Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 000 000,- for kr 4 000 000,-

Velkommen til Teglverksgata 7 A - presentert av Emir Mekic hos Krogsveen

Stue

Stue

Tv-stue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Badeværelse

Badeværelse

Badeværelse

Badeværelse

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom II / gjesterom / kontor

Praktisk innvendig bod

Inngangsparti og kjøkken

Balkong

Utsikt fra balkongen

Fasade

Felles takterrasse

Møblert planskisse

Målsatt planskisse

Teglverksgata

Kart over nabolaget

Sofienbergparken like i nærheten

Villa Paradiso

Schous Bryggeri

Populære og velkjente Südøst

Birkelunden

The Nighthawk Diner

Olaf Ryes plass

Olaf Ryes plass

Parkteatret

Grünerløkka

Teglverksgata 7 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 100 000,-

Grünerløkka: Strøken 3-roms med vestvendt balkong og super beliggenhet. V.V. og fyring inkl. Felles takterrasse. IN-ordning.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Heis:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 100 000,-
Felleskostnader:
Kr 7 587,-
Fellesgjeld:
Kr 843 969,-
AREAL (P-ROM / BRA)
71 / 75 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Stille og fredelig beliggende i rolig gate på Grünerløkka nær Rodeløkka og Sofienbergparken. Leiligheten har en meget god intern beliggenhet og er usjenert for trafikk. Boligen ligger i borettslaget Lissefabrikken som ble ombygs og omregulert fra kontor til bolig i 2007. Boligområdet har gjennomgått en stor utvikling med flere nybygg i tillegg til at det er kort vei til sjarmerende Rodeløkka med trange gater og sjarmerende småhusbebyggelse.

Sentralt og attraktivt boområde med kort gangavstand til spennende butikker, mange hyggelige spisesteder og fine parker. Innen få minutters gange ligger alle Løkkas mest attraktive spise- og utesteder, som Villa Paradiso, The Nighthawk Diner, Fru. Hagen, Aku Aku og Parkteateret. Ellers finner du matforretninger som Kiwi rett over gata, søndagsåpen Bunnpris, Meny i nærheten, samt flere frukt og grønnsakforretninger i nærheten. 15 minutts gange sør-vest finner en også det populære Vulkan med Mathallen og en rekke nye spise- og utelivssteder.

Offentlig kommunikasjon innen kort gangavstand. Både buss og trikk i Trondheimsveien og i Thorvald Meyers gate. I tillegg er Carl Berners Plass et knutepunkt for buss, trikk og t-bane i alle retninger. Sjekk trafikanten.no.

En finner fine tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva og Torshovdalen. Det er også kort vei til Sofienbergparken, Olaf Ryes plass, Birkelunden, Botanisk Hage og Tøyenparken.

I tillegg til områdets mange parker og grøntarealer ligger Akerselva nært ved. Her har man turstier for både hygge og trening, hvor man kommer seg til Maridalen i nord til Bjørvika i sør.

Barnehager og skoler

Læringsverkstedet Konfektfabrikken (1-6 år) 0.3 km

Seilduken bhg. (0-6 år) 0.3 km

1-7 kl. Grünerløkka skole 0.5 km

1-7 kl. Lakkegata skole 1 km

1-10 kl. Sagene skole 1.1 km

1-7 kl. Vahl skole 1.1 km

8-10 kl. Sofienberg ung.skole 0.4 km

8-10 kl. Frydenberg skole 1.7 km

8-10 kl. Kristelig Gymnasium Ungdomsskole 2.9 km

Foss vgs. 0.9 km

Hersleb vgs. 0.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Enkel adkomst via felles portal fra Teglverksgata.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 100 000,-

Fellesgjeld

Kr 843 969,-

Totalpris

Kr 4 943 969,-

Felleskostnader

Kr 7 587,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

4

Byggeår

1891

Soverom

2

Heis

Ja

Primærrom

71m2

Bruksareal

75m2

Tomt

1392m2

KR-kode

54.18205

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Teglverksgata 7 A, 0553 Oslo

Gnr. 227, bnr. 565 i Oslo kommune.

Leil.nr. 62, andelsnr. 62 i Lissefabrikken Borettslag, org.nr. 990 639 205

Tomten

Eiet tomt på 1.392 m² som tilhører borettslaget. Særdeles hyggelig og pent opparbeidet indre gårdsrom. Her er det gressplen, plattinger, diverse beplantning, flere sittegrupper, lekestativ med mer. I tillegg disponerer beboerne en fantastisk flott takterrasse med fabelaktige solforhold og sjøutsikt!

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon. Mulighet for parkering i parkeringshus disponert av Rodeløkka parkering, tlf. 24118310 / 97746404. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 83 m²

Totalt bruksareal: 75 m²

Totalt primærrom: 71 m²

Primærrom:

4. etasje inneholder: Stue/kjøkken, 2 soverom og badeværelse: 71 m²

Sekundærrom:

4. etasje inneholder: Innvendig bod: 4 m²

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod på 4,7 m² i nabobygg.

De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.12.2018 utført av Martens Takst & Byggtjenester AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Originalt er bygget fra 1891. Renovert i 2007. Det antas at deler av bærekonstruksjonen er beholdt. Deler av kjellermur og fundamenter i naturstein, eventuelt sokkel i granitt. Antatt fundamentert på faste masser. Antas delvis oppgradert med betong. Opprinnelige etasjeskillere i tre med stubbloftskonstruksjon antatt fylt med leire/koksstøv. Delvis oppgradert med betongdekker. Yttervegger i murverkskonstruksjon og oppgradert med betong. Flatt tak (fall mindre enn 6 grader) antatt utført som kompakt tak. Dette er tak som ikke er luftet under tekkingen og skal som hovedregel ha innvendig nedløp for regn og smeltevann. Tekkematerialet er enten asfalt eller plast/gummibasert takbelegg. Isolasjonsskiktet er vanligvis plassert på oversiden av bærekonstruksjonen. Bærekonstruksjonen er av betong, metall eller treverk. Vinduer med 2 lags isolerglass i treramme av gran eller furu datert 2006. Tofløyet balkongdør med 2 lags isolerglass datert 2006. Entredør i fabrikkmalt utførelse. Døren er lyd og brannklassifisert og iht gjeldende krav i "forskrift om brannforebygging". Lette dører med glatt overflate og bikubekjerne av papp. Balkong på 5,9 m2. Utenpåliggende konstruksjon med betong i metalramme, hengende på strekkstag. Tilgang fra stue. Impregnerte terrassebord på gulv, det er montert belysning, avrenning mot balkong ytterkant, merk at fall på gulv ikke kontrollert, rekkverk i stål med

stående spiler.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Entré:

Flott engelsk entré i direkte tilknytning med stort flott åpent kjøkken som sørger for mer effektiv og praktisk planløsning. Her er det god plass til oppbevaring av sko- og yttertøy i praktisk innvendig bod. Dørtelefon med portåpner. Lekker bred en-stavs laminat på gulv fra 2016, samt lysmalte vegg- og takflater fra 2017.

Stue:

Leiligheten har en herlig stue med god plass til sofagruppe, stort spisebord og tv-seksjon. Leiligheten har store vindusflater som bidrar til gode innvendige lysforhold, samt utgang til hyggelig vestvendt balkong som gir et luftig preg. Downlights i en del nedsenket himling. Lekker bred en-stavs laminat på gulv fra 2016, samt lysmalte vegg- og takflater fra 2017.

Kjøkken:

Dette er et stilrent kjøkken i åpen løsning til stue. Praktisk kjøkkenutsikker som fungerer som et fint skille mot stuen, samt ekstra kjøkkenøy som gir ekstra god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning med fronter i malt glatt utførelse, laminert benkeplate og lys under overskap. Plater i børstet stål på vegg mellom benkeplate og overskapene. Kjøkkenet er utstyrt med integrert komfyr, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Det er montert aquastop for oppvaskmaskin.

Badeværelse:

Badet er stort og smakfullt innredet med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Delikat heldekkende servant med underskap. Speil og lys over servant. Gulvstående toalett, dusjnisje, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Vaskemaskin medfølger i handelen. Varmekabler i gulv.

Hovedsoverom:

Romslig og lyst soverom med god plass til dobbeltseng på 180x200, samt nattbord på hver side. Rikelig med oppbevaringsplass i stor skyvedørsgarderobe med praktisk innredning. Garderoben er fra Garderobemannen november 2016. Lekker bred en-stavs laminat på gulv fra 2016, samt lysmalte vegg- og takflater fra 2017. Soverommet har adkomst via doble skyvedører, samt direkte adkomst til badeværelse.

Soverom 2:

Pent soverom med plass til seng, garderobe etc. Dette rommet egner seg godt som gjesteværelse, barnerom og/eller hjemmekontor. Pen eikeparkett på gulv, samt lysmalte vegg- og takflater fra 2017.

Balkong:

Utgang til vestvendt balkong på 5,9 m² med gode solforhold. God plass til utemøblement etc. Det er montert utelys på balkongen. Tregulv på balkongdekket.

Oppvarming

Vannbåren varme til radiator. Elektrisk gulvvarme i bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bruksendring fra kontor til bolig datert 20.04.2012. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 3 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet:

- avtale mellom Baandfabrikken borettslag, Gøteborggata 8 AS, Lissefabrikken borettslag og sameiet Gøteborggata 6 og 8 som blant annet tar for seg fordeling av kostnader, atkomst og bruk for fellesareal, avfallsrom, takterrasse underjordsik garasjeanlegg.

- best om garasje/parkering/adkomstrett og erklæring/avtale.

- fordeling av bl.a. utearealer, parkering boder mm.

Servituttene vil følge eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Lissefabrikken Borettslag, Teglverksgata 7 A og B.

Borettslaget består av126 andelsleiligheter.

Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS, tlf. 22988999.

Dugnad må påregnes.

Hjemmeside: www.lissefabrikken.no

Dyrehold er tillatt. Det er ikke tillatt å lufte hunder eller katter på takterrassen eller i bakgården.

Forsikret hos: NEMI - polisenummer 2651807.

Det er ikke tillatt å grille på takterrassen.

Planlagte påkostninger:

- Det er ikke planlagte påkostninger i borettslaget foruten ferdigreparsjoner av diverse bad.

Borettslaget bekreftes tilknyttet Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringskart med tilhørende reguleringsbestemmelser S-3848 datert 13.06.2001.

Det planlegges bygging på tilliggende tomter. Se saksinnsyn med ref. nr: 201309344 på Oslo kommunes sider.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Lamper i stue medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 7.587,- pr. mnd. og inkluderer kabel-tv og bredbånd fra Get kr 299,- nedbetaling av andel fellesgjeld kr 4.285,- diverse felleskostnader kr 3.003,- med blant annet felles fyring og varmtvann, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, drift og vedlikehold, m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Nåværende eier antar å har et strømforbruk som tilsvarer ca. 4.100 kwh. pr. år. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 4.945.001,-.

Av dette beløpet utgjør kr 843.969,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,-

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grünerløkka
Grunnkrets Rodeløkka Rode 1
Kirkesogn Paulus og Sofienberg

Steder i nærheten

Sofienberghjemmet 0.2 km
Freiaparken 0.3 km
Olaf Ryes plass 0.6 km
Birkelunden 0.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 47 km
Sentralstasjon Oslo S 2.8 km
Jernbanestasjon Tøyen 1.2 km
T-bane Carl Berners plass T-banestasjon 0.9 km
Trikk Sofienberg 0.5 km
Buss Sofienberg 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Dælenenga fotballanlegg 0.4 km
Idrettsanlegg Minigolfbane - Th. Kittelsens plass 0.9 km
Treningssenter Fresh Fitness - Carl Berner 0.6 km
Treningssenter Fitness24Seven Grünerløkka 0.6 km

Steder av interesse

Skoler

Grünerløkka skole (1-7 kl.) 0.5 km
Lakkegata skole (1-7 kl.) 0.9 km
Sagene skole (1-10 kl.) 1.1 km
Vahl skole (1-7 kl.) 1.1 km
Sofienberg ungdomsskole (8-10 kl.) 0.4 km
Frydenberg skole (8-10 kl.) 1.7 km
Foss videregående skole 0.9 km
Hersleb videregående skole 0.9 km

Barnehager

Seilduken barnehage (0-6 år) 0.3 km
Rodeløkka barnehage (0-6 år) 0.4 km
Sofienbergparken barnehage (1-6 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Markedet i Markveien 0.6 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.4 km
Postkontor / post i butikk Rodeløkka Postkontor 0.6 km
Postkontor / post i butikk Grünerløkka Postkontor 0.6 km
Apotek Apotek 1 Rodeløkka Stjerneapotek 0.5 km
Apotek Apotek 1 Grünerløkka 0.6 km
Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Kiellands plass Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Kiwi Rodeløkka 0.1 km
Dagligvare Kiwi Gøteborggata 0.3 km
Kiosk Mix Pedersen & Co Kiosk 0.1 km
Kiosk 7-nights 0.4 km
Bensinstasjon Esso Tiger Trondheimsveien 0.4 km
Bensinstasjon Uno-X Grünerløkka 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 34,9 år
Gj.snittalder kvinner 36,4 år
Husholdninger med barn 14,3 %
Husholdninger uten barn 85,7 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 128
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Rodeløkka Rode 1 1741 1199

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: kr 30.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.000,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Emir Mekic
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?