Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 990 000,- for kr 3 990 000,-

Velkommen til Thereses gate 31 B - Presentert av Eva Lotsberg v/Krogsveen avd. Sagene

Plantegning 2D

Lekker leilighet med moderne og delikate overflater

Leiligheten er lys og luftig med en god takhøyde på 2,84 m i stuen

Lys og lekker stue med store vinduflater som gir gode narturlige lysforhold

Leiligheten er oppusset i 2015 med bl.a. ny lekker en-stavs eikeparkett og ny koselig peisovn

Det er god plass til spisebordsgruppe i stuen

Her kan du invitere venner og familie på middag

Detalj - Stue/spisestue

Delikat kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass

Kjøkkenet er utstyrt med alt av hvitevarer som komfyr, induksjons platetopp, oppvaskmaskin og vaskemaskin samt kjøl- og fryseskap

Lekker kjøkkeninnredning med mørke fronter fra 2013

Behagelig soverom vendt mot stille bakgård med god plass til dobbeltseng

Soverommet har stor skyvedørsgarderobe med takhøye skapdører og massevis av lagringsplass

Pent flislagt baderom med dusjhjørne, servant og toalett. Det er opplegg til vaskemaskin på kjøkkenet.

Pent flislagt baderom med varmekabler

Innbydende entré med varmekabler i gulv

Stor garderobeløsning i tilknytning til entré med massevis av oppbevaringsplass

Thereses gate 31 B har en fin beliggenhet i indre går skjermet for traikk og støy

Borettslaget har 14 parkeringsplasser i bakgård som leies ut etter venteliste for kr.300,- pr. mnd

Leiligheten har en sentral beliggenhet, men ligger likevel tilbaketrukket i indre gård skjermet for trafikk og støy

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Nærområde

BISLETT

Thereses gate 31 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

BISLETT: Lekker og moderne 2-roms med peis | Beliggende i rolig indre bakgård | Mulighet for leie av parkering*

Boligtype:
Leilighet, Andelsleilighet
Soverom:
1
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
Felleskostnader:
Kr 2 503,-
Fellesgjeld:
Kr 24 749,-
AREAL (P-ROM / BRA)
54 / 54 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Dette er en super beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt og med nærhet til alt. Thereses gate kan tilby flere kaféer, restauranter, vinmonopol, apotek, og diverse frisører. Det er kun 5 minutters gange til St.Hanshaugen med blant annet spesialbutikker som Gutta på Haugen og hyggelige spisesteder som Smalhans, Pascal og Åpent Bakeri. På sommerstid er det uteservering både på St. Hanshaugen og i Stensparken. Ellers er det kort vei til Majorstuen og Bogstadveien med gode shoppingmuligheter.

Servicetilbud

Bislett har det meste av servicetilbud innen gangavstand som matvareforretningene Coop Extra, Coop Mega og Kiwi, kaféer/barer som Laundromat, Godt Brød, Kaffebrenneriet, Store Stå m.m. Restauranten St. Lars ligger like ved. Apotek og vinmonopol finner du også i umiddelbar nærhet. Er du av den sporty typen er det godt med treningstilbud på bl.a. SATS/Elixia, Bislett Bad, Fitness Xpress, Fresh Fitness og tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner på Bislett stadion. Tur og rekreasjonsmuligheter Stensparken som er en grønn oase midt i byen, ligger rett i nærheten, og her er det store rekreasjonsområder sommer som vinter. Om man ønsker ytterligere park-tilbud er det kun få minutter på sykkel eller til fots til Idioten og St.Hanshaugen.

Offentlig kommunikasjon

Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17- og 18 er omtrent like utenfor døren. Det er også kort gangavstand til busstopp for linje 21- og 37. Det finnes gode ruteforbindelser til alle byens hjørner som Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov /Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere. SAS Flybussen har også holdeplass på Bislett. T-banestasjon på Majorstua og Nasjonalteateret ligger i gåavstand.

Utdanningsinstitusjoner

Ellers er det kort gangavstand til Høyskolen i Oslo og kort vei/gode transportmuligheter til Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen, BI, Veterinærhøyskolen m. flere.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Fellesgjeld

Kr 24 749,-

Totalpris

Kr 4 014 749,-

Felleskostnader

Kr 2 503,-

Boligtype

Leilighet

Eiertype

Andelsleilighet

Etasje

1

Byggeår

1901

Soverom

1

Primærrom

54m2

Bruksareal

54m2

Tomt

1074m2

KR-kode

52.18107

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Thereses gate 31 B, 0354 Oslo

Gnr. 216, bnr. 231 i Oslo kommune.

andelsnr. 2,

Borettslaget Thereses gate 31, org.nr. 952 505 319

Tomten

Eiet tomt på 1.074 kvm som tilhører borettslaget.

Parkering

Borettslaget disponerer 14 parkeringsplasser i bakgården som leies ut etter venteliste. Dette koster kun kr. 300,- pr. mnd.

Etters er det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Med el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for Borettslaget.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget/Sameiet/Aksjelaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 60 kvm

Totalt bruksareal: 54 kvm

Totalt primærrom: 54 kvm

Primærrom: 54 kvm:

Bad, kjøkken m/entré, stue og soverom.

I tillegg til dette disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 7 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.10.2018 utført av Aleksander Røv. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i mur med yttervegger i hulmurskonstruksjon av teglstein som er pusset og/slemmet og malt utvendig. Leiligheten ligger i 1.etasje i et bygg på 3 etasjer pluss kjeller og lofttsetasje(utbygget). Frittbærende dekker/etasjeskillere i trebjelkelag. Saltak tekket med korrugerte plater i metall. Trappeoppgang og repo i tre.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på:

TG 2:

Vinduer: Tilstandsgraden er satt på bakgrunn av alder, datert 1985. Generelt vil eldre vinduer miste isolasjonsevne og det kan oppleves trekk.

Bad: Badet er opplyst at ble pusset opp i 2007 i følge tidligere eiere. Det er dog observert at sluk og vannrør ikke er skiftet ut, noe som er av eldre alder. Fall på gulv mot sluk er ikke tilfredstillende. Eldre gulvbelegg er synlig klemt til sluk med tilhørende klemring.

Det ble tatt et fuktsøk med en Protimeter MMS2 uten unormale utslag på befaringsdagen.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Delikat og stilren 2-roms leilighet i en meget høy 1.etasje med stille og rolig beliggenhet i indre gård skjermet for trafikk og støy. Leiligheten er gjennomgående og fremstår som moderne med nyere kjøkken samt nye overflater i de fleste rom. Hele leiligheten oppleves som lys og luftig med sin gode takhøyde samt gode lysforhold gjennom store vindusarealer.

Entré:

Innbydende entré med delikate fliser på gulv med varmekabler i. Fin plass til å henge yttertøy og sette fra seg sko samt stort garderobeskap med speilfronter med massevis av oppbevaringsplass.

Kjøkken:

Stort og romslig separat kjøkken i tilknytning til entré. Lekker og moderne kjøkkeninnredning fra 2013 med mørke finerte fronter med håndtak i stål. Det er godt med arbeidsplass på kjøkkenet med stor benkeplate i heltre eik. Nedsenket stålkum med ett-greps uttrekkbart blandebatteri som er et svært praktisk verktøy på kjøkkenet. Integrert i innredningen er det oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr, induksjons platetopp samt kjøl- og fryseskap. Delikat vinskap følger også med innredningen. Over platetoppen er det ventilator med kullfilter. Varmtvannsbereder på 30 L fra 2011 er plassert i hjørnet av kjøkkeninnredningen.

Stue:

Delikat og stilren stue med gode lysforhold gjennom store vindusarealer. Stuen har god plass til stor sofagruppe med tv-seksjon samt spisebord med tilhørende stoler. Det ble i følge tidligere eier lagt ny lekker en-stavs eikeparkett i stuen og på soverom i 2015. Det ble også lagt varmefolie i stuegulvet samt downlights i himling. Den koselige peisovnen er ny fra 2015 og varmer godt på kalde vinterdager. Ellers er stuen malt opp i senere tid i smakfulle og behagelige farger. Takhøyden i stuen er målt til 2,84 m.

Soverom:

Behagelig soverom som vender mot stille og rolig bakgård. Her er det fin plass til dobbeltseng og nattbord. Soverommet har en stor skyvedørsgarderobe med takhøyde speildører og massevis av lagringsplass.

Baderom:

Pent flislagt baderom som er oppusset i følge tidligere eier i 2007. Baderommet er innredet med dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i herdet glass, servant med servantskap samt toalett. Varmtvannsbereder er plassert i himling. Varmekabler i baderomsgulv.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i gulvet på kjøkken og baderom. Varmefolie under parketten i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1901.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen, noe som ikke er uvanlig for eldre bygårder oppført på denne tiden. Dokumentene kan ha forsvunnet i brann eller lignende fra gammelt av.

Det foreligger imidlertid ferdigattest på innredning av bad og WC i 1.etasje fra 1987.

Ferdigattest på innredning av bad og WC i 1.etasje fra 1987.

Ferdigattest for innredning av leiligheter og atelier på loft fra 1992.

Ferdigattest for endring av bod og gangareal på loft til soverom m.m. fra 2015.

Ferdigattest for oppføring av balkonger fra 2015.

Ferdigattest for bruksendring fra boder til boligareal på loft fra 2016.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst tre servitutter på borettslagets eiendom. Disse omhandler blant annet bestemmelser og benyttelse av bebyggelse samt bestemmelser om vann og kloakkledninger.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Thereses gate 31.

Borettslaget består av 21 andelsleiligheter.

Forretningsfører er Oslo og Omegn Boligforvaltning AS.

Borettslaget har avtale om vaktmestertjenester med vaktmester Xander Walle.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold må søkes om til styret og skal ikke være til sjenanse for øvrige beboere.

Foretatt påkostninger de senere år:

2016: Elektrisk vedlikehold på uteanlegg. Installering av automatisk lys i oppganger. Skiftet noen takrenner, Malt alle vinduer på balkongsiden, reparasjon av utetrapper, oppussing av oppganger.

2015: Oppføring av 12 balkonger, inndeling av boder i kjeller, oppføring av nytt søppelskur.

2013/14: Omfattende rehabilitering av kjeller og bodareal.

For mer informasjon om vedlikehold, se borettslagets årsrapport.

Planlagte påkostninger:

Det ble ifølge generalforsamlingen 2018 ikke vedtatt noe større vedlikeholdsprosjekt i nær fremtid.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Det er kjøpers ansvar at styregodkjenning blir gitt, men styret kan ikke nekte godkjenning uten saklig grunn. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst og vil bli avklart raskt etter salg. Dersom boligen tas på forkjøpsrett løses kjøper fra avtalen.

Borettslag har anledning til å være tilknyttet et sikringsfond som dekker eventuelt manglende innbetaling av felleskostnader. Dette borettslaget er ikke tilknyttet et slikt fond, noe som vil kunne medføre en risiko for økte felleskostnader dersom andre andelseiere ikke betaler sine felleskostnader. Borettslaget har imidlertid legalpant i andelen, og manglende betaling av felleskostnader kan dermed tvangsinndrives av borettslaget.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-2255 datert 28.07.1977 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 28.07.1977 samt senere endringer ihht reguleringsplan S-2937 datert 01.10.1987.

Det foreligger planforslag til bygården i Thereses gate 31 fremste gård. Forslagstiller ønsker å utvikle eiendommen som et flerbruksprosjekt med blandede

formål. Byggets to første etasjer er tiltenkt publikumsrettet virksomhet med fokus på mat- og serveringsvirksomheter. Videre er det tenkt en tredje etasje med næringsrettet virksomhet tilpasset bydelens behov. I de øverste etasjene ser vi for oss et byøkologisk boligprosjekt med blant annet takhager, miljøfokus og sosiale møteplasser. Prosjektet vil gi ca. 2 000 m2 næring og 2 700 m2 bolig som tilsvarer 30-40 boliger.

Saken er under vurdering hos plan- og byggningsetaten. For mer informasjon se sakinnsyn med saksnr. 201708877.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Dette medfølger ikke handelen:

Knagger samt nøkkelholder i entré

Små hyller over spisebord i stue

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 2.503,- pr. mnd. og inkluderer: Felleskostnader, renter og avdrag på felles lån, kabel-tv (grunnpakke), trappevask, byggforsikring, forr.førsel, komm.avg. m.m..

Felleskostnadene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til borettslagets faktiske utgifter.

Felleskostnadene fordeles slik:

Felleskostnader kr. 1.469,-

Renter og avdrag kr. 247,-

Trappevasktillegg kr. 350,-

Kabel-tv kr. 437,-

Nåværende eier leier også parkeringsplass i bakgård og betaler kr. 300,- i tillegg til fellesutgifter,

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 5.500,- pr. år. / 13.000 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Dekoder medfølger ikke.

Nåværende eier betaler kr. 289,- for internett pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Gebyr for forhåndsutlysning av forkjøpsrett kr. 7.063,-

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er

kr 4.022.844,-. Av dette beløpet utgjør kr 24.749,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS, kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel St.Hanshaugen
Grunnkrets Fagerborg Rode 1
Kirkesogn Fagerborg

Steder i nærheten

Fagerborg kirke 0.3 km
Bislett Stadion 0.5 km
Sofies plass 0.7 km
Knud Knudsens plass 0.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.1 km
Sentralstasjon Oslo S 3.5 km
Jernbanestasjon Nationaltheatret jb.st. 1.8 km
T-bane stasjon Majorstuen T-banestasjon 1.3 km
Trikkeholdeplass Bislett 0.4 km
Bussholdeplass Bislett 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lille Bislett ballbinge 0.6 km
Idrettsanlegg Sophus Bugges plass ballbinge 0.8 km
Treningssenter The Work Out 0.2 km
Treningssenter Fitness.xpress Bislet 0.3 km

Steder av interesse

Skoler

Bolteløkka skole (1-7 kl.) 0.4 km
Uranienborg skole (1-10 kl.) 1.2 km
Marienlyst skole (1-10 kl.) 1.2 km
Ila skole (1-7 kl.) 1.3 km
Kristelig Gymnasium Ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Fagerborg skole (8-10 kl.) 0.7 km
Vestre Aker skole (8-10 kl.) 1.7 km
Akademiet videregående skole Oslo 0.6 km
Kristelig gymnasium 0.6 km

Barnehager

Fagerborggaten barnehage (2-5 år) 0.4 km
Bolteløkka barnehage (1-5 år) 0.4 km
Rosenborg barnehage (1-5 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter St.Hanshaugen Senter 1.2 km
Kjøpesenter Colosseum Senter 1.7 km
Postkontor Majorstuen Bedriftssenter 0.2 km
Postkontor Coop Mega Bislett 0.7 km
Apotek Boots apotek Bislett 0.2 km
Apotek Veso apotek 0.7 km
Vinmonopol Thereses gate Vinmonopol 0.2 km
Dagligvare Kiwi Bislett 0.2 km
Dagligvare Coop Extra Theresesgate 0.3 km
Kiosk/video 7-Eleven Theresesgate 0.2 km
Kiosk/video Mix Scene1 Bislett 0.2 km
Bensin st1 Pilestredet 0.3 km
Bensin Shell Marienlyst 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,9 %
Andel kvinner 50,1 %
Gj.snittalder menn 32,8 år
Gj.snittalder kvinner 34,1 år
Husholdninger med barn 10,4 %
Husholdninger uten barn 89,6 %
Gj.snitt byggeår 1982
Gj.snitt tomtestørrelse 379
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Fagerborg Rode 1 926 682

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: Fastpris kr. 40.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.800,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Eva Lotsberg
Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Sandra Maria Bylin
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?