Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 175 000,- for kr 4 175 000,-

Velkommen til Thereses gate 24 B!

En stor og sjarmerende 2-roms i klassisk stil

Store vindusflater og god takhøyde

Rosett og stukkatur

Peis

Originale tregulv slipt i 2016

God plass til sofa og spisebord

Sentral og attraktiv beliggenhet

Takhøyde på over 3 meter

Romslig soverom mot bakgård. Stort grderobeskap medfølger

Klassiske detaljer også på soverom

Stukkatur og rosett

Boligen har en flott balkong på ca. 3,5 kvm

Balkongen vender mot rolig bakgård

Nyt morgenkaffen eller mddagen utendørs på din egen balkong

Utgang til balkong med fløydører

Stort separat kjøkken

Kjøkken oppgradert i 2013 med bl.a ny vask, nye fronter og benkeplate

Plass til spisebord også på kjøkkenet

Sjarm

Flislagt bad med varmekabler

Opplegg til vaskemaskin.

Entré

Entré

Flott oppgang

Praktfull bakgård

Praktfull bakgård

Praktfull bakgård

Praktfull bakgård

Praktfull bakgård

Praktfull bakgård

fasade

Plankisse

Kart

Bislett - Nydelig 2-roms med balkong. Klassisk m. rosett og Stukkatur. Gjennomgående.

Thereses gate 24 b

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Bislett - Nydelig 2-roms med balkong. Klassisk m. rosett og Stukkatur. Gjennomgående.: Bislett - Nydelig 2-roms med balkong. Klassisk m. rosett og Stukkatur. Gjennomgående.

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
Felleskostnader:
Kr 3 646,-
Fellesgjeld:
Kr 206 467,-
AREAL (P-ROM / BRA)
58 / 58 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv, rolig og sentral beliggenhet på Bislett/Adamstuen. Leiligheten har en fin beliggenhet i gårdens andre etasje med nydelig balkong mot bakgård.

Beliggenheten i Thereses gate gir deg et supersentralt utgangspunkt med nærhet til det meste hovedstaden har å tilby i form av yrende restaurant- og kaféliv, en rekke forretninger og servicetilbud samt god offentlig kommunikasjon. Gangavstand til to av hovedstadens mest ettertraktede handlegater, Bogstadveien og Hegdehaugsveien, med et rikt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finner du alt fra de store motehusene til de mindre nisjeforretningene. Bislett / Adamstuen for øvrig byr på koselige fortauskaféer og restauranter.

Området er omkranset av flere parker og grøntområder. På andre siden av Thereses gate finner du idylliske Stensparken med plaskebasseng, lekeplasser og uteservering på toppen. Videre gangavstand til populære St. Hanshaugen park og spektakulære Frognerparken med skulpturer og grøntanlegg i særklasse. Hva med å starte dagen med en løpetur i disse omgivelsene?

Det er for øvrig også gode treningsmuligheter innendørs ved bl.a. Bislett Stadion, SATS/Elixia og velrennomerte Bislett Bad. Søker du skog og mark er det kort avstand med offentlig kommunikasjon til Sognsvann og Frognerseteren med milevis av turløyper sommer som vinter.

Flere dagligvarebutikker i nærheten, deriblant Joker, Bunnpris, Coop Prix og Kiwi. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Matvarehuset Jacobs ved Colosseum. Du finner også vinmonopolet i Thereses gate. Bislett er et viktig kollektivt knutepunkt og her finner du både blåtrikken med trikkelinjene 17 og 18 samt 21-bussen med hyppige avganger. Det er videre flere holdeplasser innen rekkevidde med bl.a. rutene 20- og 37-bussen.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Fellesgjeld

Kr 206 467,-

Totalpris

Kr 4 206 467,-

Felleskostnader

Kr 3 646,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

2

Byggeår

1891

Soverom

1

Primærrom

58m2

Bruksareal

58m2

Tomt

516m2

KR-kode

4018143

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Theresesgate 24 b, 0168 Oslo.

Gnr. 217, bnr. 365 i Oslo kommune.

Andelsnr. 6 i Borettslaget Therese, org.nr. 958 319 940.

Tomten

Eiet tomt på 516 kvm som tilhører borettslaget. Bakgård opparbeidet med betongheller, sittegrupper og beplantninger.

Parkering

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 65 kvm

Totalt bruksareal: 58 kvm

Totalt primærrom: 58 kvm

Primærrom: 2. etasje 58 kvm: Bad, stue, entré/gang, kjøkken og ett soverom.

I tillegg disponerer boligen en loftsbod på ca. 5 m2 (skråtak) og en kjeller bod på ca. 9 m2 merket med nr. 006.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 27.07.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder TG2 og TG3:

TG 2:

Et vindu i stuen: Tilstandsgrad er satt på grunnlag av alder på et vindu i stuen. Ellers TG 1. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk. Eier har gitt beskjed om at borettslaget skal bytte vinduet.

Bad: Badet er fra ca. 2000 og over halvparten av den anbefalte brukstiden på badet er utløpt. Det er soppvekst i mykfugen i hjørnet i dusjnisjen. Membranen rundt sluket har begynt å tørke ut og sprekke opp. Det må påberegnes utbedringer eller en full rehabiliteringer ila. de nærmeste årene. Et alternativ kan være å sette inn et dusjkabinett for å forlenge levetiden på badet.

TG 3:

Ingen

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Thereses gate 24! En arealeffektiv 2-roms leilighet sentralt på Bislett/Adamstuen. Leiligheten tilbyr blant annet balkong, gjennomgående lysinngang, store vindusflater, god takhøyde, rosett, stukkatur og peis. Veggene i leiligheten ble helsparklet og malt i 2016. De originale tregulvene ble slipt og lakket i 2016. Dette er boligen for deg med høye krav til ny bolig.

Stue:

Hyggelig stue med store, klassiske vindusflater som sikrer godt med naturlig lys. I stuen har man gode møbleringsmuligheter med plass til sofagruppe og spisebord. Flotte fløydører, stukkatur og rosett i tak. Peisen varmer godt på kalde vinterdager. Romhøyde i stue er 3,09 meter (gj. snitt).

Kjøkken:

Separat kjøkken med mye skap og benkplass for den matglade hobbykokken. Alle fronter, benkeplate og vasken /kranen på kjøkkenet ble byttet i 2012/2013. Kjøkkeninnredning med hvite fronter og håndtak. Benkeplate i heltre eik. Lys under overskap. Integrert i innredningen er oppvaskmaskin, ovn, micro og platetopp. Ventilator over platetoppen. Hvit porselenskum og ett-greps blandebatteri. Kjøkkenvifte bør byttes. Ovn bør vurderes byttet (Varmluft fungerer fint) Ny Miele oppvaskmaskin satt inn i 2017.

Bad:

Flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er utstyrt med, opplegg til vaskemaskin, gulvmontert toalett, dusjnisje med dusjvegg i glassbyggerstein og oppheng for dusjforheng, servantinnredning med nisje til vaskemaskin. AEG vaskemaskin fra 2015 medfølger.

Soverom:

Lunt og koselig soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Rabbitzhimling med stukkatur og rosetter på soverom og i stuen.

Entrè:

Innholdsrik entrè med god plass til oppbevaring av ytterklær og skotøy. Porttelefon med fjernåpner plassert i entrè.

Balkong:

Østvendt balkong på ca. 3,5 m2, med utgang fra kjøkkenet. Konstruksjonen er fra 2011 og er utført i stål med impregnere terrassebord på gulv.

Diverse:

- Vinduer fra 2015 utført med 2-lags isolerglass. Et vindu i stuen er fra 1980 og utført med 2-lags isolerglass.

- Branndør inngangsdør/leilighetsdør. B-30

- To-fløyet balkongdør fra 2010 utført med 2-lags isolerglass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peisovn i stuen og varmekabler i gulv på bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1910.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, men det foreligger en bygningsanmeldelse som er attestert 17.11.1893.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst 6 servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelse om benyttelse, kloakkledninger, felles gårdsplass m.m.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Therese.

Borettslaget består av 43 leiligheter.

Forretningsfører er USBL, epost: sr@usbl.no

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt så langt det ikke er til sjenanse for resten av beboerne. Dyrehold krever dog styrets godkjennelse.

Foretatt påkostninger de senere år:

2017/2018: Noen av vinduene i borettslaget er utskiftet.

2012: Rehabilitering av pipeløpene.

2011: Balkongutbygging.

Oppussing av oppgangene.

Planlagte påkostninger:

Det er ingen planlagte påkostninger i gården utover vanlig vedlikehold i nærmeste fremtid iht. styreleder.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Ingen har valgt å benytte seg av forkjøpsretten ved dette salget.

Borettslaget er tilknyttet BBL Finans AS sikringsfond, Boligbyggelagenes finansieringsforetak AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1.desember med gyldighet fra førstkommende årsskiftet.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med senere endringer i henhold til S-2937 datert 01.10.1987. Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015 sak 262 gjennom ny "Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn." Området blir berørt av endringer i reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune som følge av dette. Denne nye planen får betydning for en rekke vedtatte reguleringsplaner i Oslo. Henviser til kommunens nettsider for ytterligere informasjon: https://www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan/

Eiendommen er registrert på byantikvarens liste over bevaringsverdige eiendommer. Dette kan medføre at større endringer av bygningen må godkjennes av byantikvaren i tillegg til kommunen før igangsetting.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at forkjøpsretten for øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget er avklart, samt at styrets godkjennelse er avklart.

Diverse

Taklampe i stue, taklampe soverom samt kjøleskap medfølger ikke salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 3.646,- pr. mnd. og inkluderer: Fibernett, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, felles bygg forsikring m.m.

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter og ble sist justert i Mars 2018.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 2.157,-

Renter IN kr. 388,-

Avdrag IN kr. 598,-

Dugnadstillegg kr. 50,-

Kabel-TV/internett kr. 319,-

Trappevask kr. 134,-

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 6300 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Viasat som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Refusjon av selgers utlegg i forbindelse med forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr 6.850,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 300,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.207.567,- Av dette beløpet utgjør kr 206.467,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Dersom forkjøpsrett benyttes skal ny kjøper i tillegg betale et gebyr til boligbyggelaget på kr 6.850,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets St.Hanshaugen Rode 6
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Fagerborg kirke 0.5 km
Bislett Stadion 0.5 km
Sofies plass 0.7 km
Knud Knudsens plass 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.3 km
Sentralstasjon Oslo S 3.6 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 1.6 km
Trikkeholdeplass Stensgata 0.1 km
Bussholdeplass Stensgata 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.7 km
Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.8 km
Treningssenter The Work Out 0.1 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.4 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.3 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.3 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.3 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.3 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.7 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.6 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.6 km
Kristelig gymnasium 0.6 km

Barnehager

Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.3 km
Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.5 km
Deutscher Kindergarten (1,5-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.3 km
Kjøpesenter Kiellands Hus 1.6 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.6 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.7 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.1 km
Apotek Veso apotek 0.4 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.1 km
Dagligvare Coop Extra Theresesgate 0.1 km
Dagligvare Kiwi Bislett 0.2 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.2 km
Kiosk/video 7-Eleven Theresesgate 0.2 km
Bensin st1 Pilestredet 0.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48 %
Andel kvinner 52 %
Gj.snittalder menn 35,9 år
Gj.snittalder kvinner 32,9 år
Husholdninger med barn 12,3 %
Husholdninger uten barn 87,7 %
Gj.snitt byggeår 1984
Gj.snitt tomtestørrelse 117
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: St.Hanshaugen Rode 6 922 640

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,2% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Nathalie Kristiansen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?