Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 1 750 000,- for kr 1 750 000,-

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en lyst pg pent innredet leilighet

Teksleåsen 53 B holder en gjennomgående fin standard

Romslig stue med vedovn og utgang til veranda

Her kan en flytte rett inn i en moderne og trivelig leilighet

Nytt kjøkken 2018

Meget pent kjøkken med helintegrerte hvitevarer

Detaljfoto

Detaljfoto

Induksjon platetopp

Stekeovn ( pyrolyse) i høyskap

Romslig og pent innredet bad/wc

Bad/wc med opplegg til vaskemaskin

Hovedsoverom som er moderne oppusset

Hovedsoverom er godt beriket med skapplass

Leiligheten har totalt 2 soverom

Leiligheten har en stor innvendig bod, samt utebod

Populært beliggende leilighet med umiddelbar nærhet til flotte turområder

Leiligheten har også gode lagringsmuligheter på loft

Plantegning

Veranda med plass til utemøbler

Nyrenovert fasade ( vinduer og trapp)

Praktisk innredet leilighet i 2.etasje

Med leilighet følger garasjeplass med elektrisk portåpner

Teksleåsen

Teksleåsen 53 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 1 750 000,-

Teksleåsen: Meget pent innredet leilighet med 2 soverom. Nytt kjøkken 2018. Garasjeplass

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 1 750 000,-
Felleskostnader:
Kr 4 617,-
Fellesgjeld:
Kr 278 165,-
AREAL (P-ROM / BRA)
72 / 77 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Flott beliggenhet i et meget barnevennlig boområde med lite trafikk på populære Teksleåsen ca. 5 km. fra Sandefjord sentrum. Eiendommen ligger i flotte omgivelser med kort vei både til strand og sjø, så vel som turområder i skog og utmark. Det er kort vei til Marums flotte natur med oppkjørte skiløyper og lysløype. Her ligger også Sandefjord golfbane. Gang/sykkelavstand til Granholmen badestrand som har yrende folkeliv sommerstid og MENY dagligvarebutikk som har rikt utvalg for hele familien. For de yngste i familien er veien kort til mange fritidsaktiviteter. Innen ca 100 meter har man en skatepark, fotballbane, tennisbane og flere lekeplasser. Det bor mange barnefamilier i området, så her er det fine muligheter for å få nye venner. Nabolaget ellers beskrives av selger som rolig og det bor folk i alle aldre her. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Leiligheten ligger med nærhet til Store Bergan barneskole, samt flere barnehager. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 1 750 000,-

Fellesgjeld

Kr 278 165,-

Totalpris

Kr 2 028 165,-

Felleskostnader

Kr 4 617,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1991

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

72m2

Bruksareal

77m2

Tomt

10583m2

KR-kode

22.18357

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Teksleåsen 53 B, 3231 Sandefjord

Gnr. 133, bnr. 163 i Sandefjord kommune. Andelsnr. 22 - Teksleåsen Borettslag, org.nr. 959 395 365

Tomten

Eiet tomt på 10.583 kvm som tilhører borettslaget. Tomten er felles for borettslaget.

Parkering

Parkering i garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via offentlig vei. Teksleåsen borettslag er tilknyttet offentlig vann og avløp. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 83 kvm

Totalt bruksareal: 77 kvm

Totalt primærrom: 72 kvm

Primærrom:

2. etasje 72 kvm: Vindfang, gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom og bad

Sekundærrom:

2. etasje 5 kvm: Bod

I tillegg disponerer boligen en utvendig bod, samt garasje.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.11.2018 utført av Teisbekk Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler.

Bebyggelse og byggemåte

Oppsummering/ konklusjon i følge vedlagte tilstandsrapport:

Vinduer er skiftet i perioden 2010-2018. Utvendige trapper nye i 2017. Utvendig fasade gått over og malt i 2017. Bygget er satt opp i 1991 og leiligheten er beliggende i 2 etg med egen inngang. Leiligheten er pusset opp av forrige og nåværende eier i perioden 2014-2018, og fremstår å være i god stand.

Kjøkken fra 2018 med hvite slette fronter og høye overskap som går til tak. Heltre benkeplate med nedfelt kum. Integrert komfyr, platetopp og oppvaskmaskin. Bad fra 2015 med gulvbelegg og baderomsplater med flismønster på vegger. Dusjkabinett, toalett og innredning. Opplegg for vaskemaskin.

Sikringsskap med automatsikringer fra byggeår. Jordfeilbryter for bad. Element pipe fra byggeår og nyere ovn i stue. Balkong med terrassemarkise.

Garasjeplass og utebod. Det vises ellers til enkeltpunktene under hver bygningsdel.

Leiligheten er pusset opp i perioden 2014 til 2018, og overflater er generelt i bra stand. Noe slitasje på garasjeport grunnet alder.

Standard

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en lys og moderne leilighet som er vesentlig oppusset det siste året. Kjøkken ble byttet ut i 2018, og har helintegrerte hvitevarer(oppvaskmaskin, induksjon platetopp, pyrolyse stekeovn). Stuen kan trygt beskrives som romslig og koselig innredet med pene gulv, og har vedovn og utgang til veranda. Soverom er nyoppusset og fremstår som tidsriktig innredet. Teksleåsen 53 B holder en gjennomgående fin standard og megler er imponert over den praktiske planløsningen.

Vinduer er nylig skiftet og leiligheten har fått ny utvendig trapp. Bygningene er nymalt og det er montert nye boddører.

Leiligheten har garasje, samt gode lagringsmuligheter på gulvet loft og i boder. Det er flotte turområder rett på utsiden av utgangsdøren.

Oppvarming

Elektriske panelovner, samt vedovn i stue.

Kommentar fra Sandefjord brann og feievesen: Riss i topplokket i ovn.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 26.11.1991. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Teksleåsen Borettslag og forretningsfører er USBL Sandefjord.Formann: Annika Charlotte Kristensen.

Borettslaget er sikret mot tap av felleskostnader i BBL Finans AS, Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Borettslaget er, etter gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1. desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Styret innkaller til dugnad etter behov.

Fellesutgifter skal økes med 1 % fra 01.01.2019

Dyrehold er ikke tillatt i borettslaget. Styret kan etter skriftlig søknad gi godkjenning på spesielle vilkår. Godkjenningen må foreligge før anskaffelse og innflytting. Søknadsskjema fås ved henvendelse til styret.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. I henhold til burettslagslova tar dette 20 dager å avklare fra melding om salget er gitt borettslaget. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde / Hensyn friluftsliv) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et område regulert til boliger/kjørevei( planid. 71019790004 / Åsane-Store Bergan).

Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: I gjeldende kommuneplan er det vist en hensynssone (hensyn friluftsliv) over en mindre del av eiendommen mot vest. I kommuneplan er det knyttet bestemmelser/retningslinjer til hensynssonene, se utfyllende bestemmelser til kommuneplanens arealdel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Frittstående kjøleskap/fryseskap medfølger.

Selger opplyser at garasjeport skal skiftes.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Fellesutgifter kr. 4.617,- pr.mnd. som inkluderer: Betjening av fellesgjeld, kommunale avgifter, diverse vedlikehold, tv, garasjeplass, forsikring av bygg, kostnader til forretningsførsel m.m.

Oversikt over fellesutgifter:

Avdrag kr. 900,-

Tv-kostnad kr. 299,-

Renter kr. 504,-

Felleskostnader kr. 2.839,-

Garasje kr. 75,-

= kr. 4.617,- pr.mnd.

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge strømselskapet har boligen et årlig forbruk på 6.000 kwh. Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr.500,- per mnd.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler. Det er kun en enkel basispakke som er inkludert i fellesutgifter. Dersom en ønsker raskere internettlinje/flere tv-kanaler vil dette medføre til en høyere kostnad. For nærmere informasjon om kostnaderta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr. 2.029.197,-

Av dette beløpet utgjør kr 278.165,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS, kr 6.900,- Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 4.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 27.500,- av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?