneplanens arealdel punkt 2.1. Se første side i den aktuelle planens bestemmelser. I gjeldende kommuneplan er det vist hensynssone «ras og skredfare, kvikkleire» over eiendommen. Det må påregnes krav om geotekniske undersøkelser før iverksetting av byggetiltak i disse områdene, jf. kommuneplanbestemmelse 5.1.2.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgifter kr.4.098,- og inkluderer følgende: Kommunale avgifter, brensel/oppvarming kr.1.052,- bygningsforsikring, diverse vedlikehold, tv/internett, samt diverse drifts- og administrasjonskostnader, plenklipping og snømåking, trappevask

Internettkostnad vil øke dersom internetthastighet oppgraderes.

I følge strømselskapet har boligen et årlig snittforbruk på 5.657 kwh. Det gjøres oppmerksom på at det avsettes kr. 1.052,- pr. mnd. til brensel i fellesutgifter.

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 1.500,- pr år.)

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.201.032,- Av dette beløpet utgjør kr 0,- andel fellesgjeld.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.556,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 30.000,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?